Zoznam obcí v Česku

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Tento článok obsahuje zoznam obcí v Česku podľa krajov a okresov. K týmto treba pripočítať mestá Praha a Brno, ktoré tvoria samostatný kraj, resp. okres.

Stredočeský kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Mestá a obce okresu Beroun

BavoryněBerounBěštínBroumyBřezováBuboviceBykošBzováCerhoviceDrozdovFelbabkaHlásná TřebaňHořoviceHostomiceHředleHudliceHvozdecHýskovChaloupkyChlustinaChodouňChrusteniceChyňavaJivinaKarlštejnKomárovKoněprusyKornoKotopekyKrálův DvůrKublovLážoviceLhotkaLibomyšlLiteňLoděniceLochoviceLužceMalá VískaMálkovMěňanyMezouňMořinaMořinkaNenačoviceNesvačilyNeumětelyNižborNový JáchymovOlešnáOsekOsovOtmíčeOtročiněvesPodbrdyPodluhyPraskolesyRpetySkřipelSkuhrovSrbskoStašovSuchomastySvatáSvatý Jan pod SkalouSvinařeTetínTlusticeTmaňTočníkTrubínTrubskáÚjezdVelký ChlumecVinařiceVižinaVrážVšeradiceVysoký ÚjezdZadní TřebaňZaječovZálužíZdiceŽebrákŽelezná

Mestá a obce okresu Kolín

BarchoviceBečváryBělušiceBřežany IBřežany IIBýchoryCerheniceCírkviceČervené PečkyČeský BrodDobřichovDolní ChvatlinyDománoviceDoubravčiceDrahobudiceGruntaHorní KrutyHradešínChoťoviceChotuticeChrášťanyJestřabí LhotaKbelKlášterní SkaliceKlučovKolínKonároviceKořeniceKouřimKrakovanyKrupáKrychnovKřečhořKšelyLibeniceLibodřiceLipecLošanyMaloticeMasojedyMrzkyNebovidyNěmčiceNová Ves IOhařeOvčáryPašinkaPečkyPlaňanyPňov-PředhradíPolepyPolní ChrčicePolní VoděradyPoříčanyPřehvozdíPřistoupimPřišimasyRadimRadovesnice IRadovesnice IIRatbořRateniceRostoklatySkvrňovStarý KolínSvojšiceTatceTismiceToušiceTřebovleTři DvoryTuchorazTuklatyTýnec nad LabemUhlířská LhotaVeletovVelimVelký OsekVeltrubyViticeVolárnaVrátkovVrbčanyZalešanyZásmukyŽabonosyŽdániceŽehuňŽiželice

Mestá a obce okresu Kutná Hora

AdamovBernardovBílé PodolíBludovBohdanečBramboryBratčiceCírkviceČáslavČejkoviceČernínyČervené JanoviceČestínDobrovítovDolní PohleďDroboviceHlízovHorka IHorka IIHorkyHorušiceHostovliceHraběšínChabeřiceChlístoviceChotusiceKácovKlukyKobylniceKošiceKrchlebyKřeseticeKutná HoraLedečkoMalešovMiskoviceMočoviceNepoměřiceNové DvoryOkřesanečOnomyšlOpatovice IPaběnicePertolticePetrovice IPetrovice IIPodvekyPotěhyRašoviceRataje nad SázavouRohozecŘendějovSamopšeSemtěšSchořovSlavošovSoběšínSouňovStaňkoviceStarkočSudějovSuchdolSvatý MikulᚊebestěniceŠtipoklasyTřebešiceTřebětínTřebonínTupadlyUhlířské JanoviceÚmonínÚžiceVavřinecVidiceVinařeVlačiceVlastějoviceVlkanečVodrantyVrdyZáboří nad LabemZbizubyZbraslaviceZbýšovZruč nad SázavouŽákyŽehušiceŽleby

Mestá a obce okresu Mělník

BýkevByšiceCítovČakovičkyČečeliceDobřeňDolanyDolní BeřkoviceDolní ZimořDřínovHorní PočaplyHořínHostín u VojkovicHostínChlumínChorušiceChvatěrubyJeviněvesKadlínKaninaKlyKojeticeKokořínKostelec nad LabemKozomínKralupy nad VltavouLedčiceLhotkaLiběchovLibišLibliceLobečLužec nad VltavouMalý ÚjezdMedonosyMělnické VtelnoMělníkMšenoNebuželyNedomiceNelahozevesNeratoviceNosálovNová VesObřístvíOlovniceOvčáryPostřižínŘepínSpomyšlStránkaStřemyTišiceTuhaňTupadlyÚjezdecÚžiceVelký BorekVeltrusyVidimVojkoviceVraňanyVšestudyVšetatyVysokáZálezliceZlončiceZlosyňŽelízy

Mestá a obce okresu Mladá Boleslav (8+115)

Bakov nad Jizerou | Bělá pod Bezdězem | Benátky nad Jizerou | Bezno | Bílá Hlína | Bítouchov | Boreč | Boseň | Bradlec | Branžež | Brodce | Březina | Březno | Březovice | Bukovno | Ctiměřice | Čachovice | Čistá | Dalovice | Dlouhá Lhota | Dobrovice | Dobšín | Dolní Bousov | Dolní Krupá | Dolní Slivno | Dolní Stakory | Domousnice | Doubravička | Hlavenec | Horky nad Jizerou | Horní Bukovina | Horní Slivno | Hrdlořezy | Hrušov | Husí Lhota | Charvatce | Chocnějovice | Chotětov | Chudíř | Jabkenice | Jivina | Jizerní Vtelno | Josefův Důl | Katusice | Klášter Hradiště nad Jizerou | Kluky | Kněžmost | Kobylnice | Kochánky | Kolomuty | Koryta | Kosmonosy | Kosořice | Kostelní Hlavno | Košátky | Kováň | Kovanec | Krásná Ves | Krnsko | Kropáčova Vrutice | Ledce | Lhotky | Lipník | Loukov | Loukovec | Luštěnice | Mečeříž | Mladá Boleslav | Mnichovo Hradiště | Mohelnice nad Jizerou | Mukařov | Němčice | Nemyslovice | Nepřevázka | Neveklovice | Niměřice | Nová Telib | Nová Ves u Bakova | Obrubce | Obruby | Pěčice | Pětikozly | Petkovy | Písková Lhota | Plazy | Plužná | Prodašice | Předměřice nad Jizerou | Přepeře | Ptýrov | Rabakov | Rohatsko | Rokytá | Rokytovec | Řepov | Řitonice | Sedlec | Semčice | Sezemice | Skalsko | Skorkov | Smilovice | Sojovice | Sovínky | Strašnov | Strážiště | Strenice | Sudoměř | Sudovo Hlavno | Sukorady | Tuřice | Ujkovice | Velké Všelisy | Veselice | Vinařice | Vinec | Vlkava | Vrátno | Všejany | Zdětín | Žďár | Žerčice | Židněves

Mestá a obce okresu Nymburk

BěruniceBobniceBřístvíBudiměřiceČerníkyČilecČiněvesDlouhopolskoDobšiceDvoryDymokuryHořanyHořátevHradčanyHradištkoHrubý JeseníkChlebyChoťánkyChotěšiceChrástChroustovJíkevJiřiceJizbiceKamenné ZbožíKněžiceKněžičkyKolajeKostelní LhotaKostomlátkyKostomlaty nad LabemKošíkKouniceKoutyKovaniceKrchlebyKřečkovKřinecLibice nad CidlinouLoučeňLysá nad LabemMcelyMěstec KrálovéMilčiceMiloviceNetřebiceNový DvůrNymburkOdřepsyOkřínekOpočniceOpolanyOsečekOskořínekOstráPátekPísková LhotaPístyPoděbradyPodmokyPřerov nad LabemRožďaloviceSadskáSánySeleticeSemiceSeniceSlovečSokolečStará LysáStarý VestecStrakyStratovTřebestoviceÚmysloviceVeleniceVelenkaVestecVlkov pod OškobrhemVrbiceVrbová LhotaVšechlapyVykáňZáhorniceZbožíčkoZvěřínekŽitovlice

