Zoznam epizód seriálu Horná Dolná

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Zoznam epizód seriálu Horná Dolná, z pôvodnej produkcie TV Markíza, eviduje k roku 2019 celkom desať odvysielaných sérií vrátane zatiaľ stotroch epizód, jedného dokumentu zo zákulisia seriálu a jedného karanténeho špeciálu.

Série[upraviť | upraviť kód]

Séria Epizódy Dátum vysielania Programová štruktúra Sledovanosť (12+) TV stanica
Premiéra série Finále série      PO     UT     ST     ŠT Podiel na trhu Počet divákov
1. 8 6. január 2015 23. február 2015      21:30 (pilotná epizóda) 39,6% 894 tis. TV Markíza [1]
     20:30 (2. – 8. epizóda)
2. 8 9. september 2015 26. október 2015      20:30 (1. – 6. epizóda) 31,3% 653 tis.
     20:30 (7. – 8. epizóda)
3. 9 11. január 2016 11. apríl 2016      20:30 (všetky epizódy) 33,1% 730 tis.
4. 8 5. september 2016 24. október 2016 26,8% 558 tis.
5. 7 13. marec 2017 1. máj 2017 20,5% 453 tis. [2]
6. 12 4. september 2017 20. november 2017 20,1% 419 tis. [3]
7. 12 1. marec 2018 17. máj 2018      20:30 (všetky epizódy) nedostupné 400 tis. [4]
8. 11 6. september 2018 15. november 2018 N/A N/A
9. 15 28. február 2019 6. jún 2019 N/A N/A
10. 13 5. september 2019 28. november 2019 N/A 385 tis.
11. N/A 5. marec 2020 2020 N/A N/A [5]
104 12+ označuje základnú divácku skupinu (t.j. divákov starších ako 12 rokov.)[p 1] 28,4% 587 tis.

Epizódy[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2015)[upraviť | upraviť kód]

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
1
1
„Volby“[p 2]
Tomáš Jančo
Storyline: Peter Nagy a Zuzana Dzurindová
Dialógy: Nagy, Dzurindová a Tomáš Jančo
6. január 2015
37,2%[7]
800 tis.[7]
2
2
„Kamión“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
12. január 2015
39,5%[8]
889 tis.[8]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
3
3
„Rybník“
Tomáš Jančo
Storyline a dialógy:
Tomáš Jančo
12. január 2015[p 3]
19. január 2015(TV)
38,3%[10]
857 tis.[10]
4
4
„Diviak“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
26. január 2015
40,1%[11]
920 tis.[11]
5
5
„Kúpalisko“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
2. február 2015
41,0%[12]
949 tis.[12]
6
6
„Návšteva“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
9. február 2015
40,3%[13]
923 tis.[13]
7
7
„Hazard“
Tomáš Jančo
Storyline: Stano Dančiak
Dialógy: Dančiak a Tomáš Jančo
16. február 2015
40,5%[14]
904 tis.[14]
8
8
„Rivali“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
23. február 2015
40,4%[15]
916 tis.[15]
Priemer 39,6% 894 tis.

2. séria (2015)[upraviť | upraviť kód]

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
9
1
„Narodeniny“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
9. september 2015
34,5%[16]
724 tis.[p 4]
Epizódna rola: Ivo Heller
10
2
„Príšera“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
16. september 2015
27,4%[18]
568 tis.[p 5]
11
3
„Svadba“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
23. september 2015
29,5%[p 6]
616 tis.[22]
12
4
„Nákaza“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
30. september 2015
28,4%[23]
588 tis.[p 7]
Epizódna rola: Ivo Gogál
13
5
„Tour de ...“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
7. október 2015
31,1%[p 8]
634 tis.[25]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
14
6
„Guláš“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Lukáš Sigmund
14. október 2015
30,5%[26]
644 tis.[p 9]
15
7
„Zastávka“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
19. október 2015
35,8%[28]
746 tis.[p 10]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
16
8
„Sčítanie ľudu“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Pavol Bláha
26. október 2015
33,7%[p 11]
704 tis.[30]
Epizódne roly: Zuzana Vačková, Miloš Slemenský, Monika Hilmerová a Štefan Skrúcaný
Priemer 31,3% 653 tis.[p 12]

3. séria (2016)[upraviť | upraviť kód]

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
17
1
„Kalamita“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
11. január 2016
32,7%[31]
732 tis.[p 13]
18
2
„Tancovačka“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
18. január 2016
33,2%[p 14]
726 tis.[p 15]
19
3
„Zúčtovanie“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
25. január 2016
32,2%[p 16]
713 tis.[38]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
20
4
„Srdcové záležitosti“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
29. február 2016
33,7%[p 17]
748 tis.[39]
Epizódne roly: Zuzana Vačková a Roman Pomajbo
21
5
„Zabíjačka“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Peter Nagy
7. marec 2016
33,3%[p 18]
738 tis.[41]
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Ivo Hlaváček
22
6
„Rallye“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Lukáš Sigmund
14. marec 2016
36,7%[43]
797 tis.[43]
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Monika Hilmerová a Štefan Skrúcaný
23
7
„Oblievačka“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
21. marec 2016
33,9%[p 19]
748 tis.[44]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
24
8
„Znamenie“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
4. apríl 2016
31,8%[45]
694 tis.[45]
Epizódna rola: Roman Pomajbo, Albín Medúz
25
9
„Apríl“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
11. apríl 2016
30,7%[p 20]
677 tis.[46]
Priemer 33,1% 730 tis.[p 21]

4. séria (2016)[upraviť | upraviť kód]

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
26
1
„Stratení“
Karel Janák
Lukáš Sigmund a Stano Dančiak
5. september 2016
34,0%[48]
703 tis.[48][49]
Epizódna rola: Henrich Platek
27
2
„Patrónka“
Karel Janák
Lukáš Sigmund
12. september 2016
27,7%[p 22]
573 tis.[p 23]
Epizódna rola: Albín Medúz
28
3
„Pašeráci“
Karel Janák
Michal Baláž
19. september 2016
27,6%[p 24]
571 tis.[p 25]
29
4
„Domobrana“
Karel Janák
Lukáš Sigmund
26. september 2016
27,5%[52]
573 tis.[52]
30
5
„Vypočujte si hlásenie“
Karel Janák
Lukáš Sigmund a Tomáš Jančo
3. október 2016
27,1%[p 26]
561 tis.[p 27]
31
6
„Kde je doktor?“
Karel Janák
Michal Baláž, Adela Zvalová a Ivan Bobčík
10. október 2016
23,0%[54]
489 tis.[54]
Epizódna rola: Pavol Topoľský
32
7
„Vykopávky“
Karel Janák
Michal Baláž a Tomáš Jančo
17. október 2016
25,5%[p 28]
529 tis.[p 29]
Epizódna rola: Peter Kadlečík
33
8
„Karavan“
Karel Janák
Stano Dančiak a Ivan Bobčík
24. október 2016
22,7%[p 30]
471 tis.[56]
Epizódna rola: Gabriela Dolná
Priemer 26,8% 558 tis.[p 31]

