Zoznam obcí departementu Deux-Sèvres

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Kompletný zoznam 305 obcí departementu Deux-Sèvres.

INSEE PSČ Obec
79001 79240 L'Absie
79002 79200 Adilly
79003 79230 Aiffres
79004 79370 Aigonnay
79005 79600 Airvault
79006 79190 Les Alleuds
79007 79130 Allonne
79008 79350 Amailloux
79009 79210 Amuré
79010 79210 Arçais
79011 79110 Ardilleux
79012 79160 Ardin
79013 79150 Argenton-les-Vallées
79014 79290 Argenton-l'Église
79015 79170 Asnières-en-Poitou
79016 79600 Assais-les-Jumeaux
79018 79110 Aubigné
79019 79390 Aubigny
79020 79400 Augé
79022 79600 Availles-Thouarsais
79023 79800 Avon
79024 79400 Azay-le-Brûlé
79025 79130 Azay-sur-Thouet
79027 79110 La Bataille
79029 79420 Beaulieu-sous-Parthenay
79030 79370 Beaussais
79031 79360 Beauvoir-sur-Niort
79032 79160 Béceleuf
79033 79360 Belleville
79034 79000 Bessines
79035 79130 Le Beugnon
79038 79300 Boismé
79039 79360 Boisserolles
79040 79310 La Boissière-en-Gâtine
79042 79800 Bougon
79043 79290 Bouillé-Loretz
79044 79290 Bouillé-Saint-Paul
79045 79110 Bouin
79046 79210 Le Bourdet
79047 79600 Boussais
79049 79300 Bressuire
79050 79140 Bretignolles
79051 79320 Le Breuil-Bernard
79053 79150 Le Breuil-sous-Argenton
79054 79100 Brie
79055 79170 Brieuil-sur-Chizé
79056 79290 Brion-près-Thouet
79057 79170 Brioux-sur-Boutonne
79058 79230 Brûlain
79059 79240 Le Busseau
79060 79190 Caunay
79061 79370 Celles-sur-Belle
79062 79140 Cerizay
79063 79290 Cersay
79064 79500 Chail
79066 79220 Champdeniers-Saint-Denis
79068 79340 Chantecorps
79069 79320 Chanteloup
79070 79220 La Chapelle-Bâton
79071 79200 La Chapelle-Bertrand
79072 79300 La Chapelle-Gaudin
79074 79190 La Chapelle-Pouilloux
79075 79240 La Chapelle-Saint-Étienne
79076 79430 La Chapelle-Saint-Laurent
79077 79160 La Chapelle-Thireuil
79080 79200 Châtillon-sur-Thouet
79081 79180 Chauray
79083 79110 Chef-Boutonne
79084 79120 Chenay
79085 79170 Chérigné
79086 79410 Cherveux
79087 79120 Chey
79088 79350 Chiché
79089 79600 Le Chillou
79090 79170 Chizé
79091 79140 Cirières
79092 79420 Clavé
79094 79350 Clessé
79095 79190 Clussais-la-Pommeraie
79096 79140 Combrand
79098 79800 La Couarde
79099 79150 La Coudre
79100 79510 Coulon
79101 79160 Coulonges-sur-l'Autize
79102 79330 Coulonges-Thouarsais
79103 79440 Courlay
79104 79220 Cours
79105 79340 Coutières
79106 79110 Couture-d'Argenson
79048 79260 La Crèche
79107 79110 Crézières
79108 79390 Doux
79109 79410 Échiré (CAN)
79111 79170 Ensigné
79112 79270 Épannes
79113 79150 Étusson
79114 79400 Exireuil
79115 79800 Exoudun
79116 79350 Faye-l'Abbesse
79117 79160 Faye-sur-Ardin
79118 79450 Fénery
79119 79160 Fenioux
79120 79390 La Ferrière-en-Parthenay
79121 79340 Fomperron
79122 79110 Fontenille-Saint-Martin-d'Entraigues
79123 79380 La Forêt-sur-Sèvre
79124 79340 Les Forges
79125 79230 Fors
79126 79360 Les Fosses
79127 79360 La Foye-Monjault
79128 79260 François
79129 79370 Fressines
79130 79270 Frontenay-Rohan-Rohan
79131 79330 Geay
79132 79150 Genneton
79133 79220 Germond-Rouvre
79134 79330 Glénay
79135 79200 Gourgé
79136 79110 Gournay-Loizé
79137 79360 Granzay-Gript
79139 79220 Les Groseillers
79140 79110 Hanc
79141 79600 Irais
79142 79170 Juillé
79144 79230 Juscorps
79145 79200 Lageon
79147 79240 Largeasse
79148 79120 Lezay
79149 79390 Lhoumois
79150 79190 Limalonges
79152 79190 Lorigné
79153 79110 Loubigné
79154 79110 Loubillé
79156 79600 Louin
79157 79100 Louzy
79158 79170 Luché-sur-Brioux
79159 79330 Luché-Thouarsais
79160 79170 Lusseray
79161 79100 Luzay
79162 79460 Magné
79163 79190 Mairé-Levescault
79164 79500 Maisonnay
79165 79600 Maisontiers
79166 79360 Marigny
79167 79600 Marnes
79168 79150 Massais
79079 79700 Mauléon
79170 79210 Mauzé-sur-le-Mignon
79171 79100 Mauzé-Thouarsais
79172 79310 Mazières-en-Gâtine
79173 79500 Mazières-sur-Béronne
79174 79500 Melle
79175 79190 Melleran
79176 79340 Ménigoute
79177 79120 Messé
79178 79100 Missé
