Zoznam NGC objektov 7251-7500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


… | Zoznam NGC objektov 7001-7250 | Zoznam NGC objektov 7251-7500 | Zoznam NGC objektov 7501-7750 | …


Označenie Typ objektu Rektascenzia Deklinácia Zdanlivá jasnosť Súhvezdie Dátum objavu Objaviteľ
NGC 7251 galaxia 22h 20m 27,2s -15° 46' 23" 12,7 Vodnár 6. september 1793 William Herschel
NGC 7252 galaxia 22h 20m 44,8s -24° 40' 42" 11,1 Vodnár 26. október 1785 William Herschel
NGC 7253 galaxia 22h 19m 27,3s +29° 23' 49" 13,7 Pegas 9. september 1863 Albert Marth
NGC 7254 galaxia 22h 22m 36s -21° 44' 5" 13,2 Vodnár 1886 Frank Muller
NGC 7255 galaxia 22h 23m 8s -15° 32' 28" 14,1 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7256 galaxia 22h 22m 36s -21° 44' 5" 13,2 Vodnár 27. september 1864 Albert Marth
NGC 7257 galaxia 22h 22m 36,5s -4° 7' 15" 12,9 Vodnár 1. október 1864 Albert Marth
NGC 7258 galaxia 22h 22m 58,1s -28° 20' 43" 13,1 Južná ryba 30. júl 1834 John Herschel
NGC 7259 galaxia 22h 23m 5,6s -28° 57' 16" 13,1 Južná ryba 28. september 1834 John Herschel
NGC 7260 galaxia 22h 22m 36,5s -4° 7' 15" 12,9 Vodnár 22. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7261 otvorená hviezdokopa 22h 20m 6s +58° 3' 0" 8,4 Cefeus 5. október 1829 John Herschel
NGC 7262 galaxia 22h 23m 28,4s -32° 21' 53" 13,8 Južná ryba 27. september 1834 John Herschel
NGC 7263 galaxia 22h 21m 45,2s +36° 20' 59" 14,7 Jašterica 9. september 1863 Albert Marth
NGC 7264 galaxia 22h 22m 13,5s +36° 23' 13" 13,8 Jašterica 17. september 1863 Albert Marth
NGC 7265 galaxia 22h 22m 27,5s +36° 12' 37" 12,3 Jašterica 20. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7266 galaxia 22h 23m 59s -4° 4' 23" 13,9 Vodnár 1. október 1864 Albert Marth
NGC 7267 galaxia 22h 24m 21,5s -33° 41' 36" 12 Južná ryba 23. september 1834 John Herschel
NGC 7268 galaxia 22h 25m 40,6s -31° 12' 4" 13,3 Južná ryba 28. september 1834 John Herschel
NGC 7269 galaxia 22h 25m 46,8s -13° 10' 1" 13,7 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7270 galaxia 22h 23m 47,5s +32° 24' 11" 14,2 Pegas 9. september 1863 Albert Marth
NGC 7271 galaxia 22h 23m 57,5s +32° 22' 3" 15,6 Pegas 9. september 1863 Albert Marth
NGC 7272 galaxia 22h 24m 31,6s +16° 35' 19" 13,8 Pegas 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7273 galaxia 22h 24m 9,1s +36° 12' 1" 13,8 Jašterica 20. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7274 galaxia 22h 24m 11s +36° 7' 35" 13,3 Jašterica 20. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7275 galaxia 22h 24m 17,3s +32° 26' 49" 14,2 Pegas 9. september 1863 Albert Marth
NGC 7276 galaxia 22h 24m 14,3s +36° 5' 17" 13,9 Jašterica 20. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7277 galaxia 22h 26m 10,9s -31° 8' 45" 13,3 Južná ryba 27. september 1834 John Herschel
NGC 7278 galaxia 22h 28m 22,6s -60° 10' 10" 14,5 Tukan 11. august 1836 John Herschel
NGC 7279 galaxia 22h 27m 12,6s -35° 8' 24" 13,6 Južná ryba 23. september 1834 John Herschel
