Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Pobedim

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Pobedim v okrese Nové Mesto nad Váhom.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Podstavec
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-12194/1 Unifikovaný názov PO: podstavec

Bližšie určenie; zaužívaný názov: podstavec sochy sv.Floriána

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-12194/2 Unifikovaný názov PO: socha

Bližšie určenie; zaužívaný názov: socha sv.Floriána

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 254
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-12199/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: ľudový dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 254
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-12199/2 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: komora s podbráním

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Maštaľ i.
č. 254
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-12199/3 Unifikovaný názov PO: maštaľ i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: maštaľ s podbráním

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Maštaľ ii.
č. 254
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-12199/4 Unifikovaný názov PO: maštaľ ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: maštaľ pre kone,stajňa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Záhrada
č. 254
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-12199/5 Unifikovaný názov PO: záhrada

Bližšie určenie; zaužívaný názov: záhrada

Hradisko Nahrať súbor Hradisko
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-1297/0 Unifikovaný názov PO: hradisko

Bližšie určenie; zaužívaný názov: skúmané;Hradisko a podhradis

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Fara pamätná 1
KÚ: Pobedim

Poloha
304-1295/1 Unifikovaný názov PO: fara pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Hollý Ján;1785-1849,básnik

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Tabuľa pamätná 1
KÚ: Pobedim

Poloha
304-1295/2 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Hollý Ján;1785-1849,básnik

Kostol Nahrať súbor Kostol
KÚ: Pobedim

Poloha
304-1299/1 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Michala

Opevnenie kostola Nahrať súbor Opevnenie kostola
KÚ: Pobedim

Poloha
304-1299/2 Unifikovaný názov PO: opevnenie kostola

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Bašta i.
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-1299/3 Unifikovaný názov PO: bašta i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: opevnenie kostola,JZ bašta

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Bašta ii.
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-1299/4 Unifikovaný názov PO: bašta ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: opevnenie kostola,JV bašta

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Bašta iii.
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-1299/5 Unifikovaný názov PO: bašta iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: opevnenie kostola,SV bašta

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Bašta iv.
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-1299/6 Unifikovaný názov PO: bašta iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: opevnenie kostola,SZ bašta

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Veža bránová
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-1299/7 Unifikovaný názov PO: veža bránová

Bližšie určenie; zaužívaný názov: vstupná brána

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Cintorín príkostolný
KÚ: Pobedim

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-1299/8 Unifikovaný názov PO: cintorín príkostolný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: príkostolný cintorín

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Mlyn vodný 50
KÚ: Pobedim

Poloha
304-1298/1 Unifikovaný názov PO: mlyn vodný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: ;Habánsky mlyn

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Zariadenie technologické 50
KÚ: Pobedim

Poloha
304-1298/2 Unifikovaný názov PO: zariadenie technologické

Bližšie určenie; zaužívaný názov: technologické zariadenie mlyna

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.

Iné projekty