Zoznam častí seriálu Susedia (4. séria)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Nasledujúci zoznam je zoznam častí 4. série seriálu Susedia.

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
52 1 „Sťahovanie“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 1. január 2018

František so Zuzanou sa presťahovali, ešte nemajú všetky veci v novom byte a už sú tu komplikácie. László oslavuje 50-tku a spolu s Ildikó sa vracajú po desiatich rokoch do Bratislavy. Susedia sú na seba urazení a za celý ten čas sa nekontaktovali. Udobria sa? Bude oslava? A ak áno, tak kde vlastne?

53 2 „Profesor (alebo Lászlo pomáha)“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 8. január 2018

Lászlo chce urovnať vzťahy, lebo Zuzana sa mu zdá nervózna, že opäť bývajú v jednej bytovke. Nepotešili by Zuzku nové prsia? Známosť s plastickým chirurgom bude konečne užitočná. Lenže Zuzana skôr potrebuje známosť na maďarskej škole, chce sa zavďačiť dôležitému zákazníkovi, ktorého dvojičky tam majú problémy. Keďže sa toho chopí Lászlo, ako vždy všetko dopadne inak ako bolo naplánované. A nakoniec chlapom vyrazí dych nečakaná návšteva, Marta Sladká. Prišla len na krátku návštevu alebo je za tým aj niečo iné?

Hosť: František Kovár ako profesor Plachta

54 3 „Výročník“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 15. január 2018

László má problém, musí oznámiť Ildikó, že Sladká je opäť ich susedka. Lenže dnes majú okrúhle výročie ťuťu-muťu a naozaj sa to nehodí. František už tiež nechce ďalej tajiť Martinu prítomnosť, a tak tlačí na Lászla a sľubuje mu pomoc. Odvahu si dodávajú alkoholom a keď Ildi nájde kožuch, ktorý omylom považuje za darček k výročiu, veci naberú rýchly a zamotaný spád. Vo dvojici po opici budú nakoniec veľmi prekvapení.

55 4 „Kandidát“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 22. január 2018

František zistí, že ulica spisuje petíciu za výrub topoľov. Škrabanie v krku však nie je, minimálne v ich domácnosti, spôsobené alergiou. Zradený vlastnou manželkou aj susedmi musí František situáciu riešiť razantným krokom. Bude kandidovať za poslanca v miestnych voľbách! László aj Ildikó mu veľmi chcú pomôcť. Situáciu však skomplikuje nielen Lászlom vlastnoručne opravený defibrilátor, ale aj kolegyňa Ildikó, ktorá má veľmi vplyvného manžela!

Hosť: Katarína Ivanková ako Katika, Michal Rovňák ako policajt

56 5 „Voľby“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 29. január 2018

Je deň volieb a František je z Lászlovej kampane zdrvený. Veď nikto ani netuší, že vôbec kandiduje. Ildikó tvrdí, že u nich straší a chce kňaza na vysvätenie bytu. Zuzana má kontakt vo volebnej komisii, ale výsledky do poslednej chvíle zatajuje. Pozná však exorcistu, ktorý prečistí negatívnu energiu prítomnú v dome. Františkova depresia vážne ohrozí jeho priateľstvo s Lászlom. Podarí sa Františkovi dosiahnuť post poslanca, zmiznú nečisté sily a prežijú všetci príchod mimoriadneho Martinho hosťa, alebo snáď jeho ducha?

Hosť: Tomáš Bezdeda si zahral sám seba, Pavol Plevčík ako exorcista Ezechiel, Adrián Gula ako kapucín

57 6 „Mamička“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 5. február 2018

Františkovi sa už tretí deň snaží dovolať mama. Zuzana nesúhlasí, aby jej dvihol, lebo má nad hlavu roboty a návšteva svokry neveští nič dobrého. László chce ušetriť na "wifine", ale so susedmi sa nedohodne a urazený odchádza. Františkova mama sa mu dovolá a on jej prezradí novú adresu. Ona jemu zas Františkovo heslo na wifi. Visieť na cudzej wifine sa však neopláca a László musí vyriešiť , ako sa s Františkom a Zuzanou udobrí, kto sa postará o Františkovu mamu a ako Zuzana stihne vybaviť všetky dôležité objednávky. Podarí sa zmeniť túto nočnú moru na krásny sen?

58 7 „Valentín“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 12. február 2018

František má na lesnej správe inventúru a chýbajú mu dve zajačie kožky. Zajačiky však s nadchádzajúcim Valentínom v Zuzane evokujú iné myšlienky a varuje Františka, aby neflirtoval v cudzom revíre. László sa teší na romantický večer s Ildikó, ale prečíta si Valentínku, ktorú doniesol poštár a zrúti sa mu svet. Kto je "oddaný" Zoltán, čo má s Ildikó a podarí sa Lászlóvi spolu s Martou Sladkou vlákať ho do pasce? Andrejkino rande na slepo vo Františkovom byte a iné turbulentné prekvapenia okolo srdcových záležitostí budú vyriešené až v samom závere.

