Zoznam hráčov Vancouveru Canucks

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je kompletný zoznam hráčov Vancouveru Canucks, spolu so štatistikami vybraných hráčov. Obsahuje hráčov, ktorí za Vancouver Canucks odohrali od vstupu do NHL v sezóne 1970-71 aspoň jeden zápas, či už počas regulárnej sezóny, alebo v play-off.

Vysvetlivky[upraviť | upraviť zdroj]

Skratky
POZ Počet odohraných zápasov
Víťaz SC Víťaz Stanley Cupu
Vyr.# Vyradené číslo
HHOF Člen Hokejovej siene slávy NHL
Brankári
V Víťazstvá
P Prehry
SO Shutouty
PP Prehry v predĺžení
GZZ Priemerný počet inkasovaných gólov za zápas
ÚZ% Úspešnosť zásahov v percentách
Korčuliari
Poz Pozícia
O Obranca
ĽK Ľavé krídlo
PK Pravé krídlo
C Center
K Krídlo
G Góly
A Asistencie
B Body
PTM Počet trestných minút

██  Vyradené číslo, alebo člen Hokejovej siene slávy

██  Odohral aspoň jeden zápas za Canucks počas sezóny 2007/08

Brankári[upraviť | upraviť zdroj]

Priezvisko a meno Národnosť Sezóny Regulárna sezóna Play-off Pozn.
POZ V P SO GZZ ÚZ% POZ V P SO GZZ ÚZ%
Auld, Alex Kanada Kanada 2001-2006 81 39 31 1 2,75 0,907 4 1 2 0 2,48 0,892
Bannerman, Murray Kanada Kanada 1977-1978 1 0 0 0 0,00 1,000 -- -- -- -- -- --
Brochu, Martin Kanada Kanada 2001-2002 6 0 3 0 4,17 0,856 -- -- -- -- -- --
Brodeur, Richard Kanada Kanada 1980-1988 377 126 172 6 3,87 29 12 17 1 3,28
Bromley, Gary Kanada Kanada 1978-1981 73 25 27 3 3,63 7 2 5 0 4,17
Bullock, Bruce Kanada Kanada 1972-1977 16 3 9 0 4,79 -- -- -- -- -- --
Burke, Sean Kanada Kanada 1997-1998 16 2 9 0 3,51 0,876 -- -- -- -- -- --
Caprice, Frank Kanada Kanada 1982-1988 102 31 47 1 4,20 0,859 -- -- -- -- -- --
Caron, Jaques Kanada Kanada 1973-1974 10 2 5 0 4,90 -- -- -- -- -- --
Cloutier, Dan Kanada Kanada 2000-2006 208 109 68 14 2,42 0,906 25 10 15 0 3,31 0,872
Dyck, Ed Kanada Kanada 1971-1974 49 8 28 1 4,35 -- -- -- -- -- --
Ellacott, Ken Kanada Kanada 1982-1983 12 2 3 0 4,43 0,867 -- -- -- -- -- --
Essensa Bob Kanada Kanada 2000-2001 39 18 12 1 2,68 0,892 2 0 2 0 2,95 0,897
Fountain, Mike Kanada Kanada 1996-1997 6 2 2 1 3,43 0,896 -- -- -- -- -- --
Gamble, Troy Kanada Kanada 1986-1992 72 22 29 1 3,61 0,875 4 1 3 0 3,86 0,880
Gardner, George Kanada Kanada 1970-1972 42 9 22 0 3,84 -- -- -- -- -- --
Garrett, John Kanada Kanada 1982-1985 56 22 21 1 4,11 0,864 3 1 0 0 3,08
Hanlon, Glen Kanada Kanada 1977-1982 137 43 66 5 3,56 2 0 0 0 3,00
Hedberg, Johan Švédsko Švédsko 2003-2004 21 8 6 3 2,51 0,900 2 1 1 0 2,45 0,922
Heinz, Rick Kanada Kanada 1981-1982 3 2 1 1 3,00 -- -- -- -- -- --
Hirsch, Corey Kanada Kanada 1995-1998 101 32 42 4 3,13 0,896 6 2 3 0 3,74 0,873
Hodge, Charlie Kanada Kanada 1970-1971 35 15 13 0 3,42 -- -- -- -- -- --
Irbe, Artūrs Lotyšsko Lotyšsko 1997-1998 41 14 11 2 2,73 0,907 -- -- -- -- -- --
Lockett, Ken Kanada Kanada 1974-1976 55 13 15 2 3,35 1 0 1 0 6,00
Luongo, Roberto Kanada Kanada 2006- 149 82 51 15 2,29 0,919 12 5 7 0 1,77 0,941
MacIntyre, Drew Kanada Kanada 2007- 2 0 1 0 2,95 0,864 -- -- -- -- -- --
Maniago, Cesare Kanada Kanada 1976-1978 93 27 45 2 3,68 -- -- -- -- -- --
Mason, Bob USA USA 1990-1991 6 2 4 0 4,93 0,846 -- -- -- -- -- --
McClelland, Dave Kanada Kanada 1972-1973 2 1 1 0 5,00 -- -- -- -- -- --
McKichan, Steve Kanada Kanada 1990-1991 1 0 0 0 6,00 0,750 -- -- -- -- -- --
McLean, Kirk Kanada Kanada 1987-1998 516 211 228 20 3,28 0,887 68 34 34 6 2,84 0,907
McVicar, Rob Kanada Kanada 2005-2006 1 0 0 0 0,00 1,000 -- -- -- -- -- --
Michaud, Alfie Kanada Kanada 1999-2000 2 0 1 0 4,35 0,815 -- -- -- -- -- --
Moss, Tyler Kanada Kanada 2002-2003 1 0 0 0 2,73 0,929 -- -- -- -- -- --
Noronen, Mika Fínsko Fínsko 2005-2006 4 1 1 0 3,52 0,870 -- -- -- -- -- --
Ouellet, Maxime Kanada Kanada 2005-2006 4 0 2 0 3,25 0,894 -- -- -- -- -- --
Potvin, Felix Kanada Kanada 1999-2001 69 26 30 1 2,84 0,897 -- -- -- -- -- --
Ridley, Curt Kanada Kanada 1975-1980 96 25 44 1 3,80 2 0 2 0 4,00
Sabourin, Dany Kanada Kanada 2006-2007 9 2 4 0 2,63 0,906 2 0 0 0 4,28 0,909
Sanford, Curtis Kanada Kanada 2007- 16 4 3 1 2,83 0,898 -- -- -- -- -- --
Schwab, Corey Kanada Kanada 1999-2000 6 2 1 0 3,57 0,861 -- -- -- -- -- --
Skudra, Pēteris Lotyšsko Lotyšsko 2001-2003 46 19 13 2 2,57 0,902 2 0 1 0 3,13 0,891
Smith, Gary Kanada Kanada 1973-1976 189 72 81 11 3,32 4 1 3 0 3,27
Snow, Garth USA USA 1997-2000 109 33 52 6 2,87 0,901 -- -- -- -- -- --
Weekes, Kevin Kanada Kanada 1998-2000 31 6 15 1 3,20 0,887 -- -- -- -- -- --
Weeks, Steve Kanada Kanada 1987-1991 66 19 34 0 3,44 0,885 3 1 1 0 3,43 0,899
Whitmore, Kay Kanada Kanada 1992-1995 74 36 28 1 3,39 0,877 1 0 0 0 6,00 0,900
Wilson, Dunc Kanada Kanada 1970-1973
1978-1979
148 34 86 2 3,92 -- -- -- -- -- --
Young, Wendell Kanada Kanada 1985-1987 30 5 15 0 3,99 0,874 1 0 1 0 5,00 0,844

Korčuliari[upraviť | upraviť zdroj]

Priezvisko a meno Národnosť Poz Sezóny Regulárna sezóna Play-off Pozn.
