Zoznam NGC objektov 5501-5750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


… | Zoznam NGC objektov 5251-5500 | Zoznam NGC objektov 5501-5750 | Zoznam NGC objektov 5751-6000 | …


Označenie Typ objektu Rektascenzia Deklinácia Zdanlivá jasnosť Súhvezdie Dátum objavu Objaviteľ
NGC 5501 galaxia 14h 12m 20,1s +1° 16' 22" 13,9 Panna 13. apríl 1828 John Herschel
NGC 5502 galaxia 14h 9m 33,9s +60° 24' 36" 15,3 Veľká medvedica 9. máj 1885 Edward D. Swift
NGC 5503 galaxia 14h 9m 33,9s +60° 24' 36" 15,3 Veľká medvedica 11. máj 1885 Lewis A. Swift
NGC 5504 galaxia 14h 12m 15,7s +15° 50' 29" 13 Pastier 7. jún 1880 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5505 galaxia 14h 12m 31,6s +13° 18' 17" 13 Pastier 6. jún 1886 Lewis A. Swift
NGC 5506 galaxia 14h 13m 14,8s -3° 12' 25" 11,9 Panna 15. apríl 1787 William Herschel
NGC 5507 galaxia 14h 13m 19,8s -3° 8' 54" 12,5 Panna 15. apríl 1787 William Herschel
NGC 5508 galaxia 14h 12m 29s +24° 38' 8" 13,8 Pastier 20. apríl 1882 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5509 galaxia 14h 12m 39,9s +20° 23' 18" 14,1 Pastier 10. jún 1887 Guillaume Bigourdan
NGC 5510 galaxia 14h 13m 37,1s -17° 59' 3" 13 Panna 1886 Ormond Stone
NGC 5511 galaxia 14h 13m 5,4s +8° 37' 56" 14,5 Pastier 5. máj 1883 George W. Hough
NGC 5512 galaxia 14h 12m 41,1s +30° 51' 20" 14,4 Pastier 3. máj 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5513 galaxia 14h 13m 8,8s +20° 24' 56" 12,9 Pastier 20. apríl 1792 William Herschel
NGC 5514 galaxia 14h 13m 38,7s +7° 39' 36" 13,3 Pastier 26. apríl 1865 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 5515 galaxia 14h 12m 38,1s +39° 18' 36" 13 Pastier 16. máj 1787 William Herschel
NGC 5516 galaxia 14h 15m 54,6s -48° 6' 53" 12 Kentaur 1. júl 1834 John Herschel
NGC 5517 galaxia 14h 12m 51,3s +35° 42' 40" 13,9 Pastier 20. apríl 1882 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5518 galaxia 14h 13m 47,6s +20° 50' 56" 14 Pastier 10. máj 1882 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5519 galaxia 14h 14m 20,9s +7° 30' 56" 13,4 Pastier 26. apríl 1865 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 5520 galaxia 14h 12m 22,7s +50° 20' 55" 12,4 Pastier 15. máj 1787 William Herschel
NGC 5521 galaxia 14h 15m 23,7s +4° 24' 31" 13,6 Panna 10. apríl 1828 John Herschel
NGC 5522 galaxia 14h 14m 50,2s +15° 8' 48" 13,4 Pastier 19. marec 1787 William Herschel
NGC 5523 galaxia 14h 14m 51,4s +25° 19' 6" 12,2 Pastier 19. máj 1784 William Herschel
NGC 5524 dvojhviezda 14h 13m 48,7s +36° 22' 53" - Pastier 19. apríl 1855 William Parsons Rosse
NGC 5525 galaxia 14h 15m 39,2s +14° 16' 56" 12,8 Pastier 3. máj 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5526 galaxia 14h 13m 53,3s +57° 46' 20" 13,5 Veľká medvedica 17. apríl 1789 William Herschel
NGC 5527 galaxia 14h 14m 27,2s +36° 24' 16" 14,4 Pastier 19. apríl 1855 William Parsons Rosse