5. séria (2017)[upraviť | upraviť kód]

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
34
1
„Masky“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Katarína Fitková
13. marec 2017
24,2%[57]
532 tis.[57]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
35
2
„Zlatá horúčka“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Jan Chudík a Michal Baláž
20. marec 2017
20,2%[p 32]
444 tis.[58]
36
3
„Misska“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Katarína Fitková
27. marec 2017
19,8%[p 33]
434 tis.[61]
37
4
„Zub“
Csaba Molnár
Jan Chudík, Adela Zvalová a Katarína Fitková
3. apríl 2017
18,4%[p 34]
405 tis.[62]
Epizódna rola: Roman Fratrič
38
5
„Vyhadzov“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Lukáš Sigmund
10. apríl 2017
19,8%[p 35]
434 tis.[63]
39
6
„Pre dobrotu na žebrotu“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Katarína Fitková
Adela Zvalová (edit)
24. apríl 2017
19,4%[p 36]
426 tis.[65]
40
7
„Petang“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Lukáš Sigmund
Adela Zvalová (edit)
1. máj 2017
21,9%[67]
499 tis.[67]
Priemer 20,5% 453 tis.

6. séria (2017)[upraviť | upraviť kód]

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
41
1
„Odpočívaj v pokoji“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
4. september 2017
16,7%[68]
363 tis.[68]
42
2
„Odvrátená strana zákona“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
11. september 2017
23,2%[69]
472 tis.[69]
Epizódne roly: Martin Kaprálik a Roman Pomajbo
43
3
„Tábor“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
18. september 2017
21,1%[p 37]
413 tis.[71]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
44
4
„Rozstrel“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
25. september 2017
18,4%[p 38]
385 tis.[p 39]
45
5
„Sabotáž“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
2. október 2017
21,5%[p 40]
449 tis.[p 41]
Epizódne roly: Michal Novák, Ladislav a Ľubica Konrádovci, Michal Rovňák
46
6
„Spoločnými silami“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Michaela Prablesková, Adela Zvalová
9. október 2017
20,0%[p 42]
434 tis.[75]
47
7
„Trojboj“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Michal Baláž, Adela Zvalová
16. október 2017
19,2%[p 43]
401 tis.[76]
48
8
„Samostatní“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo, Jan Chudík,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
23. október 2017
19,6%[p 44]
410 tis.[77]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
49
9
„Halloween“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Zuzana Tlučková, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
30. október 2017
19,1%[p 45]
399 tis.[78]
Epizódne roly: Zuzana Vačková a Mária Breinerová
50
10
„Infekčná“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Michal Baláž, Katarína Fitková
6. november 2017
19,2%[p 46]
401 tis.[79]
Epizódne roly: Roman Pomajbo, Filip Teller, Viktor Szabó a Ludwig Bagin
51
11
„Veľký únos“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Ivan Bobčík,
Katarína Fitková
13. november 2017
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Jozef Adamčík, Monika Hilmerová a Martin Šmahel (cameo)
52
12
„Tornádo“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Katarína Fitková
20. november 2017
23,2%[p 47]
485 tis.[80]
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Monika Hilmerová a Jozef Adamčík
Priemer 20,1% 419 tis.[p 48]

7. séria (2018)[upraviť | upraviť kód]

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
53
1
„Kto hľadá, nájde“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Michal Baláž, Katarína Fitková
1. marec 2018
28,6%[81]
453 tis.[81]
Epizódna rola: Lenka Debnárová
54
2
„Zachráňte strážnika Sojku“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
8. marec 2018
26.0%[82]
413 tis.[82]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
55
3
„Jubileum“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
15. marec 2018
25.0%[83]
390 tis.[83]
56
4
„Ólinkluzíf“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
22. marec 2018
25.0%[84]
415 tis.[84]
57
5
„Výkupné“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Michal Baláž
29. marec 2018
27.0%[85]
430 tis.[85]
58
6
„Strašiaci“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
5. apríl 2018
26.0%[86]
420 tis.[86]
59
7
„Nočná mora“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
12. apríl 2018
27.0%[87]
395 tis.[87]
60
8
„Drevokaz“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
19. apríl 2018
25.0%[88]
370 tis.[88]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
61
9
„MDŽ“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
26. apríl 2018
28.0%[89]
420 tis.[89]
Epizódné roly: Miloš Slemenský
62
10
„Svätostánok“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
3. máj 2018
26.0%[90]
360 tis.[90]
Epizódné roly: Roman Pomajbo, Viktória Predanociová, Jakub Ružička
63
11
„Veľký tresk“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
10. máj 2018
21.0%[91]
340 tis.[91]
Epizódna rola: Eva "Evelyn" Kramerová
64
12
„Taxi“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
17. máj 2018
25.5%[92]
395 tis.[92]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
Priemer nedostupné 400 tis.


8. séria (2018)[upraviť | upraviť kód]

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
65
1
„Pätnásty plat“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
6. september 2018
20,3%[93]
404 tis.[93]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
66
2
„Gorila“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
13. september 2018
27,0%[94]
370 tis.[94]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
67
3
„Fahrenheit“
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
20. september 2018
22,0%[95]
340 tis.[95]
Epizódna rola: Miloš Slemenský
68
4
„Poistná udalosť“
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
27. september 2018
23,4%[96]
365 tis.[96]
Epizódne roly: Rastislav Sokol a Peter Oszlík
69
5
„Milionárka“
Zuzana Marianková
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
4. október 2018
25,0%[97]
370 tis.[97]
Epizódne roly: Dagmar Sanitrová, Monika Hilmerová, Miloš Slemenský a Jozef Adamčík
70
6
„Kakaovník“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Lukáš Sigmund,
Katarína Fitková, Michal Vrabec
11. október 2018
26,0%[98]
401 tis.[98]
Epizódne roly: Monika Hilmerová, Miloš Slemenský, Veronika Strapková a Vladimír Čema
71
7
„Asistentka“
Zuzana Marianková
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
18. október 2018
24,0%[99]
360 tis.[99]
Epizódne roly: Eva "Evelyn" Kramerová a Miloš Slemenský
72
8
„Blízke stretnutia“
Zuzana Marianková
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Adela Zvalová, Michal Vrabec
25. október 2018
nedostupné
nedostupné
73
9
„Janko a Janko“
Csaba Molnár
Zuzana Marianková, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
1. november 2018
22,0%[100]
420 tis.[100]
Epizódne roly: Matúš Beniak a Štefan Skrúcaný
74
10
„Túra“
Csaba Molnár
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
8. november 2018
23,0%[101]
360 tis.[101]
Epizódne roly: Eva "Evelyn" Kramerová a Štefan Skrúcaný
75
11
„Méďo a Béďo“
Csaba Molnár
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
15. november 2018
27,0%[102]
370 tis.[102]
Epizódna rola: Branislav Bystriansky
Priemer 20,3% 404 tis.

