Sedem s r.o.: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
Značky: úprava z mobilu úprava z mobilného webu
Midnight Runner (diskusia | príspevky)
Bez shrnutí editace
Riadok 10: Riadok 10:
|tv= [[Markíza]], [[JOJ]]}}
|tv= [[Markíza]], [[JOJ]]}}


'''Sedem s r.o.''' (uvádzané aj ako ''7edem s r.o.'') dnes už ako Sedem (na Joj) bola/Je [[humor]]istická relácia [[televízia Markíza|televízie Markíza]], dnes [[televízia JOJ]] v ktorej sedem osobností glosovalo udalosti uplynulého týždňa. Moderátorom relácie bol pôvodne [[Róbert Beňo]], neskôr ho nahradila [[Elena Vacvalová]]. Vysielaná bývala v utorok o 22:30. Výrobu relácie ukončila [[TV Markíza]] [[30. december|30. decembra]] 2008, kedy bola odvysielaná aj posledná silvestrovská časť. Okolo jej predoslého ukončenia tiež vznikli kontroverzie v podobe možného vplyvu vtedajšej vládnej garnitúry (potláčanie politických tém objavovaných iba vo webových archívoch TV Markíza; posunutie na nelogické neskoré vysielanie a neskôr náhle zrušenie).
'''Sedem s r.o.''' (uvádzané aj ako ''7edem s r.o.'') dnes už ako Sedem (na Joj) bola/Je [[humor]]istická relácia [[televízia Markíza|televízie Markíza]], dnes [[TV JOJ]] v ktorej sedem osobností glosovalo udalosti uplynulého týždňa. Moderátorom relácie bol pôvodne [[Róbert Beňo]], neskôr ho nahradila [[Elena Vacvalová]]. Vysielaná bývala v utorok o 22:30. Výrobu relácie ukončila [[TV Markíza]] [[30. december|30. decembra]] 2008, kedy bola odvysielaná aj posledná silvestrovská časť. Okolo jej predoslého ukončenia tiež vznikli kontroverzie v podobe možného vplyvu vtedajšej vládnej garnitúry (potláčanie politických tém objavovaných iba vo webových archívoch TV Markíza; posunutie na nelogické neskoré vysielanie a neskôr náhle zrušenie).


Formát tesne po zrušení prebrala konkurenčná televízia [[JOJ]] pod zmeneným názvom '''Sedem''' (označuje sedem dní v týždni pre znížený počet hostí na päť).
Formát tesne po zrušení prebrala konkurenčná televízia [[JOJ]] pod zmeneným názvom '''Sedem''' (označuje sedem dní v týždni pre znížený počet hostí na päť).

Verzia z 19:15, 10. marec 2021

Sedem
Typ relácie zábavná relácia
Scenár Robert Zavarský, Marián Leško
Réžia Peter Pilz
Krajina Slovensko
Produkcia
Produkcia Ľubica Illichová
Peter Krajčír
Dĺžka časti 40 min
Vysielanie
TV 2001-2008, 2009-2011, 2017
Markíza, JOJ

Sedem s r.o. (uvádzané aj ako 7edem s r.o.) dnes už ako Sedem (na Joj) bola/Je humoristická relácia televízie Markíza, dnes TV JOJ v ktorej sedem osobností glosovalo udalosti uplynulého týždňa. Moderátorom relácie bol pôvodne Róbert Beňo, neskôr ho nahradila Elena Vacvalová. Vysielaná bývala v utorok o 22:30. Výrobu relácie ukončila TV Markíza 30. decembra 2008, kedy bola odvysielaná aj posledná silvestrovská časť. Okolo jej predoslého ukončenia tiež vznikli kontroverzie v podobe možného vplyvu vtedajšej vládnej garnitúry (potláčanie politických tém objavovaných iba vo webových archívoch TV Markíza; posunutie na nelogické neskoré vysielanie a neskôr náhle zrušenie).

Formát tesne po zrušení prebrala konkurenčná televízia JOJ pod zmeneným názvom Sedem (označuje sedem dní v týždni pre znížený počet hostí na päť).

Účinkujúci

Súčasní (2019)

Bývalí

Externé odkazy