Mestá a obce okresu Praha-východ

BabiceBašťBorekBořanoviceBrandýs nad Labem-Stará BoleslavBrázdimBřezíČelákoviceČerné VoděradyČestliceDobročoviceDobřejoviceDoubekDřevčiceDřísyHerinkHlavenecHoroušanyHovorčoviceHrusiceHusinecJenštejnJevanyJirnyKalištěKameniceKáranýKlecanyKlíčanyKlokočnáKonětopyKonojedyKostelec nad Černými lesyKostelec u KřížkůKostelní HlavnoKozojedyKřenekKřeniceKřížkový ÚjezdecKuniceKvětniceLázně ToušeňLhotaLíbezniceLouňoviceMásloviceMěšiceMirošoviceMnichoviceModleticeMochovMratínMukařovNehvizdyNová VesNový VestecNučiceNupakyOdolena VodaOleškaOndřejovOplanyPanenské BřežanyPětihostyPetříkovPodolankaPoleradyPopovičkyPrusicePředbojPřezleticeRadějoviceRadoniceŘíčanySedlecSenohrabySibřinaSluhySlušticeStrančiceStruhařovStříbrná SkaliceSudovo HlavnoSuliceSvémysliceSvěticeSvojeticeŠestajoviceŠkvorecŠtíhliceTehovTehovecÚvalyVeleňVeliká VesVelké PopoviceVětrušiceVlkančiceVodochodyVšestaryVyšehořoviceVýžerkyVyžlovkaZápyZárybyZdibyZelenečZlatáZlonínZvánovice

Mestá a obce okresu Praha-západ

BojanoviceBratřínovBřezová-OleškoBušČernoliceČernošiceČervený ÚjezdČíčoviceČisoviceDavleDobrovízDobříčDobřichoviceDolní BřežanyDrahelčiceHolubiceHoroměřiceHostiviceHradištkoHvozdniceChotečChrášťanyChýněChýniceJenečJeseniceJílové u PrahyJílovištěJinočanyKamenný PřívozKarlíkKlínecKněževesKosořKytínLetyLibčice nad VltavouLibeřLichocevesLíšniceMěcheniceMníšek pod BrdyNučiceOhrobecOkořOkrouhloOřechPetrovPohoříPrůhonicePsáryPticeRoblínRoztokyRudnáŘevniceŘitkaSlapyStateniceStředoklukySvrkyněŠtěchoviceTachloviceTrnováTřebotovTuchoměřiceTurskoÚholičkyÚhoniceÚněticeVelké PřílepyVestecVonoklasyVrané nad VltavouVšenoryZahořanyZbuzanyZlatníky-HodkoviceZvole

Juhočeský kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Mestá a obce okresu Český Krumlov

Benešov nad ČernouBesedniceBohdaloviceBrlohBujanovČerná v PošumavíČeský KrumlovDolní DvořištěDolní TřebonínFrymburkHolubovHorní DvořištěHorní PlanáHořice na ŠumavěChlumecChvalšinyKájovKapliceKřemžeLipno nad VltavouLoučoviceMalontyMalšínMirkoviceMojnéNetřebiceNová VesOmlenicePohorská VesPolná na ŠumavěPřední VýtoňPřídolíPřísečnáRožmberk nad VltavouRožmitál na ŠumavěSoběnovSrnínStřítežSvětlíkVelešínVětřníVěžovatá PláněVyšší BrodZlatá KorunaZubčiceZvíkovVojenský újezd Boletice

Mestá a obce okresu Jindřichův Hradec

BáňoviceBednárecBednárečekBlažejovBořetínBřezinaBudečBudíškoviceCepCizkrajovČervený HrádekČeské VeleniceČeský RudolecČíměřČlunekDačiceDešnáDeštnáDívčí KopyDobrohošťDolní PěnaDolní ŽďárDomanínDoňovDrunčeDunajoviceDvory nad LužnicíFrahelžHadravova RosičkaHalámkyHamrHatínHeřmanečHorní MeziříčkoHorní NěmčiceHorní PěnaHorní RadouňHorní SkrýchovHorní SlatinaHospřízHrachovištěHříšiceChlum u TřeboněJarošov nad NežárkouJilemJindřichův HradecKačlehyKamenný MalíkovKardašova ŘečiceKlecKostelní RadouňKostelní VydříKunžakLáseniceLodhéřovLomnice nad LužnicíLužniceMajdalenaNová BystřiceNová OlešnáNová VčelniceNová Ves nad LužnicíNovosedly nad NežárkouOkrouhlá RadouňPečPísečnéPístinaPlavskoPlešePluhův ŽďárPolštěPonědražPonědrážkaPopelínPříbrazRapšachRatibořRodvínovRosečRosičkaSlavoniceSmržovStaňkovStaré HobzíStaré Město pod LandštejnemStráž nad NežárkouStrmilovStříbřecStřížoviceStudenáSuchdol nad LužnicíSvětceTřeběticeTřeboňÚjezdecVelký RatmírovVícemilVišňováVlčetínecVolfířovVydříZáblatíZáhoříZahrádkyŽďárŽupanovice

Mestá a obce okresu Písek

Albrechtice nad VltavouBernarticeBorovanyBoudyBožeticeBraniceCerhoniceČimeliceČížováDobevDolní NovosedlyDrhovleHeřmaňHorosedlyHrazanyHrejkoviceChyškyJetěticeJickoviceKestřanyKlukyKostelec nad VltavouKovářovKožlíKrálova LhotaKřenoviceKřižanovKučeřKvětovLetyMilevskoMiniceMiroticeMiroviceMišoviceMyslínNerestceNevěziceOkrouhláOlešnáOrlík nad VltavouOsekOslovOstrovecPasekyPísekPodolí IProbulovProtivínPřeborovPředoticePřeštěnicePutimRakoviceRažiceSepekovSkálySlabčiceSmetanova LhotaStehloviceTálínTemešvárVarvažovVeselíčkoVlastecVlksiceVojníkovVrážVrcoviceZáhoříZbelítovZběšičkyZhořZvíkovské PodhradíŽďár

Mestá a obce okresu Strakonice

BavorovBělčiceBezdědoviceBílskoBlatnáBratroniceBřezíBudyněBuziceCehniceČečeloviceČejeticeČepřoviceČesticeČíčeniceDoubraviceDrahoniceDrachkovDrážovDroužeticeDřešínHajanyHájekHlupínHorní PoříčíHornosínHosloviceHošticeChelčiceChlumChobotChrášťoviceJinínKadovKaleniceKatoviceKladrubyKoceloviceKrajníčkoKraselovKrašloviceKrejniceKrty-HradecKuřimanyKváskoviceLažánkyLažanyLibějoviceLiběticeLitochoviceLnářeLomMačkovMaleniceMečichovMěkynecMilejoviceMiloňoviceMnichovMutěniceMyšticeNebřehoviceNěmčiceNěměticeNihošoviceNišoviceNová VesNovosedlyOsekParačovPivkovicePohorovicePracejovicePředmířPřední ZborovicePředslavicePřechovicePřešťoviceRadějoviceRadomyšlRadošoviceRovnáŘepiceSedliceSkálySkočiceSlaníkSousedoviceStožiceStrakoniceStrašiceStrunkovice nad VolyňkouStřelské HošticeŠkvořeticeŠtěchoviceŠtěkeňTchořoviceTruskoviceTřebohosticeTřešoviceÚlehleÚniceUzeniceUzeničkyVacoviceVelká TurnáVodňanyVoleniceVolyněZáboříZahorčiceZvotoky

Mestá a obce okresu Tábor

Balkova LhotaBečiceBechyněBělečBorkoviceBorotínBradáčovBřezniceBudislavČernýšoviceDírnáDlouhá LhotaDobronice u BechyněDolní HořiceDolní HrachoviceDrahovDráchovDražiceDražičkyDrhoviceHaškovcova LhotaHlasivoHlavatceHodětínHodoniceChotěmiceChotovinyChoustníkChrbonínChýnovJedlanyJistebniceKatovKlenoviceKomárovKošiceKošínKrátošiceKrtovLibějiceLomMalšiceMažiceMeziříčíMeznáMladá VožiceMlýnyMyslkoviceNadějkovNasavrkyNemyšlNová Ves u ChýnovaNová Ves u Mladé VožiceOldřichovOpařanyPlaná nad LužnicíPohnánecPohnáníPojbukyPřehořovPsárovRadenínRaděticeRadimovice u TáboraRadimovice u ŽelčeRadkovRatajeRatibořské HoryRodnáRoudnáŘemíčovŘepečŘípecSedlečko u SoběslavěSezimovo ÚstíSkaliceSkopytceSkrýchov u MalšicSlapskoSlapySmilovy HorySoběslavStádlecSudoměřice u BechyněSudoměřice u TáboraSvinySvrabovŠebířovTáborTřebějiceTučapyTurovecÚstrašiceValVesceVeselí nad LužnicíViliceVlastibořVlčevesVlkovVodiceZadní StřítežZáhoříZálšíZhoř u Mladé VožiceZhoř u TáboraZlukovZvěroticeŽelečŽíšov