NGC 7280 galaxia 22h 26m 27,6s +16° 8' 54" 12,1 Pegas 15. október 1784 William Herschel
NGC 7281 otvorená hviezdokopa 22h 25m 18s +57° 49' 0" - Cefeus 5. október 1829 John Herschel
NGC 7282 galaxia 22h 25m 53,9s +40° 18' 56" 14,1 Jašterica 2. október 1878 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7283 galaxia 22h 28m 32,7s +17° 28' 15" 14,5 Pegas 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7284 galaxia 22h 28m 35,8s -24° 50' 40" 12 Vodnár 26. október 1785 William Herschel
NGC 7285 galaxia 22h 28m 37,8s -24° 50' 26" 11,9 Vodnár 26. október 1862 William Lassell
NGC 7286 galaxia 22h 27m 50,5s +29° 5' 48" 12,6 Pegas 15. september 1828 John Herschel
NGC 7287 dvojhviezda 22h 28m 32s -22° 8' 0" - Vodnár 1886 Frank Muller
NGC 7288 galaxia 22h 28m 14,9s -2° 53' 5" 13 Vodnár 1. október 1864 Albert Marth
NGC 7289 galaxia 22h 29m 20,1s -35° 28' 19" 13,2 Južná ryba 25. september 1834 John Herschel
NGC 7290 galaxia 22h 28m 26,5s +17° 8' 52" 13 Pegas 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7291 galaxia 22h 28m 29,4s +16° 47' 1" 13,5 Pegas 21. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7292 galaxia 22h 28m 25,7s +30° 17' 35" 12,4 Pegas 6. september 1872 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7293 planetárna hmlovina 22h 29m 38,4s -20° 50' 11" 7,3 Vodnár 1824 Karl Ludwig Harding
NGC 7294 galaxia 22h 32m 7,8s -25° 23' 53" 12,5 Južná ryba 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7295 otvorená hviezdokopa 22h 28m 2s +52° 17' 18" - Jašterica 8. november 1831 John Herschel
NGC 7296 otvorená hviezdokopa 22h 28m 2s +52° 17' 18" - Jašterica 14. október 1787 William Herschel
NGC 7297 galaxia 22h 31m 10,2s -37° 49' 37" 13,7 Žeriav 1. september 1834 John Herschel
NGC 7298 galaxia 22h 30m 50,6s -14° 11' 19" 13,7 Vodnár 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7299 galaxia 22h 31m 33s -37° 48' 35" 14,1 Žeriav 1. september 1834 John Herschel
NGC 7300 galaxia 22h 30m 59,9s -14° 0' 11" 12,9 Vodnár 26. júl 1830 John Herschel
NGC 7301 galaxia 22h 30m 34,8s -17° 34' 25" 13,3 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7302 galaxia 22h 32m 23,9s -14° 7' 15" 12,3 Vodnár 3. október 1785 William Herschel
NGC 7303 galaxia 22h 31m 33s +30° 57' 24" 12,8 Pegas 15. september 1828 John Herschel
NGC 7304 trojhviezda 22h 31m 44,4s +30° 58' 49" - Pegas 20. august 1862 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7305 galaxia 22h 32m 13,9s +11° 42' 46" 14,1 Pegas 1. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7306 galaxia 22h 33m 16,4s -27° 14' 45" 12,7 Južná ryba 30. júl 1834 John Herschel
NGC 7307 galaxia 22h 33m 52,4s -40° 56' 5" 12,2 Žeriav 4. október 1836 John Herschel
NGC 7308 galaxia 22h 34m 32s -12° 56' 1" 13,7 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7309 galaxia 22h 34m 20,6s -10° 21' 22" 12,5 Vodnár 28. november 1785 William Herschel