9. séria (2019)[upraviť | upraviť kód]

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
76
1
„Veni Vidi Vici“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
28. február 2019
28,5%[103]
426 tis.[104]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
77
2
„Barón“
Miloš Volný
Michal Baláž, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
7. marec 2019
18,5%[105]
385 tis.[105]
Epizódna rola: Peter Krajčovič
78
3
„Mafia“
Miloš Volný
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
14. marec 2019
23,6%[106]
378 tis.[106]
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Jozef Pantlikáš
79
4
„Maliar“
Miloš Volný
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
21. marec 2019
22,0%[107]
340 tis.[107]
Epizódna rola: Michal Legíň
80
5
„Krvecuc“
Csaba Molnár
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
28. marec 2019
23,6%[108]
378 tis.[108]
Epizódne roly: Dušan Kubáň, Peter Havasi, Miloš Slemenský a Jozef Adamčík
81
6
„Prvý apríl“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Michal Baláž, Adela Zvalová
4. apríl 2019
26,0%[109]
375 tis.[109]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
82
7
„Angelika“
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
11. apríl 2019
26,0%[110]
375 tis.[110]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
83
8
„Ekšnmen“
Miloš Volný
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
18. apríl 2019
24,0%[111]
359 tis.[111]
84
9
„Kliatba“
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
25. apríl 2019
24,0%[112]
359 tis.[112]
85
10
„Darček“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
2. máj 2019
26,0%[113]
385 tis.[113]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
86
11
„Mínové pole“
Csaba Molnár
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Michal Baláž, Adela Zvalová
9. máj 2019
23,3%[114]
354 tis.[114]
Epizódna rola: Jozef Adamčík
87
12
„Vivat Akadémia"
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
16. máj 2019
23,3%[115]
354 tis.[115]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
88
13
„Magazín"
Csaba Molnár
Zuzana Marianková, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
23. máj 2019
23,3%[116]
354 tis.[116]
Epizódne roly: Jana Majeská, František Košarišťan a Peter Žakovič
89
14
„Poistka"
Csaba Molnár
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
30. máj 2019
24,0%[117]
360 tis.[117]
Epizódne roly: Eva "Evelyn" Kramerová a Peter Oszlík
90
15
„Kombajn"
Zuzana Marianková
Zuzana Marianková, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
6. jún 2019
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Jozef Adamčík, Monika Hilmerová, Štefan Skrúcaný a Peter Makranský
Priemer _ _

10. séria (2019)[upraviť | upraviť kód]

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
91
1
„Identita“
Miloš Volný
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
5. september 2019
21,3%[118]
420 tis.[118]
92
2
„Kríza“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
12. september 2019
18,7%[119]
371 tis.[119]
93
3
„Úhlavné priateľky“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
19. september 2019
16,9%[p 49]
361 tis.[121]
Epizódne roly: Alena Pajtinková, Roman Pomajbo a Jozef Adamčík
94
4
„Vesmírny program“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund
26. september 2019
25,6%[122]
378 tis.[121]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
95
5
„Kto za pravdu horí“
Zuzana Marianková,
Miloš Volný,
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
3. október 2019
23,4%[p 50]
356 tis.[121]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
96
6
„Bezdomovec“
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár,
Miloš Volný
Dominika Údvorková, Stano Dančiak,
Nina Morgenstein
10. október 2019
21,3%[p 51]
337 tis.[121]
Epizódna rola: Ladislav Konrád
97
7
„Obojok“
Csaba Molnár,
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
17. október 2019
26,8%[125]
385 tis.[125]
98
8
„Moped“
Csaba Molnár,
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
24. október 2019
16,9%[p 52]
357 tis.[121]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
99
9
„Práci zdar“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
31. október 2019
nedostupné
439 tis.[121]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
100
10
„Havária“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
7. november 2019
nedostupné
385 tis.[121]
101
11
„Zakopalipsa“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
14. november 2019
nedostupné
418 tis.[121]
Epizódna rola: Albín Medúz
102
12
„Zmiznutí“
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Michal Baláž, Adela Zvalová
21. november 2019
25,5%[127]
424 tis.[127]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
103
13
„Márovačka“
Csaba Molnár,
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
28. november 2019
nedostupné
378 tis.[121]
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Jozef Adamčík, Roman Pomajbo a Alena Pajtinková
Priemer _ 385 tis.

11. séria (2020)[upraviť | upraviť kód]

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
104
1
„Služobka“
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
5. marec 2020
nedostupné
365 tis.[128]
105
2
„Trpaslík“
Miloš Volný
Dominika Udvorková, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
3. september 2020[p 53]
nedostupné
379 tis.[130]
Epizódne roly: Roman Pomajbo, Ľudovít Cittel
106
3
„Pomsta je sladká“
Csaba Molnár,
Miloš Volný
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
10. september 2020
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Jozef Adamčík a Alena Pajtinková
107
4
„Noha“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
17. september 2020
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Jozef Adamčík a Štefan Skrúcaný
108
5
„Vlasy“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
24. september 2020
Epizódna rola: Roman Pomajbo
109
6
„Rehabilitačný špás“
1. október 2020
110
7
„Očista“
8. október 2020
Priemer _ _

Špeciálne[upraviť | upraviť kód]

Dva týždne po premiére piatej série, TV Markíza odvysielala dokument zo zákulisia výroby seriálu „Tajomstvo úspechu“.[131] Špeciál v réžii Braňa Špačka, zhliadlo približne 454-tis. divákov.[132]

Počas koronakrízy a stiahnutí 11. série bola nakrútená špeciálná epizóda Horná Dolná v karanténe, ktorá mala premiéru 14. mája 2020.[133]

Poznámky[upraviť | upraviť kód]