NGC 5528 galaxia 14h 16m 19,8s +8° 17' 35" 14,1 Pastier 23. marec 1887 Lewis A. Swift
NGC 5529 galaxia 14h 15m 34s +36° 13' 37" 12,1 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5530 galaxia 14h 18m 27,1s -43° 23' 13" 11 Vlk 7. apríl 1837 John Herschel
NGC 5531 galaxia 14h 16m 43,2s +10° 53' 8" 13,7 Pastier 7. február 1862 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 5532 galaxia 14h 16m 52,9s +10° 48' 27" 11,9 Pastier 15. marec 1784 William Herschel
NGC 5533 galaxia 14h 16m 7,4s +35° 20' 38" 11,9 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5534 galaxia 14h 17m 40,3s -7° 25' 1" 12,3 Panna 17. máj 1881 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5535 galaxia 14h 17m 31,1s +8° 12' 27" 15 Pastier 8. máj 1864 Albert Marth
NGC 5536 galaxia 14h 16m 23,7s +39° 30' 8" 13,6 Pastier 29. apríl 1788 William Herschel
NGC 5537 galaxia 14h 17m 37s +7° 3' 17" 14,3 Panna 8. máj 1864 Albert Marth
NGC 5538 galaxia 14h 17m 42,4s +7° 28' 34" 14,7 Pastier 6. marec 1851 William Parsons Rosse
NGC 5539 galaxia 14h 17m 37,7s +8° 10' 43" 14,6 Pastier 24. apríl 1830 John Herschel
NGC 5540 galaxia 14h 14m 54,2s +60° 0' 39" 13,9 Veľká medvedica 17. apríl 1789 William Herschel
NGC 5541 galaxia 14h 16m 31,7s +39° 35' 18" 12,7 Pastier 29. apríl 1788 William Herschel
NGC 5542 galaxia 14h 17m 53,2s +7° 33' 31" 14,3 Pastier 6. marec 1851 William Parsons Rosse
NGC 5543 galaxia 14h 18m 4s +7° 39' 15" 14,7 Pastier 26. apríl 1865 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 5544 galaxia 14h 17m 2,4s +36° 34' 16" 13,3 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5545 galaxia 14h 17m 4,8s +36° 34' 29" 15 Pastier 10. apríl 1852 William Parsons Rosse
NGC 5546 galaxia 14h 18m 9,1s +7° 33' 50" 12,4 Pastier 22. jún 1786 William Herschel
NGC 5547 galaxia 14h 9m 45,1s +78° 36' 6" 13,9 Malá medvedica 20. december 1797 William Herschel
NGC 5548 galaxia 14h 17m 59,4s +25° 8' 12" 12,3 Pastier 19. máj 1784 William Herschel
NGC 5549 galaxia 14h 18m 38,7s +7° 22' 37" 13 Panna 4. september 1786 William Herschel
NGC 5550 galaxia 14h 18m 28s +12° 53' 0" 13,3 Pastier 4. apríl 1831 John Herschel
NGC 5551 galaxia 14h 18m 54,8s +5° 27' 4" 14,2 Panna 8. máj 1864 Albert Marth
NGC 5552 galaxia 14h 19m 3,9s +7° 1' 56" 14,1 Panna 8. máj 1864 Albert Marth
NGC 5553 galaxia 14h 18m 29,6s +26° 17' 14" 14 Pastier 6. máj 1831 John Herschel
NGC 5554 galaxia 14h 19m 15s +7° 1' 16" 14,4 Panna 8. máj 1864 Albert Marth
NGC 5555 galaxia 14h 18m 48,1s -19° 8' 21" 14,9 Panna 1886 Ormond Stone
NGC 5556 galaxia 14h 20m 34s -29° 14' 29" 11,7 Hydra 8. máj 1834 John Herschel
NGC 5557 galaxia 14h 18m 25,6s +36° 29' 37" 10,9 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5558 galaxia 14h 19m 3,9s +7° 1' 56" 14,1 Panna 14. jún 1884 Lewis A. Swift
NGC 5559 galaxia 14h 19m 12,5s +24° 47' 56" 14,1 Pastier 10. apríl 1785 William Herschel
