Diskusia s redaktorom:Ferdizatko

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Ferdizatko. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 701 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Wizzard


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Vítam ďaľšieho do partie[upraviť zdroj]

Ahoj, pozerám, že si ďaľší zo spolku, tých čo sa hrabú v zemi. Chcel by som ťa len upozorniť na náš portál. Ak by si niečo potreboval poradiť s úpravami (formátovanie, kategórie a pod.), môžeš sa kľudne obrátiť na mňa alebo Pelexa. Veci z baníckej oblasti sa zídu, máme to tu pokryté zatiaľ slabo. Dúfam že ťa to tu neomrzí po pár týždňoch. --peko 09:17, 9. september 2008 (UTC)[odpovedať]

Ďakujem! :-)[upraviť zdroj]

Ahoj, som rád, že si mi napísal. Ešte sa tu len okukávam, a tak sa mi pomoc a dobrá rada určite zíde... Napr. s vhodnou formou toho, čo sem napíšem. Alebo s obrázkami. Mám konkrétne aj tu k tomu vrtnému jadru pár obrázkov, ale ešte sa mi ich nepodarilo sem vložiť. (Aj keď som to skúsil len tak zbežne, popri práci...). Dúfam, že časom sa stanem aj ja zdatným prispievateľom zaujímavých a poučných článkov! :-)

Ahoj, aj ja tu rád vidím novú tvár. Len doplním taký detail. V diskusiách (ale pozor iba v diskusiách, nie v článkoch) na wikipédii sa redaktori zvyknú podpisovať. Spočiatku som to chcel aj ja robiť, len som nevedel ako :) Stačí kliknúť na šípkou označený štvorček na editačným oknom. Okrem podpisu sa objaví aj dátum a čas tvojho píspevku.--Pelex 20:50, 11. september 2008 (UTC)[odpovedať]

Ďakujem! 2 :-)[upraviť zdroj]

Aj Tebe ďakujem, že ma tu vítaš... To podpisovanie som si všimol, povedal som si, že nesmiem zabudnúť podpisovať sa v diskusiách, a tak som na to radšej hneď v prvej diskusii zabudol. A potom som už mal v hlave zase iné veci... No snáď sa polepším :-) --Ferdizatko 21:07, 11. september 2008 (UTC)[odpovedať]