NGC 7310 galaxia 22h 34m 36,8s -22° 29' 6" 13,9 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7311 galaxia 22h 34m 6,7s +5° 34' 12" 12,6 Pegas 30. august 1785 William Herschel
NGC 7312 galaxia 22h 34m 34,9s +5° 49' 3" 13,5 Pegas 30. október 1863 Albert Marth
NGC 7313 galaxia 22h 35m 32,4s -26° 6' 7" 14,2 Južná ryba 24. september 1864 Albert Marth
NGC 7314 galaxia 22h 35m 45,9s -26° 3' 1" 10,8 Južná ryba 29. júl 1834 John Herschel
NGC 7315 galaxia 22h 35m 31,6s +34° 48' 14" 12,7 Pegas 11. september 1872 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7316 galaxia 22h 35m 56,2s +20° 19' 20" 12,9 Pegas 18. september 1784 William Herschel
NGC 7317 galaxia 22h 35m 51,9s +33° 56' 43" 13,6 Pegas 23. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7318 galaxia 22h 35m 58,3s +33° 58' 0" 13,2 Pegas 23. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7319 galaxia 22h 36m 3,5s +33° 58' 35" 13,3 Pegas 23. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7320 galaxia 22h 36m 3,5s +33° 56' 54" 12,5 Pegas 23. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7321 galaxia 22h 36m 27,9s +21° 37' 19" 13 Pegas 17. november 1784 William Herschel
NGC 7322 galaxia 22h 37m 51,4s -37° 13' 53" 13,6 Žeriav 30. august 1834 John Herschel
NGC 7323 galaxia 22h 36m 53,5s +19° 8' 40" 13,1 Pegas 13. september 1863 Albert Marth
NGC 7324 galaxia 22h 37m 1s +19° 8' 48" 14 Pegas 13. september 1863 Albert Marth
NGC 7325 dvojhviezda 22h 36m 48,6s +34° 22' 2" - Pegas 20. september 1865 Herman Schultz
NGC 7326 dvojhviezda 22h 36m 52,1s +34° 25' 25" - Pegas 7. október 1874 Lawrence Parsons
NGC 7327 hviezda 22h 36m 57,2s +34° 28' 3" - Pegas 1882 Wilhelm Tempel
NGC 7328 galaxia 22h 37m 29,2s +10° 31' 54" 13,3 Pegas 12. október 1825 John Herschel
NGC 7329 galaxia 22h 40m 24,2s -66° 28' 45" 11,6 Tukan 20. júl 1835 John Herschel
NGC 7330 galaxia 22h 36m 56,1s +38° 32' 53" 12,3 Jašterica 26. júl 1870 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7331 galaxia 22h 37m 5,1s +34° 25' 13" 9,5 Pegas 5. september 1784 William Herschel
NGC 7332 galaxia 22h 37m 24,6s +23° 47' 53" 11 Pegas 19. september 1784 William Herschel
NGC 7333 hviezda 22h 37m 11,7s +34° 26' 15" - Pegas 20. september 1865 Herman Schultz
NGC 7334 galaxia 22h 37m 51,4s -37° 13' 53" 13,6 Žeriav 30. august 1834 John Herschel
NGC 7335 galaxia 22h 37m 19,5s +34° 26' 54" 13,8 Pegas 13. september 1784 William Herschel
NGC 7336 galaxia 22h 37m 21,9s +34° 28' 56" 14,6 Pegas 10. september 1849 William Parsons Rosse
NGC 7337 galaxia 22h 37m 26,6s +34° 22' 26" 14,6 Pegas 10. september 1849 William Parsons Rosse
NGC 7338 dvojhviezda 22h 37m 31,2s +34° 24' 53" - Pegas 1882 Wilhelm Tempel
NGC 7339 galaxia 22h 37m 47s +23° 47' 11" 12,3 Pegas 19. september 1784 William Herschel
NGC 7340 galaxia 22h 37m 44,1s +34° 24' 38" 13,9 Pegas 10. september 1849 William Parsons Rosse
