Zoznam častí seriálu Susedia (3. séria)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Nasledujúci zoznam je zoznam častí 3. série seriálu Susedia.

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
35 1 „Návrat“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 3. september 2007

Marta chystá v byte Lászla stretávku zo školy. Všetky jej plány sú ale zničené keď prichádzajú obe rodiny z dovolenky o deň skôr. Obe rodiny sú navyše poriadne rozhádané. Zuzana to hodnotí ako najhoršiu dovolenku všetkých čias, potom čo jej Ildikó kradla všetko oblečenie, museli za ňu a Lászla platiť každú večeru a nakoniec sa s Ildikó takmer pozabíjali s panvicou a tĺčikom na mäso. Aj u Lászla je poriadne dusno. Ildikó je tiež poriadne naštvaná na Zuzanu, za to že im na spiatočnej ceste odrezala ťahacie lano, ktorým ťahali žiguli za autom Františkovha otca. Marta sa snaží hádku rýchlo zažehnať a obe rodiny udobriť, aby odpratala Lázsla a Ildikó k Františkovi, aby mohla mať v ich byte stretávku, no aj napriek jej veľkej snahe sa jej to nepodarí, keďže takto rozhádaní susedia ešte snáď nikdy neboli.

Hosť: Matej Landl ako Martin známy

36 2 „Dôkaz lásky“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 10. september 2007

Lászlo a František si spolu kúpia Playstation, aj napriek tomu, že im to obe ženy zakázali. Keď ich prichytí Ildikó, Lászlo povie, že hra je Františkova. Keď ich zase neskôr u Františka nájde pri hre Zuzana, František povie, že je hra Lázslova. Obaja si myslia, že im to prejde, keďže ženy sú ešte stále pohádané od dovolenky, a určite sa nestretnú a jedna od druhej nezistí pravdu. Opak je však pravdou a Ildikó so Zuzanou sa udobrujú, pričom zisťujú jedna od druhej pravdu, že im muži klamali. Obe sú veľmi naštvané a povedia mužom, že musia prísť do večera s originálnym dôkazom lásky, inak ich čaká trest.

Hosť: Ladislav Konrád ako sused Gembitský, zákazník Lászla

37 3 „Tetovanie“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 17. september 2007

František a Lászlo majú problém. Ako dôkaz lásky si na chrbát nechali vytetovať mená svojich žien, no došlo k nedorozumeniu a František má teraz na chrbte nápis Ildikó a Lászlo Zuzana. Obaja sa snažia pred svojimi ženami zatajiť čo majú na chrbte. František sa kvôli tomu niekoľko dní nesprchuje, v dôsledku čoho smrdí ako zmoknutý pes. Dokedy ale dokážu svojim ženám klamať? Marta má za úlohu kontaktovať tetovača a zistiť, čo sa dá robiť. Ildikó medzitým už ďalej nechce v byte toľké haraburdy, ktoré Lázslo stále opravuje, a tak mu zaobstaráva novú dielňu v kočikárni.

38 4 „Modelka“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 24. september 2007

Lászlo chce na rozbehnutie svojej dielne urobiť reklamu s modelkami. Do úlohy modelky sa však chce dostať Zuzana a zároveň aj Ildikó. Muži nechcú city svojich žien raniť, a tak nafotia obidve tak, aby jedna o druhej nevedela. Vďaka chybe Lázsla sú ale všetky fotografie zničené a musí sa konať nové fotenie. Kto bude teda modelkou?

39 5 „Mačka a myš“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 1. október 2007

František kúpil darček pre mamu, ktorá ich má opäť navštíviť. Kúpil jej mačku. Aby ju mama nevidela kým príde správny čas, nechá mačku u Lázsla. Ildikó zisťuje, že majú v byte myš. Lászlo chce na myš hneď použiť mačku, ktorú stráži, no tá je akási lenivá. Naštvaný Lázslo ju vracia Františkovi a žiada ho zároveň, aby mu pomohol s chytením myši. Medzitým zožerie mačka všetky Zuzanine tabletky na spanie. Keď prichádza mamička dostáva mačku, ktorá je, zdá sa, mŕtva. Františkova mama to zoberie ako morbídny žart a je poriadne naštvaná.

40 6 „Stávka, 1. časť“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 8. október 2007

František môže získať dobre platený flek. Má vycvičiť psa jedného boháča, no ten neznáša fúzatých mužov. František sa teda musí čím skôr oholiť. V televízii sa zatiaľ koná futbalový zápas Komárno proti Ružomberku. Keďže Ildikó chce v televízii sledovať svoje programy, Lászlo ide k Franiškovi. Kým Lászlo verí, že vyhrá Komárno, František si je istý, že sa tak nestane a vyhrá Ružomberok. Rozhodnú sa teda staviť. František dá návrh, že ten, kto prehrá sa bude musieť oholiť. Lászlo ani len netuší, že pre Františka to nie je žiadna obeť, pretože ten sa bude musieť oholiť tak či tak kvôli práci, a tak mu Lászlo naletí a stávku prijíma.

