Diskusia s redaktorom:Insomniac199

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Stone Sour[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Stone Sour, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

---OJJ 17:59, 3. jún 2018 (UTC)[odpovedať]

Neodstraňuj, prosím, aktuálnu šablónu.--Lalina (diskusia) 16:44, 16. jún 2018 (UTC)[odpovedať]

Ousmane Dembélé[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Ousmane Dembélé, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Pelex (diskusia) 20:42, 10. júl 2018 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Yerry Mina, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Otrasný preklad, urgent s prižmúrením aj kurieho oka!--Pe3kZA 22:00, 24. júl 2018 (UTC)[odpovedať]

Marvin Egho[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Marvin Egho, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--JanoB (diskusia) 17:19, 25. júl 2018 (UTC)[odpovedať]

Proč došlo ke smazání odstavce? -OJJ 09:15, 1. august 2018 (UTC)[odpovedať]

Futbalisti a spol.[upraviť zdroj]

Ahoj, nepridávaj, prosím Ťa, nové články kým si neupravíš svoje urgenty. Čo článok o futbalistovi, to urgent. Niekoľko článkov som upravila, pozri si ako. A bolo by načase komunikovať. --Lalina (diskusia) 19:11, 2. august 2018 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie[upraviť zdroj]

Tip!

Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Ak prispievaš pomocou záložky Upraviť zdroj, chceme Ťa poprosiť, aby si skôr než článok uložíš, používal/a tlačidlo Zobraziť náhľad, ktoré je umiestnené hneď vedľa tlačidla Publikovať zmeny. Umožní Ti vidieť výsledok Tvojich úprav a korigovať ich ešte pred tým, než sa uložia do systému.

Ak prispievaš pomocou vizuálneho editora (záložka Upraviť), nepoužívaj tlačidlo Zverejniť zmeny po každej drobnej úprave – výslednú podobu článku vidíš v editore priebežne.

Opakovaným drobným opravovaním a ukladaním článku totiž vytváraš veľké množstvo verzií, ktoré zaťažujú servery Wikipédie a zneprehľadňujú nám kontrolu posledných úprav. Ďakujeme.

--Pe3kZA 20:15, 2. august 2018 (UTC)[odpovedať]

Vedenie diskusie[upraviť zdroj]

Zdravím. Ad [1] (+ všetko predtým):

  1. nezakladaj pls. pri každom príspevku do diskusie nové vlákno, nerobíme to tu tak. Ak už je téma založená, treba prísť myšou k jej nadpisu (v tom to prípade je to „Európa (mesiac)“) a klinúť na link „upraviť zdroj“ vedľa toho nadpisu. Nový príspevok k téme potom len dopíšeš nakoniec (s prípadným odsadením dvojbodkami, ako vidíš pri ostatných príspevkoch).
  2. diskusné príspevky sa podpisujú makrom --~~~~ (vložíš ho kliknutím na ikonku podpisu v editore)

--Teslaton (diskusia) 20:58, 2. august 2018 (UTC)[odpovedať]

Evidentne ignoruješ všetky naše pripomienky, ďalej vyrábaš strojové preklady v otrasnom stave. Ber to ako posledné varovanie - buď sa spamätáš, alebo budeš zablokovaný.--Lalina (diskusia) 21:16, 3. august 2018 (UTC)[odpovedať]

Alexandre Lacazette[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Alexandre Lacazette, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Lalina (diskusia) 21:33, 3. august 2018 (UTC)[odpovedať]

Nevyhovujúce články[upraviť zdroj]

Zdravím. Najnovší preklad Kevin De Bruyne som vymazal a mazať už bude nutné aj ďalšie v takomto stave. Skús prosím pred zakladaním akýchkoľvek ďalších prekladov, doriešiť tie už založené a označené údržbovými šablónami. Momentálne ide o nasledovné články:

--Teslaton (diskusia) 21:58, 4. august 2018 (UTC)[odpovedať]