Ján Dubnička (moderátor)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Ján Dubnička pôsobil v minulosti ako slovenský televízny moderátor. Po absolvovaní gymnázia v Ba pracoval príležitostne ako čašník v bratislavských podnikoch. Aktuálne pôsobí ako certifikovaný kouč[1] vo svojej vlastnej firme SATISFACTORY s.r.o[2]. Je autorom dvoch motivačných kníh Vytvorte si život, po akom túžite[3] (ISBN 9788055613697) a Chce to len odvahu![4] (ISBN 9788055631790)

STV[upraviť | upraviť zdroj]

Začínal v STV, kde bol jedným z moderátorov detskej relácie Crn crn. Predtým však pôsobil na dohodu o pracovnej činnosti ako asistent na obchodnom oddelení Telexim v STV, kde sa zoznámil s Majstrom N a modderátormi relácie Crn, crn.

Markíza[upraviť | upraviť zdroj]

Neskôr pôsobil 8 rokov v televízii Markíza, spočiatku uvádzal raňajší program Teleráno. Následne moderovial aj Cestoviny a stal sa jednou z tvárí poobedňajšieho Doma s Markízou, po zrušení tejto relácie neprijal ponuku znovu moderovať Teleráno a v septembri 2006 prešiel do konkurenčnej televízie JOJ.

TV JOJ[upraviť | upraviť zdroj]

V Televízii JOJ spolu s Petrom Kočišom uvádzal súťažnú reláciu Veľký hráč. O niekoľko mesiacov mu vedenie navrhlo preradenie na nižšiu pozíciu - moderovanie vstupov zo zákulisia, čo však odmietol a v decembri ukončil svoje pôsobenie v relácii i televízii.

Podľa vlastných slov sa plánuje venovať reklame a marketingu. Bol mediálnym poradcom Diany Štrofovej.

Súčasné pôsobenie[upraviť | upraviť zdroj]

Aktuálne pôsobí v oblasti koučingu ako certifikovaný kouč[1] vo svojej vlastnej firme SATISFACTORY s.r.o[2]. .

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. a b Ján Dubnička | coach4you.sk [online]. Ján Dubnička | coach4you.sk, [cit. 2019-05-24]. Dostupné online.
  2. a b INFO@FINSTAT.SK. SATISFACTORY s.r.o. - historický názov: puzzle production, s.r.o. - Obchodný register [online]. finstat.sk, [cit. 2019-05-24]. Dostupné online.
  3. Vytvorte si život, po akom túžite. [s.l.] : [s.n.]. Dostupné online.
  4. Chce to len odvahu!. [s.l.] : [s.n.]. Dostupné online.