Zoznam členov Medzinárodnej tenisovej siene slávy

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam osôb, ktoré sú uvedené v Medzinárodnej tenisovej sieni slávy. Pomocou tlačidiel vedľa údajov, je možné zoradiť si osoby podľa mena, národnosti alebo roku uvedenia o siene.

Meno Národnosť Rok uvedenia
Adams, Russ USA 2007
Adee, George USA 1964
Alexander, Fred USA 1961
Allison, Wilmer USA 1963
Alonso, Manuel Španielsko 1977
Anderson, Malcolm Austrália 2000
Ashe, Arthur USA 1985
Austin, Henry Spojené kráľovstvo 1997
Atkinson, Juliette USA 1974
Austin, Tracy USA 1992
Baker, Lawrence USA 1975
Barger-Wallach, Maud USA 1958
Becker, Boris Nemecko 2003
Behr, Karl USA 1969
Betz, Pauline USA 1965
Borg, Björn Švédsko 1987
Borotra, Jean Francúzsko 1976
Bowrey, Lesley Turner Austrália 1997
Bromwich, John Austrália 1984
Brookes, Norman Austrália 1977
Brough, Louise USA 1967
Browne, Mary Kendall USA 1957
Brugnon, Jacques Francúzsko 1976
Buchholz Jr., Earl USA 2005
Budge, Don USA 1964
Bueno, Maria Brazília 1964
Cahillová, Mabel Írsko 1976
Campbell, Oliver USA 1955
Casals, Rosie USA 1996
Chace, Malcolm USA 1961
Chang, Michael USA 2008
Chatrier, Philippe Francúzsko 1992
Cheney, Dorothy USA 2004
Clark, Clarence USA 1983
Clark, Joseph USA 1955
Clerici, Gianni Taliansko 2006
Clothier, William USA 1956
Cochet, Henri Francúzsko 1976
Collins, Bud USA 1994
Connolly, Maureen USA 1968
Connors, Jimmy USA 1998
Cooper, Ashley Austrália 1991
Courier, Jim USA 2005
Crawford, Jack Austrália 1979
Cullman III, Joseph USA 1990
David, Herman Spojené kráľovstvo 1998
Davidson, Sven Švédsko 2007
Davis, Dwight F. USA 1956
Doeg, John USA 1962
Doherty, Lawrence Spojené kráľovstvo 1980
Doherty, Reggie Spojené kráľovstvo 1980
Drobný, Jaroslav Spojené kráľovstvo 1983
Dwight, James USA 1955
Danzig, Allison USA 1968
Dod, Lottie Spojené kráľovstvo 1983
Douglass, Dorothea USA 1981
du Pont, Margaret Osborne USA 1967
Durr, Francoise Francúzsko 2003
Edberg, Stefan Švédsko 2004
Emerson, Roy Austrália 1982
Etchebaster, Pierre Francúzsko 1978
Evert, Chris USA 1995
Falkenburg, Bob USA/Brazília 1974
Fraser, Neale Austrália 1984
Fry, Shirley USA 1970
Garland, Charles USA 1969
Gonzalez, Pancho USA 1968
Grant, Bitsy USA 1972
Gray, David Spojené kráľovstvo 1985
Griffin, Clarence USA 1970
Gustáv V. Švédsko 1980
Gibson, Althea USA 1971
Goolagongová, Evonne Austrália 1988
Graf, Steffi Nemecko 2004
Hackett, Harold USA 1961
Hester, William USA 1981
Hewitt, Bob Austrália/Juhoafrická republika 1992
Hoad, Lew Austrália 1980
Hopman, Harry Austrália 1978
Hovey, Fred USA 1974
Hunt, Joe USA 1966
Hunt, Lamar USA 1993
Hunter, Frank USA 1961
Hansell, Ellen USA 1965
Hard, Darlene USA 1973
Hart, Doris USA 1969
Haydon Jones, Ann Spojené kráľovstvo 1985
Heldman, Gladys USA 1979
Hotchkiss Wightman, Hazel USA 1957
Jacobs, Helen USA 1962
Johnston, William USA 1958
Jones, Perry USA 1970
Kelleher, Robert USA 2000
Kodeš, Jan Česko-Slovensko 1990
Kramer, Jack USA 1968
King, Billie Jean USA 1987
Koželuh, Karel Česko-Slovensko 2006
Lacoste, Rene Francúzsko 1976
Laney, Al USA 1979
Larned, William USA 1956
