Zoznam obcí departementu Bouches-du-Rhône

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je kompletný zoznam 119 obcí departementu Bouches-du-Rhône.

INSEE PSČ Obec Rozloha Hustota Počet obyvateľov 2006
13001 13090
13100
Aix-en-Provence (CAAP) 000000000000186.0800000000186,08 000000000000766.0000000000766 142 534
13002 13190 Allauch (CUM) 000000000000050.300000000050,30 000000000000379.0000000000379 19 057
13003 13980 Alleins (CAS) 000000000000016.780000000016,78 000000000000141.0000000000141 2 368
13004 13200 Arles (CAA) 000000000000758.9300000000758,93 000000000000068.000000000068 51 970
13005 13400 Aubagne (CAG) 000000000000054.900000000054,90 000000000000814.0000000000814 44 682
13006 13930 Aureille 000000000000021.740000000021,74 000000000000067.000000000067 1 450
13007 13390 Auriol (CAG) 000000000000044.640000000044,64 000000000000256.0000000000256 11 442
13008 13121 Aurons (CAS) 000000000000012.820000000012,82 000000000000041.000000000041 527
13009 13330 La Barben (CAS) 000000000000022.850000000022,85 000000000000031.000000000031 706
13010 13570 Barbentane 000000000000027.130000000027,13 000000000000137.0000000000137 3 711
13011 13520 Les Baux-de-Provence 000000000000018.070000000018,07 000000000000021.000000000021 381
13012 13100 Beaurecueil (CAAP) 000000000000009.86000000009,86 000000000000062.000000000062 611
13013 13720 Belcodène 000000000000012.970000000012,97 000000000000131.0000000000131 1 697
13014 13130 Berre-l'Étang (CAS) 000000000000043.640000000043,64 000000000000320.0000000000320 13 953
13015 13320 Bouc-Bel-Air (CAAP) 000000000000021.750000000021,75 000000000000630.0000000000630 13 711
13016 13720 La Bouilladisse 000000000000012.610000000012,61 000000000000441.0000000000441 5 561
13017 13150 Boulbon (CAA) 000000000000019.330000000019,33 000000000000079.000000000079 1 532
13018 13440 Cabannes 000000000000020.910000000020,91 000000000000204.0000000000204 4 268
13019 13480 Cabriès (CAAP) 000000000000036.550000000036,55 000000000000229.0000000000229 8 362
13020 13950 Cadolive 000000000000004.18000000004,18 000000000000508.0000000000508 2 125
13119 13470 Carnoux-en-Provence (CUM) 000000000000003.45000000003,45 000000000001999.00000000001 999 6 896
13021 13620 Carry-le-Rouet (CUM) 000000000000010.100000000010,10 000000000000630.0000000000630 6 358
13022 13260 Cassis (CUM) 000000000000026.870000000026,87 000000000000290.0000000000290 7 788
13023 13600 Ceyreste (CUM) 000000000000022.610000000022,61 000000000000180.0000000000180 4 076
13024 13350 Charleval (CAS) 000000000000014.410000000014,41 000000000000161.0000000000161 2 324
13025 13790 Châteauneuf-le-Rouge (CAAP) 000000000000013.150000000013,15 000000000000156.0000000000156 2 053
13026 13220 Châteauneuf-les-Martigues (CUM) 000000000000031.650000000031,65 000000000000374.0000000000374 11 829
13027 13160 Châteaurenard 000000000000034.950000000034,95 000000000000401.0000000000401 14 000
13028 13600 La Ciotat (CUM) 000000000000031.460000000031,46 000000000001021.00000000001 021 32 126
13029 13250 Cornillon-Confoux (SANB) 000000000000014.950000000014,95 000000000000087.000000000087 1 304
13118 13111 Coudoux (CAAP) 000000000000012.650000000012,65 000000000000260.0000000000260 3 292
13030 13780 Cuges-les-Pins (CAG) 000000000000038.810000000038,81 000000000000118.0000000000118 4 589
13031 13112 La Destrousse 000000000000002.93000000002,93 000000000000923.0000000000923 2 705
13032 13510 Éguilles (CAAP) 000000000000034.070000000034,07 000000000000220.0000000000220 7 491
13033 13820 Ensuès-la-Redonne (CUM) 000000000000025.830000000025,83 000000000000197.0000000000197 5 096
13034 13810 Eygalières 000000000000033.970000000033,97 000000000000058.000000000058 1 955
13035 13430 Eyguières (CAS) 000000000000068.750000000068,75 000000000000091.000000000091 6 285
13036 13630 Eyragues 000000000000020.780000000020,78 000000000000201.0000000000201 4 179
13037 13580 La Fare-les-Oliviers (CAS) 000000000000013.980000000013,98 000000000000463.0000000000463 6 476