NGC 5560 galaxia 14h 20m 4,4s +3° 59' 34" 12,4 Panna 30. apríl 1786 William Herschel
NGC 5561 galaxia 14h 17m 22,8s +58° 45' 1" 14,5 Veľká medvedica 11. máj 1885 Lewis A. Swift
NGC 5562 galaxia 14h 20m 11s +10° 15' 48" 13,6 Pastier 28. jún 1883 Wilhelm Tempel
NGC 5563 galaxia 14h 20m 13,2s +7° 3' 20" 14,5 Panna 8. máj 1864 Albert Marth
NGC 5564 galaxia 14h 19m 15s +7° 1' 16" 14,4 Panna 14. jún 1884 Lewis A. Swift
NGC 5565 hviezda 14h 19m 18,6s +6° 59' 2" - Panna 14. jún 1884 Lewis A. Swift
NGC 5566 galaxia 14h 20m 20s +3° 55' 59" 10,7 Panna 30. apríl 1786 William Herschel
NGC 5567 galaxia 14h 19m 17,6s +35° 8' 18" 14 Pastier 3. apríl 1831 John Herschel
NGC 5568 galaxia 14h 19m 21,4s +35° 5' 32" 15 Pastier 27. máj 1886 Guillaume Bigourdan
NGC 5569 galaxia 14h 20m 32,2s +3° 58' 59" 13,7 Panna 26. apríl 1849 William Parsons Rosse
NGC 5570 galaxia 14h 14m 20,9s +7° 30' 56" 13,4 Pastier 23. január 1784 William Herschel
NGC 5571 štvorhviezda 14h 19m 33s +35° 9' 2" - Pastier 27. máj 1886 Guillaume Bigourdan
NGC 5572 galaxia 14h 19m 35,3s +36° 8' 27" 14,3 Pastier 13. máj 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5573 galaxia 14h 20m 41,4s +6° 54' 28" 14,5 Panna 8. máj 1864 Albert Marth
NGC 5574 galaxia 14h 20m 55,9s +3° 14' 17" 12,2 Panna 30. apríl 1786 William Herschel
NGC 5575 galaxia 14h 20m 59,5s +6° 12' 10" 13,4 Panna 8. máj 1864 Albert Marth
NGC 5576 galaxia 14h 21m 3,7s +3° 16' 17" 10,8 Panna 30. apríl 1786 William Herschel
NGC 5577 galaxia 14h 21m 13,2s +3° 26' 11" 12,6 Panna 26. apríl 1849 William Parsons Rosse
NGC 5578 galaxia 14h 20m 59,5s +6° 12' 10" 13,4 Panna 22. máj 1884 Lewis A. Swift
NGC 5579 galaxia 14h 20m 26,4s +35° 11' 21" 13,7 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5580 galaxia 14h 21m 38,3s +35° 12' 18" 12,3 Pastier 27. apríl 1827 John Herschel
NGC 5581 galaxia 14h 21m 16,2s +23° 28' 48" 14,1 Pastier 6. máj 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5582 galaxia 14h 20m 43,2s +39° 41' 38" 11,5 Pastier 29. apríl 1788 William Herschel
NGC 5583 galaxia 14h 21m 40,5s +13° 13' 56" 13,5 Pastier 4. jún 1886 Lewis A. Swift
NGC 5584 galaxia 14h 22m 23,8s -0° 23' 17" 11,5 Panna 27. júl 1881 Edward Emerson Barnard
NGC 5585 galaxia 14h 19m 47,7s +56° 43' 44" 10,5 Veľká medvedica 17. apríl 1789 William Herschel
NGC 5586 neexistujúci objekt 14h 22m 7,6s +13° 11' 4" - Pastier 4. jún 1886 Lewis A. Swift
NGC 5587 galaxia 14h 22m 10,8s +13° 55' 3" 12,9 Pastier 17. apríl 1784 William Herschel
NGC 5588 galaxia 14h 21m 24,9s +35° 16' 14" 13,3 Pastier 9. máj 1826 John Herschel
NGC 5589 galaxia 14h 21m 24,9s +35° 16' 14" 13,3 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5590 galaxia 14h 21m 38,3s +35° 12' 18" 12,3 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5591 galaxia 14h 22m 33,3s +13° 43' 1" 13,4 Pastier 4. jún 1886 Lewis A. Swift