41 7 „Stávka, 2. časť“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 15. október 2007

Lászlo aj František prišli o fúzy a obaja použili zázračnú vodičku na nárast nových. Kým Františkova nezaberá, Lászlovi zaberá až príliš, pretože mu narástli ohromné fúzy aj dlhé vlasy. Zuzana objednala na všechsvätých 50 pohrebných vencov a žiada Františka, aby presvedčil Lázsla nech ich uskladní u neho v dielni. Ildikó má ale fóbiu z vecí týkajúcich sa smrti a tak musí Lászlo vence v dielni utajiť.

42 8 „Piknik“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 22. október 2007

František a Zuzana sa chystajú na piknik a prehovoria Lázsla a Ildikó, aby šli s nimi. Lászlo je celý nadšený a tak zabudne, že si chystal dať kúpeľ a zabudol zavrieť kohútik. Čoskoro u nich zazvoní nový sused pod nimi Krajčír s tým, že ho vytopili. Lászlo a Ildikó to v zúfalej situácii zvedú na susedov Františka a Zuzanu. Toto klamstvo však čoskoro vychádza najavo a tak dochádza opäť k hádke medzi susedmi. Franišek a Zuzana sú vytočení, že to na nich susedia takto nechutne hodili a Lászlo s Ildikou sú naštvaní, že ich susedia pozvali na piknik vlastne iba kvôli odvozu.

43 9 „Halloween“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 29. október 2007

František a Lászlo naplánujú Halloweensku párty u Františka v byte. Lázslo dostane za úlohu vyrezať tekvicu, no ako sa zdá, nepozná Halloweenské zvyky a urobí z tekvice prípravok. Medzitým sa každý chystá na večer. Lászlo pôjde za piráta Čierna brada, František za Shreka, Marta za Marilyn Monroe a Zuzana s Ildikó si zvolia zhodou náhod rovnaký kostým Mortishy z Adams Family. Ildikó je medzitým nešťastná, pretože nemôže ísť tento rok do Maďarska na hrob jej Nagyapu (dedka). Lászlo dostane na základe toho nápad, že by mohli večer pri vyvolávaní duchov "akože" vyvolať Nagyapovho ducha. Vyjde to?

44 10 „Kríza stredného veku“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 5. november 2007

Lászlo má narodeniny. Vstáva s dobrou náladou. Pri oslave sa však všetko otáča, keď dostane hojdacie kreslo, masážny prístroj na nohy a fajku. Začína si uvedomovať, že ho všetci považujú za starca. Lászlo celý zdeprimovaný spolu s Františkom odchádzajú a nik nevie, kde zmizli. Marta podáva pomocnú ruku a je ochotná zalarmovať jej "známeho" z polície.

Hosť: Karol Čálik ako poručík Fekete

45 11 „Žiguli“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 12. november 2007

František dostal za úlohu prevychovať papagája. Čoskoro za ním ale prichádza zúfalá Ildikó. Nabúrala Lászlovo milované žiguli! Žiada Františka, aby Lászla na túto informáciu pripravil, a ona mu to večer sama povie. Marta prichádza s nápadom s erotickým prádielkom, ktoré má Lázsla obmäkčiť, keď mu to Ildikó povie. Lázslo je zatiaľ v strese, keďže potrebuje žiguli, pretože musí zaviesť miešačku na stavbu. Je naštvaný na Ildikó, v domnienke, že je stále s autom v meste. To však ale netuší, že Ildikó je už dávno doma, no bez žiguli, ktoré je na šrot.

46 12 „Vodičák“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 19. november 2007

Ildikó sa musí učiť na skúšky, keďže si ide robiť nový vodičák. Spočiatku ju učí Lázslo, no Ildikó chce za učiteľa radšej Františka. K tomu všetkému má prísť opäť mamička. Zuzana sa s ňou nechce stretnúť a tak ide ku kamarátke. Až mamička odíde, František má za úlohu zavolať jej. Po odchode mamičky a namáhavej hodine autoškoly s Ildikó sa František s Lázslom rozhodnú odreagovať a idú na futbal. Až po niekoľkých hodinách si František uvedomuje, že na Zuzu zabudol. To ale ešte netuší, že jej kamarátka nebola doma a ona stála celý čas v hroznom počasí na ulici. František má poriadny problém, pretože Zuzana je poriadne naštvaná!