Plzenský kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Mestá a obce okresu Domažlice

BabylonBělá nad RadbuzouBlížejovBrnířovBukovecČečoviceČermnáČernoviceČeská KubiceDílyDomažliceDrahotínDraženovHlohováHlohovčiceHolýšovHora Svatého VáclavaHorní KameniceHoršovský TýnHostouňHradištěHvožďanyChocomyšlChodovChodská LhotaChrastaviceKaniceKaničkyKdyněKlenčí pod ČerchovemKolovečKout na ŠumavěKřenovyKvíčoviceLibkovLoučimLuženičkyMeclovMezholezy (predtým okres Domažlice)Mezholezy (predtým okres Horšovský Týn)MilavčeMířkovMnichovMočeradyMrákovMutěnínNemaniceNěmčiceNeuměřNevoliceNová VesNový KramolínOsvračínOtovPařezovPasečnicePecPelechyPoběžovicePocinovicePoděvousyPostřekovPucliceRybníkSemněviceSpáňovSrbiceSrbyStaňkovStrដtichovTlumačovTrhanovÚbočÚjezdÚnějoviceÚsilovVelký MalahovVidiceVlkanovVšekaryVšepadlyVšerubyZahořanyŽdánov

Mestá a obce okresu Klatovy

BěhařovBěšinyBezděkovBiřkovBolešinyBřežanyBuděticeBukovníkČachrovČerníkovČervené PoříčíČíhaňČímiceDešeniceDlažovDlouhá VesDobršínDolanyDomorazDražoviceFrymburkHamryHartmaniceHejnáHlavňoviceHnačovHoražďoviceHorská KvildaHrádekHradešiceChanoviceChlistovChudeniceChudenínJanovice nad ÚhlavouJavorJežovyKašperské HoryKejniceKlatovyKlenováKolinecKovčínKřeniceKvášňoviceLomecMalý BorMaňoviceMěčínMezihoříMlýnské StruhadloModravaMochtínMokrosukyMyslívMysloviceNalžovské HoryNehodivNezamysliceNezdice na ŠumavěNýrskoObytceOlšanyOstřeticePačejovPetrovice u SušicePlánicePodmoklyPoleňPrášilyPředslavRabíRejštejnSlatinaSoběšiceSrníStrašínStrážovSušiceSvéradiceŠvihovTužiceTýnecÚjezd u PlániceVelharticeVelké HydčiceVelký BorVrhavečVřeskoviceZavlekovZborovyŽelezná RudaŽihobceŽichovice

Mestá a obce okresu Plzeň-juh

BloviceBolkovBorovnoBorovyBukováČižiceČížkovČmelínyDnešiceDobřanyDolceDolní LukaviceDrahkovHonezoviceHorní LukaviceHoršiceHradecHradištěChlumChlumčanyChlumyChoceniceChotěšovJarovKasejoviceKbelKlášterKotoviceKozloviceKramolínLetinyLisovLíšinaLouňováLužanyMěcholupyMerklínMilečMilínovMíšovMladý SmolivecMohelniceNebílovyNekvasovyNepomukNetuniceNeurazyNezdiceNezdřevNová VesNové MitroviceOplotOselceOtěšicePolánkaPrádloPředenicePřestavlkyPřešticePříchovicePtenínRadkoviceRoupovŘenčeSečSedlištěSkašovSoběkurySpálené PoříčíSrbyStodStřeliceStřížoviceŠtěnoviceTojiceTřebčiceTýništěÚněticeÚtušiceVes TouškovVlčíVlčtejnVrčeňVstišZdemysliceZeměticeŽákavaŽdírecŽinkovyŽivotice

Mestá a obce okresu Plzeň-sever

BdeněvesBezvěrovBílovBlatniceBlažimBohyBrodeslavyBučíČeminyČerníkoviceČerňoviceČeská BřízaDobříčDolanyDolní BěláDolní HradištěDražeňDruztováHeřmanova HuťHlinceHněvniceHolovousyHorní BěláHorní BřízaHromniceHvozdChotíkovChříčJarovKaceřovKaznějovKbelanyKočínKopidloKorytaKozojedyKozolupyKožlanyKraloviceKrašoviceKrsyKřeloviceKunějoviceLedceLíněLíšťanyLítéLochousiceLozaManětínMěsto TouškovMladoticeMrtníkMyslinkaNadrybyNečtinyNekmířNevřeňNýřanyOboraOstrov u BezdružicPastuchovicePernarecPláněPlasyPlešnicePňovanyPotvorovPřehýšovPříšovRochlovRybniceSedlecSlatinaStudenáŠtichoviceTatináTis u BlatnaTlučnáTrnováTřemošnáÚherceÚjezd nade MžíÚliceÚněšovÚterýVejprniceVelečínVochovVšehrdyVšerubyVýrovVysoká LibyněZahrádkaZbůchZruč-SenecŽihleŽilov

Mestá a obce okresu Rokycany

BezděkovBřasyBřezinaBujesilyBušoviceCekovČiláDobřívDrahoňův ÚjezdEjpoviceHlohoviceHoloubkovHrádekHradištěHůrkyCheznoviceChlumChomleKakejcovKamenecKamenný ÚjezdKařezKařízekKlabavaKladrubyKornaticeLhota pod RadčemLhotka u RadnicLiblínLíšnáLitohlavyMedový ÚjezdMešnoMirošovMlečiceMýtoNěmčoviceNevidOsekOstrovec-LhotkaPlískovPodmoklyPříkosicePřívěticeRadniceRakováRokycanySebečiceSiráSkomelnoSkořiceSmědčiceStrašiceSvojkoviceŠtítovTěněTerešovTěškovTrokavecTýčekÚjezd u Svatého KřížeVejvanovVeseláVískyVolduchyVšeniceZbirohZvíkovec

Karlovarský kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Mestá a obce okresu Cheb

Dolní ŽandovDrmoulFrantiškovy LázněHazlovHraniceChebKrásnáKřižovatkaLázně KynžvartLibáLipováLubyMariánské LázněMilhostovMilíkovMnichovNebaniceNový KostelOdravaOkrouhláOvesné KladrubyPlesnáPodhradíPomezí nad OhříPoustkaPramenySkalnáStará VodaTepláTrstěniceTřebeňTři SekeryTuřanyValyVelká HleďsebeVelký LuhVlkoviceVojtanovZádub-Závišín

Mestá a obce okresu Karlove Vary

AbertamyAndělská HoraBečov nad TeplouBochovBoží DarBožičanyBřezováČernavaČichalovDaloviceDěpoltoviceHájekHorní BlatnáHoryHroznětínChodovChyšeJáchymovJenišovKarlove VaryKolováKrásné ÚdolíKrásný LesKyselkaMerklínMírováNejdekNová RoleNové HamryOstrovOtoviceOtročínPerninkPilaPotůčkyPšovSadovSmolné PeceStanoviceStráž nad OhříStružnáŠemniceŠtědráTepličkaToužimÚtvinaValečVelichovVerušičkyVojkoviceVrbiceVysoká PecŽluticeVojenský újezd Hradiště

Mestá a obce okresu Sokolov

BřezováBublavaBukovanyCiticeDasniceDolní NivyDolní RychnovHabartovHorní SlavkovChlum Svaté MaříChodovJindřichoviceJosefovKaceřovKrajkováKrálovské PoříčíKrasliceKrásnoKynšperk nad OhříLibavské ÚdolíLoketLomniceNová VesNové SedloOlovíPřebuzRotavaRovnáSokolovStaré SedloStříbrnáSvatavaŠabinaŠindelováTatroviceTěšoviceVintířovVřesová