  1. Na Slovensku 12+, v Česku 15+. Reklamná kategória (12 – 54) je štandardná pre nákup reklamy a účelové potreby súkromných TV staníc pri plánovaní ich mediálnej stratégie.[6]
  2. Doslova „Volby“, nie „Voľby“.
  3. Epizóda bola nedopatrením TV uvoľnená online predčasne.[9]
  4. Tlačová správa TV Markíza z 10. 9. 2015 publikovaná v HN, dokumentuje 736 tis. sledovanosť bez prípadnej zmienky o podiele v základnej skupine (u reklamnej uvádza pre zmenu iba podiel; 40,2%).[17] Podľa Trendu, epizódu zhliadlo 724 tis. divákov (u strategickej, týždenník vyčíslil odlišný podiel; 40%, resp. 479 tis. divákov).[16]
  5. Záznam Trendu zo 17. 9. 2015 uvádza 568 tis.,[18] zatiaľ čo správa MediaBoomu z rovnakého dňa 580 tis. divákov. Vzhľadom k spornému podielu – až 33% podľa mediálneho portálu[19] – je v porovnaní s predchádzajúcim týždňom i aktuálne nameranému počtu divákov reálnejší zápis ekonomického periodika (27,4%).[18]
  6. Označuje odhad. Správa HN z 30. 9. 2015, eviduje len sledovanosť v reklamnej skupine (34,1%);[20] totožný podiel vykazuje i portál MediaBoom[21] či tlačový oznam TV Markíza z 24. 9. 2015.[22]
  7. Tlačová správa TV Markíza z 1. 10. 2015 uvádza 600 tis., k tomu s nadčasovým dátumom už odvysielanej epizódy (cit. „stredu 30. októbra 2015“).[24] Trend vykazuje 588 tis. divákov vrátane podielu.[23]
  8. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (35,7%).[25]
  9. Tlačová správa Markízy z 15. 10. 2015 uvádza 655 tis.,[27] Trend 644 tis. divákov.[26]
  10. Tlačová správa TV Markíza z 20. 10. 2015 uvádza 764 tis. divákov,[29] kdežto Trend 746 tis.[28]
  11. Označuje odhad. Tlačová správa TV Markíza z 27. 10. 2015 uvádza iba podiel v reklamnej skupine (44,5%).[30]
  12. Priemer aj z odhadov a rozchádzajúcich sa sledovaností.
  13. HN[32] a MediaBoom[33] uvádzajú 747 tis. bez uvedenia náležitého podielu; Trend o 15 tis. menej divákov vrátane podielu.[31]
  14. Tlačová správa Markízy z 19. 1. 2016[34] a portál MediaBoom[35] uvádzajú podiel iba v reklamnej skupine; ten sa líši od záznamu Trendu (42,5% vs. 42,1%[36]).
  15. Tlačová správa Markízy z 19. 1. 2016 uvádza 747 tis.,[34] Trend 726 tis. divákov.[36]
  16. Označuje odhad. Tlačová správa TV Markíza z 26. 1. 2016[37] a MediaBoom,[38] vyčíslili len podiel v reklamnej skupine (41,7%).
  17. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (41,7%).[39][40]
  18. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (41,0%).[41][42]
  19. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (42,9%).[44]
  20. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (40,7%).[46][47]
  21. Priemer aj z odhadov a rozchádzajúcich sa sledovaností.
  22. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (35,3%).[50]
  23. Označuje odhad. Vzhľadom k tomu, že pilotný diel 4. série sledovalo pri podiele 43,3%[48][49] v reklamnej skupine 497 tis. divákov,[48] v prípade druhej časti sa zaznamenaný podiel (35,3%)[50] odhaduje na zhruba 405 tis. divákov v 12 – 54, respektíve 573 tis. v 12+.
  24. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (35,2%).[51]
  25. Označuje odhad. V porovnaní s predchádzajúcim týždňom,[50] sledovanosť tretej epizódy z tejto rady bola takmer identická pri podiele vyčíslenom v reklamnej cieľovke na 35,2%, ktorý potvrdil prepad audienčnej krivky seriálu obecne.[51]
  26. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (34,6%).[53]
  27. Označuje odhad.[53]
  28. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (32,6%).[55]
  29. Označuje odhad.[55]
  30. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (31,7%).[56]
  31. Priemer aj z odhadov a rozchádzajúcich sa sledovaností.
  32. Označuje odhad. Zatiaľ čo pilotný diel 5. rady si pri podiele 24,2% pozrelo 532 tis. univerzálnych divákov,[57] v prípade druhej epizódy sa zaznamenaný počet (444 tis.)[58][59] odhaduje v 12+ na takmer 20,2%.
  33. Označuje odhad. V porovnaní s výkonom z predošlého týždňa,[58][59] sledovanosť tretej časti piatej série v reklamnej skupine bola takmer rovnaká (28,3%), ktorá potvrdila stratu divákov.[60]
  34. Označuje odhad. Oficiálna správa uvádza „menej ako 19%“ pri počte „405-tisíc“ divákov.[62]
  35. Označuje odhad. Oficiálna správa TV Markíza uvádza iba podiel v reklamnej cieľovke (28,6%),[63] podobne aj záznam MediaBoomu[64]
  36. Označuje odhad. Oficiálna správa TV Markíza uvádza iba podiel v reklamnej cieľovke (27,7%),[65] podobne aj záznam MediaBoomu[66]
  37. Označuje odhad.[70]
  38. Označuje odhad.[72]
  39. Označuje odhad.[72]
  40. Označuje odhad.[73]
  41. Označuje odhad.[73]
  42. Označuje odhad.[74]
  43. Označuje odhad.[76]
  44. Označuje odhad.[77]
  45. Označuje odhad.[78]
  46. Označuje odhad.[79]
  47. Označuje odhad.[80]
  48. Priemer aj z odhadov a rozchádzajúcich sa sledovaností. Dáta dostupná iba k 11 epizódam.
  49. Označuje odhad. Správa HN z 23. 9. 2019, eviduje podiel necelých 17 percent.[120]
  50. Označuje odhad. Správa HN z 7. 10. 2019, eviduje podiel necelých 23 percent.[123]
  51. Označuje odhad. Správa HN z 14. 10. 2019, eviduje podiel necelých 21 percent.[124]
  52. Označuje odhad. Správa satCentrum z 28. 10. 2019, eviduje podiel necelých 16 percent.[126]
  53. Epizóda bola naplánovaná v TV na 12. marca, seriál nahradila mimoriadna relácia ku COVID-19, napokon na VOYO sa epizóda v tomto týždni predčasne objavila.[129]

Referencie[upraviť | upraviť kód]