POZ G A B PTM POZ G A B PTM
Adams, Greg C. Kanada Kanada ĽK 1988-1989 12 4 2 6 35 7 0 0 0 21
Adams, Greg D. Kanada Kanada ĽK 1987-1995 489 179 190 369 154 53 15 19 34 16
Affleck, Bruce Kanada Kanada O 1979-1980 5 0 1 1 0 -- -- -- -- --
Agnew, Jim Kanada Kanada O 1986-1992 65 0 1 1 189 4 0 0 0 6
Alexander, Claire Kanada Kanada O 1977-1978 32 8 18 26 6 -- -- -- -- --
Allen, Bryan Kanada Kanada O 2000-2006 216 14 18 32 288 7 0 0 0 6
Antoski, Shawn Kanada Kanada ĽK 1990-1995 70 1 2 3 265 16 0 1 1 36
Arbour, John Kanada Kanada O 1970-1971 13 0 0 0 12 -- -- -- -- --
Arvedson, Magnus Švédsko Švédsko ĽK 2003-2004 41 8 7 15 12 -- -- -- -- --
Ashton, Brent Kanada Kanada ĽK 1979-1981 124 23 25 48 68 7 1 0 1 8
Aucoin, Adrian Kanada Kanada O 1994-2001 341 49 71 120 245 10 1 0 1 2
Babych, Dave Kanada Kanada O 1991-1998 409 23 131 154 290 60 9 18 27 42
Bakovic, Peter Kanada Kanada ĽK 1987-1988 10 2 0 2 48 -- -- -- -- --
Balej, Jozef Slovensko Slovensko PK 2005-2006 1 0 1 1 0 -- -- -- -- --
Balon, Dave Kanada Kanada ĽK 1971-1973 116 22 21 43 43 -- -- -- -- --
Baron, Murray Kanada Kanada O 1998-2003 383 10 34 44 375 24 0 5 5 20
Bartell, Robin Kanada Kanada O 1986-1987 40 0 1 1 14 -- -- -- -- --
Baumgartner, Nolan Kanada Kanada O 2002-2003
2003-2005
87 6 34 40 36 2 0 0 0 0
Bawa, Robin Kanada Kanada PK 1991-1992 2 0 0 0 0 1 0 0 0 0
Beech, Kris Kanada Kanada C 2007-2008 4 1 1 2 0 -- -- -- -- --
Belanger, Jesse Kanada Kanada C 1995-1996 9 3 0 3 4 3 0 2 2 2
Belland, Neil Kanada Kanada O 1981-1986 106 13 31 44 54 21 2 9 11 23
Benning, Jim Kanada Kanada O 1986-1990 241 15 55 70 172 3 0 0 0 0
Beránek, Josef Česko Česko C 1994-1996 98 14 27 41 88 14 3 2 5 12
Berehowsky, Drake Kanada Kanada O 2000-2002 39 2 3 5 39 4 0 0 0 12
Bergevin, Marc Kanada Kanada O 2003-2004 9 0 2 2 2 3 0 0 0 2
Berry, Ken Kanada Kanada K 1987-1989 27 4 4 8 11 -- -- -- -- --
Bertuzzi, Todd Kanada Kanada PK 1997-2006 518 188 261 449 822 24 6 8 14 82
Bieksa, Kevin Kanada Kanada O 2005- 154 14 46 60 301 9 0 0 0 20
Blight, Rick Kanada Kanada PK 1975-1981 324 96 125 221 168 5 0 5 5 2
Block, Ken Kanada Kanada O 1970-1971 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Boddy, Gregg Kanada Kanada O 1971-1976 273 23 44 67 263 12 0 2 2 19
Bodger, Doug Kanada Kanada O 1999-2000 13 0 1 1 4 -- -- -- -- --
Bohonos, Lonny Kanada Kanada PK 1995-1998 70 13 13 26 14 -- -- -- -- --
Boldirev, Ivan Srbsko Srbsko C 1979-1983 216 80 104 184 105 22 9 6 15 4
Bolonchuk, Larry Kanada Kanada O 1972-1973 15 0 0 0 6 -- -- -- -- --
Bonni, Ryan Kanada Kanada O 1999-2000 3 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Bordeleau, Paulin Kanada Kanada C 1973-1976 183 33 56 89 47 5 2 1 3 0
Bouck, Tyler Kanada Kanada PK 2003-2007 36 2 3 5 60 1 0 0 0 0
Boudrias, Andre Kanada Kanada C 1970-1976 458 121 267 388 140 6 1 0 1 0 Kapitán 1975-76
Bourdon, Luc Kanada Kanada O 2006- 36 2 0 2 24 -- -- -- -- --
Boyd, Randy Kanada Kanada O 1987-1989 62 7 17 24 64 -- -- -- -- --
Bozek, Steve Kanada Kanada ĽK 1988-1991 191 46 44 90 118 10 0 2 2 4
Bradley, Brian Kanada Kanada C 1987-1991 193 51 81 132 155 7 3 4 7 10
Brasar, Per-Olov Švédsko Švédsko ĽK 1979-1982 181 37 63 100 21 13 1 2 3 0
Brashear, Donald USA USA ĽK 1996-2002 388 50 53 103 1159 4 0 0 0 0
Bridgman, Mel Kanada Kanada C 1988-1989 15 4 3 7 10 7 1 2 3 10
Brookbank, Wade Kanada Kanada O 2003-2006 52 3 2 5 176 -- -- -- -- --
Brown, Cam Kanada Kanada ĽK 1990-1991 1 0 0 0 7 -- -- -- -- --
Brown, Jeff Kanada Kanada O 1993-1996 72 10 44 54 44 29 7 12 19 39
Brown, Mike Kanada Kanada K 2000-2002 16 0 0 0 77 -- -- -- -- --
Brown, Mike USA USA PK 2007- 19 1 0 1 55 -- -- -- -- --
Brown, Sean Kanada Kanada O 2005-2006 12 0 0 0 8 -- -- -- -- --
Bruce, David Kanada Kanada ĽK 1985-1989 143 23 18 41 245 1 0 0 0 0
Bubla, Jiří Česko Česko O 1981-1986 256 17 101 118 202 6 0 0 0 7
Bulis, Jan Česko Česko C 2006-2007 79 12 11 23 70 12 1 1 2 2
Bure, Pavel Rusko Rusko PK 1991-1998 428 254 224 478 328 60 34 32 66 72
Burrows, Alexandre Kanada Kanada ĽK 2005- 206 22 30 52 333 11 1 0 1 14
Buskas, Rod Kanada Kanada O 1989-1990 17 0 3 3 36 -- -- -- -- --