13038 13990 Fontvieille 000000000000040.180000000040,18 000000000000085.000000000085 3 417
13039 13270 Fos-sur-Mer (SANB) 000000000000092.310000000092,31 000000000000170.0000000000170 15 734
13040 13710 Fuveau (CAAP) 000000000000030.020000000030,02 000000000000288.0000000000288 8 653
13041 13120 Gardanne 000000000000027.020000000027,02 000000000000779.0000000000779 21 062
13042 13420 Gémenos (CUM) 000000000000032.750000000032,75 000000000000180.0000000000180 5 882
13043 13180 Gignac-la-Nerthe (CUM) 000000000000008.64000000008,64 000000000001078.00000000001 078 9 310
13044 13450 Grans (SANB) 000000000000027.600000000027,60 000000000000146.0000000000146 4 033
13045 13690 Graveson 000000000000023.540000000023,54 000000000000159.0000000000159 3 736
13046 13850 Gréasque 000000000000006.15000000006,15 000000000000619.0000000000619 3 809
13047 13800 Istres (SANB) 000000000000113.7300000000113,73 000000000000370.0000000000370 42 090
13048 13490 Jouques (CAAP) 000000000000080.350000000080,35 000000000000049.000000000049 3 925
13049 13113 Lamanon (CAS) 000000000000019.190000000019,19 000000000000090.000000000090 1 735
13050 13410 Lambesc (CAAP) 000000000000065.340000000065,34 000000000000125.0000000000125 8 195
13051 13680 Lançon-Provence (CAS) 000000000000068.920000000068,92 000000000000109.0000000000109 7 530
13052 13910 Maillane 000000000000016.770000000016,77 000000000000125.0000000000125 2 092
13053 13370 Mallemort (CAS) 000000000000028.160000000028,16 000000000000199.0000000000199 5 590
13054 13700 Marignane (CUM) 000000000000023.160000000023,16 000000000001421.00000000001 421 32 921
13055 13001
13002
13003
13004
13005
13006
13007
13008
13009
13010
13011
13012
13013
13014
13015
13016
Marseille (CUM) 000000000000240.6200000000240,62 000000000003487.00000000003 487 839 043
13056 13500 Martigues (CAPM) 000000000000071.440000000071,44 000000000000648.0000000000648 46 318
13057 13103 Mas-Blanc-des-Alpilles 000000000000001.57000000001,57 000000000000303.0000000000303 476
13058 13520 Maussane-les-Alpilles 000000000000031.600000000031,60 000000000000068.000000000068 2 153
13059 13650 Meyrargues (CAAP) 000000000000041.670000000041,67 000000000000082.000000000082 3 400
13060 13590 Meyreuil (CAAP) 000000000000020.130000000020,13 000000000000245.0000000000245 4 932
13062 13105 Mimet (CAAP) 000000000000018.700000000018,70 000000000000235.0000000000235 4 389
13063 13140 Miramas (SANB) 000000000000025.740000000025,74 000000000000952.0000000000952 24 517
13064 13940 Mollégès 000000000000014.200000000014,20 000000000000168.0000000000168 2 390
13065 13890 Mouriès 000000000000038.350000000038,35 000000000000079.000000000079 3 012
13066 13550 Noves 000000000000027.920000000027,92 000000000000176.0000000000176 4 906
13067 13660 Orgon 000000000000034.780000000034,78 000000000000086.000000000086 2 976
13068 13520 Paradou 000000000000016.150000000016,15 000000000000078.000000000078 1 263
13069 13330 Pélissanne (CAS) 000000000000019.110000000019,11 000000000000474.0000000000474 9 049
13071 13170 Les Pennes-Mirabeau (CAAP) 000000000000033.660000000033,66 000000000000601.0000000000601 20 231
13070 13821 La Penne-sur-Huveaune (CAG) 000000000000003.56000000003,56 000000000001728.00000000001 728 6 153
13072 13790 Peynier (CAAP) 000000000000024.760000000024,76 000000000000119.0000000000119 2 956
13073 13124 Peypin 000000000000013.350000000013,35 000000000000394.0000000000394 5 259
13074 13860 Peyrolles-en-Provence (CAAP) 000000000000034.900000000034,90 000000000000121.0000000000121 4 240
13075 13380 Plan-de-Cuques (CUM) 000000000000008.52000000008,52 000000000001237.00000000001 237 10 536
13076 13750 Plan-d'Orgon 000000000000014.940000000014,94 000000000000181.0000000000181 2 698
13077 13110 Port-de-Bouc (CAPM) 000000000000011.460000000011,46 000000000001530.00000000001 530 17 529
13078 13230 Port-Saint-Louis-du-Rhône (SANB) 000000000000073.380000000073,38 000000000000116.0000000000116 8 483
