Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Kočovce

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Kočovce v okrese Nové Mesto nad Váhom.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Kaštieľ Nahrať súbor Kaštieľ
č. 1
KÚ: Kočovce

Poloha
304-1234/1 Unifikovaný názov PO: kaštieľ

Bližšie určenie; zaužívaný názov: ;Taberov kaštieľ

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Park
KÚ: Kočovce

Poloha
304-1234/2 Unifikovaný názov PO: park

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Koniareň
KÚ: Kočovce

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-1234/3 Unifikovaný názov PO: koniareň

Bližšie určenie; zaužívaný názov: koniareň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Odpočívadlo
KÚ: Kočovce

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-1234/4 Unifikovaný názov PO: odpočívadlo

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kruhové sedenie

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Fontána
KÚ: Kočovce

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-1234/5 Unifikovaný názov PO: fontána

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kruhová fontána,bazén

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Busta na podstavci
KÚ: Kočovce

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
304-1234/6 Unifikovaný názov PO: busta na podstavci

Bližšie určenie; zaužívaný názov: busta Gejzu Rakovského

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kríž
KÚ: Rakoľuby

Poloha
304-2401/0 Unifikovaný názov PO: kríž

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prícestný

Kaštieľ
Nahrať súbor
Kaštieľ
č. 734
KÚ: Rakoľuby

Poloha
304-1235/0 Unifikovaný názov PO: kaštieľ

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.

Iné projekty