Butcher, Garth Kanada Kanada O 1981-1991 610 33 107 140 1668 14 2 1 3 24
Butenschön, Sven Nemecko Nemecko O 2005-2006 8 0 0 0 10 -- -- -- -- --
Butler, Jerry Kanada Kanada PK 1979-1982 128 19 20 39 96 7 1 0 1 2
Callander, Drew Kanada Kanada C 1978-1980 21 3 1 4 2 -- -- -- -- --
Campbell, Colin Kanada Kanada O 1980-1982 89 1 16 17 206 19 2 3 5 98
Capuano, Dave USA USA ĽK 1989-1991 88 16 36 52 52 6 1 1 2 5
Capuano, Jack USA USA O 1990-1991 3 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Carney, Keith USA USA O 2005-2006 18 0 2 2 14 -- -- -- -- --
Carriere, Larry Kanada Kanada O 1976-1978 56 1 12 13 66 -- -- -- -- --
Carson, Jimmy USA USA C 1993-1994 34 7 10 17 22 2 0 1 1 0
Carter, Anson Kanada Kanada PK 2005-2006 81 33 22 55 41 -- -- -- -- --
Cassels, Andrew Kanada Kanada C 1999-2002 198 40 128 168 48 6 2 1 3 0
Charbonneau, Jose Kanada Kanada PK 1988-1995 46 8 8 16 55 3 1 0 1 4
Chouinard, Marc Kanada Kanada C 2006-2007 42 2 2 4 10 -- -- -- -- --
Christie, Mike USA USA O 1980-1981 9 1 1 2 0 -- -- -- -- --
Chubarov, Artem Rusko Rusko C 1999-2004 228 25 33 58 40 27 0 4 4 4
Ciccone, Enrico Kanada Kanada O 1997-1998 13 0 1 1 47 -- -- -- -- --
Cochrane, Glen Kanada Kanada O 1985-1987 63 0 3 3 177 2 0 0 0 5
Connelly, Wayne Kanada Kanada PK 1971-1972 53 14 20 34 12 -- -- -- -- --
Convery, Brandon Kanada Kanada C 1997-1999 19 2 9 11 8 -- -- -- -- --
Cook, Bob Kanada Kanada PK 1970-1971 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Cooke, Matt Kanada Kanada ĽK 1998-2008 566 83 120 203 625 32 8 4 12 30
Corrigan, Mike Kanada Kanada ĽK 1970-1972 95 24 32 56 130 -- -- -- -- --
Coulombe, Patrick Kanada Kanada O 2006- 7 0 1 1 4 -- -- -- -- --
Courtnall, Geoff Kanada Kanada ĽK 1990-1995 292 102 144 246 495 65 26 35 61 121
Courtnall, Russ Kanada Kanada PK 1994-1997 141 39 72 111 68 17 5 11 16 23
Courville, Larry Kanada Kanada ĽK 1995-1998 33 1 2 3 16 -- -- -- -- --
Cowan, Jeff Kanada Kanada ĽK 2006- 88 7 4 11 203 10 2 0 2 2
Coxe, Craig USA USA C 1984-1988
1989-1991
177 10 21 31 535 3 0 0 0 2
Craven, Murray Kanada Kanada ĽK 1992-1994 88 15 50 65 42 34 8 15 23 22
Crawford, Marc Kanada Kanada ĽK 1981-1987 176 19 31 50 229 20 1 2 3 44
Crowder, Troy Kanada Kanada PK 1996-1997 30 1 2 3 52 -- -- -- -- --
Cullen, Ray Kanada Kanada C 1970-1971 70 12 21 33 42 -- -- -- -- --
Cullimore, Jassen Kanada Kanada O 1994-1997 64 2 3 5 62 11 0 0 0 12
Currie, Tony Kanada Kanada PK 1981-1984 38 9 7 16 4 3 0 0 0 10
Daigneault, J.J. Kanada Kanada O 1984-1986 131 9 46 55 114 3 0 2 2 0
Dailey, Bob Kanada Kanada O 1973-1977 257 38 93 131 417 7 2 4 6 14
Delorme, Ron Kanada Kanada PK 1981-1985 210 17 20 37 383 23 1 2 3 49
DeMarco Jr., Ab USA USA O 1974-1976 95 13 22 35 23 2 0 0 0 0
Derlago, Bill Kanada Kanada C 1978-1980 63 15 19 34 29 -- -- -- -- --
Diduck, Gerald Kanada Kanada O 1990-1995 265 17 55 72 553 47 6 9 15 55
Dirk, Robert Kanada Kanada O 1990-1994 217 9 18 27 401 28 0 0 0 39
Doak, Gary Kanada Kanada O 1970-1972 82 2 11 13 135 -- -- -- -- --
Dowd, Jim USA USA C 1995-1996 38 1 6 7 6 1 0 0 0 0
Druken, Harold Kanada Kanada C 1999-2003 118 27 29 56 30 4 0 1 1 0
Dunbar, Dale USA USA O 1985-1986 1 0 0 0 2 -- -- -- -- --
Dunn, Dave Kanada Kanada O 1973-1975 69 11 22 33 87 -- -- -- -- --
Edler, Alexander Švédsko Švédsko O 2006- 97 9 14 23 48 3 0 0 0 2
Eisenhut, Neil Kanada Kanada C 1993-1994 13 1 3 4 21 -- -- -- -- --
Eldebrink, Anders Švédsko Švédsko O 1981-1983 43 2 9 11 21 13 0 0 0 10
Eriksson, Roland Švédsko Švédsko C 1978-1979 35 2 12 14 4 -- -- -- -- --
Fedorov, Fedor Rusko Rusko C 2002-2004 15 0 2 2 8 -- -- -- -- --
Fergus, Tom USA USA C 1991-1993 80 19 29 48 37 13 5 3 8 6
Fitzgerald, Zack USA USA O 2008- 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Fitzpatrick, Rory USA USA O 2006-2007 58 1 6 7 46 3 0 0 0 6
Flockhart, Rob Kanada Kanada ĽK 1976-1979 43 1 2 3 12 -- -- -- -- --
Folco, Peter Kanada Kanada O 1973-1974 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Fortier, Dave Kanada Kanada O 1976-1977 58 1 3 4 125 -- -- -- -- --
Fraser, Curt USA USA ĽK 1978-1983 348 92 114 206 651 27 4 9 13 108
