Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Pukanec

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Pukanec v okrese Levice.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Bastión severný
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-1628/1 Unifikovaný názov PO: bastión severný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: severný bastión

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Kurtína severná
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-1628/2 Unifikovaný názov PO: kurtína severná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: severná kurtína

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Bastión východný
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-1628/3 Unifikovaný názov PO: bastión východný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: východný bastión

Kurtína východná
Nahrať súbor
Kurtína východná
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-1628/4 Unifikovaný názov PO: kurtína východná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: východná kurtína

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Bastión južný
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-1628/5 Unifikovaný názov PO: bastión južný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: južný bastión

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Priekopa
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-1628/6 Unifikovaný názov PO: priekopa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priekopa mestského opevnenia

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Štôlňa
č. 773
KÚ: Pukanec

Poloha
402-1629/0 Unifikovaný názov PO: štôlňa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Baňa na zlato,Ergi štôlňa

Stĺp s podstavcom
Nahrať súbor
Stĺp s podstavcom
KÚ: Pukanec

Poloha
402-2294/1 Unifikovaný názov PO: stĺp s podstavcom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: stĺp-fragmenty

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Stĺp s podstavcom-kópia
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/2 Unifikovaný názov PO: stĺp s podstavcom-kópia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: stĺp

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Súsošie
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/3 Unifikovaný názov PO: súsošie

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Korunovanie Panny Márie

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Súsošie-kópia
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/4 Unifikovaný názov PO: súsošie-kópia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Korunovanie Panny Márie

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha i.
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/5 Unifikovaný názov PO: socha i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Mikuláš

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha i.-kópia
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/6 Unifikovaný názov PO: socha i.-kópia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Mikuláš

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha ii.
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/7 Unifikovaný názov PO: socha ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Sebastián

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha ii.-kópia
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/8 Unifikovaný názov PO: socha ii.-kópia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Sebastián

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha iii.
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/9 Unifikovaný názov PO: socha iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Rozália Palermská

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha iii.-kópia
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/10 Unifikovaný názov PO: socha iii.-kópia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Rozália Palermská

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha iv.
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/11 Unifikovaný názov PO: socha iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Rochus

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha iv.-kópia
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/12 Unifikovaný názov PO: socha iv.-kópia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Rochus

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha v.
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/13 Unifikovaný názov PO: socha v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: anjel I.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha v.-kópia
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/14 Unifikovaný názov PO: socha v.-kópia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: anjel I.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha vi.
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/15 Unifikovaný názov PO: socha vi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: anjel II.-fragment

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha vi.-kópia
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/16 Unifikovaný názov PO: socha vi.-kópia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: anjel II.-fragment

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Oplotenie
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-2294/17 Unifikovaný názov PO: oplotenie

Bližšie určenie; zaužívaný názov: oplotenie

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pošta Červená cesta 402
KÚ: Pukanec

Poloha
402-1632/0 Unifikovaný názov PO: pošta

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Stará pošta

Radnica
Nahrať súbor
Radnica Mieru nám. 11
KÚ: Pukanec

Poloha
402-1631/0 Unifikovaný názov PO: radnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Kostol
Nahrať súbor
Kostol Mieru nám. 12
KÚ: Pukanec

Poloha
402-1633/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Mikuláša;farský kostol sv.Mikuláša

Škola Nahrať súbor Škola Mieru nám. 60
KÚ: Pukanec

Poloha
402-2282/0 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,solitér;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Tabuľa pamätná Štiavnická cesta 1
KÚ: Pukanec

Poloha
402-1627/0 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Kupčok Samuel;1850-1914,botanik,uč

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom remeselnícky Štiavnická cesta 36
KÚ: Pukanec

Poloha
402-2074/0 Unifikovaný názov PO: dom remeselnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň,tehla nepálená;Hrnčiarska dielňa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový Viničná cesta 4
KÚ: Pukanec

Poloha
402-2502/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;

Kostol
Nahrať súbor
Kostol Mieru nám. 58
KÚ: Pukanec

Poloha
402-12030/1 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: ev.a.v.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Múr ohradný s terasou Mieru nám. 58
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-12030/2 Unifikovaný názov PO: múr ohradný s terasou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: ohradný múr s terasou

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Úprava sadovnícka Mieru nám. 58
KÚ: Pukanec

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
402-12030/3 Unifikovaný názov PO: úprava sadovnícka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sadovnícka úprava

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.

Iné projekty