Druhá Strana: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
d aktualizácia
d preklepy
Riadok 12: Riadok 12:
| Bývalí členovia =
| Bývalí členovia =
}}
}}
'''Druhá Strana''' bolo slovenské [[rap]]ové duo z [[Petržalka|Petržalky]], ktoré vzniklo okolo roku 1998 a skončilo rozpadom v roku [[2007]]. Ich texty opisovali najmä reálne dianie na ulici, určitý životný štýl ľudí. Kvôli tomu vzniklo aj množstvo [[diss]]ov medzi Druhou Stranou a inými [[hip-hop]]ovými formáciami ako [[H16]], [[Moja Reč]].{{chýba citácia}} Duo Druhá Strana tvoria raperi Miki Mora a Moloch Vlavo.
'''Druhá Strana''' bolo slovenské [[rap]]ové duo z [[Petržalka|Petržalky]], ktoré vzniklo okolo roku 1998 a skončilo rozpadom v roku [[2007]]. Ich texty opisovali najmä reálne dianie na ulici, určitý životný štýl ľudí. Kvôli tomu vzniklo aj množstvo [[diss]]ov medzi Druhou Stranou a inými [[hip-hop]]ovými formáciami ako [[H16]], [[Moja Reč]].{{chýba citácia}} Duo Druhá Strana tvoria raperi Miky Mora a Moloch Vlavo.


Prejav druhej strany sa dá charakterizovať ako veľmi priamy, surový, špinavý.
Prejav druhej strany sa dá charakterizovať ako veľmi priamy, surový, špinavý.

Verzia z 19:18, 6. február 2012

Druhá Strana
Základné informácie
Pôvod Bratislava (Petržalka), Slovensko
Žáner(-re) Rap
Pôsobenie 1998 - 2007
Vydavateľstvá HIP-HOP.sk/ EMI
JK Records CD
Členovia skupiny
Moloch Vlavo
Miky Mora

Druhá Strana bolo slovenské rapové duo z Petržalky, ktoré vzniklo okolo roku 1998 a skončilo rozpadom v roku 2007. Ich texty opisovali najmä reálne dianie na ulici, určitý životný štýl ľudí. Kvôli tomu vzniklo aj množstvo dissov medzi Druhou Stranou a inými hip-hopovými formáciami ako H16, Moja Reč.[chýba zdroj] Duo Druhá Strana tvoria raperi Miky Mora a Moloch Vlavo.

Prejav druhej strany sa dá charakterizovať ako veľmi priamy, surový, špinavý.

Diskografia