Zoznam futbalových reprezentantov Slovenska

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Zoznam futbalových reprezentantov Slovenska obsahuje chronologický prehľad hráčov, ktorí reprezentovali Slovensko od roku 1994 a v rokoch 19391944 v oficiálnych medzištátnych zápasoch. Niektorí futbalisti reprezentovali aj Česko-Slovensko počas existencie spoločného štátu, kedy vystupovali Slováci a Česi v česko-slovenskej futbalovej reprezentácii.

Reprezentanti Slovenska od roku 1994Aktualizovaný k 4. 9. 2017 po zápase s Anglickom.

Reprezentanti Slovenska od roku 1994[upraviť | upraviť zdroj]

Por. č. Meno Zápasy Góly Od-do Debut Súper Výsledok Poznámka
1. Alexander Vencel ml. 19 0 1994–1998
2. 2. 1994
Spojené arabské emiráty SAE
1:0
brankár č. 1, reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (2/0)
2. Tomáš Stúpala 14 0 1994–1995
3. Stanislav Moravec 4 0 1994
4. Michal Hipp 5 1 1994–1995 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (5/0)
5. Vladimír Kinder 38 1 1994–2001 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (1/0)
6. Ondrej Daňko 3 0 1994
7. Róbert Tomaschek 50 4 1994–2001
8. Viliam Hyravý 5 1 1994–1995 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (11/0)
9. Vladimír Weiss st. 12 1 1994–1995 Gól prvý gól Slovenska, reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (19/1)
10. Jaroslav Timko 18 7 1994–1997 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (3/0)
11. Ľubomír Faktor 5 1 1994–1995
12. Vladislav Zvara 29 0 1994–2000
13. Ladislav Molnár 24 0 1994–1997
4. 2. 1994
Egypt Egypt
0:1
brankár č. 2, reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (1/0)
14. Milan Malatinský 2 0 1994
15. Ján Solár 3 0 1994–1995
16. Martin Obšitník 4 0 1994
17. Pavol Diňa 3 0 1994
18. Viliam Vidumský 1 0 1994
6. 2. 1994
Maroko Maroko
1:2
19. Dušan Tittel 44 7 1994–1998
30. 3. 1994
Malta Malta
2:1
reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (11/0)
20. Miloš Glonek 12 0 1994–1996 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (13/0)
21. Ľubomír Moravčík 37 6 1994–2000 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (42/6)
22. Peter Dubovský 33 12 1994–2000 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (14/6)
23. Štefan Rusnák 7 1 1994–1995
20. 4. 1994
Chorvátsko Chorvátsko
4:1
24. Pavol Gostič 2 0 1994–1995
25. Dušan Vrťo 2 0 1994
29. 5. 1994
Rusko Rusko
1:2
26. Peter Fieber 1 0 1994 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (3/0)
27. Marián Zeman 27 2 1994–2003
16. 8. 1994
Malta Malta
1:1
28. Marek Penksa 7 0 1994–1995
29. Ivan Kozák 38 0 1994–2002
30. Ondrej Krištofík 7 0 1994–1995
7. 9. 1994
Francúzsko Francúzsko
0:0
reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (6/1)
31. Miroslav Chvíla 1 1 1994
12. 11. 1994
Rumunsko Rumunsko
2:3
Gól gól pri debute, reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (1/0)