Gagner, Dave Kanada Kanada C 1998-1999 33 2 12 14 24 -- -- -- -- --
Gassoff, Brad Kanada Kanada ĽK 1975-1979 122 19 17 36 163 3 0 0 0 0
Gelinas, Martin Kanada Kanada ĽK 1993-1998 258 90 81 171 173 33 6 6 12 26
Gibson, Don Kanada Kanada D 1990-1991 14 0 3 3 20 -- -- -- -- --
Gillis, Jere USA USA ĽK 1977-1981
1983-1985
309 63 75 138 210 5 2 2 4 0
Gloor, Danny Kanada Kanada C 1973-1974 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Glynn, Brian Nemecko Nemecko O 1993-1994 16 0 0 0 12 17 0 3 3 10
Goodenough, Larry Kanada Kanada O 1976-1980 113 7 21 28 75 1 0 0 0 2
Gordon, Robb Kanada Kanada C 1998-1999 4 0 0 0 2 -- -- -- -- --
Goren, Lee Kanada Kanada PK 2005-2007 30 1 2 3 30 -- -- -- -- --
Gould, John Kanada Kanada ĽK 1973-1977 218 82 76 158 53 7 3 2 5 0
Gould, Larry Kanada Kanada ĽK 1973-1974 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Gradin, Thomas Švédsko Švédsko C 1978-1986 613 197 353 550 280 38 17 21 38 20
Graves, Hilliard Kanada Kanada PK 1976-1979 196 42 61 103 49 -- -- -- -- --
Green, Josh Kanada Kanada ĽK 2005-2007 90 6 7 13 39 9 0 1 1 12
Gregg, Randy Kanada Kanada O 1991-1992 21 1 4 5 24 7 0 1 1 8
Grenier, Martin Kanada Kanada O 2003-2004 7 1 0 1 9 -- -- -- -- --
Grisdale, John Kanada Kanada O 1974-1979 199 3 32 35 266 10 0 1 1 15
Guevremont, Jocelyn Kanada Kanada O 1971-1975 227 44 88 132 124 -- -- -- -- --
Guy, Kevan Kanada Kanada O 1988-1991 114 5 13 18 105 1 0 0 0 0
Hall, Murray Kanada Kanada PK 1970-1972 109 27 44 71 28 -- -- -- -- --
Hall, Taylor Kanada Kanada PK 1983-1987 34 7 9 16 25 -- -- -- -- --
Halkard, Doug Kanada Kanada O 1980-1987 324 45 118 163 389 26 6 5 11 71
Hammond, Ken Kanada Kanada O 1991-1992 -- -- -- -- -- 2 0 0 0 6
Hansen, Jannik Dánsko Dánsko ĽK 2007- 5 0 0 0 2 10 0 1 1 4
Hargreaves, Jim Kanada Kanada O 1970-1973 66 1 7 8 105 -- -- -- -- --
Hatoum, Ed Libanon Libanon PK 1970-1971 26 1 3 4 21 -- -- -- -- --
Hawgood, Greg Kanada Kanada O 1999-2001 95 7 22 29 32 -- -- -- -- --
Hawkins, Todd Kanada Kanada ĽK 1988-1990 8 0 0 0 15 -- -- -- -- --
Hazlett, Steve Kanada Kanada ĽK 1979-1980 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Hedican, Bret USA USA O 1993-1999 310 17 85 102 281 41 1 9 10 32
Helmer, Bryan Kanada Kanada O 2000-2003 62 7 9 16 71 6 0 0 0 0
Hendrickson, Darby USA USA C 1998-2000 67 7 6 13 36 -- -- -- -- --
Hlaváč, Jan Česko Česko ĽK 2001-2003 55 10 13 23 16 5 0 1 1 0
Hlinka, Ivan Česko Česko C 1981-1983 137 42 81 123 28 16 3 10 13 8
Hodgson, Dan Kanada Kanada 1986-1989 74 16 33 49 52 -- -- -- -- --
Holden, Josh Kanada Kanada C 1998-2001 46 4 9 13 12 -- -- -- -- --
Holloway, Bruce Kanada Kanada O 1984-1985 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Holt, Randy Kanada Kanada O 1978-1979 22 1 3 4 80 -- -- -- -- --
Homenuke, Ron Kanada Kanada K 1972-1973 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Huber, Willie Nemecko Nemecko O 1987-1989 35 4 10 14 40 -- -- -- -- --
Hubick, Greg Kanada Kanada O 1979-1980 5 0 1 1 0 -- -- -- -- --
Hughes, John Kanada Kanada O 1979-1980 52 2 11 13 181 4 0 0 0 10
Hunter, Tim Kanada Kanada PK 1992-1996 176 8 10 18 512 46 0 0 0 74
Hurlburt, Bob Kanada Kanada ĽK 1974-1975 1 0 0 0 2 -- -- -- -- --
Huscroft, Jamie Kanada Kanada O 1997-1999 33 0 2 2 118 -- -- -- -- --
Isbister, Brad Kanada Kanada PK 2007- 55 6 5 11 38 -- -- -- -- --
Jackson, Dane Kanada Kanada PK 1993-1995 15 6 1 7 13 6 0 0 0 10
Jaffray, Jason Kanada Kanada ĽK 2007- 19 2 4 6 19 -- -- -- -- --
Johnson, Dan Kanada Kanada C 1970-1972 77 16 14 30 16 -- -- -- -- --
Jokela, Mikko Fínsko Fínsko O 2002-2003 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Joseph, Chris Kanada Kanada O 1996-1997
1999-2000
101 5 22 27 68 -- -- -- -- --
Jovanovski, Ed Kanada Kanada O 1998-2006 434 57 177 234 536 31 9 10 19 36
Kannegiesser, Sheldon Kanada Kanada O 1977-1978 42 1 7 8 36 -- -- -- -- --
Kariya, Steve Kanada Kanada PK 1999-2002 65 9 18 27 32 -- -- -- -- --
Kavanagh, Pat Kanada Kanada PK 2000-2004 6 2 0 2 2 3 0 0 0 2
Keane, Mike Kanada Kanada PK 2003-2004 64 8 9 17 20 7 0 0 0 4
Kearns, Dennis Kanada Kanada O 1971-1981 677 31 290 321 386 11 1 2 3 8
