Diskusia s redaktorom:Konakry

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Hnedá, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Teslaton (diskusia) 21:03, 14. január 2016 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Brussels Airlines, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 18:19, 21. marec 2016 (UTC)[odpovedať]

Oznam
Vďaka za úpravy v článku Brussels Airlines, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--BT 20:15, 2. apríl 2016 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Panzerjäger I, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 17:20, 9. august 2016 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku AGM-84 Harpoon, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 19:11, 10. august 2016 (UTC)[odpovedať]

Zdravím! Bolo by dobré spomaliť s množnožstvom článkov a pridať na kvalite. :) Bolo by dobré do článkov pridať zdroje. Veľa zdaru!--Jetam2 (diskusia) 11:16, 11. august 2016 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku SdKfz 4, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 11:24, 11. august 2016 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Nashorn, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 11:24, 11. august 2016 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Marder III, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 11:24, 11. august 2016 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Marder II, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 11:24, 11. august 2016 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, tieto články sú vo veľmi zlom stave. Vyber si nejaký príkladový článok (napr. KV-1) a podľa neho uprav tie svoje, v článkoch chýbajú zdroje, typografia, wikilinky a ideálny by bol aj infobox. Ďakujem. --Exestosik (diskusia) 11:24, 11. august 2016 (UTC)[odpovedať]

Nekvalitné urgenty[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku SdKfz 7, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 13:23, 11. august 2016 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku SdKfz 10, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 13:23, 11. august 2016 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku SdKfz 11, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 13:23, 11. august 2016 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, neignoruj diskusiu a upozornenia. Nezakladaj už prosím ďalšie nekvalitné články, radšej uprav tie staré, na ktoré ťa upozorňujeme už dlhšie. --Exestosik (diskusia) 13:23, 11. august 2016 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, nezabúdaj dávať do článkov zdroje, z ktorých si čerpal, ďakujem. (Stealth, Shenyang J-31 a pod.) --Exestosik (diskusia) 1. 9. 2016, 12:17 (UTC)

Ahoj, podľa mojej úpravy doplň tie zdroje. Nestačí tam napísať len „preklad...“. --Pe3kZA 1. 9. 2016, 18:39 (UTC)
Oznam
Vďaka za úpravy v článku M4 High-Speed Tractor, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 2. 9. 2016, 15:32 (UTC)

Udeľujem blok pre nerešpektovanie zvyklostí, zatiaľ 2h. Prečítaj si prosím spätnú väzbu od redaktorov v diskusii a skús pracovať s rešpektovaním pripomienok:

  • na preklad vol pokiaľ možno články, ktoré sú vo wiki, z ktorej prekladáš, podložené spoľahlivými zdrojmi.
  • preklad v sekcii Zdroj uvádzaj pomocou šablóny {{Preklad}} ako ti kolega ukázal tu [1], nie prostým vložením textu (ako [2]) ani nijak inak
  • sústreď sa viac na kvalitu, než na množstvo nových článkov
  • neignoruj diskusiu, ak ti niečo nie je jasné, spýtaj sa

--Teslaton (diskusia) 2. 9. 2016, 17:05 (UTC)


Oznam
Vďaka za úpravy v článku M2 (ľahký tank), nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--Jetam2 (diskusia) 08:43, 4. marec 2017 (UTC)[odpovedať]

Oznam
Vďaka za úpravy v článku T30 (tank), nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--BT 00:51, 5. marec 2017 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, zaujímavý článok, len ťa chcem poprosiť o používanie u nás zaužívaných jednotiek - dĺžky aj hmotnosti, čo zjednoduší a ozrejmí text pre našincov. Formulácia „veľkosť dvoch obytných blokov“ je rovnako veľmi neurčitá, čo znižuje informačnú kvalitu článku. Držím palce. --Pe3kZA 16:28, 17. apríl 2017 (UTC)[odpovedať]

Oznam
Vďaka za úpravy v článku GBU-43 MOAB, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--Jetam2 (diskusia) 18:02, 17. apríl 2017 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Zulfiqar, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.
Oznam
Vďaka za úpravy v článku Zulfiqar, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--Jetam2 (diskusia) 17:04, 24. jún 2017 (UTC)[odpovedať]

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Konakry!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017