32. Július Šimon 23 6 1995–1997
22. 2. 1995
Brazília Brazília
0:5
33. Ľubomír Luhový 9 0 1995–1998 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (2/0)
34. Marek Ujlaky 40 2 1995–2001
35. Karol Praženica 6 0 1995–1997
8. 3. 1995
Rusko Rusko
2:1
36. Štefan Maixner 3 0 1995–1996
26. 4. 1995
Francúzsko Francúzsko
0:4
37. Igor Bališ 41 1 1995–2001
8. 5. 1995
Česko Česko
1:1
38. Ladislav Pecko 6 1 1995–2001
16. 8. 1995
Azerbajdžan Azerbajdžan
1:0
reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (11/1)
39. Miloš Soboňa 3 0 1995–1997
40. Tibor Jančula 29 9 1995–2001 Gól gól pri debute
41. Miroslav Karhan 107 14 1995–2011
6. 9. 1995
Izrael Izrael
1:0
42. Jozef Juriga 5 1 1995–1996
43. Rastislav Kostka 3 0 1995–1997
44. Marián Bochnovič 4 0 1995–1997
11. 10. 1995
Poľsko Poľsko
4:1
45. Róbert Semeník 8 1 1995–1997
15. 11. 1995
Rumunsko Rumunsko
0:2
46. Dušan Tóth 5 0 1996–1997
27. 3. 1996
Bielorusko Bielorusko
4:0
47. Szilárd Németh 58 22 1996–2006
48. Miroslav Seman 2 0 1996–1998 brankár č. 3
49. Samuel Slovák 20 0 1996–2007
22. 9. 1996
Malta Malta
6:0
50. Jozef Kožlej 26 3 1996–2005
23. 10. 1996
Faerské ostrovy Faerské ostrovy
3:0
51. Miroslav König 43 0 1997–2004
2. 2. 1997
Bolívia Bolívia
1:0
brankár č. 4
52. Marek Špilár 30 0 1997–2002
53. Igor Demo 23 4 1997–2005
54. Miroslav Hýll 6 0 1997–2002
5. 2. 1997
Kostarika Kostarika
2:2
brankár č. 5
55. Stanislav Varga 54 2 1997–2006
56. Miroslav Sovič 12 1 1997–1998
11. 3. 1997
Bulharsko Bulharsko
1:0
57. Jozef Majoroš 23 5 1997–1999 Gól gól pri debute
58. Peter Dzúrik 45 2 1997–2003
59. Jozef Pisár 4 1 1997–1998
6. 8. 1997
Švajčiarsko Švajčiarsko
1:0
60. Tibor Zátek 14 0 1997–2000
61. Milan Timko 29 1 1997–2002
62. Martin Konečný 6 0 1998–1999
6. 2. 1998
Slovinsko Slovinsko
1:1
63. Attila Pinte 30 1 1998–2003
64. Martin Fabuš 25 5 1998–2003
15. 4. 1998
Kórejská republika Kórejska republika
0:0
65. Vladimír Leitner 24 0 1998–2003
10. 11. 1998
Poľsko Poľsko
1:3
66. Norbert Hrnčár 2 0 1998–1999
67. Kamil Susko 15 0 1999–2000
3. 3. 1999
Bulharsko Bulharsko
0:2
brankár č. 6
68. Roman Kratochvíl 35 1 1999–2008
69. Martin Prohászka 3 0 1999–2000
70. Vladimír Labant 26 2 1999–2004
27. 3. 1999
Rumunsko Rumunsko
0:0
71. Peter Slicho 4 0 1999
72. Marián Šuchančok 9 0 1999–2001
73. Peter Németh 22 3 1999–2001
19. 5. 1999
Bulharsko Bulharsko
2:0
74. Vladimír Kožuch 17 2 1999–2000
75. Jozef Valachovič 33 1 1999–2009
76. Jaroslav Hrabal 11 1 1999–2000
18. 8. 1999
Izrael Izrael
1:0
77. Vladimír Janočko 41 3 1999–2006
4. 9. 1999
Rumunsko Rumunsko
1:5
78. Karol Schulz 4 0 1999
17. 11. 1999
Peru Peru
1:2
79. Marián Dirnbach 3 0 1999
80. Ondrej Šmelko 7 1 1999–2001
81. Róbert Hanko 3 0 1999
82. Anton Suchý 2 0 1999
83. František Hadviger 4 0 1999–2000
23. 11. 1999
Guatemala Guatemala
1:0
84. Juraj Buček 11 0 2000–2003