NGC 5592 galaxia 14h 23m 54,9s -28° 41' 18" 12,7 Hydra 5. máj 1793 William Herschel
NGC 5593 otvorená hviezdokopa 14h 25m 40s -54° 47' 54" - Vlk 8. máj 1826 James Dunlop
NGC 5594 galaxia 14h 23m 10,2s +26° 15' 59" 14,2 Pastier 19. máj 1784 William Herschel
NGC 5595 galaxia 14h 24m 13,3s -16° 43' 21" 12 Váhy 14. máj 1784 William Herschel
NGC 5596 galaxia 14h 22m 28,6s +37° 7' 22" 13,6 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5597 galaxia 14h 24m 27,4s -16° 45' 48" 12 Váhy 14. máj 1784 William Herschel
NGC 5598 galaxia 14h 22m 28,4s +40° 19' 13" 13,1 Pastier 29. apríl 1788 William Herschel
NGC 5599 galaxia 14h 23m 50,6s +6° 34' 32" 13,8 Panna 12. máj 1793 William Herschel
NGC 5600 galaxia 14h 23m 49,3s +14° 38' 19" 12 Pastier 17. apríl 1784 William Herschel
NGC 5601 galaxia 14h 22m 53,2s +40° 18' 36" 14,7 Pastier 27. marec 1867 Robert Stawell Ball
NGC 5602 galaxia 14h 22m 18,4s +50° 30' 10" 12,7 Pastier 15. máj 1787 William Herschel
NGC 5603 galaxia 14h 23m 1,6s +40° 22' 40" 13 Pastier 29. apríl 1788 William Herschel
NGC 5604 galaxia 14h 24m 42,8s -3° 12' 43" 12,8 Panna 15. apríl 1787 William Herschel
NGC 5605 galaxia 14h 25m 7,5s -13° 9' 49" 12,3 Váhy 11. máj 1784 William Herschel
NGC 5606 otvorená hviezdokopa 14h 27m 47,2s -59° 37' 56" 7,7 Kentaur 8. máj 1826 James Dunlop
NGC 5607 galaxia 14h 19m 26,7s +71° 35' 17" 13,1 Malá medvedica 16. marec 1785 William Herschel
NGC 5608 galaxia 14h 23m 17,6s +41° 46' 32" 13,4 Pastier 9. apríl 1787 William Herschel
NGC 5609 galaxia 14h 23m 48,3s +34° 50' 34" 15,7 Pastier 1. marec 1851 William Parsons Rosse
NGC 5610 galaxia 14h 24m 23s +24° 36' 52" 13,5 Pastier 19. máj 1784 William Herschel
NGC 5611 galaxia 14h 24m 4,8s +33° 2' 52" 12,6 Pastier 29. apríl 1827 John Herschel
NGC 5612 galaxia 14h 34m 1,5s -78° 23' 16" 12,2 Rajka 23. máj 1835 John Herschel
NGC 5613 galaxia 14h 24m 5,9s +34° 53' 33" 14,3 Pastier 1. marec 1851 William Parsons Rosse
NGC 5614 galaxia 14h 24m 7,3s +34° 51' 33" 11,7 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5615 galaxia 14h 24m 6,4s +34° 51' 55" 14,7 Pastier 1. marec 1851 William Parsons Rosse
NGC 5616 galaxia 14h 24m 20,6s +36° 27' 41" 13,8 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5617 otvorená hviezdokopa 14h 29m 44s -60° 42' 39" 6,3 Kentaur 8. máj 1826 James Dunlop
NGC 5618 galaxia 14h 27m 11,8s -2° 15' 46" 13,5 Panna 23. marec 1789 William Herschel
NGC 5619 galaxia 14h 27m 18,2s +4° 48' 11" 12,9 Panna 10. apríl 1828 John Herschel
NGC 5620 galaxia 14h 22m 40,5s +69° 35' 43" 14,2 Malá medvedica 3. apríl 1785 William Herschel
NGC 5621 trojhviezda 14h 27m 50s +8° 14' 32" - Pastier 30. január 1784 William Herschel
NGC 5622 galaxia 14h 26m 12s +48° 33' 52" 13,2 Pastier 15. máj 1787 William Herschel
NGC 5623 galaxia 14h 27m 8,7s +33° 15' 11" 12,5 Pastier 13. marec 1785 William Herschel
NGC 5624 galaxia 14h 26m 35,4s +51° 35' 5" 13,2 Pastier 9. máj 1887 Lewis A. Swift