NGC 7341 galaxia 22h 39m 5,6s -22° 39' 59" 12,5 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7342 galaxia 22h 38m 13,2s +35° 29' 55" 14 Pegas 11. september 1872 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7343 galaxia 22h 38m 37,8s +34° 4' 18" 13,5 Pegas 26. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7344 galaxia 22h 39m 36,1s -4° 9' 32" 13,7 Vodnár 1. október 1864 Albert Marth
NGC 7345 galaxia 22h 38m 44,9s +35° 32' 26" 14,3 Pegas 11. september 1872 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7346 galaxia 22h 39m 35,4s +11° 5' 2" 14,7 Pegas 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7347 galaxia 22h 39m 56s +11° 1' 40" 13,9 Pegas 9. október 1830 John Herschel
NGC 7348 galaxia 22h 40m 36,2s +11° 54' 22" 14 Pegas 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7349 galaxia 22h 41m 14,7s -21° 47' 48" 14,3 Vodnár 1886 Frank Muller
NGC 7350 dvojhviezda 22h 40m 48,2s +12° 0' 25" - Pegas 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7351 galaxia 22h 41m 26,9s -4° 26' 39" 12,9 Vodnár 3. október 1878 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7352 neexistujúci objekt 22h 39m 43s +57° 23' 42" - Cefeus 24. september 1829 John Herschel
NGC 7353 galaxia 22h 42m 12,5s +11° 52' 38" 15,1 Pegas 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7354 planetárna hmlovina 22h 40m 20s +61° 17' 10" 12,2 Cefeus 3. november 1787 William Herschel
NGC 7355 galaxia 22h 43m 30,4s -36° 51' 55" 14,3 Žeriav 1. september 1834 John Herschel
NGC 7356 galaxia 22h 42m 2,3s +30° 42' 34" 14,1 Pegas 4. október 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7357 galaxia 22h 42m 23,9s +30° 10' 19" 14,4 Pegas 26. september 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7358 galaxia 22h 45m 36,3s -65° 7' 18" 12,7 Tukan 20. júl 1835 John Herschel
NGC 7359 galaxia 22h 44m 47,9s -23° 41' 17" 12,5 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7360 galaxia 22h 43m 34,1s +4° 9' 7" 13,8 Pegas 29. august 1864 Albert Marth
NGC 7361 galaxia 22h 42m 17,9s -30° 3' 27" 12,3 Južná ryba 28. september 1834 John Herschel
NGC 7362 galaxia 22h 43m 49,2s +8° 42' 21" 12,8 Pegas 2. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7363 galaxia 22h 43m 18,5s +33° 59' 55" 13,8 Pegas 27. august 1865 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7364 galaxia 22h 44m 24,2s -0° 9' 45" 12,7 Vodnár 1. október 1785 William Herschel
NGC 7365 galaxia 22h 45m 10s -19° 57' 6" 13 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7366 galaxia 22h 44m 26,6s +10° 46' 55" 14,4 Pegas 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7367 galaxia 22h 44m 34,2s +3° 38' 47" 13,9 Pegas 29. august 1864 Albert Marth
NGC 7368 galaxia 22h 45m 31,4s -39° 20' 31" 12,4 Žeriav 4. október 1836 John Herschel
NGC 7369 galaxia 22h 44m 12,2s +34° 21' 6" 14 Pegas 29. august 1865 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7370 galaxia 22h 45m 37,1s +11° 3' 30" 15,3 Pegas 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7371 galaxia 22h 46m 3,6s -11° 0' 2" 11,6 Vodnár 28. november 1785 William Herschel
