Diskusia s redaktorom:Ma3ko7

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Ma3ko7. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 704 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Marián_2


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

  • Keďže si doteraz nepracoval na článkoch, ale hneď v mennom priestore projektu, myslím, že by bolo vhodné, keby si na svojej redaktorskej stránke mal nejaký minimálny profil, aby sme vedeli, prečo si na Wikipédii začal/a takto netradične. :-) --–Bubamara 17:16, 10. máj 2009 (UTC)[odpovedať]

Zmysel {{Citácia}} a {{Citation}} ?[upraviť zdroj]

Zdravím, ospravedlňujem sa, ak emailom ruším wikiodddych ;) Prosím, vaše vysvetlite načo potrebujeme samostatnú všeobecnú (a teda dlhú) šablónu {{Citácia}}, keď existujú konkrétne (snáď bezchybne spĺňajúce ISO 690) šablóny v Kategória:Šablóny pre citáciu? Ja používam šablóny {{Citácia knihy}} {{Citácia periodika}} {{Citácia elektronického dokumentu}}, v čom nepostačujú, v čom chybne zobrazujú výslednú referenciu?

Veľmi by som ocenil vašu odpoveď, pretože vaše šablóny vytvárajú zmätočný stav (veľa nástrojov na citovanie). Momentálne je jednoduchšie prepísať ich v článkoch na spomínané konkrétne a celú vašu prácu zmazať :(. --Bonnifac 20:48, 28. júl 2009 (UTC)[odpovedať]


V rámci Wikipédia:WikiProjekt Šablóny, ale aj Wikipédia:WikiProjekt Citácie bola vaša práca na zmienených šablónach odsunutá do neverejnej časti wikipédie z dôvodov: nedokončenej práce, duplicitnosti a nepoužívania. Všetky stránky by mali byť obdnoviteľné na vašu žiadosť, avšak apelujem na vás, aby ste neprekladali gigantické šablóny sám + pokiaľ na nich nemienite ďalej pracovať a pretlačiť ich používanie do článkov. Ďakujem, za niektoré vaše návrhy ohľadom zlepšenia referencií, tu. V prípade vášho opätovného prispievania do Wikipédie mi, prosím, neváhajte napísať do mojej diskusie alebo mailom. --Bonnifac 02:58, 6. september 2009 (UTC)[odpovedať]