Zoznam obcí departementu Ain

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Kompletný zoznam 419 obcí departementu Ain vo Francúzsku.

200605 - Artemare 2.JPG
Ain-Position.svg


INSEE PSČ Obec
01001 01400 L’Abergement-Clémenciat
01002 01640 L’Abergement-de-Varey
01004 01500 Ambérieu-en-Bugey
01005 01330 Ambérieux-en-Dombes
01006 01300 Ambléon
01007 01500 Ambronay
01008 01500 Ambutrix
01009 01300 Andert-et-Condon
01010 01350 Anglefort
01011 01100 Apremont
01012 01110 Aranc
01013 01230 Arandas
01014 01100 Arbent
01015 01300 Arbignieu
01016 01190 Arbigny
01017 01230 Argis
01019 01510 Armix
01021 01480 Ars-sur-Formans
01022 01510 Artemare
01023 01570 Asnières-sur-Saône
01024 01340 Attignat
01025 01380 Bâgé-la-Ville
01026 01380 Bâgé-le-Châtel
01027 01360 Balan
01028 01990 Baneins
01029 01270 Beaupont
01030 01480 Beauregard
01032 01360 Béligneux
01033 01200 Bellegarde-sur-Valserine
01034 01300 Belley
01035 01130 Belleydoux
01031 01810 Bellignat
01036 01260 Belmont-Luthézieu
01037 01470 Bénonces
01038 01370 Bény
01039 01350 Béon
01040 01340 Béréziat
01041 01500 Bettant
01042 01290 Bey
01043 01700 Beynost
01044 01200 Billiat
01045 01330 Birieux
01046 01290 Biziat
01047 01150 Blyes
01245 01250 Bohas-Meyriat-Rignat
01049 01120 La Boisse
01050 01190 Boissey
01051 01450 Bolozon
01052 01330 Bouligneux
01053 01000 Bourg-en-Bresse
01054 01800 Bourg-Saint-Christophe
01056 01640 Boyeux-Saint-Jérôme
01057 01190 Boz
01058 01300 Brégnier-Cordon
01059 01260 Brénaz
01060 01110 Brénod
01061 01300 Brens
01062 01360 Bressolles
01063 01460 Brion
01064 01470 Briord
01065 01310 Buellas
01066 01510 La Burbanche
01067 01430 Ceignes
01068 01450 Cerdon
01069 01240 Certines
01071 01170 Cessy
01072 01250 Ceyzériat
01073 01350 Ceyzérieu
01074 01320 Chalamont
01075 01480 Chaleins
01076 01230 Chaley
01077 01450 Challes-la-Montagne
01078 01630 Challex
01079 01260 Champagne-en-Valromey
01080 01110 Champdor
01081 01410 Champfromier
01082 01420 Chanay
01083 01990 Chaneins
01084 01400 Chanoz-Châtenay
01085 01240 La Chapelle-du-Châtelard
01087 01130 Charix
01088 01800 Charnoz-sur-Ain
01089 01500 Château-Gaillard
01090 01320 Châtenay
01091 01200 Châtillon-en-Michaille
01092 01320 Châtillon-la-Palud
01093 01400 Châtillon-sur-Chalaronne
01094 01190 Chavannes-sur-Reyssouze
01095 01250 Chavannes-sur-Suran
01096 01660 Chaveyriat
01097 01510 Chavornay
01098 01300 Chazey-Bons
01099 01150 Chazey-sur-Ain
01100 01510 Cheignieu-la-Balme
01101 01430 Chevillard
01102 01190 Chevroux
01103 01170 Chevry
01104 01410 Chézery-Forens
01105 01390 Civrieux
01106 01250 Cize
01107 01230 Cleyzieu
01108 01270 Coligny
01109 01550 Collonges
01110 01300 Colomieu
01111 01230 Conand
01112 01430 Condamine
01113 01400 Condeissiat
01114 01200 Confort
01115 01310 Confrançon
01116 01300 Contrevoz
01117 01300 Conzieu
01118 01420 Corbonod
01119 01110 Corcelles
01121 01110 Corlier
01122 01110 Cormaranche-en-Bugey
01123 01290 Cormoranche-sur-Saône
01124 01560 Cormoz
01125 01250 Corveissiat
01127 01370 Courmangoux
01128 01560 Courtes
01129 01320 Crans
01130 01340 Cras-sur-Reyssouze
01133 01350 Cressin-Rochefort
01134 01290 Crottet
01135 01170 Crozet
01136 01290 Cruzilles-lès-Mépillat
01138 01350 Culoz
01139 01560 Curciat-Dongalon
01140 01310 Curtafond
01141 01300 Cuzieu
01142 01120 Dagneux
01143 01220 Divonne-les-Bains
01144 01380 Dommartin
01146 01400 Dompierre-sur-Chalaronne
01145 01240 Dompierre-sur-Veyle
01147 01270 Domsure
01148 01590 Dortan