NGC 7372 galaxia 22h 45m 46s +11° 7' 53" 13,7 Pegas 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7373 galaxia 22h 46m 19,4s +3° 12' 36" 13,7 Pegas 11. august 1864 Albert Marth
NGC 7374 galaxia 22h 46m 1,1s +10° 51' 13" 14 Pegas 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7375 galaxia 22h 46m 32s +21° 5' 3" 13,7 Pegas 2. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7376 galaxia 22h 47m 17,5s +3° 38' 43" 14,6 Pegas 29. august 1864 Albert Marth
NGC 7377 galaxia 22h 47m 47,4s -22° 18' 41" 11 Vodnár 13. október 1786 William Herschel
NGC 7378 galaxia 22h 47m 47,5s -11° 49' 0" 12,7 Vodnár 19. september 1879 Wilhelm Tempel
NGC 7379 galaxia 22h 47m 32,9s +40° 14' 21" 13,4 Jašterica 22. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7380 otvorená hviezdokopa 22h 47m 21s +58° 7' 54" 7,2 Cefeus 1787 Caroline Herschelová
NGC 7381 galaxia 22h 50m 8,1s -19° 43' 29" 14,3 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7382 galaxia 22h 50m 23,8s -36° 51' 25" 13,7 Žeriav 1. september 1834 John Herschel
NGC 7383 galaxia 22h 49m 35,5s +11° 33' 25" 14,1 Pegas 27. november 1850 William Parsons Rosse
NGC 7384 hviezda 22h 49m 42,5s +11° 29' 17" - Pegas 27. november 1850 William Parsons Rosse
NGC 7385 galaxia 22h 49m 54,6s +11° 36' 29" 12,2 Pegas 18. október 1784 William Herschel
NGC 7386 galaxia 22h 50m 2s +11° 41' 53" 12,5 Pegas 18. október 1784 William Herschel
NGC 7387 galaxia 22h 50m 17,6s +11° 38' 14" 14,3 Pegas 27. november 1850 William Parsons Rosse
NGC 7388 hviezda 22h 50m 21s +11° 42' 41" - Pegas 11. október 1873 Lawrence Parsons
NGC 7389 galaxia 22h 50m 16s +11° 34' 0" 13,9 Pegas 27. november 1850 William Parsons Rosse
NGC 7390 galaxia 22h 50m 19,5s +11° 31' 52" 14,3 Pegas 27. november 1850 William Parsons Rosse
NGC 7391 galaxia 22h 50m 36s -1° 32' 41" 12,2 Vodnár 1. október 1785 William Herschel
NGC 7392 galaxia 22h 51m 48,6s -20° 36' 31" 11,8 Vodnár 11. september 1787 William Herschel
NGC 7393 galaxia 22h 51m 38,2s -5° 33' 26" 12,9 Vodnár 5. október 1785 William Herschel
NGC 7394 otvorená hviezdokopa 22h 50m 12s +52° 10' 8" - Jašterica 12. september 1829 John Herschel
NGC 7395 galaxia 22h 51m 2,8s +37° 5' 18" 14 Jašterica 21. august 1873 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7396 galaxia 22h 52m 22,6s +1° 5' 32" 12,9 Ryby 12. október 1827 John Herschel
NGC 7397 galaxia 22h 52m 46,6s +1° 7' 57" 14,4 Ryby 2. október 1856 William Parsons Rosse
NGC 7398 galaxia 22h 52m 49,2s +1° 12' 6" 13,7 Ryby 2. október 1856 William Parsons Rosse
NGC 7399 galaxia 22h 52m 39,3s -9° 16' 3" 13,7 Vodnár 15. november 1884 Lewis A. Swift
NGC 7400 galaxia 22h 54m 20,8s -45° 20' 50" 12,8 Žeriav 6. september 1834 John Herschel
NGC 7401 galaxia 22h 52m 58,5s +1° 8' 33" 14,9 Ryby 2. október 1856 William Parsons Rosse
NGC 7402 galaxia 22h 53m 4,4s +1° 8' 42" 14,5 Ryby 2. október 1856 William Parsons Rosse
NGC 7403 hviezda 22h 53m 6,3s +1° 28' 56" - Ryby 15. november 1859 Phillip Sidney Coolidge