  1. HRNČÁROVÁ, Katarína. Markíza finišuje s nakrúcaním štvrtej série Hornej Dolnej [online]. Hospodárske noviny, 2016-06-27, [cit. 2016-08-03]. Dostupné online.
  2. TRNOVEC, Peter. Pripravte si bránice, Horná Dolná sa vracia! [online]. TV Markíza, 2017-03-01, [cit. 2017-03-07]. Dostupné online.
  3. MEDIALNE.SK. Aj premiéry Hornej Dolnej vytiahne Markíza hneď skraja septembra. medialne.etrend.sk. Dostupné online [cit. 2017-08-14].
  4. Exkluzívne: Susedia sú späť, poznáme vysielací deň aj dátum štartu nových častí.
  5. Markíza v roku 2020: Vlastný Farmár chýba, vytiahne dva nové seriály! Z veľkých šou Superstar a Tvoja tvár [online]. MediaBoom, 2019-10-31, [cit. 2019-11-22]. Dostupné online.
  6. LIPTÁK, Roman. Analýza mediálneho trhu v Slovenskej republike. I. vyd. Bratislava : MV SR, 2014. (PDF). Dostupné online. Kapitola Televízia, s. 14 a 21.
  7. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná odštartovala skvelo, s polmiliónom mladých divákov [online]. Hospodárske noviny, 2015-01-07, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  8. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná sa stáva ešte väčším hitom, vysoko boli aj Babovřesky [online]. Hospodárske noviny, 2015-01-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  9. Markíza omylom vypustila najnovšiu časť Hornej Dolnej! V epizódach má chaos [online]. MediaBoom, 2015-01-17, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  10. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná priniesla vysoký nadpriemer aj do tretice [online]. Hospodárske noviny, 2015-01-20, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  11. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná sa stáva najúspešnejším seriálom od čias Susedov [online]. Hospodárske noviny, 2015-01-27, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  12. a b POLÁŠ, Martin. Panelák sa vrátil nadpriemerne, Horná Dolná opäť stúpla [online]. Trend, 2015-02-03, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  13. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná mala najvyšší podiel, pozeral ju každý druhý divák [online]. Hospodárske noviny, 2015-02-10, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  14. a b KRASKO, Ivan. Potvrdené: Horná Dolná bude mať druhú sériu [online]. Hospodárske noviny, 2015-02-17, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  15. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná: Akých divákov si získal seriálový hit [online]. Hospodárske noviny, 2015-02-24, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  16. a b POLÁŠ, Martin. Horná Dolná Markíze zabrala, vrátila sa so 40-percentným podielom [online]. Trend, 2015-09-10, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  17. TV Markíza. Triumfálny návrat komediálneho seriálu Horná Dolná [online]. Hospodárske noviny, 2015-09-10, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  18. a b c POLÁŠ, Martin. Talent si na druhý pokus poradil aj s Hornou Dolnou, mal tesne navrch [online]. Trend, 2015-09-17, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  19. Markíza prichádza aj o najväčšiu istotu! Horná Dolná proti Talentu stráca na sile, slabne aj Kukučka [online]. MediaBoom, 2015-09-17, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  20. KRASKO, Ivan. Týždenná sledovanosť: Ako pokračuje jesenný súboj Markízy, Joj a RTVS [online]. Hospodárske noviny, 2015-09-30, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  21. Horná Dolná víťazom stredy, Markíza ju natiahla na tri brejky! Dvojičky vysoké čísla neudržali [online]. MediaBoom, 2015-09-24, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  22. a b TV Markíza. Týždenná sledovanosť: Ako pokračuje jesenný súboj Markízy, Joj a RTVSHorná Dolná jednoznačným víťazom stredajšieho večera [online]. Hospodárske noviny, 2015-09-24, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  23. a b POLÁŠ, Martin. Markíza presunie Hornú Dolnú na pondelok, spustí aj Kredenc [online]. Trend, 2015-10-01, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  24. TV Markíza. Horná Dolná opäť porazila konkurenčnú talentovú šou [online]. Hospodárske noviny, 2015-10-01, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  25. a b Horná Dolná tradične najsledovanejším programom dňa! [online]. TV Markíza, 2015-10-08, [cit. 2020-09-11]. Dostupné online.
  26. a b POLÁŠ, Martin. Ako štartovala novinka Svet podľa Evelyn [online]. Trend, 2015-10-15, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  27. Fenomén Horná Dolná opäť ovládol stredajší večer! [online]. TV Markíza, 2015-10-15, [cit. 2020-09-11]. Dostupné online.
  28. a b POLÁŠ, Martin. Presun Hornej Dolnej prospel, Kredenc sa vrátil s rekordom [online]. Trend, 2015-10-20, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  29. TV Markíza. Horná Dolná doposiaľ najsledovanejším programom sezóny [online]. Hospodárske noviny, 2015-10-20, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  30. a b TV Markíza. Horná Dolná a Kredenc ovládli pondelkový večer [online]. Hospodárske noviny, 2015-10-27, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  31. a b POLÁŠ, Martin. Horná Dolná Markízu nesklamala, novinku Zoo zdolala [online]. Trend, 2016-01-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  32. pš. Ako dopadol pondelkový súboj TV Markíza a TV JOJ? [online]. Hospodárske noviny, 2016-01-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  33. Výsledky veľkého súboja: Horná Dolná vystrelila vysoko, ZOO ale štartovala nadpriemerná! [online]. MediaBoom, 2016-01-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  34. a b KOČIŠEK, Lukáš. Horná Dolná ešte úspešnejšia, Kredenc lámal rekordy! [online]. satCentrum, 2016-01-19, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  