NGC 5625 galaxia 14h 27m 2,4s +39° 57' 27" 14 Pastier 28. apríl 1827 John Herschel
NGC 5626 galaxia 14h 29m 49s -29° 44' 58" 13,1 Hydra 30. marec 1835 John Herschel
NGC 5627 galaxia 14h 28m 34,2s +11° 22' 42" 13,3 Pastier 4. apríl 1831 John Herschel
NGC 5628 galaxia 14h 28m 25,7s +17° 55' 30" 13,7 Pastier 6. máj 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5629 galaxia 14h 28m 16,1s +25° 50' 57" 12,1 Pastier 6. máj 1831 John Herschel
NGC 5630 galaxia 14h 27m 36,5s +41° 15' 29" 13 Pastier 9. apríl 1787 William Herschel
NGC 5631 galaxia 14h 26m 33,3s +56° 34' 59" 11,4 Veľká medvedica 17. apríl 1789 William Herschel
NGC 5632 hviezda 14h 29m 19,5s -0° 26' 49" - Panna 9. máj 1853 George Phillips Bond
NGC 5633 galaxia 14h 27m 28,5s +46° 8' 51" 12,2 Pastier 11. máj 1787 William Herschel
NGC 5634 guľová hviezdokopa 14h 29m 37,3s -5° 58' 33" 9,5 Panna 5. marec 1785 William Herschel
NGC 5635 galaxia 14h 28m 31,5s +27° 24' 33" 12,9 Pastier 17. máj 1784 William Herschel
NGC 5636 galaxia 14h 29m 39,1s +3° 16' 0" 13,2 Panna 30. apríl 1786 William Herschel
NGC 5637 galaxia 14h 28m 59,5s +23° 11' 27" 13,9 Pastier 10. apríl 1785 William Herschel
NGC 5638 galaxia 14h 29m 40,4s +3° 14' 0" 11,2 Panna 30. apríl 1786 William Herschel
NGC 5639 galaxia 14h 28m 46,5s +30° 24' 45" 13,7 Pastier 15. máj 1830 John Herschel
NGC 5640 galaxia 14h 20m 40,7s +80° 7' 25" 14,7 Žirafa 20. december 1797 William Herschel
NGC 5641 galaxia 14h 29m 16,6s +28° 49' 18" 12,5 Pastier 4. jún 1880 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5642 galaxia 14h 29m 13,4s +30° 1' 38" 12,9 Pastier 16. máj 1784 William Herschel
NGC 5643 galaxia 14h 32m 40,7s -44° 10' 28" 10,2 Vlk 1. jún 1834 John Herschel
NGC 5644 galaxia 14h 30m 25,5s +11° 55' 41" 12,8 Pastier 11. jún 1880 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5645 galaxia 14h 30m 39,2s +7° 16' 29" 12,2 Panna 13. apríl 1784 William Herschel
NGC 5646 galaxia 14h 29m 33,8s +35° 27' 43" 14,2 Pastier 29. apríl 1881 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5647 galaxia 14h 30m 36s +11° 52' 38" 14,2 Pastier 11. jún 1880 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5648 galaxia 14h 30m 32,5s +14° 1' 24" 13,3 Pastier 23. máj 1887 Guillaume Bigourdan
NGC 5649 galaxia 14h 30m 32,5s +14° 1' 24" 13,3 Pastier 19. marec 1787 William Herschel
NGC 5650 galaxia 14h 31m 0,9s +5° 58' 42" 12,8 Panna 19. apríl 1887 Lewis A. Swift
NGC 5651 hviezda 14h 31m 12,7s -0° 19' 18" - Panna 9. máj 1853 George Phillips Bond
NGC 5652 galaxia 14h 31m 0,9s +5° 58' 42" 12,8 Panna 12. máj 1793 William Herschel
NGC 5653 galaxia 14h 30m 10,3s +31° 12' 55" 12,1 Pastier 13. marec 1785 William Herschel
NGC 5654 galaxia 14h 30m 1,4s +36° 21' 37" 13,1 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5655 galaxia 14h 30m 51s +13° 58' 9" 13,3 Pastier 4. apríl 1831 John Herschel