31. 5. 2000
Rusko Rusko
1:1
brankár č. 7
85. Erik Ježík 3 0 2000
86. Michal Pančík st. 1 0 2000
11. 6. 2000
Japonsko Japonsko
1:1
87. Ľubomír Meszároš 8 1 2000–2002
16. 8. 2000
Chorvátsko Chorvátsko
1:1
88. Pavol Sedlák 2 0 2000–2006
89. Peter Babnič 12 1 2000–2004
90. Vratislav Greško 34 2 2000–2007
11. 10. 2000
Švédsko Švédsko
0:0
91. Zsolt Hornyák 3 0 2000–2001
15. 11. 2000
Grécko Grécko
2:0
92. Henrich Benčík 11 0 2001–2003
25. 4. 2001
Rumunsko Rumunsko
0:0
93. Marek Hollý 1 0 2001
94. Róbert Vittek 82 23 2001–2016
29. 5. 2001
Nemecko Nemecko
0:2
účastník MS 2010
95. Tomáš Oravec 9 3 2001–2010
15. 8. 2001
Irán Irán
3:4
Gól Gól 2 góly pri debute
96. Ľubomír Reiter 28 9 2001–2008
7. 10. 2001
Macedónsko Macedónsko
5:0
Gól gól pri debute
97. Anton Šoltis 3 0 2001–2002
98. Ondrej Debnár 4 0 2002
6. 2. 2002
Irán Irán
3:2
99. Martin Petráš 39 1 2002–2010 účastník MS 2010
100. Ľubomír Talda 2 0 2002
101. Juraj Czinege 4 0 2002
102. Rastislav Michalík 20 0 2002–2005
103. Tomáš Gerich 1 0 2002
104. Branislav Rzeszoto 3 0 2002–2003 brankár č. 8
105. Marek Mintál 45 14 2002–2009 Gól gól pri debute
106. Marián Čišovský 15 0 2002–2013
107. Mário Breška 8 0 2002–2005
108. Eduard Hrnčár 2 0 2002
109. Kamil Čontofalský 34 0 2002–2007
27. 3. 2002
Rakúsko Rakúsko
0:2
brankár č. 9
110. Peter Hlinka 28 1 2002–2006
111. Pavol Vavrík 2 0 2002
29. 4. 2002
Japonsko Japonsko
0:1
112. Karol Kisel 25 1 2002–2007
113. Juraj Ančic 1 0 2002
114. Michal Hanek 14 0 2002–2005
115. Maroš Klimpl 19 1 2002–2007
14. 5. 2002
Uzbekistan Uzbekistan
4:1
116. Ivan Hodúr 12 0 2002–2006
20. 11. 2002
Ukrajina Ukrajina
1:1
117. Miroslav Drobňák 1 0 2003
13. 2. 2003
Cyprus Cyprus
3:1
118. Branislav Labant 7 0 2003
119. Zdeno Štrba 26 0 2003–2010 účastník MS 2010
120. Radoslav Zabavník 58 1 2003–2012
30. 4. 2003
Grécko Grécko
2:2
účastník MS 2010
121. Rudolf Urban 6 0 2003–2004
21. 8. 2003
Kolumbia Kolumbia
0:0
122. Martin Ďurica 5 1 2003–2004
123. Dušan Sninský 8 0 2003–2005
124. Marián Kurty 1 0 2003
125. Miroslav Barčík 4 0 2003–2005
126. Marek Krejčí 1 0 2004
31. 3. 2004
Rakúsko Rakúsko
1:1
127. Milan Ivana 2 0 2004–2006
128. Juraj Dovičovič 2 0 2004
28. 4. 2004
Ukrajina Ukrajina
1:1
129. Martin Poljovka 2 0 2004
9. 7. 2004
Japonsko Japonsko
1:3
130. Balázs Borbély 15 0 2004–2009
130. Martin Škrtel 91 6 2004–2017 účastník MS 2010 a ME 2016
131. Ján Ďurica 89 4 2004–2017 účastník MS 2010 a ME 2016
132. Igor Žofčák 14 0 2004–2011
133. Peter Kiška 2 0 2004
134. Marek Čech 52 5 2004–2013 účastník MS 2010
135. Peter Doležaj 3 0 2004–2008
136. Ivan Belák 4 0 2004
137. Stanislav Šesták 66 13 2004–2016
18. 8. 2004
Luxembursko Luxembursko
3:1
účastník MS 2010 a ME 2016
138. Ivan Trabalík 1 0 2004
30. 11. 2004
Maďarsko Maďarsko
1:0
brankár č. 10
139. Marián Had 14 0 2004–2007
140. Ján Kozák ml. 25 2 2004–2010 účastník MS 2010