Kesa, Dan Kanada Kanada PK 1993-1994 19 2 4 6 18 -- -- -- -- --
Kesler, Ryan USA USA C 2003- 238 39 42 81 214 1 0 0 0 0
Kidd, Ian USA USA O 1987-1989 20 4 7 11 25 -- -- -- -- --
King, Jason Kanada Kanada ĽK 2002-2004 55 12 11 23 8 1 0 0 0 0
Kirton, Mark Kanada Kanada C 1982-1985 119 23 14 37 27 4 1 2 3 7
Klatt, Trent USA USA PK 1998-2003 313 51 60 111 87 8 5 4 9 2
Kocur, Joe Kanada Kanada PK 1995-1996 7 0 1 1 19 1 0 0 0 0
Komarniski, Zenith Kanada Kanada O 1999-2003 19 1 1 2 10 -- -- -- -- --
Korab, Jerry Kanada Kanada O 1973-1974 31 4 7 11 64 -- -- -- -- --
Kozak, Don Kanada Kanada ĽK 1978-1979 28 2 5 7 30 3 1 0 1 0
Krajíček, Lukáš Česko Česko O 2006- 117 5 22 27 100 12 0 2 2 12
Kron, Robert Česko Česko C 1990-1993 144 24 33 57 37 11 1 2 3 2
Krutov, Vladimir Rusko Rusko ĽK 1989-1990 61 11 23 34 20 -- -- -- -- --
Kučera, František Česko Česko O 1995-1997 26 1 0 1 10 6 0 1 1 0
Kulak, Stu Kanada Kanada PK 1982-1987 32 2 2 4 37 -- -- -- -- --
Kurtenbach, Orland Kanada Kanada C 1970-1974 229 62 101 163 200 -- -- -- -- -- Kapitán 1970-74
Kurtz, Justin Kanada Kanada O 2001-2002 27 3 5 8 14 -- -- -- -- --
Kurvers, Tom USA USA O 1990-1991 32 4 23 27 20 6 2 2 4 12
Lachance, Scott USA USA O 2000-2002 157 4 21 25 96 8 1 2 3 6
LaFayette, Nathan Kanada Kanada C 1993-1995 38 5 5 10 6 20 2 7 9 4
Lalonde, Bobby Kanada Kanada C 1971-1977 353 72 117 189 185 6 0 0 0 2
Lampman, Mike Kanada Kanada ĽK 1973-1974 14 1 0 1 0 -- -- -- -- --
Langdon, Darren Kanada Kanada ĽK 2002-2003 45 0 1 1 143 -- -- -- -- --
Lanthier, Jean-Marc Kanada Kanada PK 1983-1988 105 16 16 32 29 -- -- -- -- --
Lanz, Rick Česko Česko O 1980-1987 417 56 171 227 331 14 2 5 7 6
Larionov, Igor Rusko Rusko C 1989-1992 210 51 92 143 88 19 4 7 11 10
Lawless, Paul Kanada Kanada ĽK 1987-1988 13 0 1 1 0 -- -- -- -- --
LeBlanc, John Kanada Kanada ĽK 1986-1988 43 13 10 23 18 -- -- -- -- --
Ledyard, Grant Kanada Kanada O 1997-1998 49 2 13 15 14 -- -- -- -- --
Leeb, Brad Kanada Kanada PK 1999-2002 4 0 0 0 2 -- -- -- -- --
Leeman, Gary Kanada Kanada PK 1994-1995 10 2 0 2 0 -- -- -- -- --
Lemay, Moe Kanada Kanada ĽK 1981-1987 279 70 92 162 367 4 0 0 0 12
Lemieux, Richard Kanada Kanada C 1971-1974 192 29 61 90 68 -- -- -- -- --
Lenardon, Tim Kanada Kanada C 1989-1990 8 1 0 1 4 -- -- -- -- --
Letowski, Trevor Kanada Kanada PK 2001-2003 120 18 24 42 51 12 0 2 2 8
Lever, Don Kanada Kanada ĽK 1972-1980 593 186 221 407 354 10 2 2 4 6 Kapitán 1977-79
Levie, Craig Kanada Kanada O 1986-1987 9 0 1 1 13 -- -- -- -- --
Lidster, Doug Kanada Kanada O 1983-1993 666 65 242 307 526 41 2 10 12 36
Linden, Trevor Kanada Kanada C/PK 1988-1998
2001-
1141 318 415 732 730 118 34 61 95 90 Kapitán 1991-97
Lindgren, Lars Švédsko Švédsko O 1978-1984 335 23 99 122 292 25 3 6 9 14
Lindgren, Mats Švédsko Švédsko C 2002-2003 54 5 9 14 18 -- -- -- -- --
Logan, Dave Kanada Kanada O 1979-1981 40 1 5 6 122 4 0 0 0 0
Loney, Brian Kanada Kanada PK 1995-1996 12 2 3 5 6 -- -- -- -- --
Lowry, Dave Kanada Kanada ĽK 1985-1988 165 19 21 40 357 3 0 0 0 0
Lumme, Jyrki Fínsko Fínsko O 1989-1998 579 83 238 321 379 72 9 31 40 36
Lunde, Len Kanada Kanada ĽK 1970-1971 20 1 3 4 2 -- -- -- -- --
Lupul, Gary Kanada Kanada ĽK 1979-1986 293 70 75 145 243 25 4 7 11 13
MacAdam, Al Kanada Kanada PK 1984-1985 80 14 20 34 27 -- -- -- -- --
MacDonald, Blair Kanada Kanada PK 1980-1983 88 26 28 54 32 8 0 3 3 2
MacDonald, Brett Kanada Kanada O 1987-1988 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Mair, Jim Kanada Kanada D 1972-1975 23 2 4 6 8 -- -- -- -- --
Maki, Wayne Kanada Kanada ĽK 1970-1973 180 50 73 123 148 -- -- -- -- --
Malík, Marek Česko Česko O 2002-2004 147 10 27 37 97 21 1 1 2 20
Malkoc, Dean Kanada Kanada O 1995-1996 41 0 2 2 136 -- -- -- -- --
Manery, Kris Kanada Kanada ĽK 1979-1980 21 2 1 3 15 -- -- -- -- --
Manno, Bob Kanada Kanada ĽK 1976-1981 163 13 55 68 115 10 1 1 2 12
Marois, Mario Kanada Kanada O 1980-1981 50 4 12 16 115 -- -- -- -- --
Martin, Grant Kanada Kanada C 1983-1985 24 0 3 3 45 -- -- -- -- --
Martin, Pit Kanada Kanada C 1977-1979 131 27 45 72 60 3 0 1 1 2