NGC 5656 galaxia 14h 30m 25,4s +35° 19' 17" 11,9 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5657 galaxia 14h 30m 43,6s +29° 10' 50" 13,4 Pastier 5. jún 1880 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5658 hviezda 14h 31m 55,2s -0° 21' 59" - Panna 9. máj 1853 George Phillips Bond
NGC 5659 galaxia 14h 31m 6s +25° 21' 18" 14,1 Pastier 22. máj 1830 John Herschel
NGC 5660 galaxia 14h 29m 48,7s +49° 37' 21" 11,7 Pastier 15. máj 1787 William Herschel
NGC 5661 galaxia 14h 31m 57,3s +6° 15' 2" 13,4 Panna 12. máj 1793 William Herschel
NGC 5662 otvorená hviezdokopa 14h 35m 36s -56° 37' 0" 5,5 Kentaur 1751 Nicolas-Louis de Lacaille
NGC 5663 galaxia 14h 33m 56,2s -16° 34' 50" 14,3 Váhy 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 5664 galaxia 14h 33m 43,7s -14° 37' 10" 14,1 Váhy 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 5665 galaxia 14h 32m 25,6s +8° 4' 45" 12 Pastier 30. január 1784 William Herschel
NGC 5666 galaxia 14h 33m 9,3s +10° 30' 39" 12,8 Pastier 9. máj 1825 John Herschel
NGC 5667 galaxia 14h 30m 22,7s +59° 28' 13" 12,5 Drak 17. apríl 1789 William Herschel
NGC 5668 galaxia 14h 33m 24,2s +4° 27' 2" 11,6 Panna 29. apríl 1786 William Herschel
NGC 5669 galaxia 14h 32m 44s +9° 53' 32" 11,6 Pastier 19. marec 1784 William Herschel
NGC 5670 galaxia 14h 35m 36,1s -45° 58' 0" 12 Vlk 1. júl 1834 John Herschel
NGC 5671 galaxia 14h 27m 42,3s +69° 41' 41" 13,4 Malá medvedica 6. máj 1791 William Herschel
NGC 5672 galaxia 14h 32m 38,5s +31° 40' 13" 13,4 Pastier 13. marec 1785 William Herschel
NGC 5673 galaxia 14h 31m 30,6s +49° 57' 31" 12,9 Pastier 15. máj 1787 William Herschel
NGC 5674 galaxia 14h 33m 52,2s +5° 27' 31" 13 Panna 12. máj 1793 William Herschel
NGC 5675 galaxia 14h 32m 39,7s +36° 18' 9" 13 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5676 galaxia 14h 32m 46,4s +49° 27' 25" 11,1 Pastier 15. máj 1787 William Herschel
NGC 5677 galaxia 14h 34m 12,6s +25° 28' 6" 13,9 Pastier 17. február 1785 William Herschel
NGC 5678 galaxia 14h 32m 5,5s +57° 55' 23" 11,4 Drak 17. apríl 1789 William Herschel
NGC 5679 galaxia 14h 35m 8,7s +5° 21' 33" 13 Panna 12. máj 1793 William Herschel
NGC 5680 galaxia 14h 35m 44,6s -0° 0' 48" 14,1 Panna 12. apríl 1864 Albert Marth
NGC 5681 galaxia 14h 35m 43s +8° 18' 0" 13,5 Pastier 1. máj 1865 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 5682 galaxia 14h 34m 45,1s +48° 40' 13" 13,9 Pastier 13. apríl 1850 William Parsons Rosse
NGC 5683 galaxia 14h 34m 52,4s +48° 39' 45" 15,2 Pastier 13. apríl 1850 William Parsons Rosse
NGC 5684 galaxia 14h 35m 50s +36° 32' 37" 12,6 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5685 galaxia 14h 36m 15,3s +29° 54' 30" 13,6 Pastier 11. máj 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5686 galaxia 14h 36m 2,5s +36° 30' 13" 14,4 Pastier 9. apríl 1828 John Herschel
NGC 5687 galaxia 14h 34m 52,2s +54° 28' 36" 11,7 Pastier 24. apríl 1789 William Herschel