NGC 7404 galaxia 22h 54m 18,6s -39° 18' 53" 12,8 Žeriav 4. október 1836 John Herschel
NGC 7405 neexistujúci objekt 22h 53m 36s +12° 28' 36" - Pegas 5. september 1864 Albert Marth
NGC 7406 galaxia 22h 53m 56,4s -6° 34' 44" 14,1 Vodnár 25. august 1864 Albert Marth
NGC 7407 galaxia 22h 53m 21s +32° 7' 47" 13,3 Pegas 13. september 1873 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7408 galaxia 22h 55m 56,7s -63° 41' 43" 12,6 Tukan 1. november 1834 John Herschel
NGC 7409 galaxia 22h 53m 48s +20° 12' 39" 14,4 Pegas 20. september 1863 Albert Marth
NGC 7410 galaxia 22h 55m 0,6s -39° 39' 44" 10,4 Žeriav 14. júl 1826 James Dunlop
NGC 7411 galaxia 22h 54m 34,8s +20° 14' 12" 13,4 Pegas 13. september 1863 Albert Marth
NGC 7412 galaxia 22h 55m 46,1s -42° 38' 29" 11,1 Žeriav 2. september 1836 John Herschel
NGC 7413 galaxia 22h 55m 3s +13° 13' 16" 14,1 Pegas 2. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7414 galaxia 22h 55m 24,3s +13° 14' 56" 15,8 Pegas 2. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7415 galaxia 22h 54m 51,7s +20° 15' 44" 14,7 Pegas 13. september 1863 Albert Marth
NGC 7416 galaxia 22h 55m 41,6s -5° 29' 42" 12,4 Vodnár 25. august 1864 Albert Marth
NGC 7417 galaxia 22h 57m 49,1s -65° 2' 18" 12,4 Tukan 20. júl 1835 John Herschel
NGC 7418 galaxia 22h 56m 35,9s -37° 1' 44" 11 Žeriav 30. august 1834 John Herschel
NGC 7419 otvorená hviezdokopa 22h 54m 20s +60° 48' 56" 13 Cefeus 3. november 1787 William Herschel
NGC 7420 galaxia 22h 55m 32s +29° 48' 20" 14,4 Pegas 6. september 1863 Albert Marth
NGC 7421 galaxia 22h 56m 54,6s -37° 20' 42" 11,7 Žeriav 30. august 1834 John Herschel
NGC 7422 galaxia 22h 56m 12,3s +3° 55' 37" 13,5 Ryby 11. august 1864 Albert Marth
NGC 7423 otvorená hviezdokopa 22h 55m 8,5s +57° 5' 48" - Cefeus 1. november 1788 William Herschel
NGC 7424 galaxia 22h 57m 18,4s -41° 4' 15" 10,2 Žeriav 5. september 1834 John Herschel
NGC 7425 galaxia 22h 57m 15,6s -10° 57' 0" 14,7 Vodnár 1886 Frank Muller
NGC 7426 galaxia 22h 56m 3s +36° 21' 44" 12,4 Jašterica 18. október 1786 William Herschel
NGC 7427 galaxia 22h 57m 9,8s +8° 30' 22" 15,1 Pegas 22. november 1865 Otto Struve
NGC 7428 galaxia 22h 57m 19,5s -1° 2' 57" 12,6 Ryby 27. júl 1864 Albert Marth
NGC 7429 otvorená hviezdokopa 22h 56m 0s +59° 58' 24" - Cefeus 29. september 1829 John Herschel
NGC 7430 galaxia 22h 57m 29,7s +8° 47' 40" 14,5 Pegas 27. august 1864 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7431 galaxia 22h 57m 38,8s +26° 9' 52" 15 Pegas 30. september 1886 Guillaume Bigourdan
NGC 7432 galaxia 22h 58m 2,2s +13° 8' 4" 13,4 Pegas 23. november 1785 William Herschel
NGC 7433 galaxia 22h 57m 51,7s +26° 9' 44" 14,9 Pegas 12. október 1855 William Parsons Rosse
NGC 7434 galaxia 22h 58m 21,4s -1° 11' 0" 15,1 Ryby 27. júl 1864 Albert Marth
NGC 7435 galaxia 22h 57m 54,4s +26° 8' 20" 14,3 Pegas 12. október 1855 William Parsons Rosse
NGC 7436 galaxia 22h 57m 56,2s +26° 8' 59" 12,9 Pegas 2. december 1784 William Herschel