Hosť: Julko Bagin ako Zoltán Pataky, Silvia Vargová ako mama Zoltána, Boris Kraus ako saxofonista

59 8 „Spriaznená duša“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 19. február 2018

František má nápad ako vyriešiť psíčkarov, ktorí neupratujú psie exkrementy a László zas potrebuje spriaznenú dušu. Marta má presne takú kamarátku, čo by sa na to hodila. Františkova dcéra Milka sa zo zahraničia, kde pracuje, ohlási na krátku návštevu doma. Zuzana sa vyhýba prebratiu doporučenej zásielky. Hrozí jej žaloba od nespokojných zákazníkov? A má to nejaký súvis s Martiným zosnulým manželom? Spoznáme Milku alebo ju pobyt v zahraničí zmenil na nepoznanie?

Hosť: Alexandra Palatinusová ako Martina kamarátka

60 9 „Asistent“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 26. február 2018

Zuzana je príliš zamestnaná svojím internetovým obchodom a Františka rozčuľuje neporiadok v domácnosti. Veď to u nich vyzerá, akoby ich vykradli. Aby ho upokojila, Zuzana mu predstaví svojho nového asistenta. Mladý muž, Bystrík, je o 30 rokov mladší a o 30 kíl chudší ako František a ten sa vôbec neupokojí, naopak začne ho zožierať žiarlivosť. Vyhlási súťaž a postaví Lászla ako protikandidáta na miesto asistenta. László má problém, lebo si nepamätá dôležité dátumy, čo mimoriadne rozrušilo Ildikó a prítomnosť mladého "modela" tiež ohrozuje jeho manželstvo. Podarí sa Lászlovi predať viac Zuzaniných emulzií na rast vlasov? Ako prežijú Zuzana, Ildikó a Marta prítomnosť atraktívneho mladého muža? A prežije László svoju snahu o prekonanie vlastných hendikepov v marketingovej komunikácii?

Hosť: Matúš Kvietik ako Bystrík Vrtký, Tomáš Magát ako Bystríkov priateľ

61 10 „Kopýtko“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 5. marec 2018

László má problémy s upchatým WC a u Františka zas netečie voda. Marta Sladká má dohodnuté rande s novým milencom, ale v jej byte sa nekúri, a tak potrebuje prichýliť u Lászla. Ildikó s tým však zásadne nesúhlasí. László je ochotný pomôcť, ale pod podmienkou, že bude v byte počas romantického stretnutia prítomný. Zuzana má problém, lebo jej bezšnúrová naparovacia žehlička, ktorá by mala žehliť oblečenie bezpečne aj priamo na tele, vykazuje výrobnú chybu. Ako dopadne rande Marty za prítomnosti Lászla a ako to prežije Ildikó, ak na to príde? Pozná Martin milenec aj Zuzanu? A kto si chce vlastne vyhodiť z kopýtka?

Hosť: Ivo Gogál ako Eugen Kopýtko

62 11 „Obraz“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 12. marec 2018

Zuzana má šancu preraziť na rumunský trh, ale schôdzka s rumunským manažérom koliduje s Milkinou hosťujúcou prednáškou. László spoznáva v novinách obraz, ktorý kedysi pri sťahovaní daroval Františkovi. Autorom je vraj významný maliar z rodiny Ildikó a obraz je veľmi cenný. Rozhodne sa vypýtať si obraz naspäť, veď peniaze si môžu rozdeliť. Musia ho však najprv za každú cenu získať naspäť od starostu, ktorému ho František medzitým daroval na narodeniny. Ako ďaleko sú susedia ochotní zájsť pre peniaze? Obetujú vernosť Františkovej mamičky, či lásku jeho dcéry? Budú ochotní dopustiť sa zločinu?

Hosť: Ján Greššo ako Viktor Podhorný

63 12 „Akčné hrdinky“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 19. marec 2018

Zuzana má problém s počítačom. Niekto jej tam nainštaloval akčnú hru a prestavil klávesnicu, takže nemôže spracovávať svoje objednávky. František tvrdí, že o tom nič nevie. László však opíše nočné "hráčske orgie" vo Františkovom byte doučovateľovi maďarčiny, ktorého si pomýli s IT odborníkom na opravu Zuzaninho PC. Ten nadobudne pocit, že Zuzana podniká v eskorte a za svoje služby chce byť vyplatený v naturáliách. Ildikó má problémy s oteckom svojho žiaka, ktorý protestuje proti päťke svojho syna. František v telefóne zastúpi Lászla, aby otecka "uzemnil". Ubráni sa Zuzana dotieravému doučovateľovi? Kto zachráni Ildikó a Lászla, ktorých chce inzultovať rozzúrený otecko? Budú to amazonky ako z akčnej hry? A akú to bude mať dohru v spálňach našich hrdinov?

