Zoznam obcí departementu Eure

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Kompletný zoznam 675 obcí departementu Eure.

INSEE PSČ Obec
27001 27800 Aclou
27002 27570 Acon
27003 27400 Acquigny
27004 27120 Aigleville
27005 27600 Ailly
27006 27500 Aizier
27007 27410 Ajou
27008 27460 Alizay
27009 27250 Ambenay
27010 27140 Amécourt
27011 27370 Amfreville-la-Campagne
27012 27380 Amfreville-les-Champs
27013 27380 Amfreville-sous-les-Monts
27014 27400 Amfreville-sur-Iton
27015 27430 Andé
27016 27700 Les Andelys
27017 27930 Angerville-la-Campagne
27018 27290 Appeville-Annebault
27019 27820 Armentières-sur-Avre
27020 27180 Arnières-sur-Iton
27021 27260 Asnières
27022 27940 Aubevoye
27023 27180 Aulnay-sur-Iton
27025 27490 Autheuil-Authouillet
27026 27420 Authevernes
27027 27220 Les Authieux
27028 27290 Authou
27031 27930 Aviron
27032 27240 Avrilly
27033 27930 Bacquepuis
27034 27440 Bacqueville
27035 27260 Bailleul-la-Vallée
27036 27130 Bâlines
27037 27170 Barc
27038 27130 Les Barils
27039 27310 Barneville-sur-Seine
27040 27170 Barquet
27041 27330 La Barre-en-Ouche
27042 27230 Barville
27043 27160 Les Baux-de-Breteuil
27044 27180 Les Baux-Sainte-Croix
27045 27140 Bazincourt-sur-Epte
27046 27230 Bazoques
27047 27190 Beaubray
27048 27480 Beauficel-en-Lyons
27049 27410 Beaumesnil
27050 27170 Beaumontel
27051 27170 Beaumont-le-Roger
27052 27800 Le Bec-Hellouin
27053 27370 Le Bec-Thomas
27054 27160 Bémécourt
27055 27110 Bérengeville-la-Campagne
27056 27300 Bernay
27057 27180 Bernienville
27058 27700 Bernières-sur-Seine
27059 27660 Bernouville
27060 27630 Berthenonville
27061 27800 Berthouville
27062 27520 Berville-en-Roumois
27063 27170 Berville-la-Campagne
27064 27210 Berville-sur-Mer
27065 27210 Beuzeville
27066 27480 Bézu-la-Forêt
27067 27660 Bézu-Saint-Éloi
27068 27330 Bois-Anzeray
27069 27250 Bois-Arnault
27070 27150 Boisemont
27071 27260 Le Bois-Hellain
27072 27620 Bois-Jérôme-Saint-Ouen
27073 27220 Bois-le-Roi
27074 27800 Boisney
27075 27330 Bois-Normand-près-Lyre
27076 27120 Boisset-les-Prévanches
27077 27520 Boissey-le-Châtel
27078 27220 La Boissière
27079 27300 Boissy-Lamberville
27081 27120 Boncourt
27083 27290 Bonneville-Aptot
27082 27190 La Bonneville-sur-Iton
27084 27520 Bosc-Bénard-Commin
27085 27310 Bosc-Bénard-Crescy
27088 27330 Bosc-Renoult-en-Ouche
27089 27520 Bosc-Renoult-en-Roumois
27090 27670 Le Bosc-Roger-en-Roumois
27091 27310 Bosgouet
27092 27520 Bosguérard-de-Marcouville
27093 27670 Bosnormand
27094 27480 Bosquentin
27095 27800 Bosrobert
27096 27250 Les Bottereaux
27097 27700 Bouafles
27098 27150 Bouchevilliers
27099 27930 Le Boulay-Morin
27100 27210 Boulleville
27101 27500 Bouquelon
27102 27310 Bouquetot
27103 27310 Bourg-Achard
27104 27380 Bourg-Beaudouin
27105 27520 Bourgtheroulde-Infreville
27106 27230 Bournainville-Faverolles
27107 27500 Bourneville
27108 27580 Bourth
27109 27170 Bray
27110 27350 Brestot
27111 27220 Bretagnolles
27112 27160 Breteuil
27113 27800 Brétigny
27114 27640 Breuilpont
27115 27570 Breux-sur-Avre
27116 27800 Brionne
27117 27270 Broglie
27118 27930 Brosville
27119 27730 Bueil
27416 27240 Buis-sur-Damville