Ústecký kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Mestá a obce okresu Děčín

ArnolticeBenešov nad PloučnicíBynovecČeská KameniceDěčínDobkoviceDobrnáDolní HabarticeDolní PodlužíDolní PoustevnaDoubiceFrantiškov nad PloučnicíHeřmanovHorní HabarticeHorní PodlužíHřenskoHuntířovChřibskáJanovJanskáJetřichoviceJílovéJiřetín pod JedlovouJiříkovKámenKrásná LípaKunraticeKytliceLabská StráňLipováLobendavaLudvíkoviceMalá VeleňMalšoviceMarkvarticeMerbolticeMikulášoviceRumburkRůžováRybništěSrbská KameniceStaré KřečanyStarý ŠachovŠluknovTěchloviceValkeřiceVarnsdorfVelká BukovinaVelký ŠenovVerneřiceVeseléVilémov

Mestá a obce okresu Chomutov

BílenceBlatnoBolebořBřeznoČernoviceDomašínDroužkoviceHora Svatého ŠebestiánaHrušovanyChbanyChomutovJirkovKadaňKalekKlášterec nad OhříKovářskáKryštofovy HamryKřimovLibědiceLoučná pod KlínovcemMálkovMašťovMěděnecMístoNezabyliceOkounovOtvicePerštejnPesvicePětipsyRačeticeRadoniceRokleSpořiceStrupčiceÚdliceVejprtyVeliká VesVilémovVrskmaňVšehrdyVšestudyVýsluníVysoká Pec

Mestá a obce okresu Litoměřice

BechlínBohušovice nad OhříBrňanyBrozany nad OhříBrzánkyBřízaBudyně nad OhříBýčkoviceCtiněvesČerněvesČernivČernoučekČížkoviceDěčanyDlažkoviceDobříňDoksanyDolánky nad OhříDrahobuzDušníkyEvaňHlinnáHorní BeřkoviceHorní ŘepčiceHoštkaHrobceChodounyChodovliceChotěšovChotiměřChotiněvesChudoslaviceJenčiceKamýkKebliceKlapýKlenečKostomlaty pod ŘípemKrabčiceKřesínKřešiceKyškoviceLevínLhotka nad LabemLiběšiceLibkovice pod ŘípemLibochovanyLibochoviceLiboteniceLitoměřiceLkáňLovečkoviceLovosiceLukavecMalé ŽernosekyMalíčMartiněvesMichaloviceMiřejoviceMlékojedyMnetěšMšené-lázněNové DvoryOleškoPíšťanyPloskovicePodsedicePolepyPrackovice nad LabemPřestavlkyRačiceRačiněvesRadovesiceRochovRoudnice nad LabemSedlecSiřejoviceSlatinaSnědoviceStaňkoviceStraškov-VodochodySulejoviceŠtětíTerezínTravčiceTrnovanyTřebeniceTřebívliceTřebušínÚpohlavyÚštěkVědomiceVelemínVelké ŽernosekyVchyniceVlastislavVražkovVrbiceVrbičanyVruticeZálužíŽabovřesky nad OhříŽalhosticeŽidoviceŽitenice

Mestá a obce okresu Louny

BitozevesBlatnoBlažimBlšany u LounBlšanyBrodecBřvanyCítolibyČeradiceČernčiceDeštniceDobroměřiceDomoušiceHoledečHříškovHřiviceChlumčanyChožovChraberceJimlínKošticeKozlyKrásný DvůrKryryLenešiceLibčevesLiběšiceLibočanyLibořiceLipnoLišanyLíšťanyLounyLubenecMěcholupyNepomyšlNová VesNové SedloOboraOčihovOpočnoPanenský TýnecPerucPetrohradPnětlukyPočedělicePodbořanský RohozecPodbořanyPostoloprtyRanáRočovSlavětínSmolniceStaňkoviceToužetínTuchořiceÚherceVelemyšlevesVeltěžeVinařiceVrbno nad LesyVroutekVršoviceVýškovZálužiceZbrašínŽatecŽelkoviceŽerotínŽiželice

Mestá a obce okresu Most

BečovBělušiceBraňanyBrandovČeský JiřetínHavraňHora Svaté KateřinyHorní JiřetínKlínyKorozlukyLišniceLitvínovLomLouka u LitvínovaLužiceMalé BřeznoMariánské RadčiceMeziboříMostNová Ves v HoráchObrnicePatokryjePoleradySkršínVolevčiceŽelenice

Mestá a obce okresu Teplice

BílinaBořislavBystřanyBžanyDubíDuchcovHáj u DuchcovaHostomiceHrobHrobčiceJeníkovKladrubyKostomlaty pod MilešovkouKošťanyKrupkaLahoštLedviceLukovMěruniceMikulovModlanyMoldavaNovosedliceOhníčOsekProboštovRtyně nad BílinouSrbiceSvětecTepliceÚjezdečekZabrušanyŽalanyŽim

Mestá a obce okresu Ústí nad Labem

Dolní ZálezlyHabrovanyHomole u PannyChabařoviceChlumecChuderovLibouchecMalé BřeznoMalečovPetrovicePovrlyPřestanovRyjiceŘehloviceStebnoTašovTelniceTisáTrmiceÚstí nad LabemVelké BřeznoVelké ChvojnoZubrnice

Liberecký kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Mestá a obce okresu Česká Lípa

BezdězBlatceBlíževedlyBohaticeBrništěCvikovČeská LípaDoksyDubáDubniceHamr na JezeřeHolanyHorní LibchavaHorní PoliceChlumChotoviceJestřebíKamenický ŠenovKozlyKravařeKrompachKunratice u CvikovaKvítkovLukaMařeniceMimoňNoviny pod RalskemNový BorNový OldřichovOknaOkrouhláPertoltice pod RalskemPolevskoProvodínPryskRadvanecRalskoSkalice u České LípySkalka u DoksSloup v ČecháchSlunečnáSosnováStráž pod RalskemStružniceStvolínkySvojkovSvorTachovTuhaňVeleniceVelký ValtinovVolfarticeVrchovanyZahrádkyZákupyŽandovŽdírec

Mestá a obce okresu Jablonec nad Nisou

Albrechtice v Jizerských horáchBedřichovDalešiceDesnáDržkovFrýdštejnJablonec nad NisouJanov nad NisouJenišoviceJílové u DržkovaJiřetín pod BukovouJosefův DůlKoberovyKořenovLíšnýLoužniceLučany nad NisouMalá SkálaMaršoviceNová Ves nad NisouPěnčínPlavyPulečnýRadčiceRádloRychnov u Jablonce nad NisouSkuhrovSmržovkaTanvaldVelké HamryVlastibořZásadaZlatá OlešniceŽelezný Brod

Mestá a obce okresu Liberec

BíláBílý Kostel nad NisouBílý PotokBulovkaCetenovČernousyČeský DubČtveřínDětřichovDlouhý MostDolní ŘasniceFrýdlantHabarticeHejniceHeřmaniceHlaviceHodkovice nad MohelkouHorní ŘasniceHrádek nad NisouChotyněChrastavaJablonné v PodještědíJanovice v PodještědíJanův DůlJeřmaniceJindřichovice pod SmrkemKobylyKrásný LesKryštofovo ÚdolíKřižanyKunraticeLázně LibverdaLažanyLiberecMníšekNová VesNové Město pod SmrkemOldřichov v HájíchOsečnáPaceřicePěnčínPertolticeProseč pod JeštědemPříšoviceRadimoviceRaspenavaRynolticeSoběslaviceStráž nad NisouSvětlá pod JeštědemSvijanský ÚjezdSvijanySychrovŠimonoviceVišňováVlastibořiceVšelibiceZdislavaŽďárek