Hosť: Štefan Olász ako doučovateľ maďarčiny, Roman Féder ako otecko žiaka Ildikó

64 13 „Ruské dedičstvo“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 26. marec 2018

László má u Zuzany dlh a bude za ňu umývať chodbu, aby ho odpracoval. František má problémy s políciou za prekročenie rýchlosti. Sladká dostane list z Ruska a susedia zistia, že bude dediť. Dúfajú, že ak budú k Marte "pozorní" aj im z toho niečo "kvapne". Marta sa naozaj chce podeliť a susedia už nakupujú luxusné veci. Aký dopad bude mať dedičstvo na ich budúcnosť?

Hosť: Přemysl Boublík ako Mjr. Vareška

65 14 „Veľká noc“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 2. apríl 2018

Zuzana a Ildikó majú dosť mužskej veľkonočnej tyranie. Tento rok žiadne šibanie a polievanie! Inak ostanú hladní a smädní. Lászla to však nezastaví a vyrába "polievacie pasce", ktoré naplnia odkaz Veľkej noci a chlapom zaručia alibi. František však nemá záujem, ak niekto nechce byť vyšibaný, tak si to nezaslúži. Sústredia sa s Lászlom na Andrejku, ktorá sa na veľkonočnú oblievačku teší! Podarí sa ju obliať tak, aby "odhalili veci nevídané"? V rámci charity Ildikó privedie dievčatko z detského domova, Marienku, a sú nútení pripraviť jej prekvapenie. Zafungujú Lászlove vynálezy? Čo skryté nájde Marienka? Kto bude nakoniec mokrý a kto "zahorí" túžbou, alebo niečím iným?

Hosť: Monika Masicová ako Marienka

66 15 „Žreb“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 9. apríl 2018

František mal živý sen a kúpil si stierací žreb, za čo ho Zuzana doma vysmeje. Zuza potrebuje, aby išli spolu do cirkusu a zohnali čo najviac ľudí so sebou. Potrebuje sa zavďačiť svojmu klientovi, ktorý cirkus prevádzkuje. László má v kostýme klauna vystúpenie v škole, kde učí Ildikó a tiež by od Františka potreboval pomoc. František však má z cirkusu traumu a pri pohľade na klauna upadá do "katatonického stuporu". Priatelia sa pohádajú kvôli nebytovému priestoru, o ktorý má záujem László aj Marta Sladká. Naštvaný František vyrovná žrebom nepodarenú opravu svojho mobilu, ktorý svojvoľne fotí a fotky posiela náhodným kontaktom. László na žrebe nájde výhru 20000 eur. Rozdelia sa priatelia o výhru? A ako dopadne návšteva cirkusu?

67 16 „Malé divy“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 16. apríl 2018

Ildikó túži po exotickej dovolenke, ale Lászlovi sa veľmi nechce šnorchlovať. Zuzana sa dostane k luxusnému oblečeniu, po ktorom túžia všetky celebrity. Táto značka sa však u nás oficiálne nepredáva. Podarí sa Zuzane tovar "očistiť" a umiestniť na náš trh? Dostane sa László na dovolenku spolu s Ildikó, alebo s ňou pôjde jej kolegyňa? A kam dostane všetkých Zuzana svojim pochybným obchodom?

Hosť: Michal Rovňák, Dominik Šoltis a Matej Vavrík ako policajti

68 17 „Františkov deň“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 23. apríl 2018

František má plné zuby starania sa o domácnosť, dokonca telefonoval mamičke. Tá hneď prichádza na pomoc. Zuzana sa rozhodne, že sa oňho dokonale postará. Dohodne sa s Lászlom, že jej dílerov a distribúciu vybaví on. Vydrží Františkovo manželstvo túto skúšku? Ildikó má problém s umytím okien v súťaži o najkrajšiu bytovku. Musí poprosiť mamičku svojho žiaka o pomoc, lebo Andrejka chce, aby vyhrali za každú cenu. Kto príde umyť okná v byte Ildikó? A ako príde Františkova mamička na to, že László je zvrhlík a otec nemanželského dieťaťa?

Hosť: Alfréd Aczel ako Zuzin zákazník, Andrea Szabová ako dílerka

69 18 „Živé vysielanie“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 30. apríl 2018

Ildikó vybavila Lászlovi prácu. František si ešte nevybavil návrat do roboty a stále zavadzia doma Zuzane. László sa poteší, keď zistí, že tiež bude pracovať na lesnej správe. Zuzana má na testovanie omladzovací krém. S Martou, Ildikó aj susedkou Andrejkou chce nakrútiť video o jeho úžasných účinkoch. František zistí, že jeho miesto referenta na lesnej správe obsadil niekto nový. Medzi susedmi opäť hrozí vážny rozkol, ktorý naruší aj nakrúcanie videa. Aké budú skutočné účinky krému? A kto ostane bez zamestnania?