27120 27190 Burey
27121 27630 Bus-Saint-Rémy
27122 27420 Cahaignes
27123 27120 Caillouet-Orgeville
27124 27490 Cailly-sur-Eure
27125 27800 Calleville
27126 27500 Campigny
27127 27400 Canappeville
27128 27420 Cantiers
27129 27300 Caorches-Saint-Nicolas
27130 27270 Capelle-les-Grands
27131 27300 Carsix
27132 27180 Caugé
27133 27310 Caumont
27134 27350 Cauverville-en-Roumois
27135 27110 Cesseville
27136 27120 Chaignes
27137 27580 Chaise-Dieu-du-Theil
27138 27270 Chamblac
27139 27250 Chambord
27140 27120 Chambray
27141 27190 Champ-Dolent
27142 27600 Champenard
27143 27330 Champignolles
27144 27220 Champigny-la-Futelaye
27145 27240 Chanteloup
27146 27260 La Chapelle-Bayvel
27147 27930 La Chapelle-du-Bois-des-Faulx
27148 27270 La Chapelle-Gauthier
27149 27230 La Chapelle-Hareng
27150 27950 La Chapelle-Réanville
27151 27380 Charleval
27152 27420 Château-sur-Epte
27153 27150 Chauvincourt-Provemont
27154 27220 Chavigny-Bailleul
27155 27820 Chennebrun
27156 27250 Chéronvilliers
27157 27160 Le Chesne
27158 27930 Cierrey
27159 27160 Cintray
27160 27630 Civières
27161 27180 Claville
27162 27190 Collandres-Quincarnon
27163 27500 Colletot
27164 27170 Combon
27165 27190 Conches-en-Ouche
27166 27160 Condé-sur-Iton
27167 27290 Condé-sur-Risle
27168 27430 Connelles
27169 27210 Conteville
27170 27260 Cormeilles
27171 27120 Le Cormier
27172 27240 Corneuil
27173 27300 Corneville-la-Fouquetière
27174 27500 Corneville-sur-Risle
27175 27700 Corny
27176 27150 Coudray
27177 27220 Coudres
27179 27300 Courbépine
27180 27940 Courcelles-sur-Seine
27181 27320 Courdemanche
27182 27130 Courteilles
27183 27750 La Couture-Boussey
27184 27400 Crasville
27185 27110 Crestot
27187 27110 Criquebeuf-la-Campagne
27188 27340 Criquebeuf-sur-Seine
27189 27190 La Croisille
27190 27120 Croisy-sur-Eure
27191 27490 La Croix-Saint-Leufroy
27192 27110 Crosville-la-Vieille
27193 27530 Croth
27194 27700 Cuverville
27195 27160 Dame-Marie
27196 27340 Les Damps
27197 27630 Dampsmesnil
27198 27240 Damville
27199 27720 Dangu
27200 27930 Dardez
27201 27110 Daubeuf-la-Campagne
27202 27430 Daubeuf-près-Vatteville
27203 27120 Douains
27204 27150 Doudeauville-en-Vexin
27205 27380 Douville-sur-Andelle
27206 27320 Droisy
27207 27230 Drucourt
27208 27230 Duranville
27209 27290 Écaquelon
27210 27170 Écardenville-la-Campagne
27211 27490 Écardenville-sur-Eure
27212 27110 Écauville
27213 27630 Écos
27214 27440 Écouis
27215 27110 Ecquetot
27216 27930 Émalleville
27217 27190 Émanville
27218 27260 Épaignes
27219 27110 Épégard
27220 27730 Épieds
27221 27330 Épinay
27222 27560 Épreville-en-Lieuvin
27223 27310 Épreville-en-Roumois
27224 27110 Épreville-près-le-Neubourg
27225 27240 Les Essarts
27226 27150 Étrépagny
27227 27350 Étréville
27228 27350 Éturqueraye
27229 27000 Évreux
27230 27530 Ézy-sur-Eure
27231 27120 Fains
27232 27150 Farceaux
27233 27210 Fatouville-Grestain
27234 27930 Fauville
27235 27190 Faverolles-la-Campagne
27237 27230 Le Favril
27238 27190 Ferrières-Haut-Clocher
27239 27270 Ferrières-Saint-Hilaire
27240 27760 La Ferrière-sur-Risle
27241 27110 Feuguerolles
27242 27190 Le Fidelaire
