Zoznam kultúrnych pamiatok v Sládkovičove

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Zoznam kultúrnych pamiatok v meste Sládkovičovo v okrese Galanta.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Mlyn elektrický Košútska ul. 968,1741
KÚ: Sládkovičovo

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
202-11913/0 Unifikovaný názov PO: mlyn elektrický

Bližšie určenie; zaužívaný názov: plnoautomatizovaný - Mária mlyn

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Sýpka Sýpka v kuffnerovskom parku
KÚ: Sládkovičovo

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
202-11938/0 Unifikovaný názov PO: sýpka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - baroková sýpka v parku

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Budova administratívna administratívna budova cukrovaru
KÚ: Sládkovičovo

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
202-11965/1 Unifikovaný názov PO: budova administratívna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbový,solitér - administratíva,riaditeľstvo

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Mlyn parný
č. 584
KÚ: Sládkovičovo

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
202-11944/0 Unifikovaný názov PO: mlyn parný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: tehla - Gazdovský mlyn,sklad repy

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.