141. Martin Jakubko 41 9 2004–2015 účastník MS 2010
142. Andrej Porázik 2 1 2004 Gól gól pri debute
143. Branislav Fodrek 4 0 2004–2006
144. Dušan Perniš 7 0 2004–2013
2. 12. 2004
Thajsko Thajsko
1:1 (5:4 na 11 m)
brankár č. 11, účastník MS 2010
145. Krisztián Németh 1 0 2004
146. Filip Hološko 65 8 2005–2015
3. 9. 2005
Nemecko Nemecko
2:0
účastník MS 2010
147. Marek Sapara 38 5 2005–2013
8. 10. 2005
Estónsko Estónsko
1:0
účastník MS 2010
148. Matej Krajčík 18 0 2005–2009
16. 11. 2005
Španielsko Španielsko
1:1
149. Ľuboš Hajdúch 5 0 2006–2007
1. 3. 2006
Francúzsko Francúzsko
2:1
brankár č. 12
150. Mário Bicák 3 0 2006
151. Kamil Kopúnek 17 2 2006–2012 účastník MS 2010
152. Peter Petráš 9 0 2006–2009
153. Juraj Čobej 1 0 2006
20. 5. 2006
Belgicko Belgicko
1:1
brankár č. 13
154. Michal Pančík ml. 1 0 2006
155. Filip Šebo 15 7 2006–2011
15. 8. 2006
Malta Malta
3:0
Gól Gól Gól 3 góly pri debute
156. Dušan Švento 47 1 2006–2016 účastník ME 2016
157. Peter Šinglár 5 0 2006–2007
15. 11. 2006
Bulharsko Bulharsko
3:1
158. Matúš Kozáčik 26 0 2006–2017
10. 12. 2006
Spojené arabské emiráty SAE
2:1
brankár č. 14, účastník ME 2016
159. Peter Pekarík 77 2 2006–2017 účastník MS 2010 a ME 2016
160. Pavol Farkaš 2 0 2006–2014
161. Michal Jonáš 1 1 2006 Gól gól pri debute
162. Adam Nemec 30 9 2006–2017 účastník ME 2016
163. Dušan Kuciak 10 0 2006–2013 brankár č. 15, účastník MS 2010
164. Ľubomír Michalík 8 2 2006–2015 Gól gól pri debute
165. Michal Filo 1 0 2006
166. Pavol Majerník 1 0 2006
167. Tomáš Hubočan 54 0 2006–2017 účastník ME 2016
168. Marek Hamšík 99 21 2007–2017
7. 2. 2007
Poľsko Poľsko
2:2
účastník MS 2010 a ME 2016
169. Štefan Senecký 12 0 2007–2009
22. 8. 2007
Francúzsko Francúzsko
0:1
brankár č. 16
170. Miloš Brezinský 3 0 2007–2008
171. Branislav Obžera 6 0 2007–2009
8. 9. 2007
Írsko Írsko
2:2
172. Otto Szabó 3 0 2007
13. 10. 2007
San Maríno San Maríno
7:0
173. Blažej Vaščák 4 0 2007–2008
174. Andrej Hesek 2 0 2007
175. Peter Grajciar 3 1 2007–2011
16. 10. 2007
Chorvátsko Chorvátsko
0:3
176. Róbert Jež 9 3 2007–2012
177. Juraj Halenár 3 0 2007–2008
13. 11. 2007
Česko Česko
1:3
178. Ján Mucha 46 0 2008–2016
6. 2. 2008
Maďarsko Maďarsko
1:1
brankár č. 17, účastník MS 2010 a ME 2016
179. Jaroslav Kolbas 2 0 2008
20. 5. 2008
Turecko Turecko
0:1
180. Ján Novák 4 0 2008–2009
181. Kornel Saláta 40 2 2008–2016
24. 5. 2008
Švajčiarsko Švajčiarsko
0:2
účastník MS 2010 a ME 2016
182. Ľuboš Kamenár 2 0 2008–2009
11. 10. 2008
San Maríno San Maríno
3:1
brankár č. 18
183. Erik Jendrišek 37 4 2008–2014 účastník MS 2010
184. Juraj Kucka 56 6 2008–2017
19. 11. 2008
Lichtenštajnsko Lichtenštajnsko
4:0
účastník MS 2010 a ME 2016
185. Mário Pečalka 3 0 2009
10. 2. 2009
Ukrajina Ukrajina
2:3
186. Miroslav Stoch 55 6 2009–2016 účastník MS 2010 a ME 2016
187. Peter Štyvar 2 0 2009