01149 01500 Douvres
01150 01250 Drom
01151 01160 Druillat
01152 01130 Échallon
01153 01170 Échenevex
01154 01340 Étrez
01155 01230 Évosges
01156 01800 Faramans
01157 01480 Fareins
01158 01550 Farges
01159 01570 Feillens
01160 01210 Ferney-Voltaire
01162 01350 Flaxieu
01163 01340 Foissiat
01165 01090 Francheleins
01166 01480 Frans
01167 01140 Garnerans
01169 01090 Genouilleux
01171 01100 Géovreisset
01170 01460 Béard-Géovreissiat
01172 01250 Germagnat
01173 01170 Gex
01174 01130 Giron
01175 01190 Gorrevod
01176 01260 Le Grand-Abergement
01177 01250 Grand-Corent
01179 01290 Grièges
01180 01220 Grilly
01181 01810 Groissiat
01182 01680 Groslée
01183 01090 Guéreins
01184 01250 Hautecourt-Romanèche
01185 01110 Hauteville-Lompnes
01186 01110 Hostiaz
01187 01260 Hotonnes
01188 01140 Illiat
01189 01200 Injoux-Génissiat
01190 01680 Innimond
01191 01430 Izenave
01192 01580 Izernore
01193 01300 Izieu
01194 01480 Jassans-Riottier
01195 01250 Jasseron
01196 01340 Jayat
01197 01250 Journans
01198 01800 Joyeux
01199 01640 Jujurieux
01200 01450 Labalme
01202 01150 Lagnieu
01203 01290 Laiz
01204 01130 Lalleyriat
01205 01200 Lancrans
01206 01430 Lantenay
01207 01330 Lapeyrouse
01208 01350 Lavours
01209 01200 Léaz
01210 01410 Lélex
01211 01240 Lent
01212 01560 Lescheroux
01213 01150 Leyment
01214 01450 Leyssard
01215 01420 Lhôpital
01216 01680 Lhuis
01218 01260 Lochieu
01219 01680 Lompnas
01221 01260 Lompnieu
01224 01360 Loyettes
01225 01090 Lurcy
01227 01300 Magnieu
01228 01430 Maillat
01229 01340 Malafretaz
01230 01560 Mantenay-Montlin
01231 01570 Manziat


INSEE PSČ Obec
01232 01851 Marboz
01233 01680 Marchamp
01234 01300 Marignieu
01235 01240 Marlieux
01236 01340 Marsonnas
01237 01810 Martignat
01238 01600 Massieux
01239 01300 Massignieu-de-Rives
01240 01580 Matafelon-Granges
01241 01370 Meillonnas
01242 01450 Mérignat
01243 01480 Messimy-sur-Saône
01244 01800 Meximieux
01246 01660 Mézériat
01247 01410 Mijoux
01248 01390 Mionnay
01249 01700 Miribel
01250 01600 Misérieux
01252 01140 Mogneneins
01254 01250 Montagnat
01255 01470 Montagnieu
01257 01200 Montanges
01258 01090 Montceaux
01259 01310 Montcet
01260 01800 Le Montellier
01261 01390 Monthieux
01262 01120 Montluel
01263 01090 Montmerle-sur-Saône
01264 01310 Montracol
01265 01460 Montréal-la-Cluse
01266 01340 Montrevel-en-Bresse
01268 01300 Murs-et-Gélignieux
01269 01460 Nantua
01271 01300 Nattages
01272 01400 Neuville-les-Dames
01273 01160 Neuville-sur-Ain
01274 01130 Les Neyrolles
01275 01700 Neyron
01276 01120 Niévroz
01277 01230 Nivollet-Montgriffon
01267 01460 Nurieux-Volognat
01279 01230 Oncieu
01280 01510 Ordonnaz
01281 01210 Ornex
01282 01430 Outriaz
01283 01100 Oyonnax
01284 01190 Ozan
01285 01600 Parcieux
01286 01300 Parves
01288 01630 Péron
01289 01960 Péronnas
01290 01800 Pérouges
01291 01540 Perrex
01292 01260 Le Petit-Abergement
01293 01430 Peyriat
01294 01300 Peyrieu
01295 01140 Peyzieux-sur-Saône
01296 01270 Pirajoux
01297 01120 Pizay
01298 01130 Plagne
01299 01330 Le Plantay
01300 01130 Le Poizat
01301 01310 Polliat
01302 01350 Pollieu
01303 01450 Poncin
01304 01160 Pont-d’Ain
01305 01190 Pont-de-Vaux
01306 01290 Pont-de-Veyle
01307 01460 Port
01308 01550 Pougny
01309 01250 Pouillat
01310 01300 Prémeyzel
01311 01110 Prémillieu
01312 01370 Pressiat
01313 01280 Prévessin-Moëns
01314 01160 Priay
01316 01510 Pugieu
01317 01250 Ramasse
01318 01390 Rancé
01319 01990 Relevant
01320 01750 Replonges
01321 01250 Revonnas
01322 01600 Reyrieux
