Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Merašice

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Merašice v okrese Hlohovec.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pomník s bustou
KÚ: Merašice

Poloha
203-2049/0 Unifikovaný názov PO: pomník s bustou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Varga Ľudovít;1917-1945,maliar,antifaš.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Sušiareň i.
KÚ: Merašice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-2348/1 Unifikovaný názov PO: sušiareň i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Lisovňa tehál
KÚ: Merašice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-2348/2 Unifikovaný názov PO: lisovňa tehál

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Sušiareň ii.
KÚ: Merašice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-2348/3 Unifikovaný názov PO: sušiareň ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Sušiareň iii.
KÚ: Merašice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-2348/4 Unifikovaný názov PO: sušiareň iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;sušiareň dreva

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Zariadenie technologické
KÚ: Merašice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-2348/5 Unifikovaný názov PO: zariadenie technologické

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Tehelňa
KÚ: Merašice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-2348/6 Unifikovaný názov PO: tehelňa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;sušiareň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pec tehliarska
KÚ: Merašice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-2348/7 Unifikovaný názov PO: pec tehliarska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;Pec vypalovacia

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.