188. Martin Dobrotka 1 0 2009
11. 2. 2009
Cyprus Cyprus
2:3
189. Ľuboš Hanzel 1 1 2009
6. 6. 2009
San Maríno San Maríno
7:0
Gól gól pri debute
190. Csaba Horváth 1 0 2009
12. 8. 2009
Island Island
1:1
191. Vladimír Weiss ml. 62 7 2009–2017 účastník MS 2010 a ME 2016
192. Jakub Sylvestr 6 0 2010–2014
3. 9. 2010
Macedónsko Macedónsko
1:0
193. František Kubík 3 0 2011–2016
9. 2. 2011
Luxembursko Luxembursko
1:2
194. Marián Kello 3 0 2011 brankár č. 19
195. Filip Lukšík 2 0 2011
26. 3. 2011
Andorra Andorra
1:0
196. Tomáš Kóňa 5 0 2011–2013
197. Juraj Piroska 3 1 2011
198. Marek Kaščák 1 0 2011
29. 3. 2011
Dánsko Dánsko
1:2
199. Karim Guédé 14 0 2011–2014
10. 8. 2011
Rakúsko Rakúsko
2:1
200. Roman Procházka 3 0 2011–2012
201. Marek Bakoš 14 0 2012–2016
29. 2. 2012
Turecko Turecko
2:1
202. Michal Breznaník 10 0 2012–2014
203. Ľubomír Guldan 5 1 2012–2013
30. 5. 2012
Holandsko Holandsko
0:2
204. Lukáš Pauschek 5 0 2012–2016
15. 8. 2012
Dánsko Dánsko
3:1
205. Viktor Pečovský 35 1 2012–2016 účastník ME 2016
206. Michal Ďuriš 36 4 2012–2017 účastník ME 2016
207. Róbert Mak 38 9 2013–2017
6. 2. 2013
Belgicko Belgicko
1:2
účastník ME 2016
208. Richard Lásik 3 1 2013 Gól gól pri debute
209. Tomáš Ďubek 1 0 2013
7. 6. 2013
Lichtenštajnsko Lichtenštajnsko
1:1
210. Samuel Štefánik 2 0 2013–2014
14. 8. 2013
Rumunsko Rumunsko
1:1
211. David Depetris 2 0 2013
212. Tomáš Košický 1 0 2013
19. 11. 2013
Gibraltár Gibraltár
0:0
brankár č. 20
213. Lukáš Štetina 1 0 2013
214. Martin Juhar 1 0 2013
215. Adam Zreľák 2 1 2013–2016
216. Branislav Niňaj 1 0 2013
217. Norbert Gyömbér 18 0 2014–2017
5. 3. 2014
Izrael Izrael
3:1
účastník ME 2016
218. Filip Kiss 11 0 2014–2016
219. Martin Dúbravka 5 0 2014–2017
23. 5. 2014
Čierna Hora Čierna Hora
2:0
brankár č. 21
220. Erik Čikoš 2 0 2014
221. Ján Novota 4 0 2014–2016 brankár č. 22, účastník ME 2016
222. Erik Sabo 12 0 2014–2016
223. Patrik Hrošovský 17 0 2014–2017
18. 11. 2014
Fínsko Fínsko
2:1
účastník ME 2016
224. Ondrej Duda 17 2 2014–2017 účastník ME 2016
225. Ján Greguš 14 1 2015–2017
31. 3. 2015
Česko Česko
1:0
účastník ME 2016
226. Lukáš Tesák 4 0 2015–2016
5. 9. 2015
Španielsko Španielsko
0:2
227. Milan Škriniar 11 0 2016–2017
27. 5. 2016
Gruzínsko Gruzínsko
3:1
účastník ME 2016
228. Matúš Bero 3 0 2016
229. Jakub Holúbek 3 0 2016
8. 10. 2016
Slovinsko Slovinsko
0:1
230. Stanislav Lobotka 3 1 2016–2017
15. 11. 2016
Rakúsko Rakúsko
0:0
231. Albert Rusnák 5 0 2016–2017
232. László Bénes 1 0 2017
10. 6. 2017
Litva Litva
2:1
  • Silne zvýraznení sú hráči ktorí už ukončili hráčsku alebo reprezentačnú kariéru alebo už za reprezentáciu nehrajú

Reprezentanti Slovenska 1939-1944[upraviť | upraviť zdroj]

Por. č. Meno Zápasy Góly Od-do Debut Súper Výsledok Poznámka
1. Teodor Reimann 14 0 1939–1944
27. 8. 1939
Nacistické Nemecko Nemecko
2:0
