Zoznam častí seriálu Susedia (5. séria)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Nasledujúci zoznam je zoznam častí 5. série seriálu Susedia.

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
77 1 „Dozvuky Balatonu“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 3. september 2018

Kvôli nešťastnej dovolenke je vzťah susedov v kríze. László a František sa nerozprávajú. Marta už mesiac odkladá oslavu svojich menín, aby ich oslávili spoločne. Dá im ultimátum, ak sa neudobria, prestane sa s nimi rozprávať aj ona. Dokážu Susedia prekonať svoje rozpory? Nájde sa ukradnuté Františkovo auto?

78 2 „Tak kto je teda otec?!“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 10. september 2018

Milka sa vrátila domov. František musí spávať na gauči v obývačke. Zuzana je rozhodnutá všetko usporiadať ako sa patrí. Treba nájsť otca očakávaného dieťaťa. Lenže Milka odmieta. a vie, že jej chvíľková slabosť bola chybou a ešte väčšou by bol sobáš s Marekom, keď sa jej vôbec nepáči.

79 3 „Agent provokatér“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 17. september 2018

Zuzana ďalej spriada plány ako dať dokopy Milku s Marekom. László potrebuje riešiť partnerskú krízu, myslí si, že sa Ildikó nepáči taký aký je. Na lesnej správe je podozrenie z úplatkárstva a chlapi musia pomáhať usvedčiť páchateľa. Podarí sa im zasa nepopliesť všetky problémy a úspešne obstáť v ďalšej skúške ich vzťahu?

80 4 „Osy útočia“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 24. september 2018

Marta celú noc žúrovala a František ani László sa veľmi nevyspali. Na balkón k Ildikó sa nasťahovali osy. Aby toho nebolo málo, Františkov otec sa stratil. Zuzana sa nevie sústrediť na predaj popolníkov s bielym medveďom, keď má Františkovu mamičku za chrbtom. Chlapi hľadajú otca a László musí riešiť aj osy na balkóne. Pomôcť by mohol Andrejkin frajer- hasič, ale Andrejka s ním má problém. Podarí sa nájsť Františkovho otca? Ako sa susedia vysporiadajú s osami? A ako to dopadne s Andrejkiným vzťahom?

81 5 „Gergely sa vracia“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 1. október 2018

Syn Gergely volá Ildikó, že príde domov na návštevu. Andrejka sa chce kvôli novému frajerovi naučiť nejaké maďarské slovíčka. Zuzana je pozvaná na otvorenie nového kasína. Darčekový žetón pripomenie Františkovi Zuzaninu hráčsku závislosť a dá ho radšej Lászlovi. Ten však musí všetko utajiť pred Ildikó, ktorá neznáša hazard. Vyhrá László v kasíne veľké peniaze? Kto je Andrejkin maďarský rocker a kto Gergelyova nová frajerka letuška? A ako sa so všetkým vyrovná Ildikó?

82 6 „Besnota“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 8. október 2018

Marek začal podnikať – z odpadových kožiek na lesnej správe šije motorkárske vesty. Ildikó trápi vzťah Gergelyho a Andrejky. László jej daruje golier z líšky , ktorý dostal od Mareka. Sladká má nového milenca Luigiho, ktorý náruživo separuje odpad, páčia sa mu fúzy a tiež hrá na violončelo ako Gergely. Ako zvládnu susedia ukradnuté balíky papiera, besnotu a violončelové koncerty?

83 7 „Tak kto je tehotný?“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 15. október 2018

Ildikó potrebuje zistiť, či už Andrejka nie je tehotná. Tá má totiž veľký deň a František pre ňu chce urobiť oslavu so zážitkovým prekvapením. Zuzana chce zaskliť balkón, aby získala priestor, keďže Milka bude aj s dieťatkom bývať u nich. László nájde tehotenský test v kabelke Ildikó. Myslí si, že ho podviedla a je tehotná s riaditeľom. Koho to chce Ildikó nasťahovať do svojho bytu? Bude tam s nimi bývať aj László? Koho zoženie František na oslavu? A čo sa vlastne bude oslavovať?

84 8 „Zásnuby“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 22. október 2018

Marekovi rodičia chcú prísť na návštevu, ale Marek o nich nepovie Zuzane a Františkovi všetko. Milka im oznámi, že chcú hovoriť o kúpe bytu pre "mladých", ale v tom ich vyruší László. Zistil, že Ildikó má stretnutie s riaditeľom v kostýme Snehulienky a Batmana. Marek sa pokúsi odkázať dôležitú informáciu o rodičoch cez Lászla. László je urazený, lebo by rád aj s Ildi prišiel na oslavu, ale nie sú pozvaní. László teda povie Františkovi úplny opak toho čo je pravda. Navyše od rána silno prší. Ako to celé dopadne, keď sa do toho zapojí ešte aj poštár a Zuzanin architekt?