NGC 5688 galaxia 14h 39m 35,1s -45° 1' 7" 11,9 Vlk 1. jún 1834 John Herschel
NGC 5689 galaxia 14h 35m 29,6s +48° 44' 30" 11,9 Pastier 12. máj 1787 William Herschel
NGC 5690 galaxia 14h 37m 41,1s +2° 17' 26" 12 Panna 30. apríl 1786 William Herschel
NGC 5691 galaxia 14h 37m 53,4s -0° 23' 53" 11,3 Panna 11. apríl 1787 William Herschel
NGC 5692 galaxia 14h 38m 18s +3° 24' 36" 12,7 Panna 13. máj 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5693 galaxia 14h 36m 11,3s +48° 35' 7" 13,6 Pastier 13. apríl 1850 William Parsons Rosse
NGC 5694 guľová hviezdokopa 14h 39m 36,5s -26° 32' 16" 10,2 Hydra 22. máj 1784 William Herschel
NGC 5695 galaxia 14h 37m 22s +36° 34' 4" 12,7 Pastier 1. máj 1785 William Herschel
NGC 5696 galaxia 14h 36m 57s +41° 49' 42" 13 Pastier 18. marec 1787 William Herschel
NGC 5697 galaxia 14h 36m 32s +41° 41' 7" 13,9 Pastier 9. apríl 1787 William Herschel
NGC 5698 galaxia 14h 37m 14,6s +38° 27' 16" 13,1 Pastier 16. máj 1787 William Herschel
NGC 5699 galaxia 14h 38m 42,4s +30° 27' 57" 14,8 Pastier 16. máj 1784 William Herschel
NGC 5700 galaxia 14h 37m 1,6s +48° 32' 43" 14,4 Pastier 4. máj 1877 Lawrence Parsons
NGC 5701 galaxia 14h 39m 11,1s +5° 21' 49" 10,9 Panna 29. apríl 1786 William Herschel
NGC 5702 galaxia 14h 38m 55s +20° 30' 24" 13,4 Pastier 20. apríl 1792 William Herschel
NGC 5703 galaxia 14h 38m 50,2s +30° 26' 33" 13,6 Pastier 16. máj 1784 William Herschel
NGC 5704 galaxia 14h 38m 16,2s +40° 27' 28" 13,3 Pastier 18. marec 1787 William Herschel
NGC 5705 galaxia 14h 39m 49,8s -0° 43' 6" 13,2 Panna 17. máj 1884 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5706 galaxia 14h 38m 42,4s +30° 27' 57" 14,8 Pastier 12. máj 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5707 galaxia 14h 37m 30,8s +51° 33' 44" 12,6 Pastier 22. jún 1885 Lewis A. Swift
NGC 5708 galaxia 14h 38m 16,2s +40° 27' 28" 13,3 Pastier 12. máj 1828 John Herschel
NGC 5709 galaxia 14h 38m 50,2s +30° 26' 33" 13,6 Pastier 12. máj 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5710 galaxia 14h 39m 16,2s +20° 2' 37" 13 Pastier 20. apríl 1792 William Herschel
NGC 5711 galaxia 14h 39m 22,5s +19° 59' 26" 14,1 Pastier 17. marec 1831 John Herschel
NGC 5712 galaxia 14h 29m 41,6s +78° 51' 53" 14,5 Malá medvedica 20. december 1797 William Herschel
NGC 5713 galaxia 14h 40m 11,3s -0° 17' 24" 11 Panna 11. apríl 1787 William Herschel
NGC 5714 galaxia 14h 38m 12,1s +46° 38' 17" 13,4 Pastier 12. máj 1787 William Herschel
NGC 5715 otvorená hviezdokopa 14h 43m 29s -57° 34' 36" 9,8 Kružidlo 8. máj 1826 James Dunlop
NGC 5716 galaxia 14h 41m 5,5s -17° 28' 36" 13 Váhy 7. máj 1787 William Herschel
NGC 5717 galaxia 14h 38m 37,6s +46° 39' 49" 14,8 Pastier 26. apríl 1830 John Herschel
NGC 5718 galaxia 14h 40m 42,8s +3° 27' 56" 13,2 Panna 30. apríl 1786 William Herschel