brankár č. 1, reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (5/0)
2. Viliam Vanák 12 0 1939–1944
3. Dezider Kostka 2 0 1939
4. Ervín Kováč 8 0 1939–1942 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (1/0)
5. Ivan Chodák 11 0 1939–1943
6. Jozef Hudec 1 0 1939
7. František Bolček 13 5 1939–1944
8. Gabriel Ferenčík 4 0 1939–1943
9. Ján Arpáš 12 4 1939–1944 Gól prvý gól Slovenska
10. Jozef Luknár 9 4 1939–1944 Gól gól pri debute, reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (1/0)
11. František Vysocký 6 2 1939–1942
12. Tomáš Porubský 14 0 1939–1943
3. 12. 1939
Nacistické Nemecko Nemecko
1:3
reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (1/0)
13. Štefan Biró 8 1 1939–1942 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (1/0)
14. Ján Földeš 5 1 1939–1942
15. Leopold Šťastný 1 0 1940
6. 6. 1940
Bulharsko Bulharsko
4:1
reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (2/0)
16. Ľudovít Rado 10 0 1940–1942 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (2/0)
17. Jozef Bielek 8 0 1940–1944
18. Jozef Kuchár 3 1 1941
7. 9. 1941
vlajka Chorvátska 1941 Chorvátsko
1:1
19. Anton Ujváry 3 0 1941
28. 9. 1941
vlajka Chorvátska 1941 Chorvátsko
2:5
20. Karol Jurkovič 1 0 1941
21. Július Bešina 1 1 1941 Gól gól pri debute
22. Ľudovít Dubovský 2 0 1941–1942
14. 10. 1941
Rumunsko Rumunsko
2:3
reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (1/0)
23. Štefan Fabián 2 1 1941–1942
7. 12. 1941
Nacistické Nemecko Nemecko
0:4
24. František Krištofík 1 0 1942
7. 6. 1942
vlajka Chorvátska 1941 Chorvátsko
1:2
25. Vladimír Venglár 2 0 1942
23. 8. 1942
Rumunsko Rumunsko
1:0
reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (8/0)
26. Anton Malatinský 6 0 1942 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (10/0)
27. Ján Podhradský 4 1 1942–1944 reprezentoval aj Juhoslávia Juhosláviu (1/0)
28. Jozef Molnár 1 0 1942 brankár č. 2
29. Tibor Kováč 2 0 1942–1943
22. 11. 1942
Nacistické Nemecko Nemecko
2:5
30. Anton Beleš 1 0 1942
31. Ferdinand Daučík 1 0 1942 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (15/0)
32. Gustáv Žáček 1 0 1943
10. 4. 1943
vlajka Chorvátska 1941 Chorvátsko
0:1
33. Viktor Tegelhoff 3 0 1943–1944 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (10/0)
34. Štefan Stankovič 3 0 1943–1944
35. Ján Droják 1 0 1943
36. Ján Gogoľ 1 0 1943
7. 6. 1943
vlajka Chorvátska 1941 Chorvátsko
1:3
brankár č. 3
37. Anton Pažický 1 0 1943
38. Jozef Baláži 2 1 1943 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (3/1)
39. Ľudovít Venutti 3 0 1943–1944
40. Miloslav Danko 2 1 1943 Gól gól pri debute
41. Július Tomanovič 1 0 1944
9. 4. 1944
vlajka Chorvátska 1941 Chorvátsko
3:7
brankár č. 4
42. Jozef Bačkor 1 0 1944
43. Jozef Karel 1 0 1944 reprezentoval aj Česko-Slovensko Česko-Slovensko (7/0)

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]