Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Mojmírovce

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Mojmírovce v okrese Nitra.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kúria
KÚ: Mojmírovce

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11774/1 Unifikovaný názov PO: kúria

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - Malý kaštieľ

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Park
KÚ: Mojmírovce

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11774/2 Unifikovaný názov PO: park

Bližšie určenie; zaužívaný názov: park pri Malom kaštieli

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Oplotenie s bránou
KÚ: Mojmírovce

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11774/3 Unifikovaný názov PO: oplotenie s bránou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kovové,sokel murovaný - fragment plotu

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Mlyn strojový
č. 203
KÚ: Mojmírovce

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11824/1 Unifikovaný názov PO: mlyn strojový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: murovaný - mlyn so spaľovacím motorom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Zariadenie technologické
č. 203
KÚ: Mojmírovce

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11824/2 Unifikovaný názov PO: zariadenie technologické

Bližšie určenie; zaužívaný názov: mlynské - technologické zariadenie mlyna

Kaštieľ
Nahrať súbor
Kaštieľ 257
KÚ: Mojmírovce

Poloha
403-1469/1 Unifikovaný názov PO: kaštieľ

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;Veľký kaštieľ

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Park v strede obce
KÚ: Mojmírovce

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1469/2 Unifikovaný názov PO: park

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Kostol
Nahrať súbor
Kostol
č. 926
KÚ: Mojmírovce

Poloha
403-1470/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Ladislava;farský kostol sv.Ladislava

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.

Iné projekty