27243 27210 Fiquefleur-Équainville
27244 27310 Flancourt-Catelon
27245 27480 Fleury-la-Forêt
27246 27380 Fleury-sur-Andelle
27247 27380 Flipou
27248 27230 Folleville
27249 27600 Fontaine-Bellenger
27250 27490 Fontaine-Heudebourg
27251 27300 Fontaine-l'Abbé
27252 27230 Fontaine-la-Louvet
27253 27550 Fontaine-la-Soret
27254 27120 Fontaine-sous-Jouy
27255 27510 Fontenay
27256 27220 La Forêt-du-Parc
27257 27510 Forêt-la-Folie
27258 27210 Fort-Moville
27259 27220 Foucrainville
27260 27210 Foulbec
27261 27370 Fouqueville
27262 27630 Fourges
27263 27500 Fourmetot
27264 27630 Fours-en-Vexin
27265 27160 Francheville
27266 27800 Franqueville
27267 27290 Freneuse-sur-Risle
27268 27190 Le Fresne
27269 27260 Fresne-Cauverville
27270 27700 Fresne-l'Archevêque
27271 27220 Fresney
27273 27120 Gadencourt
27274 27440 Gaillardbois-Cressenville
27275 27600 Gaillon
27276 27150 Gamaches-en-Vexin
27277 27220 Garencières
27278 27780 Garennes-sur-Eure
27279 27620 Gasny
27280 27930 Gauciel
27281 27190 Gaudreville-la-Rivière
27282 27930 Gauville-la-Campagne
27283 27330 Gisay-la-Coudre
27284 27140 Gisors
27285 27620 Giverny
27286 27560 Giverville
27287 27190 Glisolles
27288 27290 Glos-sur-Risle
27289 27390 La Goulafrière
27290 27170 Goupillières
27291 27580 Gournay-le-Guérin
27292 27410 Gouttières
27293 27240 Gouville
27294 27380 Grainville
27295 27270 Grand-Camp
27296 27410 Grandchain
27297 27240 Grandvilliers
27298 27110 Graveron-Sémerville
27299 27930 Gravigny
27300 27170 Grosley-sur-Risle
27301 27220 Grossœuvre
27302 27370 Le Gros-Theil
27303 27160 Guernanville
27304 27720 Guerny
27305 27160 La Guéroulde
27306 27930 Guichainville
27307 27700 Guiseniers
27308 27510 Guitry
27309 27220 L'Habit
27310 27150 Hacqueville
27311 27800 Harcourt
27312 27120 Hardencourt-Cocherel
27313 27370 La Harengère
27315 27700 Harquency
27316 27350 Hauville
27317 27350 La Haye-Aubrée
27318 27800 La Haye-de-Calleville
27319 27350 La Haye-de-Routot
27320 27370 La Haye-du-Theil
27321 27400 La Haye-le-Comte
27322 27400 La Haye-Malherbe
27323 27330 La Haye-Saint-Sylvestre
27324 27150 Hébécourt
27325 27800 Hecmanville
27326 27120 Hécourt
27327 27110 Hectomare
27329 27700 Hennezis
27330 27430 Herqueville
27331 27630 Heubécourt-Haricourt
27332 27400 Heudebouville
27333 27860 Heudicourt
27334 27230 Heudreville-en-Lieuvin
27335 27400 Heudreville-sur-Eure
27336 27950 La Heunière
27337 27700 Heuqueville
27338 27910 Les Hogues
27339 27400 Hondouville
27340 27310 Honguemare-Guenouville
27341 27570 L'Hosmes
27342 27400 Houetteville
27343 27120 Houlbec-Cocherel
27344 27370 Houlbec-près-le-Gros-Theil
27345 27410 La Houssaye
27346 27440 Houville-en-Vexin
27347 27930 Huest
27348 27460 Igoville
27349 27290 Illeville-sur-Montfort
27350 27770 Illiers-l'Évêque
27351 27400 Incarville
27353 27930 Irreville
27354 27110 Iville
27355 27540 Ivry-la-Bataille
27356 27410 Jonquerets-de-Livet
27358 27120 Jouy-sur-Eure
27359 27250 Juignettes
27360 27220 Jumelles
27362 27410 Landepéreuse
27361 27210 La Lande-Saint-Léger
27363 27350 Le Landin
27364 27470 Launay
27365 27690 Léry
27366 27910 Letteguives
27367 27560 Lieurey