85 9 „Halloween 2018“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 29. október 2018

Zuzana sa chystá na tématickú párty a musí tam s ňou ísť aj František. Ten však má dohodnutú návštevu cintorína s rodičmi. László a Ildikó sú tiež vychystaní "na dušičky", ale oblečením pripomínajú seriálové postavy. Keďže Marek nabúral Zuzanine auto musí ich odviezť Ildikó. Na párty tak pôjdu všetci, s krátkou zastávkou na cintoríne. Milka sa necíti dobre. Marek je presvedčený, že začína rodiť. Andrejka volá kamaráta záchranára, hoci Sladká to vraj zvládne aj doma. Domov sa ponáhľajú aj Fero, Zuzana, László a Ildikó, lenže auto neštartuje. Stihnú prísť včas? Ako zareaguje Ildikó na Andrejkinho priateľa záchranára? Dozvie sa mamička, že František miesto ich stretnutia na hroboch išiel v maske na párty?

86 10 „Pôrod“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 5. november 2018

Ildikó aj Zuzana vyhrali vianočné wellness pobyty. Chlapom sa to nepáči, chcú tradičné Vianoce, kým sa však hádajú kde, kto a s kým bude tráviť Vianoce, Milka začína rodiť a treba ju rýchlo zaviesť do nemocnice. Pojazdné auto má iba Ildikó, ktorá je na svoje auto citlivá. László si na upokojenie nalial "barackpálenku" a František 3 pivá. Marek síce nepil, ale zo stresu omdlieva. Nájde sa rýchly šofér a stihnú zaviesť Milku do nemocnice?

87 11 „Zas je niekto tehotný?“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 12. november 2018

Zuzana na sebe pozoruje symptómy tehotenstva. František je sprvu zdesený, ale nakoniec sa z toho teší. K Ildikó sa dostala informácia, že ju László podvádza s kolegyňou Farkašovou z Lesnej správy. László chce byť krstným otcom Milkinho dieťaťa a kúpi retiazku so srdiečkom a písmenom E. Keďže Farkašová aj dieťa majú rovnakú iniciálu krstného mena, László bude mať čo vysvetľovať. Presvedčí Ildikó, že je jej verný? Ako zareaguje Farkašová? Potvrdí gynekológ Zuzanino tehotenstvo?

88 12 „Kde je dieťa?“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 19. november 2018

Začali predvianočné výpredaje. Marta s Andrejkou chcú ísť nakupovať a zavolajú aj susedky. Ale Zuzana nestíha bez auta rozvážať tovar a navyše musia s Františkom strážiť vnuka. Zuza je z toho na nervy a dokonca sa jej vnuk aj stratí. Ildi dostane neodolateľnú ponuku od bratranca, ktorý má autobazár, na skoro nový bavorák za 3000 €. Ak nájde kupca na ďalší, tak dostane 1000 € zľavu. No a Zuze by sa auto veľmi zišlo. Chlapi sa musia postarať o dieťa, ženy idú kúpiť autá. Kto pomôže so starosťou o Milkine bábätko, keď sú chlapi odvolaní do lesa? A ako dopadnú Zuzana a Ildikó so "skoro novými" autami z bazáru?

89 13 „Rozchod“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 26. november 2018

Andrejka už nemôže vydržať to, ako ju Ildikó šikanuje kvôli Gergelyiovi. Marta býva dočasne u Zuzany s Františkom, kým u nej menia okná, ktoré meškajú. A predsedu manželka vyhodila z bytu, tak tiež nemá kam ísť. Marta navyše pritúli aj dve mačky z ulice. Chlapci sa rozhodnú z tohto "blázinca" zmiznúť. Útočískom bude lesná správa. Ako dopadnú vzťahy v bytovke? A čo zažijú chlapi na Lesnej správe?

90 14 „Mikuláš“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 3. december 2018

S mikulášskymi akciami sa roztrhlo vrece. František má byť čert na Lesnej správe a aj na Miestnom úrade. Akcie sa však prekrývajú a niekde ho musí zaskočiť László. Zuzana potrebuje od Lászla kostým Mikuláša, ale Ildikó tiež organizuje mikulášsku besiedku, s nutnou Lászlovou účasťou. Stihnú László a František v zdraví absolvovať rozdávanie darčekov toľkým deťom? Situáciu, hlavne pre Ildikó, komplikuje aj Gergely a Andrejka a treba sa postarať aj o malého Evana.