70 19 „Grilovačka“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 7. máj 2018

Ildikó žiarli na Lászla, lebo v robote je obklopený krásnymi kŕmičkami. On si novú prácu užíva a chce osláviť ešte raz a poriadne svoju 50tku. František sa môže vrátiť na lesnú správu, keď postráži predsedovi počas dovolenky psa a papagája. K narodeninám chce dať Lászlovi darček, obľúbeného speváka, ktorý mu naživo zaspieva, lenže Ildikó si nevie spomenúť na jeho meno. Nie je grilovačka na balkóne nebezpečná? Akého speváka sa im podarí zohnať? Prídu gratulovať aj kŕmičky? A ako zapadne pes a vták do spoločnosti?

Hosť: Adam Ďurica si zahral sám seba, Maťka Masicová ako krmička Helenka, Igor Šebesta ako hasič

71 20 „Spoločná kancelária“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 14. máj 2018

František po návrate nespoznáva svoju kanceláriu. Zmizli všetky jeho veci a dekorácie. Tlačí sa v nej spolu s Lászlom. Navyše výber sekretárky aktívne ovplyvňuje Ildikó. Dobrá atmosféra na pracovisku je len spomienkou. László hneď v prvý deň nedokáže "zakryť" Františkove "obchody" s divinou a tomu opäť hrozí výpoveď. Susedka Andrejka ide na konkurz do televízie. Dostane rolu sekretárky? A bude Ildikó konečne spokojná? Kto sa nakoniec stane sekretárkou na lesnej správe?

Hosť: Gabriela Dolná ako sekretárka Alžbetka

72 21 „Bomberos“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 21. máj 2018

Situácia na lesnej správe je kritická. Veci vzala do svojich rúk striktná Františkova mama a všetci sú z toho nešťastní. Podarí sa predsedovi zbaviť príliš aktívnej sekretárky? Andrejka má množstvo "sledovateľov" na svojom webovom profile a neustále dokumentuje "selfíčkami" každý svoj krok. Zuzana, ktorá predáva nový denný krém pre ženy "Bomberos" to chce využiť. Pri zverejnení fotografie s textom sa však pritrafí zásadná chyba. Poštár sa snaží zistiť neznámu adresátku listu vo veršoch, ktorý prezrádza aj sladké tajomstvo.

73 22 „Oteckovia“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 28. máj 2018

Pri upevňovaní nestabilnej police sa László prevŕta až k susedom. V minulej časti sa odhalilo, že Milka je tehotná! František chce zistiť, kto je otcom dieťaťa. Podozrieva každého muža. Ani susedka Andrejka nevie, kto je jej biologický otec a mohol by to byť László, možno dokonca aj František. Spoja sa oba byty novými dverami? Pozná poštár tajomstvo dvojičiek Čontóšových? A kto je teda otcom koho?

Hosť: Daniela a Veronika Nízlové ako sestry Čontóšové, Martin Madej ako krmič Marek z lesnej správy

74 23 „Mafia“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 4. jún 2018

László má vši, František zas niekde chytil kliešťa. Martu Sladkú hľadá Oleg, jej ruský švagor. Všetko nasvedčuje tomu, že je to mafiánsky zabijak. Hľadá vzácny "Modrý diamant", ktorý mal byť súčasťou Voloďovej pozostalosti. Vie o tom Marta niečo viac? Alebo sa "poklad" skrýva na nečakanom mieste?

75 24 „Miss lesa“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 11. jún 2018

Konečne sobota! František aj László si chcú užiť voľný deň. Zuzana však pracuje na plné obrátky a v byte je nevídaný pohyb tovaru a zákazníkov. Ildikó zase priviedla domov celý žiacky orchester nacvičovať na akadémiu. Navyše predseda lesnej správy zabudol na výzvu z ministerstva a do pondelka treba zabezpečiť nábor brigádnikov. Podarí sa zorganizovať "Miss lesa"? Nahovoriť na účasť Andrejku? A čo ak sa na miss zúčastní aj predsedova dcéra?

76 25 „Dovolenka“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 18. jún 2018

Je tu čas dovoleniek a všetci vyrážajú za oddychom. Lenže Lászlovo auto sa pokazí. Presvedčia Františka a Zuzanu, aby ich odviezli cestou do Chorvátska na Balaton? Zmestia sa všetci do jedného auta, keď Marta nečakane pristane v Budapešti a cestou stretnú aj stopujúcu Andrejku? A kto postráži Františkov byt a Andrejkinho králika?