47 13 „Pyramída“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 26. november 2007

Lázslo sa s vidinou bohatstva zapojí do nebezpečnej pyramídovej hry, ktorú mu poradil sused Krajčír. Aj Ildikó je nadšená a kúpi drahé hrnce a začne plánovať budúcnosť vo veľkej vile s bazénom a záhradou. Lázslo sa začne vychvaľovať aj pred Františkom. Ten ho okamžite vysmeje, pretože dobre pozná takéto hry a neverí im. Keď ale Zuzana zisťuje, že ich susedia sa zúčastnili pyramídovej hry a verí im, že môžu zbohatnúť, okamžite prinúti Františka aby sa zapojili do hry tiež. Obe rodiny teda začnú hľadať nových hráčov, na ktorých by mohli vyrobiť. František sa medzitým chystá dokázať, že hra je podvod.

Hosť: Karol Čálik ako poručík Fekete

48 14 „Mikuláš“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 3. december 2007

František, Lázslo, ich manželky aj Marta sa rozhodnú u Františka pripraviť mikulášsky program pre deti susedky Skotnickej. Vo Františkovom byte sa ale pokazí kúrenie a je v ňom nesmierna zima. Opraviť kúrenie dostáva za úlohu Lázslo. Po jeho zákroku je však v byte zase príšerné teplo. Pri nácviku programu navyše dôjde k hádke a Lázslo ako Mikuláš s Ildikó ako Snehulienkou sa urazia a nechcú program pre deti robiť. František ale situáciu s deťmi nezvláda a tak ich Marta musí presvedčiť.

Hosť: Zlatica Puškárová ako susedka Skotnická, Boris Kraus ako Igorko Skotnický

49 15 „Darčeky“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 10. december 2007

Vianoce sa blížia. Lázslo aj František robia rozpočet na darčeky a celé Vianoce. Obom vyjde to isté. Majú málo peňazí! V zúfalej situácii dostanú Lázslo a František nápad urobiť živý betlehem a vyzbierať tak nejaké peniaze. Nahovoriť chcú aj svoje ženy. Ildikó sa to nepozdáva. Až keď jej Lázslo prisľúbi, že bude hrať pannu Máriu, s nadšením súhlasí. Problémom však je, že ani Zuzana nechce hrať nikoho iného ako Máriu. Keď konečne nájdu susedia kompromis, nečakane sa rozhodnú cúvnuť Lázslo s Františkom.

50 16 „Vianoce“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 17. december 2007

Sú tu zas a znova Vianoce. František upratuje celý byt a zohnal stromček, Zuzana ide do mesta predať zvyšných porcelánových anjelikov. U Lázsla panuje takisto predvianočný zhon. Lázslo zohnal stromček a má za úlohu osadiť ho do stojana. Jeho ďalšou úlohou je povedať Františkovi so Zuzanou, že ich pozývajú k nim na Vianoce. František zatiaľ zdesene zisťuje, že mu z balkóna zmizol stromček. Zuzana začne upodozrievať susedov z krádeže. Keď to prichádzajú preveriť a Lázslo má na chlp rovnaký stromček ako mali oni, František okamžite uverí, že ukradli ten ich. Ani Vianoce sa tak nezaobídu bez hádky. Budú "nerozluční" susedia tráviť Vianoce oddelene?

51 17 „Silvester u Susedov - Prekvapenie“ Peter Marcin & Tomáš Jančo Andy Kraus 31. december 2007

Lázslo a František pripravujú na Silvestra ohňostroj ako prekvapenie pre manželky. Tie sa však nevedia dohodnúť, kde budú Silvester tráviť. Či u Zuzany alebo u Ildikó. Nakoniec urobia kompromis. Obe rodiny sa rozhodnú spoločne zúčastniť silvestrovskej lotérie. Prichádza večer a oslava Silvestra sa začína. Keď vyhlasujú výsledky lotérie, nemožné sa stáva pravdou. Obe rodiny vyhrali 100 miliónov korún. Netrvá to ale dlho a nastáva hádka o peniaze. Zuzana si totiž nárokuje viac. Keď sa ale ukazuje, že Lázslo urobil pri podaní tiketu chybu a dokonca boli vyžrebované aj zlé čísla, jediný, kto vyhráva peniaze je Marta. Napokon udobrené rodiny sa poberajú oslavovať koniec roka. Ildikó a Lázslo svojim susedom zdeľujú informáciu, ktorú sa im chystali povedať už od rána. Takto o rok bude o jedného suseda viac, keďže Lázslo a Ildikó čakajú bábätko!

Hosť: Alfréd Aczel ako požiarnik