Mestá a obce okresu Semily

BěláBeneckoBenešov u SemilBozkovBradlecká LhotaBukovina u ČistéBystrá nad JizerouČistá u HorekHáje nad JizerouHarrachovHoleniceHorka u Staré PakyHorní BrannáHrubá SkálaChuchelnaJablonec nad JizerouJesennýJestřabí v KrkonošíchJilemniceKacanovyKarloviceKlokočíKošťálovKruhKtováLevínská OlešniceLibštátLomnice nad PopelkouLoučkyMartinice v KrkonošíchMírová pod KozákovemModřišiceMříčnáNová Ves nad PopelkouOhrazeniceOlešnicePaseky nad JizerouPeřimovPonikláPřepeřePříkrýRadostná pod KozákovemRakousyRokytnice nad JizerouRoprachticeRovensko pod TroskamiRoztoky u JilemniceRoztoky u SemilSemilySlanáStružinecStudenecSvojekSyřenovTatobityTroskoviceTurnovVeseláVíchová nad JizerouVítkoviceVšeňVyskeřVysoké nad JizerouZáhoříŽernov

Královohradecký kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Mestá a obce okresu Jičín

BačalkyBašniceBěcharyBílsko u HořicBoháňkaBorekBrada-RybníčekBřezinaBříšťanyBudčevesBukviceButovesBystřiceCerekvice nad BystřicíČervená TřemešnáČešovDěteniceDílceDobrá Voda u HořicDolní LochovDřevěniceHolínHolovousyHořiceCholeniceChomuticeChotečChyjiceJeřiceJičínJičíněvesJinoliceKacákova LhotaKbelniceKněžniceKonecchlumíKopidlnoKostelecKovačKozojedyKyjeLázně BělohradLibáňLibošoviceLibuňLískoviceLukavec u HořicLužanyMarkvarticeMiletínMilovice u HořicMladějovMlázoviceNemyčevesNevraticeNová PakaOhařiceOhavečOsekOstroměřOstružnoPeckaPetrovičkyPodhorní Újezd a VojicePodhradíPodůlšíRadimRašínRohozniceRokytňanySamšinaSběřSedlištěSekeřiceSlatinySlavhosticeSobčiceSoběrazSobotkaStará PakaStaré HradyStaré MístoStaré SmrkoviceStřevačSukoradySvatojanský ÚjezdŠárovcova LhotaTetínTřebnouševesTřtěniceTuřÚbislaviceÚdrniceÚhlejovÚjezd pod TroskamiÚlibiceValdiceVelišVidochovVitiněvesVolaniceVrbiceVršceVřesníkVysoké VeselíZámostí-BlataZelenecká LhotaŽelezniceŽereticeŽidoviceŽlunice

Mestá a obce okresu Náchod

AdršpachBezděkov nad MetujíBohuslaviceBorováBožanovBroumovBrziceBukoviceČernčiceČervená HoraČervený KostelecČeská ČermnáČeská MetujeČeská SkaliceDolanyDolní RadechováHejtmánkoviceHeřmaniceHeřmánkoviceHorní RadechováHořeniceHořičkyHronovHynčiceChvalkoviceJaroměřJasennáJestřebíJetřichovKramolnaKřiniceLhota pod HořičkamiLibchyněLitobořMachovMartínkoviceMezilečíMezilesíMeziměstíNahořanyNáchodNové Město nad MetujíNový HrádekNový PlesOtovicePolice nad MetujíProvodov-ŠonovPřibyslavRasoškyRožnovRychnovekŘíkovSendražSlatina nad ÚpouSlavětín nad MetujíSlavoňovStárkovStudniceSuchý DůlŠestajoviceŠonovTeplice nad MetujíVelichovkyVelká JeseniceVelké PetroviceVelké PoříčíVelký TřebešovVernéřoviceVestecVlkovVršovkaVysoká SrbskáVysokovZábrodíZaloňovŽďár nad MetujíŽďárkyŽernov

Mestá a obce okresu Rychnov nad Kněžnou

Albrechtice nad OrlicíBačetínBartošovice v Orlických horáchBílý ÚjezdBohdašínBolehošťBorohrádekBorovniceBystréByzhradecČastoloviceČermná nad OrlicíČerníkoviceČeské MeziříčíČesticeDeštné v Orlických horáchDobréDobruškaDobřanyDoudleby nad OrlicíHřibiny-LedskáChlenyChlístovJahodovJanovJavorniceKostelec nad OrlicíKostelecké HorkyKounovKrálova LhotaKrchlebyKvasinyLhoty u PotštejnaLibelLiberkLičnoLípa nad OrlicíLukaviceLupeniceMokréNová VesOčeliceOhnišovOlešniceOlešnice v Orlických horáchOpočnoOrlické ZáhoříOsečnicePěčínPodbřezíPohoříPolomPotštejnProrubyPřepychyRoheniceRokytnice v Orlických horáchRybná nad ZdobnicíRychnov nad KněžnouŘíčky v Orlických horáchSedloňovSemechniceSkuhrov nad BělouSlatina nad ZdobnicíSněžnéSolniceSvídniceSynkov-SlemenoTrnovTřebešovTutlekyTýniště nad OrlicíValVamberkVoděradyVrbiceZámělZdelovZdobniceŽďár nad Orlicí

Mestá a obce okresu Trutnov

BatňoviceBernarticeBílá TřemešnáBílé PoličanyBorovniceBorovničkaČermnáČerný DůlDolní BrannáDolní BrusniceDolní DvůrDolní KalnáDolní LánovDolní OlešniceDoubraviceDubenecDvůr Králové nad LabemHajniceHavloviceHorní BrusniceHorní KalnáHorní MaršovHorní OlešniceHostinnéHřibojedyChotěviceChoustníkovo HradištěChvalečJanské LázněJívkaKlášterská LhotaKocbeřeKohoutovKrálovecKuksKunčice nad LabemLamperticeLánovLanžovLibňatovLibotovLitíčMalá ÚpaMalé SvatoňoviceMaršov u ÚpiceMladé BukyMostekNemojovPec pod SněžkouPilníkovProsečnéRadvaniceRtyně v PodkrkonošíRudníkStanoviceStaré BukyStrážnéSuchovršiceSvoboda nad ÚpouŠpindlerův MlýnTrotinaTrutnovTřebihošťÚpiceVelké SvatoňoviceVelký VřešťovVilanticeVítěznáVlčiceVlčkovice v PodkrkonošíVrchlabíZábřezí-ŘečiceZdobínZlatá OlešniceŽacléř

Pardubický kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Mestá a obce okresu Chrudim

BěstvinaBiskupiceBítovanyBojanovBor u SkutčeBořiceBousovBylanyCtětínČankoviceČeské LhoticeDědováDolní BezděkovDřeniceDvakačoviceHamryHeřmanův MěstecHlinskoHlubokáHodonínHoletínHonbiceHorkaHorní BradloHošťaloviceHrochův TýnecHrouboviceChrastChroustoviceChrudimJeníkovJenišoviceKameničkyKladnoKlešiceKněžiceKočíKostelec u Heřmanova MěstceKrásnéKrounaKřižanoviceLányLeštinkaLibkovLiboměřiceLicibořiceLipovecLoziceLukaviceLužeMíčov-SušiceMiřeticeMladoňoviceMorašiceMrákotínNabočanyNačešiceNasavrkyOrelOstrovOtradovPerálecPodhořany u RonovaPokřikovPrachoviceProsečProsetínPředhradíPřestavlkyRabštejnská LhotaRanáRonov nad DoubravouRosiceRozhoviceŘestokySečSkutečSlatiňanySmrčekSobětuchyStolanyStřemošiceStudniceSvídniceSvratouchTisovecTrhová KameniceTrojoviceTřemošniceTřibřichyTuněchodyÚherčiceÚhřeticeVápenný PodolVčelákovVejvanoviceVítanovVojtěchovVortováVrbatův KostelecVšeradovVysočinaVyžiceZaječiceZájezdecZderazŽlebské ChvaloviceŽumberk