01323 01190 Reyssouze
01325 01800 Rignieux-le-Franc
01328 01400 Romans
01329 01510 Rossillon
01330 01260 Ruffieu
01331 01450 Saint-Alban
01332 01380 Saint-André-de-Bâgé
01333 01390 Saint-André-de-Corcy
01334 01290 Saint-André-d’Huiriat
01335 01240 Saint-André-le-Bouchoux
01336 01960 Saint-André-sur-Vieux-Jonc
01337 01190 Saint-Bénigne
01338 01300 Saint-Benoît
01339 01600 Saint-Bernard
01340 01300 Saint-Bois
01341 01300 Saint-Champ
01343 01380 Saint-Cyr-sur-Menthon
01345 01500 Saint-Denis-en-Bugey
01344 01000 Saint-Denis-lès-Bourg
01346 01340 Saint-Didier-d’Aussiat
01347 01600 Saint-Didier-de-Formans
01348 01140 Saint-Didier-sur-Chalaronne
01342 01120 Sainte-Croix
01353 01600 Sainte-Euphémie
01366 01150 Sainte-Julie
01349 01800 Saint-Éloi
01382 01330 Sainte-Olive
01350 01370 Saint-Étienne-du-Bois
01351 01140 Saint-Étienne-sur-Chalaronne
01352 01190 Saint-Étienne-sur-Reyssouze
01354 01630 Saint-Genis-Pouilly
01355 01380 Saint-Genis-sur-Menthon
01356 01400 Saint-Georges-sur-Renon
01357 01130 Saint-Germain-de-Joux
01358 01300 Saint-Germain-les-Paroisses
01359 01240 Saint-Germain-sur-Renon
01360 01630 Saint-Jean-de-Gonville
01361 01800 Saint-Jean-de-Niost
01362 01390 Saint-Jean-de-Thurigneux
01363 01640 Saint-Jean-le-Vieux
01364 01560 Saint-Jean-sur-Reyssouze
01365 01290 Saint-Jean-sur-Veyle
01367 01560 Saint-Julien-sur-Reyssouze
01368 01540 Saint-Julien-sur-Veyle
01369 01250 Saint-Just
01370 01750 Saint-Laurent-sur-Saône
01371 01390 Saint-Marcel
01372 01510 Saint-Martin-de-Bavel
01373 01430 Saint-Martin-du-Frêne
01374 01160 Saint-Martin-du-Mont
01375 01310 Saint-Martin-le-Châtel
01376 01700 Saint-Maurice-de-Beynost
01378 01800 Saint-Maurice-de-Gourdans
01379 01500 Saint-Maurice-de-Rémens
01380 01560 Saint-Nizier-le-Bouchoux
01381 01320 Saint-Nizier-le-Désert
01383 01240 Saint-Paul-de-Varax
01384 01230 Saint-Rambert-en-Bugey
01385 01310 Saint-Rémy
01386 01150 Saint-Sorlin-en-Bugey
01387 01340 Saint-Sulpice
01388 01560 Saint-Trivier-de-Courtes
01389 01990 Saint-Trivier-sur-Moignans
01390 01150 Saint-Vulbas
01391 01270 Salavre
01392 01580 Samognat
01393 01400 Sandrans
01396 01150 Sault-Brénaz
01397 01220 Sauverny
01398 01480 Savigneux
01399 01170 Ségny
01400 01470 Seillonnaz
01401 01630 Sergy
01402 01190 Sermoyer
01403 01470 Serrières-de-Briord
01404 01450 Serrières-sur-Ain
01405 01960 Servas
01406 01560 Servignat
01407 01420 Seyssel
01408 01250 Simandre-sur-Suran
01409 01260 Songieu
01410 01580 Sonthonnax-la-Montagne
01411 01150 Souclin
01412 01400 Sulignat
01413 01420 Surjoux
01414 01260 Sutrieu
01415 01510 Talissieu
01416 01230 Tenay
01417 01110 Thézillieu
01418 01120 Thil
01419 01710 Thoiry
01420 01140 Thoissey
01421 01230 Torcieu
01422 01250 Tossiat
01423 01600 Toussieux
01424 01390 Tramoyes
01425 01160 La Tranclière
01426 01370 Treffort-Cuisiat
01427 01600 Trévoux
01428 01140 Valeins
01429 01660 Vandeins
01430 01160 Varambon
01431 01150 Vaux-en-Bugey
01432 01270 Verjon
01433 01560 Vernoux
01434 01330 Versailleux
01435 01210 Versonnex
01436 01170 Vesancy
01437 01560 Vescours
01439 01570 Vésines
01442 01260 Vieu
01441 01430 Vieu-d’Izenave
01443 01330 Villars-les-Dombes
01444 01150 Villebois
01445 01270 Villemotier
01446 01480 Villeneuve
01447 01250 Villereversure
01448 01200 Villes
01449 01320 Villette-sur-Ain
01450 01800 Villieu-Loyes-Mollon
01451 01440 Viriat
01452 01510 Virieu-le-Grand
01453 01260 Virieu-le-Petit
01454 01300 Virignin
01456 01350 Vongnes
01457 01540 Vonnas