Maxwell, Brad Kanada Kanada O 1986-1987 30 1 7 8 28 -- -- -- -- --
May, Brad Kanada Kanada ĽK 1997-2000
2002-2004
225 29 27 56 380 20 1 0 1 21
Mazur, Jay Kanada Kanada PK 1988-1992 47 11 7 18 20 6 0 1 1 8
McAllister, Chris Kanada Kanada O 1997-1999 64 2 3 5 169 -- -- -- -- --
McBain, Andrew Kanada Kanada PK 1989-1992 45 5 10 15 54 -- -- -- -- --
McCabe, Bryan Kanada Kanada O 1997-1999 95 8 25 33 184 -- -- -- -- --
McCarthy, Kevin Kanada Kanada O 1978-1984 352 51 148 199 388 11 2 2 4 12 Kapitán 1979-82
McCarthy, Steve Kanada Kanada O 2005-2006 51 2 4 6 43 -- -- -- -- --
McCord, Dennis Kanada Kanada O 1973-1974 3 0 0 0 6 -- -- -- -- --
McDonnell, Joe Kanada Kanada O 1981-1982 7 0 1 1 12 -- -- -- -- --
McIlhargey, Jack Kanada Kanada O 1976-1980 167 6 18 24 403 3 0 0 0 2
McIntyre, John Kanada Kanada C 1993-1995 90 3 10 13 75 24 0 1 1 16
McIver, Nathan Kanada Kanada O 2006-- 18 0 0 0 59 -- -- -- -- --
McNab, Peter Kanada Kanada ĽK 1983-1985 88 24 31 55 20 3 0 0 0 0
McSheffrey, Bryan Kanada Kanada ĽK 1972-1974 87 13 7 20 44 -- -- -- -- --
Meehan, Gerry Kanada Kanada ĽK 1974-1975 57 10 15 25 4 -- -- -- -- --
Melnyk, Larry Kanada Kanada O 1987-1990 190 5 16 21 246 4 0 0 0 2
Messier, Mark Kanada Kanada C 1997-2000 207 52 110 162 121 -- -- -- -- -- HHOF: 2007
Kapitán 1997-2000
Miller, Aaron USA USA O 2007- 57 1 8 9 32 -- -- -- -- --
Minor, Gerry Kanada Kanada C 1979-1984 140 11 21 32 176 12 1 3 4 25
Mitchell, Willie Kanada Kanada O 2006- 134 3 20 23 126 12 0 1 1 12
Mogilnyj, Alexander Rusko Rusko PK 1995-2000 312 139 169 308 144 6 1 8 9 8
Mojžíš, Tomáš Česko Česko O 2005-2006 7 0 1 1 12 -- -- -- -- --
Molin, Lars Švédsko Švédsko ĽK 1981-1984 172 33 65 98 37 19 2 9 11 7
Momesso, Sergio Kanada Kanada ĽK 1990-1995 269 68 73 141 655 66 9 13 22 157
Monahan, Garry Kanada Kanada C 1974-1978 287 58 82 140 166 7 1 0 1 4
Moran, Brad Kanada Kanada C 2006-07 3 0 1 1 2
Morin, Stephane Kanada Kanada C 1992-1994 6 1 2 3 6 -- -- -- -- --
Morrison, Brendan Kanada Kanada C 1999- 543 136 257 393 326 49 8 19 27 48
Morrison, Dave Kanada Kanada ĽK 1984-1985 8 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Muckalt, Bill Kanada Kanada ĽK 1998-2000 106 20 28 48 115 -- -- -- -- --
Murphy, Rob Kanada Kanada C 1987-1992 73 6 4 10 100 4 0 0 0 2
Murray, Bob Kanada Kanada O 1974-1977 90 3 10 13 42 6 0 1 1 13
Murzyn, Dana Kanada Kanada O 1990-1999 452 23 66 89 900 40 3 4 7 92
Namestnikov, Jevgenij Rusko Rusko O 1993-1997 35 0 8 8 18 2 0 0 0 2
Näslund, Markus Švédsko Švédsko ĽK 1995- 884 346 410 756 614 45 13 20 33 46 Kapitán 2000-
Nedvěd, Petr Česko Česko ĽK 1990-1993 222 63 61 124 152 28 3 8 11 18
Neely, Cam Kanada Kanada PK 1983-1986 201 51 53 104 320 4 2 0 2 2 HHOF: 2005
Nemchinov, Sergei Rusko Rusko C 1996-1997 6 2 3 5 4 -- -- -- -- --
Nill, Jim Kanada Kanada PK 1981-1984 124 17 23 40 219 20 4 3 7 73
Noonan, Brian USA USA PK 1996-1998 98 14 23 37 68 -- -- -- -- --
Nordmark, Robert Švédsko Švédsko O 1988-1991 169 10 52 62 194 7 3 2 5 8
O'Flaherty, Gerry USA USA PK 1972-1978 435 98 95 193 166 7 2 2 4 6
O'Neil, Paul USA USA C 1973-1974 5 0 0 0 0 -- -- -- -- --
O'Sullivan, Chris USA USA O 1999-2000 11 0 5 5 2 -- -- -- -- --
Oddleifson, Chris Kanada Kanada PK 1973-1981 469 85 180 265 439 14 1 6 7 8 Kapitán 1976-77
Odjick, Gino Kanada Kanada ĽK 1990-1998 444 46 52 98 2127 29 3 1 4 95
Öhlund, Mattias Švédsko Švédsko O 1997- 688 87 213 300 651 42 8 17 25 49
Oksiuta, Roman Rusko Rusko PK 1994-1996 68 21 25 46 44 10 2 3 5 0
Paiement, Rosaire Kanada Kanada C 1970-1972 147 44 47 91 269 -- -- -- -- --
Park, Richard Kórejská republika Južná Kórea C 2005-2006 60 8 10 18 29 -- -- -- -- --
Peca, Michael Kanada Kanada C 1993-1995 37 6 6 12 32 5 0 1 1 8
Pederson, Barry Kanada Kanada C 1986-1990 233 60 137 197 174 -- -- -- -- --
Pederson, Denis Kanada Kanada C 1999-2002 102 8 15 23 98 4 0 1 1 4
Peterson, Brent Kanada Kanada PK 1985-1987 146 15 38 53 171 3 2 0 2 9
Petit, Michel Kanada Kanada O 1982-1988 226 24 57 81 373 1 0 0 0 0
Pettinger, Matt Kanada Kanada ĽK 2008- 4 2 6 11 -- -- -- -- --
Plavsic, Adrien Kanada Kanada O 1989-1995 182 13 52 65 147 13 1 7 8 4