NGC 7437 galaxia 22h 58m 10,1s +14° 18' 31" 13,3 Pegas 31. október 1885 Lewis A. Swift
NGC 7438 otvorená hviezdokopa 22h 57m 20s +54° 18' 38" - Jašterica 8. november 1831 John Herschel
NGC 7439 galaxia 22h 58m 9,9s +29° 13' 44" 13,9 Pegas 9. september 1863 Albert Marth
NGC 7440 galaxia 22h 58m 32,5s +35° 48' 11" 13,5 Androméda 9. október 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7441 galaxia 22h 56m 41,4s -7° 22' 47" 13,8 Vodnár 1886 Ormond Stone
NGC 7442 galaxia 22h 59m 26,6s +15° 32' 54" 13,5 Pegas 24. november 1861 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7443 galaxia 23h 0m 8,7s -12° 48' 28" 12,9 Vodnár 3. október 1785 William Herschel
NGC 7444 galaxia 23h 0m 8,8s -12° 50' 3" 12,9 Vodnár 3. október 1785 William Herschel
NGC 7445 galaxia 22h 59m 22,4s +39° 6' 29" 14,6 Androméda 23. október 1878 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7446 galaxia 22h 59m 28,9s +39° 5' 0" 14,2 Androméda 23. október 1878 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7447 hviezda 23h 0m 26s -10° 31' 39" - Vodnár 8. október 1855 Edward Joshua Cooper
NGC 7448 galaxia 23h 0m 3,6s +15° 58' 48" 11,4 Pegas 16. október 1784 William Herschel
NGC 7449 galaxia 22h 59m 37,6s +39° 8' 45" 14,1 Androméda 23. október 1878 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7450 galaxia 23h 0m 47,7s -12° 55' 4" 13,2 Vodnár 19. november 1876 Wilhelm Tempel
NGC 7451 galaxia 23h 0m 40,6s +8° 28' 3" 14,1 Pegas 7. december 1865 Otto Struve
NGC 7452 galaxia 23h 0m 47,5s +6° 44' 45" 15,5 Ryby 14. október 1884 Lewis A. Swift
NGC 7453 trojhviezda 23h 1m 25,6s -6° 21' 14" - Vodnár 7. november 1860 Christian Heinrich Friedrich Peters
NGC 7454 galaxia 23h 1m 6,6s +16° 23' 21" 11,8 Pegas 15. október 1784 William Herschel
NGC 7455 galaxia 23h 0m 40,9s +7° 18' 12" 14,4 Ryby 14. október 1884 Lewis A. Swift
NGC 7456 galaxia 23h 2m 10,1s -39° 34' 9" 11,7 Žeriav 4. september 1834 John Herschel
NGC 7457 galaxia 23h 0m 59,8s +30° 8' 41" 11 Pegas 12. september 1784 William Herschel
NGC 7458 galaxia 23h 1m 28,5s +1° 45' 12" 12,6 Ryby 18. september 1786 William Herschel
NGC 7459 galaxia 23h 0m 59,6s +6° 44' 58" 15,2 Ryby 14. október 1884 Lewis A. Swift
NGC 7460 galaxia 23h 1m 42,7s +2° 15' 49" 12,8 Ryby 21. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7461 galaxia 23h 1m 48,1s +15° 34' 57" 13,5 Pegas 8. august 1863 Albert Marth
NGC 7462 galaxia 23h 2m 46,2s -40° 50' 8" 11,4 Žeriav 5. september 1834 John Herschel
NGC 7463 galaxia 23h 1m 51,8s +15° 58' 55" 12,9 Pegas 16. október 1784 William Herschel
NGC 7464 galaxia 23h 1m 53,8s +15° 58' 28" 13,3 Pegas 27. august 1864 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7465 galaxia 23h 2m 0,9s +15° 57' 55" 12,3 Pegas 16. október 1784 William Herschel
NGC 7466 galaxia 23h 2m 3,4s +27° 3' 11" 13,6 Pegas 20. september 1873 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7467 galaxia 23h 2m 27,4s +15° 33' 17" 14,5 Pegas 23. október 1864 Albert Marth