27368 27220 Lignerolles
27369 27480 Lilly
27370 27440 Lisors
27371 27800 Livet-sur-Authou
27372 27150 Longchamps
27373 27480 Lorleau
27374 27190 Louversey
27375 27400 Louviers
27376 27650 Louye
27377 27480 Lyons-la-Forêt
27378 27320 La Madeleine-de-Nonancourt
27379 27150 Mainneville
27380 27800 Malleville-sur-le-Bec
27381 27300 Malouy
27382 27370 Mandeville
27383 27130 Mandres
27384 27210 Manneville-la-Raoult
27385 27500 Manneville-sur-Risle
27386 27460 Le Manoir
27387 27240 Manthelon
27388 27680 Marais-Vernier
27389 27110 Marbeuf
27390 27320 Marcilly-la-Campagne
27391 27810 Marcilly-sur-Eure
27392 27150 Martagny
27393 27210 Martainville
27394 27340 Martot
27395 27390 Mélicourt
27396 27850 Ménesqueville
27397 27120 Ménilles
27398 27300 Menneval
27399 27950 Mercey
27400 27640 Merey
27401 27930 Le Mesnil-Fuguet
27402 27190 Le Mesnil-Hardray
27403 27400 Le Mesnil-Jourdain
27404 27390 Mesnil-Rousset
27405 27150 Mesnil-sous-Vienne
27406 27650 Mesnil-sur-l'Estrée
27407 27440 Mesnil-Verclives
27408 27510 Mézières-en-Vexin
27410 27930 Miserey
27411 27320 Moisville
27412 27400 Montaure
27413 27290 Montfort-sur-Risle
27414 27390 Montreuil-l'Argillé
27415 27260 Morainville-Jouveaux
27417 27150 Morgny
27418 27800 Morsan
27419 27220 Mouettes
27420 27420 Mouflaines
27421 27220 Mousseaux-Neuville
27422 27430 Muids
27423 27650 Muzy
27424 27190 Nagel-Séez-Mesnil
27425 27550 Nassandres
27427 27250 Neaufles-Auvergny
27426 27830 Neaufles-Saint-Martin
27428 27110 Le Neubourg
27429 27730 Neuilly
27430 27150 La Neuve-Grange
27431 27330 La Neuve-Lyre
27432 27890 La Neuville-du-Bosc
27433 27800 Neuville-sur-Authou
27434 27560 Noards
27435 27560 La Noë-Poulain
27436 27190 Nogent-le-Sec
27437 27150 Nojeon-en-Vexin
27438 27320 Nonancourt
27439 27930 Normanville
27440 27940 Notre-Dame-de-l'Isle
27441 27800 Notre-Dame-d'Épine
27442 27390 Notre-Dame-du-Hamel
27444 27410 Le Noyer-en-Ouche
27445 27720 Noyers
27446 27190 Ormes
27447 27190 Orvaux
27448 27120 Pacy-sur-Eure
27449 27510 Panilleuse
27451 27180 Parville
27452 27170 Perriers-la-Campagne
27453 27910 Perriers-sur-Andelle
27454 27910 Perruel
27455 27230 Piencourt
27456 27400 Pinterville
27457 27130 Piseux
27458 27590 Pîtres
27459 27230 Les Places
27460 27300 Plainville
27462 27230 Le Planquay
27463 27300 Plasnes
27464 27180 Le Plessis-Grohan
27465 27120 Le Plessis-Hébert
27466 27170 Le Plessis-Sainte-Opportune
27467 27500 Pont-Audemer
27468 27290 Pont-Authou
27469 27340 Pont-de-l'Arche
27470 27360 Pont-Saint-Pierre
27471 27430 Porte-Joie
27472 27190 Portes
27473 27940 Port-Mort
27474 27740 Poses
27475 27560 La Poterie-Mathieu
27476 27500 Les Préaux
27477 27510 Pressagny-l'Orgueilleux
27478 27220 Prey
27480 27150 Puchay
27481 27130 Pullay
27482 27370 La Pyle
27483 27400 Quatremare
27484 27220 Quessigny
27485 27680 Quillebeuf-sur-Seine
27486 27110 Quittebeuf
27487 27380 Radepont
27488 27910 Renneville
27489 27930 Reuilly
27490 27420 Richeville
27491 27240 Roman
27492 27170 Romilly-la-Puthenaye
27493 27610 Romilly-sur-Andelle
27024 27240 Le Roncenay-Authenay
27495 27700 La Roquette
27496 27790 Rosay-sur-Lieure