NGC 5719 galaxia 14h 40m 56,5s -0° 19' 4" 12,6 Panna 11. apríl 1787 William Herschel
NGC 5720 galaxia 14h 38m 33,2s +50° 48' 55" 13,9 Pastier 24. jún 1887 Lewis A. Swift
NGC 5721 galaxia 14h 38m 53s +46° 40' 28" 14,9 Pastier 16. apríl 1855 William Parsons Rosse
NGC 5722 galaxia 14h 38m 54,3s +46° 39' 58" 14,7 Pastier 26. apríl 1830 John Herschel
NGC 5723 galaxia 14h 38m 57,8s +46° 41' 24" 15 Pastier 16. apríl 1855 William Parsons Rosse
NGC 5724 galaxia 14h 39m 2s +46° 41' 32" 15,9 Pastier 16. apríl 1855 William Parsons Rosse
NGC 5725 galaxia 14h 40m 58,2s +2° 11' 8" 13,7 Panna 27. apríl 1862 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 5726 galaxia 14h 42m 55,8s -18° 26' 39" 12,9 Váhy 1886 Ormond Stone
NGC 5727 galaxia 14h 40m 26,1s +33° 59' 20" 13,7 Pastier 10. jún 1882 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5728 galaxia 14h 42m 24s -17° 15' 8" 11,4 Váhy 7. máj 1787 William Herschel
NGC 5729 galaxia 14h 42m 6,9s -9° 0' 35" 12,6 Váhy 4. február 1786 William Herschel
NGC 5730 galaxia 14h 39m 52,1s +42° 44' 33" 14 Pastier 9. apríl 1787 William Herschel
NGC 5731 galaxia 14h 40m 9,3s +42° 46' 45" 13,3 Pastier 9. apríl 1787 William Herschel
NGC 5732 galaxia 14h 40m 38,9s +38° 38' 17" 13,5 Pastier 16. máj 1787 William Herschel
NGC 5733 galaxia 14h 42m 45,8s -0° 21' 5" 14 Panna 12. apríl 1864 Albert Marth
NGC 5734 galaxia 14h 45m 9,1s -20° 52' 13" 12,8 Váhy 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 5735 galaxia 14h 42m 33,4s +28° 43' 36" 12,7 Pastier 17. máj 1784 William Herschel
NGC 5736 galaxia 14h 43m 30,8s +11° 12' 11" 14,3 Pastier 19. apríl 1887 Lewis A. Swift
NGC 5737 galaxia 14h 43m 12s +18° 52' 50" 13,7 Pastier 20. apríl 1792 William Herschel
NGC 5738 galaxia 14h 43m 56,5s +1° 36' 13" 13,9 Panna 12. apríl 1864 Albert Marth
NGC 5739 galaxia 14h 42m 28,9s +41° 50' 35" 12,3 Pastier 18. marec 1787 William Herschel
NGC 5740 galaxia 14h 44m 24,5s +1° 40' 48" 11,8 Panna 24. február 1786 William Herschel
NGC 5741 galaxia 14h 45m 51,6s -11° 54' 49" 13,6 Váhy 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 5742 galaxia 14h 45m 36,8s -11° 48' 35" 13,5 Váhy 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 5743 galaxia 14h 45m 10,9s -20° 54' 47" 13 Váhy 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 5744 galaxia 14h 46m 38,4s -18° 30' 48" 13,4 Váhy 1886 Ormond Stone
NGC 5745 galaxia 14h 45m 1,8s -13° 56' 48" 13,4 Váhy 5. jún 1836 John Herschel
NGC 5746 galaxia 14h 44m 55,7s +1° 57' 22" 10,5 Panna 24. február 1786 William Herschel
NGC 5747 galaxia 14h 44m 20,7s +12° 7' 55" 13,6 Pastier 15. marec 1784 William Herschel
NGC 5748 galaxia 14h 45m 5s +21° 55' 0" 14,5 Pastier 14. jún 1882 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 5749 otvorená hviezdokopa 14h 48m 53,8s -54° 29' 51" 8,8 Vlk 7. máj 1826 James Dunlop
NGC 5750 galaxia 14h 46m 10,9s -0° 13' 24" 11,6 Panna 11. apríl 1787 William Herschel