Diskusia s redaktorom:81.92.255.38

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Tip!

Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Ak prispievaš pomocou záložky Upraviť zdroj, chceme Ťa poprosiť, aby si skôr než článok uložíš, používal/a tlačidlo Zobraziť náhľad, ktoré je umiestnené hneď vedľa tlačidla Publikovať zmeny. Umožní Ti vidieť výsledok Tvojich úprav a korigovať ich ešte pred tým, než sa uložia do systému.

Ak prispievaš pomocou vizuálneho editora (záložka Upraviť), nepoužívaj tlačidlo Zverejniť zmeny po každej drobnej úprave – výslednú podobu článku vidíš v editore priebežne.

Opakovaným drobným opravovaním a ukladaním článku totiž vytváraš veľké množstvo verzií, ktoré zaťažujú servery Wikipédie a zneprehľadňujú nám kontrolu posledných úprav. Ďakujeme.

--Pe3kZA 08:29, 24. jún 2018 (UTC)[odpovedať]

Bez zdroja[upraviť zdroj]

Dobrý večer. Neprekladajte, prosím, články bez zdroja z iných wiki. Wikipédii to na kvalite nepridáva. Vasiľ (diskusia) 20:34, 15. júl 2019 (UTC)[odpovedať]


Tip!
Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si neprispieval anonymne, ale zaregistroval sa ako jeden z redaktorov. Uľahčí to Tebe aj nám vzájomnú komunikáciu a spoluprácu na rozvoji Wikipédie a vyhneš sa tak prípadnému neželanému zablokovaniu alebo zneužitiu Tvojej identity.
Môžeš tak urobiť po kliknutí na tento odkaz. Ďakujeme.

--Tom78 (diskusia) 19:58, 18. júl 2019 (UTC)[odpovedať]

Copy&paste presuny[upraviť zdroj]

Zdravím. Ad [1]: nepresúvaj pls. obsah článkov s históriou kopírovaním ich obsahu do iného článku, je to tu z viacerých dôvodov (autorsko-právne, evidenčné) nežiadúce. Na presun tu slúži funkcia presunúť hore v záhlaví, pokiaľ na to nemáš oprávnenie, treba sa buď normálne zaregistrovať a editovať prihlásený, alebo požiadať o presun na Nástenke správcov. Tento konkrétny presun ale navyše podľa mňa nebude v poriadku, keďže ide o umelecký pseudonym dotyčnej (nie vlastné meno), ktorý sa neprechyluje. --Teslaton (diskusia) 23:12, 3. august 2019 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Do článku Elena Vacvalová si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--Teslaton (diskusia) 22:09, 25. október 2019 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Jolanda (veštica), no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

---OJJ 10:38, 20. január 2020 (UTC)[odpovedať]