Redaktor:Tomi Saloň

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Tomáš Saloň
Redaktor slovenskej Wikipédie
Narodenie 9. september 1998 (25 rokov)
Košice, Východné Slovensko, Slovensko Slovensko
Pozri aj Redaktori

Volám sa Tomi Saloň (celým menom Tomáš Saloň) a bývam v Košiciach, Slovenskej republiky. Už dlho robím stránky na Wikipédii na rôzných menách ako Albert Einstein, Tomáš Saloň 2, jeleň atď.

Popis[upraviť | upraviť zdroj]

Mám rád zvieratá, lietadlá a letiská, mestá a štáty, počítače, kultúry, športy a mobilné telefóny. Zo športov mám najradšej futbal, potom florbal a basketbal. Chodím na bojové umenie Karate. Narodil som sa v roku 1998 (mám 14 rokov). Z predmetov v škole mám rád Biológiu. Vo voľnom čase čítam knihy, chodím z kamarátmi von alebo chodím ku dedovi. Z ročných období mám rád Leto, Zimu a kúsok aj Jeseň. Z miest mám najradšej Prahu, New York, Londýn, Paríž a Tokio. Bol som v Prahe aj Londýne, ale túžim ísť do New Yorku. Chcem študovať aj bývať v Prahe. Neobľubujem Bratislavu, ani celé západné Slovensko. Milujem východ a Košice. Z hudby počúvam Davida Guettu a LMFAO.

Galéria[upraviť | upraviť zdroj]

Môj najobľúbenejší fubalista Cristiano Ronaldo, ktorý hrá v španielskom futbalovom týme Reale Madrid. Moje najobľúbenejšie zviera Slon. Moje najobľúbenejšie mesto Európy Londýn v Anglicku (Bol som tam). Tu bývam Košice na Slovensku.