35. Horná Dolná vo svojej suverenite pokračuje, dokázala ešte podrásť! ZOO proti nej priemerná [online]. MediaBoom, 2016-01-19, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  36. a b POLÁŠ, Martin. Premiérová Horná Dolná Markíze mierne rástla, ako jediná funguje proti Zoo [online]. Trend, 2016-01-19, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  37. KOČIŠEK, Lukáš. Kredenc opäť rekordný, Horná Dolná víťazom pondelka! [online]. satCentrum, 2016-01-26, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  38. a b Zoo proti Hornej Dolnej drží výkon, nový rekord pre Kredenc! Bez servítky klesá [online]. MediaBoom, 2016-01-26, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  39. a b pš. Markíza boduje s Hornou Dolnou. Podvečer jej budú zachraňovať Susedia [online]. Hospodárske noviny, 2016-03-01, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  40. Horná Dolná s premiérou opäť vystrelila, pomohla aj Farme! So správami lídrom Joj, Moja mama rekordná [online]. MediaBoom, 2016-03-01, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  41. a b KOČIŠEK, Lukáš. Horná Dolná tradične suverénnym víťazom pondelka! [online]. satCentrum, 2016-03-09, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  42. POLÁŠ, Martin. Sledovanosť: Farma už po Hornej Dolnej stratila, Joj opäť zdvojila Zoo! [online]. MediaBoom, 2016-03-08, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  43. a b POLÁŠ, Martin. Horná Dolná bola na maxime v rámci série, má tohtoročný rekord v 12 – 54 [online]. Trend, 2016-03-15, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  44. a b Fenomenálne úspechy seriálu roka Horná Dolná pokračujú! [online]. TV Markíza, 2016-03-22, [cit. 2020-09-11]. Dostupné online.
  45. a b POLÁŠ, Martin. Návrat Búrlivého vína do podvečera priniesol Markíze podpriemer [online]. Trend, 2016-04-05, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  46. a b KOČIŠEK, Lukáš. Fenomenálna Horná Dolná tradične ovládla pondelkový večer! [online]. satCentrum, 2016-04-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  47. Horná Dolná sa rozlúčila na sezónnom minime! Búrlivé víno bez hokeja poskočilo [online]. MediaBoom, 2016-04-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  48. a b c d POLÁŠ, Martin. Horná Dolná valcovala, pomohla aj novinke Atletiko Cvernofka [online]. Trend, 2016-09-06, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  49. a b KOČIŠEK, Lukáš. Superpondelok plný zábavy na Markíze prevalcoval konkurenciu! [online]. satCentrum, 2016-09-06, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  50. a b c Markíza opäť doplatila na zmeny: Horná Dolná výrazne padla, Ostrovu nepomohla! Kredenc vybuchol [online]. MediaBoom, 2016-09-13, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  51. a b Horná Dolná potvrdila prepad, zažíva svoje najhoršie obdobie! Ostrov aj Návštevníci na dne [online]. MediaBoom, 2016-09-20, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  52. a b POLÁŠ, Martin. Búrlivé víno pri návrate zaostalo za Mojou mamou, navrch malo v 12+ [online]. Trend, 2016-09-27, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  53. a b Horná Dolná opäť klesla, Búrlivé víno s dosiaľ najhorším podielom! Joj vyskočil podvečer [online]. MediaBoom, 2016-10-04, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  54. a b POLÁŠ, Martin. Moja prvá dovolenka sa proti Kredencu nepresadila [online]. Trend, 2016-10-11, [cit. 2016-10-11]. Dostupné online.
  55. a b Horná Dolná potvrdila aj druhý prepad, Inkognito však kleslo! Kredenc stráca divákov [online]. MediaBoom, 2016-10-18, [cit. 2016-10-18]. Dostupné online.
  56. a b Horná Dolná stále padá, oproti jari stratila tretinu divákov! Inkognito v dvojporcii Joj pomohlo [online]. MediaBoom, 2016-10-25, [cit. 2016-10-25]. Dostupné online.
  57. a b c POLÁŠ, Martin. Markízu spasila Horná Dolná. Priniesla jej najlepšie čísla v tomto roku [online]. Trend, 2017-03-14, [cit. 2017-03-14]. Dostupné online.
  58. a b c kh. Inkognito výrazne posilnilo, Horná Dolná si neudržala divákov [online]. Hospodárske noviny, 2017-03-21, [cit. 2017-03-21]. Dostupné online.
  59. a b Markíza reaguje: S Hornou Dolnou je aj po jej najhoršom výkone od štartu spokojná! [online]. MediaBoom, 2017-03-21, [cit. 2017-03-21]. Dostupné online.
  60. Inkognito výrazne posilnilo, Horná Dolná si neudržala divákov [online]. MediaBoom, 2017-03-28, [cit. 2017-03-28]. Dostupné online.
  61. Horná Dolná tradične najsledovanejším programom pondelka! [online]. MediaBoom, 2017-03-28, [cit. 2020-09-11]. Dostupné online.
  62. a b Horná Dolná stratila ďalších divákov, spadla na historické dno! Inkognito v celkových číslach lídrom [online]. MediaBoom, 2017-03-04, [cit. 2017-03-04]. Dostupné online.
  63. a b TV Markíza. Horná Dolná opäť ovládla pondelkový večer! [online]. satCentrum, 2017-04-11, [cit. 2017-04-12]. Dostupné online.
  64. Horná Dolná sa odrazila od dna, pád nezopakovala! Premiérový Kredenc prepadáva aj v noci [online]. MediaBoom, 2017-04-11, [cit. 2017-04-12]. Dostupné online.
  65. a b TV Markíza. Horná Dolná suverénne najsledovanejším programom pondelka! [online]. satCentrum, 2017-04-25, [cit. 2017-04-25]. Dostupné online.
  66. Horná Dolná aj Inkognito držia čísla, Kredenc opäť prepadol! Skeč šou prišla o divákov [online]. MediaBoom, 2017-04-25, [cit. 2017-04-25]. Dostupné online.
  67. a b POLÁŠ, Martin. Horná Dolná s náskokom lídrom, v sobotu sa presadila Miss Slovensko [online]. Trend, 2017-03-02, [cit. 2017-03-02]. Dostupné online.
  68. a b POLÁŠ, Martin. Hornú Dolnú aj Inkognito oslabil futbal, duel s Anglickom viedol [online]. Trend, 2017-09-05, [cit. 2017-09-06]. Dostupné online.
  69. a b POLÁŠ, Martin. Markíza mala navrch s Hornou Dolnou aj Farmou, Inkognito tesno viedlo v 12+ [online]. Trend, 2017-09-12, [cit. 2017-09-12]. Dostupné online.