Mestá a obce okresu Pardubice

BarchovBezděkovBorekBrlohBřehyBukovina nad LabemBukovina u PřeloučeBukovkaBýšťČasyČeperkaČepíČerná u BohdančeDašiceDolanyDolní RoveňDolní ŘediceDřítečDubanyHlavečníkHoliceHolotínHorní JeleníHorní ŘediceHrobiceCholticeChotečChrtníkyChvaleticeChvojenecChýšťJankoviceJaroslavJedousovJeníkoviceJezbořiceKasaliceKladruby nad LabemKojiceKostěniceKřičeňKuněticeLabské ChrčiceLány u DašicLázně BohdanečLibišanyLipolticeLitošiceMalé VýklekyMikuloviceMokošínMorašiceMoravanyNěmčiceNeratovOpatovice nad LabemOstřešanyOstřetínPardubicePlchPoběžovice u HolicPoběžovice u PřeloučePodůlšanyPravyPřeloučPřelovicePřepychyRábyRohovládova BěláRohozniceRokytnoRybitvíŘečany nad LabemSelmiceSemínSezemiceSlepoticeSopřečSovoluskySpojilSrchSrnojedyStaré HradištěStaré JesenčanyStaré ŽdániceStarý MateřovStéblováStojiceStrašovSvinčanySvojšiceTetovTrnávkaTrusnovTřebosiceTurkoviceUherskoÚhřetická LhotaÚjezd u PřeloučeÚjezd u SezemicUrbaniceValyVápnoVelinyVeselíVlčí HabřinaVolečVysoké ChvojnoVyšehněviceZdechoviceŽáraviceŽivanice

Mestá a obce okresu Svitavy (7+106)

Banín | Bělá nad Svitavou | Bělá u Jevíčka | Benátky | Bezděčí u Trnávky | Biskupice | Bohuňov | Bohuňovice | Borová | Borušov | Brněnec | Březina | Březinky | Březiny | Březová nad Svitavou | Budislav | Bystré | Cerekvice nad Loučnou | Čistá | Desná | Dětřichov | Dětřichov u Moravské Třebové | Dlouhá Loučka | Dolní Újezd | Gruna | Hartinkov | Hartmanice | Horky | Horní Újezd | Hradec nad Svitavou | Chmelík | Chornice | Chotěnov | Chotovice | Chrastavec | Janov | Janůvky | Jaroměřice | Jarošov | Javorník | Jedlová | Jevíčko | Kamenec u Poličky | Kamenná Horka | Karle | Koclířov | Korouhev | Koruna | Křenov | Kukle | Kunčina | Květná | Lavičné | Linhartice | Litomyšl | Lubná | Makov | Malíkov | Městečko Trnávka | Mikuleč | Mladějov na Moravě | Morašice | Moravská Třebová | Nedvězí | Nová Sídla | Nová Ves u Jarošova | Oldřiš | Opatov | Opatovec | Osík | Pohledy | Polička | Pomezí | Poříčí u Litomyšle | Příluka | Pustá Kamenice | Pustá Rybná | Radiměř | Radkov | Rohozná | Rozhraní | Rozstání | Rudná | Rychnov na Moravě | Řídký | Sádek | Sebranice | Sedliště | Sklené | Slatina | Staré Město | Stašov | Strakov | Suchá Lhota | Svitavy | Svojanov | Široký Důl | Študlov | Telecí | Trpín | Trstěnice | Tržek | Třebařov | Újezdec | Útěchov | Vendolí | Vidlatá Seč | Víska u Jevíčka | Vítějeves | Vranová Lhota | Vrážné | Vysoká | Želivsko

Kraj Vysočina[upraviť | upraviť zdroj]

Mestá a obce okresu Pelhřimov

ArneštoviceBácoviceBěláBohdalínBořeticeBořetínBožejovBratřiceBudíkovBuřeniceBystráCetorazČáslavskoČastrovČejovČelistnáČernovČernoviceČervená ŘečiceČížkovDehtářeDobrá VodaDobrá Voda u PacovaDuboviceDůlHojanoviceHojoviceHorní CerekevHorní RápoticeHorní VesHořepníkHořiceHumpolecChýstoviceChyšnáJankovJežovJiřiceKalištěKámenKamenice nad LipouKejžliceKoberoviceKojčiceKomoroviceKošeticeKrasíkoviceKřečKřeloviceKřešínLeskoviceLesnáLhota-VlaseniceLibkova VodaLidmaňLitohošťLukavecMartinice u OnšovaMezilesíMeznáMladé BříštěMnichMoravečMysletínNová BukováNová CerekevNový RychnovObrataňOlešnáOndřejovOnšovPacovPavlovPelhřimovPíšťPočátkyPolesíPošnáProsečProseč pod KřemešníkemPutimovRodinovRovnáRynárecŘečiceSalačova LhotaSamšínSedliceSenožatyStaré BříštěStojčínStřítežStřítež pod KřemešníkemSvépraviceSyrovTěchobuzTěmiceÚstrašínÚtěchovice pod StražištěmÚtěchoviceÚtěchovičkyVčelničkaVelká ChyškaVelký RybníkVeseláVěžnáVojslaviceVokovVyklanticeVyskytnáVysoká LhotaVystrkovZachotínZajíčkovZhořecZlátenkaŽelivŽirovŽirovnice

Mestá a obce okresu Třebíč

BabiceBačiceBačkoviceBeneticeBiskupice-PulkovBlatniceBohušiceBochoviceBransouzeBřezníkBudišovBudkovCidlinaČáslaviceČastohosticeČechočoviceČechtínČervená LhotaČíhalínČíchovČikovČíměřDalešiceDědiceDešovDolní LažanyDolní VilémoviceDomamilDukovanyHartvíkoviceHeralticeHlubokéHodovHorní HeřmaniceHorní SmrčnéHorní ÚjezdHorní VilémoviceHorniceHrotoviceHroznatínHvězdoňoviceChlístovChlumChotěbudiceJakubov u Moravských BudějovicJaroměřice nad RokytnouJaseniceJemniceJinošovJiraticeKamennáKdousovKladeruby nad OslavouKlučovKojaticeKojatínKojeticeKomároviceKoněšínKostníkyKoutyKozlanyKožichoviceKrahulovKralice nad OslavouKramolínKrhovKrokočínKuroslepyLázLesnáLesní JakubovLesoniceLesůňkyLhániceLhoticeLipníkLitohořLitovanyLomyLoukoviceLovčoviceLukovMarkvarticeMartínkovMastníkMenharticeMeziříčkoMikuloviceMladoňoviceMohelnoMoravské BudějoviceMyslibořiceNaloučanyNáměšť nad OslavouNáramečNimpšovNová VesNové SyroviceNový TelečkovOcmaniceOdunecOkarecOkřešiceOkříškyOpatovOponešiceOstašovPálovicePetrovicePetrůvkyPokojovicePolicePopůvkyPozďatínPřeckovPředínPřešovicePřibyslavicePříštpoPucovPyšelRácoviceRačiceRadkovice u BudčeRadkovice u HrotovicRadonínRadošovRadoticeRapoticeRohyRokytnice nad RokytnouRouchovanyRudíkovŘímovSedlecSlavěticeSlavičkySlavíkoviceSmrkStařečStropešínStřítežStudenecStudniceSudiceSvatoslavŠebkoviceŠtěměchyŠtěpkovTrnavaTřebeloviceTřebeniceTřebíčTřesovValdíkovValečVíceniceVícenice u Náměště nad OslavouVladislavVlčatínVýčapyZahrádkaZárubiceZašoviceZvěrkoviceŽeletava

Mestá a obce okresu Žďár nad Sázavou

BalinyBlažkovBlízkovBobrováBobrůvkaBohdalecBohdalovBohuňovBorovniceBoryBřezejcBřezíBřezí nad OslavouBřezskéBudečBukovBystřice nad PernštejnemBýšovecCikhájČernáDalečínDaňkoviceDlouhéDobrá VodaDolní HeřmaniceDolní LibochováDolní RožínkaFryšava pod Žákovou horouHamry nad SázavouHerálecHeřmanovHodíškovHorní LibochováHorní RadslaviceHorní RožínkaChlumekChlumětínChlum-KorouhviceJabloňovJámyJavorekJimramovJívovíKadolecKadovKarlovKněževesKoroužnéKotlasyKozlovKrásnéKrásněvesKřídlaKřižánkyKřižanovKřovíKuklíkKundraticeKyjovLavičkyLhotkaLísekLíšnáMalá LoseniceMartiniceMatějovMěřínMeziříčkoMilasínMilešínMirošovMoravecMoravecké PavloviceNetínNížkovNová VesNová Ves u Nového Města na MoravěNové DvoryNové Město na MoravěNové SadyNové VeselíNový JimramovNykloviceObyčtovOřechovOslaviceOslavičkaOsová BítýškaOsovéOstrov nad OslavouOtínPavlínovPavlovPetrávečPikárecPísečnéPočítkyPoděšínPodolíPokojovPolničkaProsetínRačiceRačínRadeniceRadešínRadešínská SvratkaRadkovRadňovesRadňoviceRadostínRadostín nad OslavouRodkovRosičkaRousměrovRovečnéRozsečRozsochyRožnáRudaRudolecŘečiceSázavaSazomínSejřekSirákovSklenéSklené nad OslavouSkoroticeSkřinářovSněžnéSpělkovStrachujovStránecká ZhořStrážekStřítežSulkovecSvětnovSvinySvratkaŠkrdloviceŠtěpánov nad SvratkouTasovTři StudněUbušínekUhřínovUjčovÚjezdUnčínVatínVěcovVěchnovVelká BítešVelká LoseniceVelké JanoviceVelké MeziříčíVelké TresnéVepřováVěstínVěžnáVídeňVidonínVírVlachoviceVlkovVojnův MěstecVysokéZáblatíZadní ZhořecZnětínekZubříZvoleŽdániceŽďár nad Sázavou