NGC 7468 galaxia 23h 2m 59,2s +16° 36' 16" 13,1 Pegas 15. október 1784 William Herschel
NGC 7469 galaxia 23h 3m 15,5s +8° 52' 26" 12 Pegas 12. november 1784 William Herschel
NGC 7470 galaxia 23h 5m 13,9s -50° 6' 42" 13,5 Žeriav 30. september 1834 John Herschel
NGC 7471 neexistujúci objekt 23h 3m 53s -22° 54' 24" - Vodnár 1886 Frank Muller
NGC 7472 galaxia 23h 5m 38,6s +3° 3' 32" 13,7 Ryby 7. december 1865 Otto Struve
NGC 7473 galaxia 23h 3m 57,1s +30° 9' 36" 13,7 Pegas 6. september 1863 Albert Marth
NGC 7474 galaxia 23h 4m 4,3s +20° 4' 4" 14,5 Pegas 9. september 1864 Albert Marth
NGC 7475 galaxia 23h 4m 10,1s +20° 4' 45" 14,1 Pegas 9. september 1864 Albert Marth
NGC 7476 galaxia 23h 5m 12s -43° 5' 53" 12,8 Žeriav 5. september 1834 John Herschel
NGC 7477 galaxia 23h 4m 40,7s +3° 7' 6" 15,7 Ryby 9. september 1866 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7478 galaxia 23h 4m 56,5s +2° 34' 39" 15,1 Ryby 11. august 1864 Albert Marth
NGC 7479 galaxia 23h 4m 56,7s +12° 19' 20" 10,9 Pegas 19. október 1784 William Herschel
NGC 7480 galaxia 23h 5m 13,5s +2° 32' 58" 14,1 Ryby 11. august 1864 Albert Marth
NGC 7481 neexistujúci objekt 23h 5m 51s -19° 56' 24" - Vodnár 1886 Ormond Stone
NGC 7482 galaxia 23h 5m 38,6s +3° 3' 32" 13,7 Ryby 11. august 1864 Albert Marth
NGC 7483 galaxia 23h 5m 48,2s +3° 32' 43" 13,1 Ryby 18. september 1830 John Herschel
NGC 7484 galaxia 23h 7m 4,9s -36° 16' 22" 11,2 Sochár 30. august 1834 John Herschel
NGC 7485 galaxia 23h 6m 4,8s +34° 6' 29" 13,2 Pegas 19. august 1828 John Herschel
NGC 7486 hviezda 23h 6m 13,4s +34° 6' 8" - Pegas 3. december 1877 Ralph Copeland
NGC 7487 galaxia 23h 6m 50,5s +28° 10' 46" 13,8 Pegas 3. august 1886 Lewis A. Swift
NGC 7488 galaxia 23h 7m 48,9s +0° 56' 28" 13,8 Ryby 11. august 1864 Albert Marth
NGC 7489 galaxia 23h 7m 32,5s +22° 59' 52" 13,4 Pegas 14. september 1863 William Lassell
NGC 7490 galaxia 23h 7m 25,1s +32° 22' 32" 12,5 Pegas 11. október 1879 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7491 galaxia 23h 8m 6s -5° 57' 59" 13,8 Vodnár 21. august 1881 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7492 guľová hviezdokopa 23h 8m 26,7s -15° 36' 39" 11,2 Vodnár 21. september 1786 William Herschel
NGC 7493 hviezda 23h 8m 31,6s +0° 54' 36" - Ryby 28. október 1886 Guillaume Bigourdan
NGC 7494 galaxia 23h 8m 58,4s -24° 22' 9" 14,5 Vodnár 24. september 1864 Albert Marth
NGC 7495 galaxia 23h 8m 57,4s +12° 2' 53" 13 Pegas 31. október 1885 Lewis A. Swift
NGC 7496 galaxia 23h 9m 46,9s -43° 25' 39" 11,1 Žeriav 5. september 1834 John Herschel
NGC 7497 galaxia 23h 9m 3,5s +18° 10' 39" 12,3 Pegas 15. október 1784 William Herschel
NGC 7498 galaxia 23h 9m 56s -24° 25' 28" 14,4 Vodnár 24. september 1864 Albert Marth
NGC 7499 galaxia 23h 10m 22,3s +7° 34' 52" 13 Ryby 2. september 1864 Albert Marth
NGC 7500 galaxia 23h 10m 29,7s +11° 0' 46" 13,6 Pegas 8. august 1886 Lewis A. Swift