  70. Horná Dolná veľký nárast neudržala, vracia sa k najslabším výkonom z jari! Stratila aj Farma, Inkognito posilnilo [online]. MediaBoom, 2017-09-19, [cit. 2017-09-19]. Dostupné online.
  71. Televíznym novinám včera patril post najsledovanejšieho hlavného spravodajstva. [online]. TV Markíza, 2017-09-19, [cit. 2020-09-10]. Dostupné online.
  72. a b Markíza veľký náskok v pondelňajšom prime-time stratila, Horná Dolná klesá! Inkognito už pred Farmou [online]. MediaBoom, 2017-09-26, [cit. 2017-09-26]. Dostupné online.
  73. a b Markíza v pondelňajšom prime-time opäť odskočila, Horná Dolná sa prebrala! Inkognito popri jej premiérach na maxime [online]. MediaBoom, 2017-10-03, [cit. 2017-10-03]. Dostupné online.
  74. Horná Dolná aj Inkognito nárast spred týždňa udržali, šou Joj už vysoko pred Farmou! [online]. MediaBoom, 2017-10-10, [cit. 2017-10-18]. Dostupné online.
  75. Televízia Markíza v pondelok obsadila dve najvyššie priečky v rebríčku sledovanosti, televízia Doma tradične zabodovala s Nekonečnou láskou. [online]. TV Markíza, 2017-10-10, [cit. 2020-09-10]. Dostupné online.
  76. a b Inkognito proti Hornej Dolnej na historických maximách, dotiahlo ju na najtesnejší rozdiel! V celkovom počte valcovalo [online]. MediaBoom, 2017-10-17, [cit. 2017-10-17]. Dostupné online.
  77. a b Horná Dolná si polepšila, na Jednotke bodovali Nedotknuteľní! Inkognito potvrdilo pokles, znovu dominovalo v 12+ [online]. MediaBoom, 2017-10-24, [cit. 2017-10-24]. Dostupné online.
  78. a b Inkognito popri Hornej Dolnej s novým rekordom, rástlo k vrcholu série! Seriál Markízy sa udržal v čele pondelka [online]. MediaBoom, 2017-10-31, [cit. 2017-10-31]. Dostupné online.
  79. a b Kredenc pri svojom návrate nezažiaril, divákov v noci neudržal! Horná Dolná s poklesom, veľký pád Inkognita [online]. MediaBoom, 2017-11-07, [cit. 2017-11-07]. Dostupné online.
  80. a b Horná Dolná v pondelok vystrelila, skočila na rekord sezóny! Podrásť dokázalo aj Inkognito [online]. MediaBoom, 2017-11-21, [cit. 2017-11-21]. Dostupné online.
  81. a b Horná Dolná štartovala vo štvrtok nad úrovňou z jesene, Inkognito značne stratilo! Oteckovia trhli ďalší rekord [online]. MediaBoom, 2018-03-02, [cit. 2018-03-02]. Dostupné online.
  82. a b Horná Dolná čísla zo štartu série neudržala, špeciál Mojej mamy doťahoval Inkognito! Silná Doma, rastie Wau [online]. MediaBoom, 2018-03-09, [cit. 2018-03-09]. Dostupné online.
  83. a b Piatkové seriály zvrátili pád, Prázdniny aj Milenky poskočili! Horná Dolná klesá [online]. MediaBoom, 2018-03-19, [cit. 2018-03-19]. Dostupné online.
  84. a b Horná Dolná vo štvrtok zastavila pád, v siedmej sérii opäť stráca! Inkognito mierne poskočilo [online]. MediaBoom, 2018-03-23, [cit. 2018-03-23]. Dostupné online.
  85. a b Veľký piatok pre Joj, s hlavnou premiérou Dobrý dinosaurus zabodovala! Sobotu vyhral animovaný Hotel Transylvánia 2 [online]. MediaBoom, 2018-04-03, [cit. 2018-04-03]. Dostupné online.
  86. a b Horná Dolná drží štvrtkové líderstvo, Inkognito však opäť s viac divákmi! Oteckovia vo svojom najsilnejšom týždni [online]. MediaBoom, 2018-04-06, [cit. 2018-04-06]. Dostupné online.
  87. a b Horná Dolná tesne na vrchole štvrtka, s Inkognitom však spoločne zatlačená! S najviac divákmi Noviny [online]. MediaBoom, 2018-04-13, [cit. 2018-04-13]. Dostupné online.
  88. a b Inkognito Hornej Dolnej dosiaľ najbližšie, v celkovom publiku už dominovalo! Oteckov zatlačilo počasie na najnižší rating [online]. MediaBoom, 2018-04-20, [cit. 2018-04-20]. Dostupné online.
  89. a b Horná Dolná sa prebrala, Inkognitu sa ďaleko vzdialila! To ju však opäť zdolalo v celkových číslach [online]. MediaBoom, 2018-04-27, [cit. 2018-04-27]. Dostupné online.
  90. a b Všetko, čo mám rád sa vrátilo priemerné, prilákalo celkovo najviac divákov! MS v hokeji štartovali na Dvojke vysoko [online]. MediaBoom, 2018-05-07, [cit. 2018-05-07]. Dostupné online.
  91. a b Hokej Slovákov s Francúzmi pritiahol dosiaľ najmenej divákov! Hornú Dolnú a Inkognito zatlačil šláger Česka s Ruskom [online]. MediaBoom, 2018-05-11, [cit. 2018-05-11]. Dostupné online.
  92. a b Všetko, čo mám rád postupne rastie, Čo ja viem dotiahlo Milenky! Štvrtok pre Hornú Dolnú [online]. MediaBoom, 2018-05-21, [cit. 2018-05-21]. Dostupné online.
  93. a b Horná Dolná je späť. Stala sa najsledovanejším programom štvrtka [online]. Hospodárske noviny, 2018-09-07, [cit. 2018-09-07]. Dostupné online.
  94. a b Horná Dolná už späť na jarných priemeroch, v celkovom publiku jej Inkognito odskočilo ešte viac! [online]. MediaBoom, 2018-09-14, [cit. 2018-09-14]. Dostupné online.
  95. a b Horná Dolná stlačená k najhorším číslam, Inkognito aj popri futbale na svojom! Ministri v nový deň stúpli [online]. MediaBoom, 2018-09-21, [cit. 2018-09-21]. Dostupné online.
  96. a b Rošády Miklu na Farme pritiahli Markíze divákov, piatkový Duel dosiaľ najvyššie! [online]. MediaBoom, 2018-10-01, [cit. 2018-10-01]. Dostupné online.
  97. a b Talent späť na čele víkendu mimo spravodajstiev, piatkové programy sa zmestili do jediného ratingu! [online]. MediaBoom, 2018-10-08, [cit. 2018-10-08]. Dostupné online.
  98. a b Horná Dolná a Televízne noviny najsledovanejšími programami dňa [online]. TV Markíza, 2018-10-12, [cit. 2018-10-12]. Dostupné online.
  99. a b Chart Show sa vrátila na úrovni Dobre vedieť, Horná Dolná klesla ako Sestričky! Celkovo najvyššie správy s Inkognitom [online]. MediaBoom, 2018-10-19, [cit. 2018-10-19]. Dostupné online.
  100. a b Premiéra Predtým, ako som ťa spoznala hitom sviatkov, prevalcovala všetky programy týždňa! Streda pre Oteckov [online]. MediaBoom, 2018-11-02, [cit. 2018-11-02]. Dostupné online.