Olomoucký kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Mestá a obce okresu Jeseník

Bělá pod PradědemBernarticeBílá VodaČerná VodaČeská VesHradec-Nová VesJavorníkJeseníkKobylá nad VidnavkouLipová-lázněMikuloviceOstružnáPísečnáSkorošiceStará Červená VodaSupíkoviceUhelnáVápennáVelká KrašVelké KuněticeVidnavaVlčiceZlaté HoryŽulová

Mestá a obce okresu Prostějov

AlojzovBedihošťBílovice-LutotínBiskupiceBohuslaviceBousínBrodek u KoniceBrodek u ProstějovaBřezskoBudětskoBukováČehoviceČechy pod KosířemČelčiceČelechovice na HanéDětkoviceDobrochovDobromiliceDoloplazyDrahanyDržoviceDřevnoviceDzbelHačkyHluchovHorní ŠtěpánovHradčany-KobeřiceHrdibořiceHrubčiceHruškaHvozdIvaňJesenecKladkyKlenovice na HanéKlopotoviceKoniceKostelec na HanéKoválovice-OsíčanyKralice na HanéKrumsínLaškovLešanyLipováLudmírovMalé HradiskoMořiceMostkoviceMyslejoviceNěmčice nad HanouNezamysliceNivaObědkoviceOhrozimOchozOlšany u ProstějovaOndraticeOtaslaviceOtinovesPavlovice u KojetínaPěnčínPivínPlumlovPolomíProstějovProstějovičkyProtivanovPřemyslovicePteníRaková u KoniceRakůvkaRozstáníSeloutkySkalkaSkřípovSlatinkySmržiceSrbceStařechoviceStínavaStražiskoSuchdolŠubířovTištínTvoroviceUrčiceVíceměřiceVícovVincencovVitčiceVranovice-KelčiceVrbátkyVrchoslaviceVřesoviceVýšoviceZdětínŽeleč

Mestá a obce okresu Šumperk (8+70)

BludovBohdíkovBohuslaviceBohutínBrannáBratrušovBrníčkoBušínDlouhomilovDolní StudénkyDrozdovDubickoHanušoviceHorní StudénkyHoštejnHraběšiceHrabišínHrabováHynčinaChromečJakuboviceJanoušovJedlíJestřebíJindřichovKamennáKlopinaKolšovKopřivnáKosovKrchlebyLesniceLeštinaLibinaLíšniceLošticeLoučná nad DesnouLukaviceMalá MoravaMaletínMírovMohelniceMoravičanyNemileNový MalínOlšanyOskavaPalonínPavlovPetrov nad DesnouPísařovPolicePostřelmovPostřelmůvekRájecRapotínRejcharticeRohleRovenskoRuda nad MoravouSobotínStaré MěstoStaveniceSudkovSvébohovŠléglovŠtítyŠumperkTřeštinaÚsovVelké LosinyVernířoviceVikanticeVikýřoviceVyšehoříZábřehZborovZvole

Moravskosliezsky kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Mestá a obce okresu Frýdek-Místek

BaškaBíláBocanoviceBrušperkBruzoviceBukovecBystřiceČeladnáDobráDobraticeDolní DomaslaviceDolní LomnáDolní TošanoviceFryčoviceFrýdek-MístekFrýdlant nad OstravicíHnojníkHorní DomaslaviceHorní LomnáHorní TošanoviceHrádekHrčavaHukvaldyJablunkovJanoviceKaňoviceKomorní LhotkaKošařiskaKozloviceKrásnáKrmelínKunčice pod OndřejníkemLhotkaLučinaMalenoviceMetyloviceMilíkovMorávkaMosty u JablunkovaNávsíNižní LhotyNošoviceNýdekOstravicePalkovicePaskovPazdernaPísečnáPísekPražmoPržnoPstružíRaškoviceRopiceŘekaŘepištěSedlištěSmiloviceSoběšoviceStaré HamryStaré MěstoStaříčStřítežSviadnovTřanoviceTřinecVělopolíVendryněVojkoviceVyšní LhotyŽabeňŽermanice

Mestá a obce okresu Karviná

AlbrechticeBohumínČeský TěšínDětmaroviceDolní LutyněDoubravaHavířovHorní BludoviceHorní SucháChotěbuzKarvináOrlováPetrovice u KarvinéPetřvaldRychvaldStonavaTěrlicko

Mestá a obce okresu Opava

BěláBohuslaviceBolaticeBranka u OpavyBratříkoviceBrumoviceBřezováBudišov nad BudišovkouBudišoviceČermná ve SlezskuDarkoviceDěhylovDobroslaviceDolní BenešovDolní ŽivoticeHáj ve SlezskuHaťHlavniceHlubočecHlučínHněvošiceHolasoviceHrabyněHradec nad MoravicíChlebičovChuchelnáChvalíkoviceJakartoviceJezdkoviceKobeřiceKozmiceKravařeKružberkKyjoviceLhotka u LitultovicLitultoviceLudgeřoviceMarkvartoviceMelčMikolajiceMladeckoMokré LazceMoraviceNeplachoviceNové LubliceNové SedliceOldřišovOpavaOticePíšťPustá PolomRadkovRaduňRohovSkřipovSlavkovSlužoviceSosnováStaré TěchanoviceStěbořiceStrahoviceSudiceSvatoňoviceŠilheřoviceŠtábloviceŠtěpánkoviceŠtítinaTěškoviceTřebomUhlířovVelké HeralticeVelké HošticeVětřkoviceVítkovVršoviceVřesinaZávada

Zlínsky kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Mestá a obce okresu Kroměříž

Bařice-Velké TěšanyBezměrovBlaziceBořenoviceBrusnéBřestBystřice pod HostýnemCetechoviceDřínovHolešovHoněticeHorní LapačHošticeHulínChomýžChropyněChvalčovChvalnov-LískyJankoviceJarohněviceKarolínKomárnoKoryčanyKostelanyKostelec u HolešovaKroměřížKunkoviceKuroviceKvasiceKyseloviceLechoticeLitenčiceLoukovLubnáLudslaviceLutopecnyMartiniceMíškoviceMorkovice-SlížanyMrlínekNěmčiceNítkoviceNová DědinaOsíčkoPacetlukyPačlavicePočenice-TetěticePodhradní LhotaPrasklicePravčicePrusinovicePřílepyRajnochoviceRatajeRoštěníRoštínRusavaRymiceSkašticeSlavkov pod HostýnemSoběsukyStřílkyStřížoviceSulimovŠelešoviceTroubky-ZdislaviceTřeběticeUhřiceVěžkyVítoniceVrbkaZahnašoviceZáříčíZástřizlyZboroviceZdounkyZlobiceŽalkoviceŽeranovice

Mestá a obce okresu Uherské Hradiště (7+71)

BabiceBánovBíloviceBojkovice BoršiceBoršice u BlatniceBřestekBřezolupyBřezováBuchloviceBystřice pod LopeníkemČástkovDolní NěmčíDrslaviceHluk Horní NěmčíHostějovHostětínHradčoviceHuštěnoviceJalubíJankoviceKněžpoleKomňaKorytnáKostelany nad MoravouKošíkyKudloviceKunovice LopeníkMedloviceMistřiceModráNedachlebiceNedakoniceNezdeniceNivniceOřechovOstrožská LhotaOstrožská Nová VesOsvětimanyPašovicePitínPodolíPolešovicePopovicePrakšiceRudiceSalašSlavkovStaré HutěStaré Město Starý HrozenkovStráníStříbrniceStupavaSuchá LozSušiceSvárovŠumiceTopolnáTrapliceTučapyTupesyUherské Hradiště Uherský Brod Uherský Ostroh ÚjezdecVápeniceVážanyVelehradVeletinyVlčnovVyškovecZáhoroviceZlámanecZlechovŽítková

