Diskusia s redaktorom:ASPR

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ak potrebujem niečo od Teba, napíšem Ti do Tvojej diskusie, odpovedz mi prosím tam.
Ak potrebuješ niečo Ty, napíš mi prosím sem, odpoviem Ti tu.
Nové príspevky sa pridávajú na koniec.
Ale odo mňa nič nepotrebujete


Ahoj, ASPR. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 744 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Wookie


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Ahoj Lama :-). Podpis rovná sa jeden klik aha na toto tu: . Šablónu {{Pracuje sa}} do Alana už Wookie vložil. Keď na článku prestaneš pracovať, odstráň ju z neho. --–Bubamara 23:59, 30. január 2011 (UTC)[odpovedať]

Nahráť ani scan mikimauza[upraviť zdroj]

Nazdar, píšem ti sem, lebo namiesto do Diskusia k Wikipédii:Krčma si to mala napísať do niektorého z oddelení Wikipédia:Krčma. Svoju otázku smeruj tam. Nie si prvá, komu sa pravidlá uverejňovania obrázkov na commons nepáčia.--Pelex 18:25, 6. február 2011 (UTC) dík, som skúsila jedna vec je nepáči, druhá aspon si ujasniť čo sa smie a čo nie :)--ASPR 19:01, 6. február 2011 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, všimla som si Tvoju otázku pri Colette - dátumy sa píšu bez nuly, 3. august, nie 03. august. Pekný večer/deň. --Lalina 22:36, 8. február 2011 (UTC)[odpovedať]

Medzinárodný maratón mieru[upraviť zdroj]

Tip!

Ďakujeme za Tvoj návrh! Ak máš pocit, že článok potrebuje vylepšenie, pokojne vykonaj potrebné zmeny. Wikipédia je wiki, takže „každý“ môže ihneď upravovať takmer každý článok. Stačí kliknúť na odkaz Upraviť v hornej časti obrazovky. Nemusíš sa ani registrovať a prihlasovať (hoci je viacero dôvodov, pre ktoré by si to mal zvážiť). Komunita Wikipédie Ťa povzbudzuje k tomu, aby si bol smelý pri úprave stránok. Nemaj strach, že urobíš hlúpe chyby – určite sa nájde niekto, kto ich po Tebe opraví. Ak si nie si istý ako článok správne upravovať, pozri si najprv prehľad editácie stránok, alebo si vyskúšaj upravovanie článku nanečisto na našom pieskovisku. Noví prispievatelia sú vždy vítaní!

--Pe3kZA (diskusia) 18:43, 27. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Šablóny[upraviť zdroj]

V súvislosti s touto diskusiou tu máš tie šablóny, ktoré máš problém nájsť. Veľa zdaru.--Zajano (diskusia) 12:22, 7. december 2016 (UTC)[odpovedať]

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj ASPR!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017