  101. a b Som mama prvýkrát s pádom, Chart Show poskočila! Horná Dolná s prepadom, klesla k najslabším číslam [online]. MediaBoom, 2018-11-09, [cit. 2018-11-09]. Dostupné online.
  102. a b Markíza prvýkrát bez Tvojej tváre v nedeľu hlboko, doťahovala ju Jednotka! Lídrom Joj, piatok ovládol futbal [online]. MediaBoom, 2018-11-19, [cit. 2018-11-19]. Dostupné online.
  103. Markíza ukončila svoje sklamanie, Joj odštartovala ešte väčšie! The Voice dotiahlo Siedme nebo, Kameňák s veľkým pádom [online]. MediaBoom, 2019-03-04, [cit. 2019-03-04]. Dostupné online.
  104. Víťazný návrat seriálu Horná Dolná, bezkonkurenční Oteckovia [online]. TV Markiza, 2019-03-01, [cit. 2019-03-01]. Dostupné online.
  105. a b Debata najhorúcejších kandidátov na Markíze vyletela do výšin! Kameňák už v podpriemere, klesla aj Horná Dolná [online]. MediaBoom, 2019-03-11, [cit. 2019-03-11]. Dostupné online.
  106. a b Skupina Markíza bola celodenným trhovým lídrom v každý jeden marcový deň [online]. TV Markiza, 2019-04-01, [cit. 2019-04-01]. Dostupné online.
  107. a b Komediálne seriály klesli k najslabším výkonom, ako sa darí Dvaja na jedného? The Voice s poslednými kastingami najnižšie [online]. MediaBoom, 2019-03-26, [cit. 2019-03-26]. Dostupné online.
  108. a b Skupina Markíza bola celodenným trhovým lídrom v každý jeden marcový deň [online]. TV Markiza, 2019-04-01, [cit. 2019-04-01]. Dostupné online.
  109. a b Večerné pravidelné programy aj s Oteckami klesajú, Horná Dolná už na čele! Najvyššie z večera premiéra Deň nezávislosti [online]. MediaBoom, 2019-04-08, [cit. 2019-04-08]. Dostupné online.
  110. a b Galavečer OTO po rokoch bez Adely či Sajfu bodoval, ovládol celý týždeň! Markíza v nedeľu šokovaná [online]. MediaBoom, 2019-04-15, [cit. 2019-04-15]. Dostupné online.
  111. a b Skupina Markíza bola trhovým lídrom v drvivej väčšine aprílových dní, celodenne aj v prime-time [online]. TV Markíza, 2019-05-02, [cit. 2019-05-02]. Dostupné online.
  112. a b Skupina Markíza bola trhovým lídrom v drvivej väčšine aprílových dní, celodenne aj v prime-time [online]. TV Markíza, 2019-05-02, [cit. 2019-05-02]. Dostupné online.
  113. a b Susedia, Horná Dolná či Inkognito z večera najvyššie, pred The Voice aj Nové bývanie! Týždeň znovu ovládli Noviny [online]. MediaBoom, 2019-05-06, [cit. 2019-05-06]. Dostupné online.
  114. a b Skupina Markíza bola aj v hokejovom máji 2019 silným trhovým lídrom [online]. TV Markíza, 2019-06-03, [cit. 2019-06-03]. Dostupné online.
  115. a b Skupina Markíza bola aj v hokejovom máji 2019 silným trhovým lídrom [online]. TV Markíza, 2019-06-03, [cit. 2019-06-03]. Dostupné online.
  116. a b Skupina Markíza bola aj v hokejovom máji 2019 silným trhovým lídrom [online]. TV Markíza, 2019-06-03, [cit. 2019-06-03]. Dostupné online.
  117. a b Oteckovia a Horná Dolná opäť zvíťazili, Sila ženy prekonala všetky rekordy [online]. TV Markíza, 2019-05-31, [cit. 2019-05-31]. Dostupné online.
  118. a b Víťazný návrat Hornej Dolnej. Stala sa najsledovanejším programom celého týždňa [online]. strategie.hnonline.sk, 2019-09-06, [cit. 2019-09-07]. Dostupné online.
  119. a b Extrémne premeny už na svojom, Inkognito späť celkovo pred Hornou Dolnou! Štart Čau, Lujza a Na hrane okolo priemeru Joj [online]. mediaboom.sk, 2019-09-13, [cit. 2019-09-14]. Dostupné online.
  120. (kh). Programami týždňa boli Talent a Extrémne premeny. Zabodovali u mladších aj starších divákov [online]. Hospodárske noviny, 2019-09-23, [cit. 2019-09-30]. Dostupné online.
  121. a b c d e f g h i HRNČÁROVÁ, Katarína. Horná Dolná dospela do finále. S premiérovými časťami sa vráti opäť na jar [online]. Hospodárske noviny, 2019-11-29, [cit. 2019-12-03]. Dostupné online.
  122. Trhlina s Extrémnymi premenami výstrel neudržali, Sestričky s Farmou na rekorde! Najvyššie z dní Horná Dolná [online]. mediaboom.sk, 2019-09-27, [cit. 2019-09-30]. Dostupné online.
  123. (kh). Top programy týždňa: Česko Slovensko má talent s rekordom, zabodoval dokument o Karlovi Gottovi [online]. Hospodárske noviny, 2019-10-07, [cit. 2019-10-10]. Dostupné online.
  124. (kh). Česko Slovensko má talent s ďalším rekordom, opäť bol top programom týždňa [online]. Hospodárske noviny, 2019-10-14, [cit. 2019-10-16]. Dostupné online.
  125. a b Markíze vypustenie škandálu na Farme prinieslo už teraz absolútny rekord! Najviac divákov z večerov pri Inkognite [online]. mediaboom.sk, 2019-10-18, [cit. 2019-10-19]. Dostupné online.
  126. Televízia JOJ pokračuje vo vydarenej jesennej sezóne, Česko Slovensko má talent dosiahlo nový rekord [online]. satCentrum, 2019-10-28, [cit. 2019-10-29]. Dostupné online.
  127. a b Týždeň u mladých ovládol Utajený šéf, Extrémne premeny na novom maxime! Správy Joj vylepšili rekord jesene [online]. mediaboom.sk, 2019-11-25, [cit. 2019-11-26]. Dostupné online.
  128. Hniezdo je z večera najsledovanejšie na trhu! U mladých zas Superstar, mimo víkendu Nový život [online]. MediaBoom, 2020-03-09, [cit. 2020-09-05]. Dostupné online.
  129. Markíza prekopáva program, do prime-time zaraďuje sériu mimoriadnych relácií! S prvou vystrelila do výšin [online]. MediaBoom, 2020-03-13, [cit. 2020-07-31]. Dostupné online.
  130. Horná Dolná je späť. Stala sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa [online]. Hospodárske noviny, 2020-09-04, [cit. 2020-09-05]. Dostupné online.
  131. ČSFD. Horná Dolná > „Tajomstvo úspechu“ (E41) [online]. Česko-Slovenská filmová databáza, 2017-05-04, [cit. 2017-05-04]. Dostupné online.
  132. Markíza pošetrila premiéru Hornej Dolnej, piatu sériu ukončila s making of! Inkognito lídrom pondelka [online]. MediaBoom, 2017-05-16, [cit. 2017-09-17]. Dostupné online.
  133. Aj Horná Dolná sa ocitla v karanténe: Radikálne opatrenia obyvateľov! [online]. markiza.sk, 2020-05-09, [cit. 2020-07-31]. Dostupné online.

Externé odkazy[upraviť | upraviť kód]