Zoznam častí seriálu Susedia (6. séria)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Nasledujúci zoznam je zoznam častí 6. série seriálu Susedia.

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
91 1 „VIP welness“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 4. marec 2019

Chlapi sa tešia na pár dní bez žien. Zuzana, Ildikó, Marta aj Andrejka idú na VIP welness pobyt. Lenže Andrejka by radšej zostala s Gigim a Ildikó má veľké pochybnosti, či môže Lászla nechať tak dlho doma samého. Marta chcela preveriť VIP hotel na internete, ale nič nenašla. Chlapi napokon dievčatá presvedčia a "pánska jazda" môže začať. Naozaj budú hrať iba spoločenské hry? A ako dopadnú dievčatá, keď im súkromný welness pripraví zopár prekvapení? A kde sa vzala thajská masérka v byte s Gigim?

92 2 „Kaviár“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 11. marec 2019

Zuzana potrebuje nanovo rozbehnúť svoj e-shop. Náhodou sa v družobnej delegácii z Ašchabádu objaví Františkov starý kamarát, spolužiak z vysokej školy Gurbanguli, teraz poslanec a podnikateľ. Vie Zuzane dodať kaviár na kšeft za dobrú cenu. Gergely sa prizná rodičom, že v Ašchabáde už nepracuje, ale je oveľa bližšie k Bratislave. Ildikó aj László uveria predstave, že sa dostal do Viedenskej filharmónie. Ildikó okamžite nachystá veľkú oslavu. Ale aká je pravda? A čo prezradí Stromokocúrovcom návštevník z Ašchabádu?

93 3 „Hovorca“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 18. marec 2019

František má pre Lászla zlú správu. Mení zamestnanie a bude na mestskom úrade robiť hovorcu novej krásnej starostke. László chodí na terapie k psychologičke. Učí sa zvládať stres a svoju žiarlivosť. Ildikó z jeho premeny vôbec nie je nadšená a hľadá za tým inú ženu. Zuzana predáva krém proti celulitíde, ktorý nikto nechce. László nechce stratiť "pracovný" kontakt s priateľom a ide podporiť Františka na nové pracovisko. Ako dopadne Františkovo prvé vyjadrenie pre médiá? Ako bude pokračovať Zuzanino podnikanie? Presvedčí László manželku, že jej je verný?

94 4 „Demonštrácia“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 25. marec 2019

František má problém, lebo ako hovorca musí obhájiť rozhodnutie starostky o zrušení jaslí a miesto nich financovanie futbalového klubu. László je obľúbencom novej starostky, ale z práce na dva úväzky má celkom stres. Zuzana sa snaží zachrániť svoj internetový obchod a Marta jej pomáha. Marek sa zapojí do demonštrácie proti starostke aj s Lászlóm, ktorý tam stretol kolegyňu z Lesnej správy. Čo povie Ildi, keď uvidí Lászla s Farkašovou v televízii? A ako dopadne Zuzanin pokus predať gél na vlasy novému objavu Marty Sladkej a jeho spoluhráčom?

95 5 „Šmejdom na stope“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 1. apríl 2019

László má stres, lebo tají, že má TPP na lesnej správe aj na miestnom úrade. František si chce nenápadne odniesť veci zo starej roboty. Za Zuzanou príde záujemkyňa o veľkú dodávku Losieho loja, ale je to investigatívna novinárka. Vypukne drobný spor aj o jedno uvoľnené parkovacie miesto pred domom. Ustojí László tajomstvo svojich dvoch zamestnaní? Vyhne sa František oficiálnej rozlúčke s dlhoročným zamestnávateľom? Ako vysvetlí Zuzana svoje obchodné praktiky, keď ju z podvodu obviní aj Ildikó? A kto im vyfúkol parkovacie miesto?

96 6 „Zlatá svadba“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 8. apríl 2019

Františkovi rodičia majú 50. výročie sobáša a mama chce veľkolepú oslavu u syna. Zuzana z toho má traumu a radšej odvezie Martu na odbery. Ildikó našla Lászlov denník, kde písal básne nejakej Márii. László tvrdí, že to bolo pre triednu na gymnáziu. Gergely a Andrejka založili rockovú kapelu a František by mohol byť gitarista, len sa musí zbaviť povinností okolo príprav osláv a starostlivosti o vnuka. Poteší Františkovu mamu slávnostné jedlo od Ildikó? Uverí Marta, že sa jej všetko iba nesníva? Objaví sa na oslave aj Františkov otec, ktorému László musí opraviť zubnú protézu?

97 7 „Apokalypsa“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 15. apríl 2019

Na mestských slávnostiach chce František kapele Presburger Bundessstrasse vybaviť vystúpenie. Mohli by sprevádzať Dominiku Mirgovú, ktorej hudobníci sú v karanténe. Aj László chce hrať v kapele, lebo Dominika je jeho nový idol. Ildikó chodí na terapie a nežiarli. Zuzana potrebuje stánok na slávnostiach, aby sa zbavila svojho "šmejďáckeho" tovaru. U starostky to vybaví len László a tak tam bude aj Ildikó variť guláš. Vydrží Ildikó nežiarliť na Lászlov idol? Podarí sa Zuzane zbaviť sa tovaru? Aký guláš navarí Ildikó?