27497 27350 Rougemontiers
27498 27110 Rouge-Perriers
27499 27270 La Roussière
27500 27350 Routot
27501 27120 Rouvray
27502 27250 Rugles
27503 27240 Le Sacq
27504 27930 Sacquenville
27505 27390 Saint-Agnan-de-Cernières
27506 27370 Saint-Amand-des-Hautes-Terres
27507 27220 Saint-André-de-l'Eure
27508 27250 Saint-Antonin-de-Sommaire
27510 27120 Saint-Aquilin-de-Pacy
27511 27110 Saint-Aubin-d'Écrosville
27512 27230 Saint-Aubin-de-Scellon
27513 27410 Saint-Aubin-des-Hayes
27514 27270 Saint-Aubin-du-Thenney
27515 27410 Saint-Aubin-le-Guichard
27516 27300 Saint-Aubin-le-Vertueux
27517 27600 Saint-Aubin-sur-Gaillon
27518 27680 Saint-Aubin-sur-Quillebeuf
27520 27450 Saint-Benoît-des-Ombres
27521 27820 Saint-Christophe-sur-Avre
27522 27450 Saint-Christophe-sur-Condé
27523 27300 Saint-Clair-d'Arcey
27527 27800 Saint-Cyr-de-Salerne
27529 27370 Saint-Cyr-la-Campagne
27530 27390 Saint-Denis-d'Augerons
27531 27520 Saint-Denis-des-Monts
27532 27160 Saint-Denis-du-Béhélan
27533 27140 Saint-Denis-le-Ferment
27534 27370 Saint-Didier-des-Bois
27519 27600 Sainte-Barbe-sur-Gaillon
27524 27110 Sainte-Colombe-la-Commanderie
27525 27950 Sainte-Colombe-près-Vernon
27526 27500 Sainte-Croix-sur-Aizier
27540 27620 Sainte-Geneviève-lès-Gasny
27535 27190 Saint-Élier
27536 27800 Saint-Éloi-de-Fourques
27537 27430 Saint-Étienne-du-Vauvray
27538 27450 Saint-Étienne-l'Allier
27539 27920 Saint-Étienne-sous-Bailleul
27541 27560 Saint-Georges-du-Mesnil
27542 27450 Saint-Georges-du-Vièvre
27543 27710 Saint-Georges-Motel
27544 27220 Saint-Germain-de-Fresney
27545 27370 Saint-Germain-de-Pasquier
27546 27930 Saint-Germain-des-Angles
27547 27230 Saint-Germain-la-Campagne
27548 27320 Saint-Germain-sur-Avre
27549 27500 Saint-Germain-Village
27550 27450 Saint-Grégoire-du-Vièvre
27551 27560 Saint-Jean-de-la-Léqueraye
27552 27270 Saint-Jean-du-Thenney
27553 27600 Saint-Julien-de-la-Liègue
27554 27950 Saint-Just
27555 27220 Saint-Laurent-des-Bois
27556 27390 Saint-Laurent-du-Tencement
27557 27300 Saint-Léger-de-Rôtes
27558 27520 Saint-Léger-du-Gennetey
27560 27930 Saint-Luc
27561 27210 Saint-Maclou
27562 27950 Saint-Marcel
27563 27500 Saint-Mards-de-Blacarville
27564 27230 Saint-Mards-de-Fresne
27569 27300 Saint-Martin-du-Tilleul
27570 27930 Saint-Martin-la-Campagne
27571 27450 Saint-Martin-Saint-Firmin
27572 27370 Saint-Meslin-du-Bosc
27573 27160 Saint-Nicolas-d'Attez
27574 27370 Saint-Nicolas-du-Bosc
27578 27160 Saint-Ouen-d'Attez
27579 27370 Saint-Ouen-de-Pontcheuil
27581 27680 Saint-Ouen-des-Champs
27580 27310 Saint-Ouen-de-Thouberville
27582 27670 Saint-Ouen-du-Tilleul
27584 27800 Saint-Paul-de-Fourques
27586 27520 Saint-Philbert-sur-Boissey
27587 27290 Saint-Philbert-sur-Risle
27588 27950 Saint-Pierre-d'Autils
27589 27920 Saint-Pierre-de-Bailleul
27590 27390 Saint-Pierre-de-Cernières
27591 27260 Saint-Pierre-de-Cormeilles
27592 27800 Saint-Pierre-de-Salerne
27593 27370 Saint-Pierre-des-Fleurs
27594 27450 Saint-Pierre-des-Ifs
27595 27370 Saint-Pierre-du-Bosguérard
27596 27330 Saint-Pierre-du-Mesnil
27597 27210 Saint-Pierre-du-Val
27598 27430 Saint-Pierre-du-Vauvray