Larsen, Art USA 1956
Laver, Rod Austrália 1981
Lendl, Ivan Česko-Slovensko/USA 2001
Lott, George USA 1964
Lenglen, Suzanne Francúzsko 1978
Mako, Gene USA 1973
Martin, Alastair USA 1973
Martin, William McChesney USA 1982
Maskell, Dan Spojené kráľovstvo 1996
McCormack, Mark USA 2008
McEnroe, John USA 1999
McGregor, Ken Austrália 1999
McKinley, Chuck USA 1986
McLoughlin, Maurice USA 1957
McMillan, Frew Juhoafrická republika 1992
McNeill, Don USA 1965
Mulloy, Gardnar USA 1972
Murray, Robert USA 1958
Myrick, Julian USA 1963
Mallory, Molla Nórsko 1958
Mandlíková, Hana Česko-Slovensko/Austrália 1994
Marble, Alice USA 1964
McKane, Kathleen Spojené kráľovstvo 1978
Moore, Elisabeth USA 1971
Mortimer, Angela Spojené kráľovstvo 1993
Năstase, Ilie Rumunsko 1991
Newcombe, John Austrália 1986
Nielsen, Arthur USA 1971
Noah, Yannick Francúzsko 2005
Navrátilová, Martina Česko-Slovensko/USA 2000
Novotná, Jana Česko 2005
Nüsslein, Hans Nemecko 2006
Nuthall, Betty Spojené kráľovstvo 1977
Olmedo, Alex Peru/USA 1987
Osuna, Rafael Mexiko 1979
Outerbridge, Mary USA 1979
Parker, Frank USA 1966
Patterson, Gerald Austrália 1989
Patty, Budge USA 1977
Pell, Theodore USA 1966
Perry, Fred Spojené kráľovstvo 1975
Pettitt, Tom Spojené kráľovstvo 1982
Pietrangeli, Nicola Taliansko 1986
Palfrey, Sarah USA 1963
Quist, Adrian Austrália 1984
Rafter, Patrick Austrália 2006
Ralston, Dennis USA 1987
Renshaw, Ernest Spojené kráľovstvo 1983
Renshaw, William Spojené kráľovstvo 1983
Richards, Vincent USA 1961
Riggs, Bobby USA 1967
Roche, Tony Austrália 1986
Rose, Mervyn Austrália 2001
Rosewall, Ken Austrália 1980
Richey, Nancy USA 2003
Roosevelt, Ellen USA 1975
Round, Dorothy Spojené kráľovstvo 1986
Ryan, Elizabeth USA 1972
Sampras, Pete USA 2007
Santana, Manuel Španielsko 1985
Savitt, Dick USA 1976
Scott, Gene USA 2008
Schroeder, Ted USA 1966
Sears, Richard USA 1955
Sedgman, Frank Austrália 1979
Segura, Pancho Ekvádor 1984
Seixas, Vic USA 1971
Selešová, Monika USA 2009
Shields, Frank USA 1964
Slocum, Henry USA 1955
Smith, Stan USA 1987
Stolle, Fred Austrália 1985
Sabatini, Gabriela Argentína 2006
Sánchezová Vicariová, Arantxa Španielsko 2007
Sears, Eleonora USA 1968
Selešová, Monika Srbsko/USA 2009
Shriver, Pam USA 2002
Smith Court, Margaret Austrália 1979
Sutton Bundy, May USA 1956
Talbert, Bill USA 1967
Tilden, Bill USA 1959
Tingay, Lance Spojené kráľovstvo 1982
Tinling, Ted Spojené kráľovstvo 1986
Tobin, Brian Austrália 2003
Trabert, Tony USA 1970
Townsend, Bertha Toulmin USA 1974
Van Alen, James USA 1965
Van Ryn, John USA 1963
Vilas, Guillermo Argentína 1991
Vines, Ellsworth USA 1962
von Cramm, Gottfried Nemecko 1977
Ward, Holcombe USA 1956
Washburn, Watson USA 1965
Whitman, Malcolm USA 1955
Wilander, Mats Švédsko 2002
Wilding, Anthony Spojené kráľovstvo/Nový Zéland 1978
Williams II, Richard USA 1957
Wingfield, Walter Clopton Spojené kráľovstvo 1997
Wood, Sidney USA 1964
Wrenn, Robert USA 1955
Wright, Beals USA 1956
Wade, Virginia Spojené kráľovstvo 1989
Wagner, Marie USA 1969
Wills Moody, Helen USA 1969

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]