Diskusia s redaktorom:Hestolemyline

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Hestolemyline. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 729 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Exestosik


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Tip!

Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Ak prispievaš pomocou záložky Upraviť zdroj, chceme Ťa poprosiť, aby si skôr než článok uložíš, používal/a tlačidlo Zobraziť náhľad, ktoré je umiestnené hneď vedľa tlačidla Publikovať zmeny. Umožní Ti vidieť výsledok Tvojich úprav a korigovať ich ešte pred tým, než sa uložia do systému.

Ak prispievaš pomocou vizuálneho editora (záložka Upraviť), nepoužívaj tlačidlo Zverejniť zmeny po každej drobnej úprave – výslednú podobu článku vidíš v editore priebežne.

Opakovaným drobným opravovaním a ukladaním článku totiž vytváraš veľké množstvo verzií, ktoré zaťažujú servery Wikipédie a zneprehľadňujú nám kontrolu posledných úprav. Ďakujeme.

--Pe3kZA 11:50, 2. august 2016 (UTC)[odpovedať]

Šablóny[upraviť zdroj]

ahoj, myslíš že takéto šablóny ako napr. Šablóna:Futbalisti AS Rím, sú na niečo dobré, kto ich bude pravidelne aktualizovať ak kluby vymenia hráčov. ja si myslím že takéto šablóny sú zbytočné, lebo hráči sa často menia a šablóny nebude nikto dlhodobo udržiavať a aktualizovať. --Gepetito (diskusia) 20. 8. 2016, 22:23 (UTC)

Ti hraci sa menia kazdych 6 mesiacov (najma v lete). To je myslim dost dlha doba, aby sa tie sablony mohli nechat len tak. Skor takato Šablóna:AS Rím je zbytocna. Ja sa to len snazim zaktualizovat, aby mal kazdy futbalista pri mene sablonu. Co tak pozeram, aktualizacia prebehla naposledy v 2014, niektore dokonca az medyi 2008-2012. --Hestolemyline (diskusia) 20. 8. 2016, 22:32 (UTC)
ved prave o tom pisem, ze tvoje dalsie vytvorene sablony zostanu neaktualizovane dalsich mozno 5 rokov, preto su zbytocne. neverim ze niekto bude pravidelne aktualizovat tieto sablony a este aj vsetkych hracov kde sa sablona nachadza. --Gepetito (diskusia) 20. 8. 2016, 23:21 (UTC)

keby chcel niekto vytvorit takuto sablonu ku vsetkym klubom a hracom, tak je nemozne aktualizovanie tych tisicov clankov. kto by to robil? --Gepetito (diskusia) 20. 8. 2016, 23:25 (UTC)

aj keby to stalo dalsich 5 rokov, lepsie su udaje z 2016 ako 2008-2012. takymto pristup je zbytocne mat aj clanky o hracoch - infoboxy su u vacsiny hrozne a vobec nie su aktualne. tie sablony skor ulahcuju hladanie zostavy timu / spoluhracov, ale ak ich netreba, budis. urcite by som ich nerobil ku kazdemu timu, ale len k dajme tomu TOP 4 z hlavnych lig.--Hestolemyline (diskusia) 20. 8. 2016, 23:31 (UTC)

lepsie je tam nemat sablonu ziadnu ako zavadzajucu 5 rokov neaktualizovanu. --Gepetito (diskusia) 20. 8. 2016, 23:36 (UTC)

budis to teda zmazane.--Hestolemyline (diskusia) 20. 8. 2016, 23:38 (UTC)

Futbalový útočník→Útočník (futbal)[upraviť zdroj]

Keď už si presunul Futbalový útočník na Útočník (futbal) o správnosti čoho dosť pochybujem, tak uprav wikilinky v článkoch [1]. --BT 25. 8. 2016, 08:39 (UTC)

Prislo mi to rozumnejsie ako mat na dve futbalove pozicie dve rozdielne nazvy. Bud sa mal zmenit nazov pre utocnika, alebo obrancu. Tie odkazy sa sami presmeruvaju na novy clanok.--Hestolemyline (diskusia) 25. 8. 2016, 08:45 (UTC)
No a čo ak pribudnú články o ďalších pozíciách? Ešte raz, presun nepovažujem za správny, no a wikilinky nie interwikilinky sa nepresúvajú same, treba ich vo všetkých článkoch poupravovať, tu je zoznam. --BT 25. 8. 2016, 08:52 (UTC)

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Hestolemyline!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017