79179 79320 Moncoutant
79180 79190 Montalembert
79183 79140 Montravers
79184 79800 La Mothe-Saint-Héray
79185 79370 Mougon
79187 79150 Moutiers-sous-Argenton
79188 79320 Moutiers-sous-Chantemerle
79189 79400 Nanteuil
79190 79130 Neuvy-Bouin
79191 79000 Niort
79195 79250 Nueil-les-Aubiers
79196 79100 Oiron
79197 79390 Oroux
79198 79170 Paizay-le-Chapt
79199 79500 Paizay-le-Tort
79200 79220 Pamplie
79201 79800 Pamproux
79202 79200 Parthenay
79203 79100 Pas-de-Jeu
79204 79170 Périgné
79205 79190 Pers
79207 79700 La Petite-Boissière
79208 79200 La Peyratte
79209 79330 Pierrefitte
79210 79140 Le Pin
79211 79110 Pioussay
79212 79190 Pliboux
79213 79200 Pompaire
79214 79500 Pouffonds
79215 79130 Pougne-Hérisson
79216 79230 Prahecq
79217 79370 Prailles
79218 79390 Pressigny
79219 79210 Priaires
79220 79210 Prin-Deyrançon
79078 79360 Prissé-la-Charrière
79222 79320 Pugny
79223 79160 Puihardy
79225 79420 Reffannes
79226 79130 Le Retail
79229 79270 La Rochénard
79230 79120 Rom
79231 79260 Romans
79235 79700 Saint-Amand-sur-Sèvre
79236 79380 Saint-André-sur-Sèvre
79238 79300 Saint-Aubin-du-Plain
79239 79450 Saint-Aubin-le-Cloud
79241 79220 Saint-Christophe-sur-Roc
79242 79150 Saint-Clémentin
79243 79120 Saint-Coutant
79244 79100 Saint-Cyr-la-Lande
79240 79370 Sainte-Blandine
79246 79800 Sainte-Eanne
79250 79330 Sainte-Gemme
79283 79260 Sainte-Néomaye
79284 79220 Sainte-Ouenne
79292 79100 Sainte-Radegonde
79297 79120 Sainte-Soline
79247 79360 Saint-Étienne-la-Cigogne
79300 79100 Sainte-Verge
79249 79410 Saint-Gelais
79251 79500 Saint-Génard
79252 79600 Saint-Généroux
79253 79400 Saint-Georges-de-Noisné
79254 79210 Saint-Georges-de-Rex
79255 79200 Saint-Germain-de-Longue-Chaume
79256 79340 Saint-Germier
79257 79210 Saint-Hilaire-la-Palud
79258 79100 Saint-Jacques-de-Thouars
79259 79100 Saint-Jean-de-Thouars
79260 79600 Saint-Jouin-de-Marnes
79261 79380 Saint-Jouin-de-Milly
79263 79160 Saint-Laurs
79264 79500 Saint-Léger-de-la-Martinière
79265 79100 Saint-Léger-de-Montbrun
79267 79420 Saint-Lin
79268 79600 Saint-Loup-Lamairé
79269 79160 Saint-Maixent-de-Beugné
79270 79400 Saint-Maixent-l'École
79271 79310 Saint-Marc-la-Lande
79273 79230 Saint-Martin-de-Bernegoue
79274 79100 Saint-Martin-de-Mâcon
79276 79400 Saint-Martin-de-Saint-Maixent
79277 79290 Saint-Martin-de-Sanzay
79278 79420 Saint-Martin-du-Fouilloux
79279 79500 Saint-Martin-lès-Melle
79280 79150 Saint-Maurice-la-Fougereuse
79281 79410 Saint-Maxire
79282 79370 Saint-Médard
79285 79310 Saint-Pardoux
79286 79240 Saint-Paul-en-Gâtine
79289 79700 Saint-Pierre-des-Échaubrognes
79290 79160 Saint-Pompain
79293 79410 Saint-Rémy
79294 79230 Saint-Romans-des-Champs
79295 79500 Saint-Romans-lès-Melle
79298 79270 Saint-Symphorien
79299 79330 Saint-Varent
79301 79500 Saint-Vincent-la-Châtre
79302 79400 Saivres
79303 79800 Salles
79304 79270 Sansais
79306 79200 Saurais
79307 79190 Sauzé-Vaussais
79308 79000 Sciecq
79309 79240 Scillé
79310 79170 Secondigné-sur-Belle
79311 79130 Secondigny
79312 79170 Séligné
79313 79120 Sepvret
79314 79110 Sompt
79316 79800 Soudan
79318 79310 Soutiers
79319 79800 Souvigné
79320 79220 Surin
79321 79100 Taizé
79322 79200 Le Tallud
79325 79600 Tessonnière
79326 79390 Thénezay
79327 79370 Thorigné
79328 79360 Thorigny-sur-le-Mignon
79329 79100 Thouars
79330 79110 Tillou
79331 79100 Tourtenay
79332 79240 Trayes
79333 79150 Ulcot
79334 79210 Usseau
79335 79270 Vallans
79336 79120 Vançais
79337 79270 Le Vanneau-Irleau
79338 79120 Vanzay
79339 79340 Vasles
79340 79420 Vausseroux
79341 79420 Vautebis
79342 79240 Vernoux-en-Gâtine
79343 79170 Vernoux-sur-Boutonne
79345 79310 Verruyes
79346 79170 Le Vert
79347 79200 Viennay
79348 79170 Villefollet
79349 79110 Villemain
79350 79360 Villiers-en-Bois
79351 79160 Villiers-en-Plaine
79352 79170 Villiers-sur-Chizé
79353 79370 Vitré
79354 79310 Vouhé
79355 79230 Vouillé
79356 79150 Voultegon
79357 79220 Xaintray