Diskusia s redaktorom:Novostanik 0001

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Novostanik 0001. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 632 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Články[upraviť zdroj]

V prvom rade dík za snahu vytvárať nové články o aktuálnych témach. Každopádne myslím, že než začneš prekladať väčšie množstvo článkov, by bolo super sa viac oboznámiť s formátovaním a šablónami, ktoré na Wiki používame, a všeobecne s fungovaním Wiki (hlavne overiteľnosťou a spoľahlivosťou zdrojov a ich uvádzaním). Rovnako, ak chceš prekladať texty napr. obsahujúce arabské mená, bolo by vhodné zistiť si správne prepisy. Sám som tu chybu urobil a je to skutočne kopa práce pre ostatných; napríklad Mohammad Shtayyeh rozhodne nie je prepis do slovenčiny. Skús teda najprv urobiť viac menších úprav, než sa s Wiki poriadne zoznámiš. Tvoj entuziazmus veľmi oceňujem, hlavne pretože sa týka aktuálnych tém, ale pozor na to, aby to nakoniec nebolo skôr kontraproduktívneho charakteru pre projekt ako taký. Ak potrebuješ pomôcť, stačí sa obrátiť na prakticky kohokoľvek skúsenejšieho (napr. niekoho zo správcov). KormiSK (diskusia) 17:04, 31. október 2023 (UTC)[odpovedať]

diky za to ze si mi to oznamil, ale mam vacsiu historiu prispevkov nie na mojom terajsom accounte ale na hrozne vela inych teraz uz inaktivnych a sukromnych, cize nejaku tu skusenost mam. Takisto moj goal je sa snazit preburat cez tie cervene slova co mas kludne i na kazdom wiki clanku a zvacsit slovensku wikipediu celkovo aby mala viac ako len 300 tisic clankov, ale uplne ti rozumiem a pokusim sa nieco aj urobit ako si povedal --Novostanik 0001 (diskusia) 17:12, 31. október 2023 (UTC)[odpovedať]
Myslím, že je super zakladať aspoň krátke stránky o rôznych témach, nech je o nich nejaká predstava. Mysli hlavne ale fakt na tie zdroje (prekladová šablóna a zdroj na ENWiki nepostačuje). Takisto, ak prekladáš, nepoužívaj ChatGPT - vymýšľa si a tie preložené vety sa nemusia nachádzať v zdrojových materiáloch. Tak len pozor na to. KormiSK (diskusia) 17:15, 31. október 2023 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Západný front (prvá svetová vojna), no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Vasiľ (diskusia) 13:39, 27. december 2023 (UTC)[odpovedať]