Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Hnilčík

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Hnilčík v okrese Spišská Nová Ves.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom riaditeľa
KÚ: Hnilčík

Poloha
810-11963/0 Unifikovaný názov PO: dom riaditeľa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový, murovaný - dom riaditeľa banského závodu

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Budova administratívna
č. 14
KÚ: Hnilčík

Poloha
810-11864/0 Unifikovaný názov PO: budova administratívna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - budova banskej a lesnej správy

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Škola
č. 39
KÚ: Hnilčík

Poloha
810-11881/0 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová - materská škola,obecná ľudová š

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Podstavec
KÚ: Hnilčík

Poloha
810-11910/1 Unifikovaný názov PO: podstavec

Bližšie určenie; zaužívaný názov: liatinový - liatinový podstavec

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kríž s korpusom
KÚ: Hnilčík

Poloha
810-11910/2 Unifikovaný názov PO: kríž s korpusom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Ukrižovaný Kristus - socha Krista na kríži

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom banícky i.
č. 28
KÚ: Hnilčík

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
810-12070/1 Unifikovaný názov PO: dom banícky i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: banícky dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom banícky ii.
č. 2029
KÚ: Hnilčík

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
810-12070/2 Unifikovaný názov PO: dom banícky ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: banícky dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom banícky iii.
č. 2030
KÚ: Hnilčík

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
810-12070/3 Unifikovaný názov PO: dom banícky iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: banícky dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom banícky iv.
č. 2031
KÚ: Hnilčík

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
810-12070/4 Unifikovaný názov PO: dom banícky iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: banícky dom

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.