Popiel, Poul Dánsko Dánsko O 1970-1972 116 11 23 34 97 -- -- -- -- --
Pratt, Tracy USA USA O 1973-1976 176 9 30 39 261 5 0 0 0 5
Primeau, Kevin Kanada Kanada C 1980-1981 2 0 0 0 4 -- -- -- -- --
Pronger, Sean Kanada Kanada C 2003-2004 3 0 1 1 4 -- -- -- -- --
Pyatt, Taylor Kanada Kanada PK 2006- 155 39 35 74 102 12 2 4 6 6
Quinn, Dan Kanada Kanada C 1989-1991 101 34 49 83 73 -- -- -- -- --
Quinn, Pat Kanada Kanada O 1970-1972 133 4 14 18 212 -- -- -- -- --
Ratushny, Dan Kanada Kanada O 1992-1993 1 0 1 1 2 -- -- -- -- --
Raymond, Mason Kanada Kanada PK 2007- 49 9 12 21 2 -- -- -- -- --
Reaume, Marc Kanada Kanada O 1970-1971 27 0 2 2 4 -- -- -- -- --
Reid, Brandon Kanada Kanada C 2002-2007 13 2 4 6 0 10 0 2 2 0
Reinhart, Paul Kanada Kanada O 1988-1990 131 24 90 114 74 7 2 3 5 4
Richardson, Glen Kanada Kanada ĽK 1975-1976 24 3 6 9 19 -- -- -- -- --
Richter, Dave Kanada Kanada O 1986-1988 127 4 19 23 396 -- -- -- -- --
Ridley, Mike Kanada Kanada C 1995-1997 112 26 47 73 71 5 0 0 0 2
Ritchie, Byron Kanada Kanada C 2007- 72 3 8 11 80 -- -- -- -- --
Rizzuto, Garth Kanada Kanada C 1970-1971 37 3 4 7 16 -- -- -- -- --
Roberts, David USA USA ĽK 1996-1998 71 11 18 29 55 -- -- -- -- --
Robertsson, Bert Švédsko Švédsko O 1997-1999 69 4 6 10 37 -- -- -- -- --
Robitaille, Mike Kanada Kanada O 1974-1977 174 10 50 60 121 7 0 1 1 4
Rochefort, Leon Kanada Kanada C 1974-1976 87 18 14 32 2 5 0 2 2 0
Rohlicek, Jeff USA USA C 1987-1989 9 0 0 0 8 -- -- -- -- --
Rohlin, Leif Švédsko Švédsko O 1995-1997 96 8 24 32 40 5 0 0 0 0
Ronning, Cliff Kanada Kanada C 1990-1996 366 112 216 328 183 72 24 34 58 48
Rota, Darcy Kanada Kanada ĽK 1979-1984 289 120 116 236 453 30 10 5 15 82
Ručínský, Martin Česko Česko ĽK 2003-2004 13 1 2 3 10 7 1 1 2 6
Ruuttu, Christian Fínsko Fínsko C 1994-1995 25 5 6 11 23 9 1 1 2 0
Ruutu, Jarkko Fínsko Fínsko PK 1999-2006 267 23 28 51 453 24 1 3 4 32
Ryan, Prestin Kanada Kanada O 2005-2006 1 0 0 0 2 -- -- -- -- --
Rypien, Rick Kanada Kanada C 2005- 29 2 2 4 50 -- -- -- -- --
Salo, Sami Fínsko Fínsko O 2002- 342 48 103 151 134 29 2 6 8 6
Sanderson, Derek Kanada Kanada C 1976-1977 16 7 9 16 30 -- -- -- -- --
Sanderson, Geoff Kanada Kanada ĽK 1997-1998
2003-2004
22 3 7 10 8 7 1 1 2 4
Sandlak, Jim Kanada Kanada PK 1985-1993
1995-1996
509 104 117 221 789 33 7 10 17 30
Santala, Tommi Fínsko Fínsko C 2006-2007 30 1 5 6 24 1 0 0 0 0
Saunders, David Kanada Kanada ĽK 1987-1988 56 7 13 20 10 -- -- -- -- --
Scatchard, David Kanada Kanada C 1997-2000 179 26 28 54 329 -- -- -- -- --
Schaefer, Peter Kanada Kanada ĽK 1998-2001 178 36 39 75 50 3 0 0 0 0
Schella, John Kanada Kanada O 1970-1972 115 2 18 20 224 -- -- -- -- --
Schliebener, Andy Kanada Kanada O 1981-1985 84 2 11 13 74 6 0 0 0 0
Schmautz, Bobby Kanada Kanada PK 1970-1974
1980-1981
285 108 104 212 428 3 0 0 0 0
Schultz, Jesse Kanada Kanada PK 2006-2007 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Sedin, Daniel Švédsko Švédsko ĽK 2000- 560 148 232 380 228 43 5 13 18 12
Sedin, Henrik Švédsko Švédsko C 2000- 564 87 291 378 322 43 10 10 20 24
Sedlbauer, Ron Kanada Kanada ĽK 1974-1980 325 108 69 177 170 10 0 1 1 19
Seguin, Danny Kanada Kanada ĽK 1970-1974 26 1 5 6 46 -- -- -- -- --
Semak, Alexander Rusko Rusko C 1996-1997 18 2 1 3 2 -- -- -- -- --
Semenov, Anatoli Rusko Rusko C 1992-1993 62 10 34 44 28 12 1 3 4 0
Shannon, Ryan Kanada Kanada C 2007- 27 5 8 13 24 -- -- -- -- --
Sharifijanov, Vadim Rusko Rusko ĽK 1999-2000 17 2 1 3 14 -- -- -- -- --
Sillinger, Mike Kanada Kanada C 1995-1998 138 28 32 60 65 6 0 0 0 2
Skriko, Petri Fínsko Fínsko ĽK 1984-1991 472 171 202 373 221 10 1 5 6 0
Šlégr, Jiří Česko Česko O 1992-1995
2003-2004
154 12 65 77 235 5 0 3 3 4
Sly, Darryl Kanada Kanada O 1970-1971 31 0 2 2 10 -- -- -- -- --
Smith, Brad Kanada Kanada ĽK 1978-1980 21 1 3 4 52 -- -- -- -- --
Smith, Doug Kanada Kanada C 1988-1990 40 6 8 14 76 4 0 0 0 6
Smith, Nathan Kanada Kanada C 2003-2007 4 0 0 0 0 4 0 0 0 0
Smolinski, Bryan USA USA C 2006-2007 20 4 3 7 8 12 2 2 4 8
Smyl, Stan Kanada Kanada PK 1978-1991 896 262 411 673 1556 41 16 17 33 64 Vyr.: #12