13079 13114 Puyloubier (CAAP) 000000000000040.850000000040,85 000000000000041.000000000041 1 671
13080 13610 Le Puy-Sainte-Réparade (CAAP) 000000000000046.290000000046,29 000000000000110.0000000000110 5 112
13081 13340 Rognac (CAS) 000000000000017.460000000017,46 000000000000681.0000000000681 11 883
13082 13840 Rognes (CAAP) 000000000000058.320000000058,32 000000000000077.000000000077 4 518
13083 13870 Rognonas 000000000000009.41000000009,41 000000000000422.0000000000422 3 967
13084 13640 La Roque-d'Anthéron (CAAP) 000000000000025.490000000025,49 000000000000194.0000000000194 4 945
13085 13830 Roquefort-la-Bédoule (CUM) 000000000000031.150000000031,15 000000000000161.0000000000161 5 016
13086 13360 Roquevaire (CAG) 000000000000023.830000000023,83 000000000000349.0000000000349 8 319
13087 13790 Rousset (CAAP) 000000000000019.500000000019,50 000000000000209.0000000000209 4 085
13088 13740 Le Rove (CUM) 000000000000022.970000000022,97 000000000000177.0000000000177 4 077
13089 13670 Saint-Andiol 000000000000016.000000000016,00 000000000000200.0000000000200 3 203
13090 13100 Saint-Antonin-sur-Bayon (CAAP) 000000000000017.570000000017,57 000000000000007.00000000007 131
13091 13760 Saint-Cannat (CAAP) 000000000000036.540000000036,54 000000000000142.0000000000142 5 183
13092 13250 Saint-Chamas (CAS) 000000000000026.710000000026,71 000000000000272.0000000000272 7 268
13096 13460 Saintes-Maries-de-la-Mer 000000000000374.6100000000374,61 000000000000006.00000000006 2 341
13093 13610 Saint-Estève-Janson (CAAP) 000000000000008.65000000008,65 000000000000039.000000000039 337
13094 13103 Saint-Étienne-du-Grès 000000000000029.040000000029,04 000000000000073.000000000073 2 111
13095 13100 Saint-Marc-Jaumegarde (CAAP) 000000000000022.560000000022,56 000000000000048.000000000048 1 086
13097 13310 Saint-Martin-de-Crau (CAA) 000000000000214.8700000000214,87 000000000000053.000000000053 11 321
13098 13920 Saint-Mitre-les-Remparts (CAPM) 000000000000021.020000000021,02 000000000000255.0000000000255 5 362
13099 13115 Saint-Paul-lès-Durance (CAAP) 000000000000045.810000000045,81 000000000000021.000000000021 956
13061 13150 Saint-Pierre-de-Mézoargues (CAA) 000000000000004.13000000004,13 000000000000061.000000000061 250
13100 13210 Saint-Rémy-de-Provence 000000000000089.090000000089,09 000000000000115.0000000000115 10 203
13101 13119 Saint-Savournin 000000000000005.89000000005,89 000000000000505.0000000000505 2 975
13102 13730 Saint-Victoret (CUM) 000000000000004.73000000004,73 000000000001388.00000000001 388 6 566
13103 13300 Salon-de-Provence (CAS) 000000000000070.300000000070,30 000000000000571.0000000000571 40 147
13104 13960 Sausset-les-Pins (CUM) 000000000000012.100000000012,10 000000000000601.0000000000601 7 278
13105 13560 Sénas (CAS) 000000000000030.610000000030,61 000000000000200.0000000000200 6 127
13106 13240 Septèmes-les-Vallons (CUM) 000000000000017.840000000017,84 000000000000567.0000000000567 10 117
13107 13109 Simiane-Collongue (CAAP) 000000000000029.840000000029,84 000000000000191.0000000000191 5 697
13108 13150 Tarascon (CAA) 000000000000073.970000000073,97 000000000000181.0000000000181 13 376
13109 13100 Le Tholonet (CAAP) 000000000000010.820000000010,82 000000000000207.0000000000207 2 237
13110 13530 Trets (CAAP) 000000000000070.310000000070,31 000000000000143.0000000000143 10 033
13111 13126 Vauvenargues (CAAP) 000000000000054.310000000054,31 000000000000016.000000000016 896
13112 13880 Velaux (CAS) 000000000000025.230000000025,23 000000000000326.0000000000326 8 221
13113 13770 Venelles (CAAP) 000000000000020.540000000020,54 000000000000397.0000000000397 8 156
13114 13122 Ventabren (CAAP) 000000000000026.320000000026,32 000000000000184.0000000000184 4 842
13115 13116 Vernègues (CAS) 000000000000015.890000000015,89 000000000000083.000000000083 1 323
13116 13670 Verquières 000000000000004.59000000004,59 000000000000171.0000000000171 786
13117 13127 Vitrolles (CAAP) 000000000000036.580000000036,58 000000000001017.00000000001 017 37 190