27599 27600 Saint-Pierre-la-Garenne
27600 27270 Saint-Quentin-des-Isles
27601 27680 Saint-Samson-de-la-Roque
27602 27180 Saint-Sébastien-de-Morsent
27603 27560 Saint-Siméon
27604 27210 Saint-Sulpice-de-Grimbouville
27605 27260 Saint-Sylvestre-de-Cormeilles
27606 27500 Saint-Symphorien
27607 27680 Saint-Thurien
27608 27300 Saint-Victor-de-Chrétienville
27609 27800 Saint-Victor-d'Épine
27610 27130 Saint-Victor-sur-Avre
27611 27930 Saint-Vigor
27612 27950 Saint-Vincent-des-Bois
27519 27600 Sainte-Barbe-sur-Gaillon
27524 27110 Sainte-Colombe-la-Commanderie
27525 27950 Sainte-Colombe-près-Vernon
27526 27500 Sainte-Croix-sur-Aizier
27540 27620 Sainte-Geneviève-lès-Gasny
27613 27230 Saint-Vincent-du-Boulay
27565 27160 Sainte-Marguerite-de-l'Autel
27566 27410 Sainte-Marguerite-en-Ouche
27567 27150 Sainte-Marie-de-Vatimesnil
27568 27190 Sainte-Marthe
27576 27110 Sainte-Opportune-du-Bosc
27577 27680 Sainte-Opportune-la-Mare
27614 27150 Sancourt
27615 27930 Sassey
27616 27370 La Saussaye
27617 27150 Saussay-la-Campagne
27618 27190 Sébécourt
27620 27500 Selles
27621 27220 Serez
27622 27470 Serquigny
27623 27400 Surtauville
27624 27400 Surville
27625 27420 Suzay
27693 27240 Sylvains-les-Moulins
27626 27520 Theillement
27627 27230 Le Theil-Nolent
27628 27330 Thevray
27629 27230 Thiberville
27630 27800 Thibouville
27631 27290 Thierville
27632 27150 Le Thil
27633 27420 Les Thilliers-en-Vexin
27634 27240 Thomer-la-Sôgne
27635 27700 Le Thuit
27636 27370 Le Thuit-Anger
27637 27520 Thuit-Hébert
27638 27370 Le Thuit-Signol
27639 27370 Le Thuit-Simer
27640 27170 Tilleul-Dame-Agnès
27641 27110 Le Tilleul-Lambert
27642 27170 Le Tilleul-Othon
27643 27570 Tillières-sur-Avre
27644 27510 Tilly
27645 27500 Tocqueville
27646 27210 Le Torpt
27647 27700 Tosny
27648 27340 Tostes
27649 27440 Touffreville
27650 27180 Tournedos-Bois-Hubert
27651 27100 Tournedos-sur-Seine
27652 27930 Tourneville
27653 27510 Tourny
27654 27370 Tourville-la-Campagne
27655 27500 Tourville-sur-Pont-Audemer
27656 27500 Toutainville
27657 27290 Touville
27658 27110 Le Tremblay-Omonville
27659 27930 La Trinité
27660 27270 La Trinité-de-Réville
27661 27310 La Trinité-de-Thouberville
27662 27500 Triqueville
27663 27110 Le Troncq
27664 27480 Le Tronquay
27665 27680 Trouville-la-Haule
27666 27400 La Vacherie
27667 27300 Valailles
27668 27120 Le Val-David
27701 27100 Val-de-Reuil
27669 27350 Valletot
27670 27380 Vandrimare
27671 27210 Vannecrocq
27672 27910 Vascœuil
27673 27430 Vatteville
27528 27100 Le Vaudreuil
27674 27120 Vaux-sur-Eure
27676 27940 Venables
27677 27110 Venon
27678 27180 Les Ventes
27679 27130 Verneuil-sur-Avre
27680 27390 Verneusses
27681 27200 Vernon
27682 27870 Vesly
27683 27700 Vézillon
27684 27930 Le Vieil-Évreux
27685 27330 La Vieille-Lyre
27686 27680 Vieux-Port
27687 27600 Vieux-Villez
27688 27240 Villalet
27689 27120 Villegats
27690 27420 Villers-en-Vexin
27691 27940 Villers-sur-le-Roule
27692 27110 Villettes
27694 27950 Villez-sous-Bailleul
27695 27110 Villez-sur-le-Neubourg
27696 27640 Villiers-en-Désœuvre
27697 27400 Vironvay
27698 27110 Vitot
27699 27520 Voiscreville
27700 27370 Vraiville