Diskusia s redaktorom:Icoo

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Icoo. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 327 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Amonet


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

ahoj Icoo, ked nahrávaš obrázky na wikipédiu, nahrávaj ich prosím na commons (vľavo voľba "Nahrať na Commons"). Commons je také uložisko obrázkov, na ktoré majú prístup všetci aj z iných wikipédií. ahoj a vela zdaru --Peter439 07:43, 7. máj 2011 (UTC)[odpovedať]

nemozem nájst, ako funguje tato diskusia? kde mám pisat odpovede?


píšeš dobre, len po napísaní niečoho v diskusii sa podpíšeme(hore klikneš na ikonu podpis) :-)) P.S. každý má svoju diskusnu stranku, teraz diskutujeme na tvojej. --Peter439 08:30, 7. máj 2011 (UTC)[odpovedať]

čítal som návody a licencie na wiki.aspon 3x a myslím, že som zvolil najlepšie riešenie. pozeral som aj inojazyčné wiki. keďže mam povolenie na obrázky od admina www.fkpuchov.sk dufam, ze v tom neni problém. commons uvolnuje obrázky celkovo a keďže je tu možnost nahrávať priamo na wiki.sk, tak by som ju použil aspoň na tieto foto. Vlastne fotografie a obrazky hodim uz na commons. Icoo 09:22, 7. máj 2011 (UTC)[odpovedať]

potom neviem ako mam vkadat foto.Icoo 13:38, 9. máj 2011 (UTC)[odpovedať]


Ahoj Icoo. Nezabudni na referencie. --–Bubamara 10:44, 23. máj 2011 (UTC)[odpovedať]

pracujem na tom.--Icoo 10:48, 23. máj 2011 (UTC)[odpovedať]

Brann štadión[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Brann štadión, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Pelex 20:36, 19. august 2011 (UTC)[odpovedať]

zišlo by sa viac času. PS: sleduje dajaký sk wikiadmin cudzojazyčné Wikipédie? Tam sú totiž oveľa stručnejšie článočky a sú tam dlho.Icoo 16:25, 21. august 2011 (UTC)[odpovedať]

Prečo by mal robiť? Odporúčam toto čítanie (len to aplikuj na skwiki). --peko 17:52, 21. august 2011 (UTC)[odpovedať]

ten článok je nezmysel.--Icoo 18:46, 21. august 2011 (UTC)[odpovedať]

nazdárek, som článkom hotový, mám tam nechať, že je to výhonok?--Icoo 17:21, 2. september 2011 (UTC)[odpovedať]

Vďaka za zdrojovanie článkov (napr. tu). Veľa zdaru!--Jetam2 (diskusia) 09:48, 3. máj 2014 (UTC)[odpovedať]

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Icoo!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017