98 8 „Veľkonočné tsunami“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 22. apríl 2019

László a František si chcú konečne Veľkú noc užiť bez stresu a s dobrým jedlom. Zuzana s Ildikó sa však boja polievacej pohromy a chlapom neveria a ani nepripravia žiadne občerstvenie. Zuzana do svojho vlogu potrebuje od Ildikó simultánny preklad pre "sledovateľky" z južného Slovenska. Hladní muži sa vyberú vyšibať Františkovu mamu, ale zaseknú sa na benzínke. Zuzana totiž vyčerpala Františkovu kreditku. Náhoda im pošle do cesty Farkašovú. Ako dopadne tlmočenie Zuzaninho vlogu? A ako konfrontácia manželiek s Farkašovou? Pomôže chlapom naplniť Veľkonočné zvyky Gergely, ktorý sa stal požiarnikom?

99 9 „Krstiny“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 29. apríl 2019

Stromokocúrovci chystajú krstiny vnuka. László je sklamaný. Chcel byť krstným otcom, ale teraz pochybuje či sú na krstiny vôbec pozvaní. Nahnevaný dá prerobiť prívesok, ktorý pôvodne kúpil pre Evana. Mladým však "vybuchli" krstní rodičia a treba do druhého dňa nájsť náhradu. László cíti príležitosť, ale František jeho ponuku akosi prepočuje. Zuzana si potrebuje "predtočiť" svoj vlog a chcela by do videa hudobný podmaz. Kto budú nakoniec krstní rodičia? Ako dopadne hudobný doprovod Zuzaninho inštruktážneho videa? Poslúži nakoniec prerobený prívesok?

100 10 „Hurá na hokej!“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 6. máj 2019

František, veľký hokejový fanúšik, daroval Lászlovi vstupenky na 1. zápas Slovenska na Majstrovstvách sveta. Počíta s tým, že László ho berie so sebou. László však vstupenky niekam založil a nevie ich nájsť. Zuzana rieši svoj nový biznis a má dohodnuté stretnutie so Švajdom, aby jej poradil, ako nakrúcať profesionálne videá. Kým Marta nájde virguľou stratené vstupenky, chlapi musia ísť na zápas do Košíc autom, ktoré sa však pokazí. Uvidia László s Františkom aspoň niečo zo zápasu v televízii, keď v dome prebieha aj revízia elektrických rozvodov? Ako dopadne návšteva Patrika Švajdu, keď sa o nej dozvie Marta aj Ildikó, ktorá je jeho nadšený fanúšik?

101 11 „Jelenia oslava“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 20. máj 2019

František sa opäť nezhodne so Zuzanou. Plánovaná oslava jubilea prvej trofeje sa zmení na obed v lacnej poľovníckej reštaurácii. Chlapi dostanú odstupné z Lesnej správy. Susedia chystajú pre Františka prekvapenie, tajne vojdú cez balkón a schovajú sa. Po návrate domov Zuzana v hádke všetkých ohovorí. Vyžehlia sa urážky varením jelenieho gulášu? Františka poteší, že Farkašová nezabudla na jeho výročie. Dozvie sa však, že Lászlove odstupné je nepomerne vyššie ako to jeho. Ako je to možné? Podarí sa zachrániť oslavu jubilea? A ako bude chutiť guláš, ktorý dovarila Ildikó?

102 12 „Krstný otec“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 27. máj 2019

Milka má problém, krstní rodičia sú veľmi "vlezlí" a rozmaznávajú Evana. Zuzana zistí, že nemajú dosť peňazí na dovolenku. Chce, aby si František požičal od Lászla. Milka chce, aby Lászlovi a Ildikó vysvetlili, že k nim nemôžu tak často chodiť na dlhé návštevy. Ildikó nabalila ďalší balík vecičiek zo secondhandu pre Evana. František a Ildikó spoločne organizujú deň detí Miestneho úradu a sexy referentka prinesie Lászlovi peniaze na zabezpečenie účinkujúcich. Odpustí Milka Evanovým krstným rodičom? Zvládne László opateru krstňaťa "naostro"? Nájdu sa stratené peniaze?

103 13 „Pohreb“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 3. jún 2019

Obom rodinám sa podarí zarobiť na krátke dovolenky. Poštár však prinesie šeky na zaplatenie. Nahnevaní susedia ho vyhodia a už ho v živote nechcú vidieť! O to väčší je šok, keď Marta prinesie oznam, že poštár zomrel. Z výčitiek svedomia sa František rozhodne na poštárovom pohrebe zahrať jeho obľúbenú pesničku. Andrejka sa rozišla s Gergelyom a bojí sa to povedať Ildikó. Čo mala Marta Sladká s poštárom, keď sa teší na dedičstvo? Ako príjmu pozostalí pesničku pre zosnulého? A ako sa skončí celá táto tragická udalosť?

104 14 „Vykradli nás“ Peter Marcin & Miloš Volný Andy Kraus 10. jún 2019

František so Zuzanou odchádzajú na týždeň do požičanej luxusnej chaty. Ildikó a László sa snažia získať peniaze na dovolenku. Na návštevu prídu žiaci z družobnej školy zo Szekesfehérváru. Ak ich neubytujú na hoteli nejaké peniaze im ostanú. Využijú, že im František zverí stráženie bytu počas dovolenky. Prečo sa však Františkovci náhle vracajú domov? Kto ich vykradol? Súvisí to s tým, že deti ostali v byte bez dozoru? Má to na svedomí Andrejka, ktorá sa na prvý pohľad zaľúbila do fešného maďarského učiteľa?