Mestá a obce okresu Vsetín

BrankyBystřičkaDolní BečvaFrancova LhotaHalenkovHorní BečvaHorní LidečHošťálkováHovězíHuslenkyHutisko-SolanecChoryněJablůnkaJanováJarcováKarolinkaKateřiniceKelčKladerubyKrhováKunoviceLačnovLeskovecLešnáLhota u VsetínaLidečkoLiptálLoučkaLužnáMalá BystřiceMikulůvkaNový HrozenkovOznicePodolíPolicePoličnáPozděchovPrlovProstřední BečvaPržnoRatibořRožnov pod RadhoštěmRůžďkaSeninkaStřelnáStřítež nad BečvouŠtudlovÚstíValašská BystřiceValašská PolankaValašská SeniceValašské MeziříčíValašské PříkazyVelká LhotaVelké KarloviceVidčeViganticeVsetínZašováZděchovZubří

Mestá a obce okresu Zlín

BělovBiskupiceBohuslavice nad VláříBohuslavice u ZlínaBratřejovBrumov-BylniceBřezniceBřezováBřezůvkyDešnáDobrkoviceDolní LhotaDoubravyDrnoviceDržkováFryštákHalenkoviceHaluziceHorní LhotaHostišováHrobiceHřivínův ÚjezdHvozdnáJasennáJestřabíKaňoviceKarloviceKašavaKelníkyKomárovKřekovLhotaLhotskoLípaLipováLoučkaLudkoviceLuhačoviceLukovLukovečekLutoninaMachováMysločoviceNapajedlaNávojnáNedašovNedašova LhotaNeubuzOldřichoviceOstrataOtrokovicePetrůvkaPodhradíPodkopná LhotaPohořelicePotečPozloviceProvodovRackováRokytniceRudimovSazoviceSehradiceSlavičínSlopnéSlušoviceSpytihněvŠanovŠarovyŠtítná nad Vláří-PopovTečoviceTichovTlumačovTrnavaUbloÚjezdValašské KloboukyVelký OřechovVeseláVizoviceVlachova LhotaVlachoviceVlčkováVšeminaVysoké PoleZádveřice-RakováZlínŽelechovice nad DřevnicíŽlutava

Juhomoravský kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Flag of the Czech Republic.svg Flag of Moravia.svg Mestá a obce okresu Břeclav (9+54)

BavoryBoleradiceBorkovanyBořeticeBrod nad DyjíBrumoviceBřeclavBřezíBulharyDivákyDobré PoleDolní DunajoviceDolní VěstoniceDrnholecHlohovecHorní BojanoviceHorní VěstoniceHruškyHustopečeJevišovkaKašniceKlentniceKlobouky u BrnaKobylíKosticeKrumvířKřepiceKurdějovLadnáLanžhotLedniceMikulovMiloviceMoravská Nová VesMoravský ŽižkovMorkůvkyNěmčičkyNikolčiceNovosedlyNový PřerovPavlovPernáPodivínPopicePouzdřanyPřítlukyRakviceSedlecStaroviceStarovičkyStrachotínŠakviceŠitbořiceTvrdoniceTýnecUherčiceValticeVelké BíloviceVelké HostěrádkyVelké NěmčiceVelké PavloviceVrbiceZaječí

Mestá a obce okresu Hodonín

ArchlebovBlatnice pod Svatým AntonínkemBlatničkaBukovanyBzenecČejčČejkoviceČeložniceDambořiceDolní BojanoviceDomanínDražůvkyDubňanyHodonínHovoranyHroznová LhotaHrubá VrbkaHýslyJavorníkJežovJosefovKarlínKelčanyKněždubKostelecKozojídkyKuželovKyjovLabutyLipovLoukaLovčiceLužiceMalá VrbkaMikulčiceMiloticeMoravanyMoravský PísekMouchniceMutěniceNásedloviceNechvalínNenkoviceNová LhotaNový PoddvorovOstrovánkyPetrovPrušánkyRadějovRatíškoviceRohatecSkalkaSkoroniceSobůlkyStarý PoddvorovStavěšiceStrážniceStrážoviceSudoměřiceSuchovSvatobořice-MistřínSyrovínŠardiceTasovTěmiceTerezínTvarožná LhotaUhřiceVacenoviceVelká nad VeličkouVeselí nad MoravouVěteřovVlkošVnorovyVracovVřesoviceŽádoviceŽarošiceŽdániceŽeleticeŽeraviceŽeraviny

Mestá a obce okresu Vyškov

Bohaté MálkoviceBohdalice-PavloviceBošoviceBrankoviceBučoviceDětkoviceDobročkoviceDražoviceDrnoviceDrysiceHabrovanyHeršpiceHlubočanyHodějiceHolubiceHostěrádky-RešovHoštice-HerolticeHruškyHvězdliceChvalkoviceIvanovice na HanéJežkoviceKobeřice u BrnaKojátkyKomořanyKozlanyKožušiceKrásenskoKřenoviceKřižanoviceKřižanovice u VyškovaKučerovLetoniceLovčičkyLulečLysoviceMalínkyMedloviceMilešoviceMiloniceMoravské MálkoviceMouřínovNěmčanyNemochoviceNemojanyNemoticeNesoviceNevojiceNížkoviceNové SadyOlšanyOrloviceOtnicePodbřežicePodivicePodomíPrusy-BoškůvkyPustiměřRačice-PístoviceRadslaviceRašoviceRostěnice-ZvonoviceRousínovRuprechtovRybníčekSlavkov u BrnaSnovídkyStudniceŠaraticeŠvábeniceTopolanyTučapyUhřiceVážanyVážany nad LitavouVelešoviceVyškovZbýšovZelená HoraVojenský újezd Březina

Mestá a obce okresu Znojmo

BanticeBěhařoviceBezkovBítovBlannéBlížkoviceBohuticeBojanoviceBoroticeBoskovštejnBožiceBřežanyCitoniceCtidružiceČejkoviceČermákoviceČernínDamniceDobeliceDobřínskoDobšiceDoleniceDolní DubňanyDyjákoviceDyjákovičkyDyjeDžbániceGrešlové MýtoHavraníkyHevlínHluboké MašůvkyHnaniceHodoniceHorní BřečkovHorní DubňanyHorní DunajoviceHorní KouniceHostěradiceHostimHraběticeHrádekHrušovany nad JevišovkouChvalaticeChvaloviceJamoliceJaroslaviceJevišoviceJezeřany-MaršoviceJiřice u MiroslaviJiřice u Moravských BudějovicKadovKorolupyKravskoKrhoviceKřepiceKřídlůvkyKubšiceKuchařoviceKyjoviceLančovLechoviceLesnáLesoniceLitobratřiceLubniceLukovMackoviceMašoviceMedliceMikuloviceMilíčoviceMiroslavMiroslavské KníniceMorašiceMoravský KrumlovNašiměřiceNěmčičkyNový Šaldorf-SedlešoviceOlbramkostelOlbramoviceOleksoviceOnšovOslnovicePavlicePetrovicePlavečPlenkovicePodhradí nad DyjíPodmolíPodmyčePráčePraviceProkopovProsiměřicePřeskačeRešiceRozkošRudliceRybníkySkaliceSlatinaSlupStálkyStarý PetřínStošíkovice na LouceStrachoticeStřeliceSuchohrdly u MiroslaviSuchohrdlyŠafovŠanovŠatovŠtítaryŠumnáTasoviceTavíkoviceTěšeticeTrnové PoleTrstěniceTulešiceTvořihrázUherčiceÚjezdÚnanovValtroviceVedroviceVelký KarlovVémysliceVevčiceVišňovéVítoniceVracoviceVranov nad DyjíVranovská VesVratěnínVrbovecVýroviceVysočanyZálesíZbloviceZnojmoŽeleticeŽeroticeŽerůtky