Kapitán 1982-90
Snepsts, Harold Kanada Kanada O 1974-1984
1988-1990
781 35 160 195 1446 44 1 9 10 99
Sobchuk, Gene Kanada Kanada ĽK 1973-1974 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Sopel, Brent Kanada Kanada O 1998-2004
2006-2007
322 33 97 130 139 42 2 9 11 10
Speck, Fred Kanada Kanada C 1971-1972 18 1 2 3 0 -- -- -- -- --
Spruce, Andy Kanada Kanada ĽK 1976-1977 51 9 6 15 37 -- -- -- -- --
Staios, Steve Kanada Kanada O 1996-1999 143 3 12 15 208 -- -- -- -- --
Stanley, Daryl Kanada Kanada O 1987-1990 100 6 9 15 192 -- -- -- -- --
Stapleton, Mike Kanada Kanada C 2000-2001 18 1 2 3 8 -- -- -- -- --
Stern, Ronnie Kanada Kanada PK 1987-1991 97 5 6 11 480 3 0 1 1 17
Stevens, Mike Kanada Kanada ĽK 1984-1985 6 0 3 3 6 -- -- -- -- --
Stewart, Ralph Kanada Kanada C 1970-1971
1976-1978
53 8 12 20 4 -- -- -- -- --
Stewart, Ron Kanada Kanada C 1971-1972 42 3 1 4 10 -- -- -- -- --
Stojanov, Alex Kanada Kanada PK 1994-1996 62 0 1 1 136 5 0 0 0 2
Stone, Steve Kanada Kanada PK 1973-1974 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Strudwick, Jason Kanada Kanada O 1997-2002 243 4 15 19 367 2 0 0 0 0
Summanen, Raimo Fínsko Fínsko ĽK 1986-1988 19 6 7 13 2 -- -- -- -- --
Sundstrom, Patrik Švédsko Švédsko ĽK 1982-1987 374 133 209 342 181 11 1 1 2 9
Sutter, Rich Kanada Kanada PK 1986-1990 291 61 61 122 533 7 2 1 3 12
Tallon, Dale Kanada Kanada O 1970-1973 222 44 93 137 219 -- -- -- -- --
Tambellini, Steve Kanada Kanada C 1985-1988 161 42 45 87 34 -- -- -- -- --
Tannahill, Don Kanada Kanada PK 1972-1974 111 30 33 63 25 -- -- -- -- --
Tanti, Tony Kanada Kanada PK 1982-1990 531 250 220 470 489 18 1 9 10 15
Taylor, Ted Kanada Kanada ĽK 1970-1972 125 20 29 49 141 -- -- -- -- --
Tezikov, Alexei Rusko Rusko O 2001-2002 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Tikkanen, Esa Fínsko Fínsko ĽK 1995-1997 100 25 39 64 80 6 3 2 5 2
Tremblay, Yannick Kanada Kanada O 2006-2007 12 1 2 3 12 -- -- -- -- --
Tudor, Rob Kanada Kanada C 1978-1980 26 4 4 8 19 3 0 0 0 0
Vaic, Ľubomír Slovensko Slovensko C 1997-2000 9 1 1 2 2 -- -- -- -- --
Vaive, Rick Kanada Kanada ĽK 1979-1980 47 13 8 21 111 -- -- -- -- --
Valk, Gary Kanada Kanada ĽK 1990-1993 172 24 35 59 200 16 0 1 1 37
Vasiljevs, Herberts Lotyšsko Lotyšsko C 2001-2002 18 3 2 5 2 -- -- -- -- --
Ververgaert, Dennis Kanada Kanada PK 1973-1979 409 139 165 304 177 3 1 0 1 4
Veysey, Sid Kanada Kanada C 1977-1978 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Vilgrain, Claude Haiti Haiti PK 1987-1988 6 1 1 2 0 -- -- -- -- --
Walker, Scott Kanada Kanada O 1994-1998 197 10 34 44 466 -- -- -- -- --
Walter, Ryan Kanada Kanada C 1991-1993 92 9 11 20 59 13 0 3 3 8
Walton, Mike Kanada Kanada C 1975-1978 115 44 69 113 71 2 0 0 0 5
Ward, Dixon Kanada Kanada PK 1992-1994 103 28 31 59 119 9 2 3 5 0
Ward, Ron Kanada Kanada O 1971-1972 71 2 4 6 4 -- -- -- -- --
Warriner, Todd Kanada Kanada ĽK 2001-2003 44 6 10 16 34 6 1 0 1 2
Washburn, Steve Kanada Kanada C 1998-1999 8 0 0 0 2 -- -- -- -- --
Weaver, Mike Kanada Kanada O 2007- 55 0 1 1 33 -- -- -- -- --
Weinrich, Eric USA USA O 2005-2006 16 0 0 0 8 -- -- -- -- --
Wickenheiser, Doug Kanada Kanada C 1987-1988 80 7 19 26 36 -- -- -- -- --
Wilcox, Barry Kanada Kanada ĽK 1972-1975 33 3 2 5 15 -- -- -- -- --
Wiley, Jim Kanada Kanada C 1975-1977 36 4 6 10 6 -- -- -- -- --
Wilkins, Barry Kanada Kanada O 1970-1975 256 21 69 90 458 -- -- -- -- --
Williams, Tiger Kanada Kanada ĽK 1979-1984 312 83 82 165 1324 31 4 10 14 181
Wiste, Jim Kanada Kanada C 1970-1971 23 1 2 3 0 -- -- -- -- --
Woodley, Dan USA USA C 1987-1988 5 2 0 2 17 -- -- -- -- --
Wotton, Mark Kanada Kanada O 1994-1998 42 3 6 9 25 5 0 0 0 4
Wright, John Kanada Kanada C 1972-1974 91 13 30 43 43 -- -- -- -- --
York, Harry Kanada Kanada C 1998-2000 103 11 22 33 40 -- -- -- -- --
Young, Howie Kanada Kanada O 1970-1971 11 0 2 2 25 -- -- -- -- --
Zetterstrom, Lars Švédsko Švédsko O 1978-1979 14 0 1 1 2 -- -- -- -- --
Zezel, Peter Kanada Kanada C 1997-1999 66 11 20 31 18 -- -- -- -- --

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]