Zoznam obcí departementu Loire-Atlantique

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Kompletný zoznam 221 obcí departementu Loire-Atlantique.

INSEE PSČ Obec
44001 44170 Abbaretz
44002 44140 Aigrefeuille-sur-Maine
44003 44150 Ancenis
44004 44150 Anetz
44005 44320 Arthon-en-Retz
44006 44410 Assérac
44007 44460 Avessac
44008 44450 Barbechat
44009 44115 Basse-Goulaine
44010 44740 Batz-sur-Mer
44055 44500 La Baule-Escoublac
44011 44370 Belligné
44012 44760 La Bernerie-en-Retz
44013 44160 Besné
44014 44140 Le Bignon
44015 44130 Blain
44016 44430 La Boissière-du-Doré
44017 44540 Bonnœuvre
44018 44830 Bouaye
44019 44260 Bouée
44020 44340 Bouguenais
44021 44580 Bourgneuf-en-Retz
44022 44190 Boussay
44023 44130 Bouvron
44024 44830 Brains
44025 44750 Campbon
44026 44470 Carquefou
44027 44390 Casson
44028 44850 Le Cellier
44029 44450 La Chapelle-Basse-Mer
44030 44410 La Chapelle-des-Marais
44031 44670 La Chapelle-Glain
44032 44330 La Chapelle-Heulin
44033 44260 La Chapelle-Launay
44034 44370 La Chapelle-Saint-Sauveur
44035 44240 La Chapelle-sur-Erdre
44036 44110 Châteaubriant
44037 44690 Château-Thébaud
44038 44320 Chauvé
44039 44640 Cheix-en-Retz
44040 44680 Chéméré
44221 44810 La Chevallerais
44041 44118 La Chevrolière
44043 44190 Clisson
44044 44290 Conquereuil
44156 44650 Corcoué-sur-Logne
44045 44360 Cordemais
44046 44560 Corsept
44047 44220 Couëron
44048 44521 Couffé
44049 44490 Le Croisic
44050 44160 Crossac
44051 44590 Derval
44052 44480 Donges
44053 44530 Drefféac
44054 44110 Erbray
44056 44130 Fay-de-Bretagne
44057 44460 Fégréac
44058 44660 Fercé
44059 44580 Fresnay-en-Retz
44060 49123 Le Fresne-sur-Loire
44061 44320 Frossay
44062 44130 Le Gâvre
44223 44140 Geneston
44063 44190 Gétigné
44064 44190 Gorges
44065 44520 Grand-Auverné
44066 44119 Grandchamps-des-Fontaines
44224 44170 La Grigonnais
44067 44290 Guémené-Penfao
44068 44530 Guenrouet
44069 44350 Guérande
44070 44690 La Haie-Fouassière
44071 44115 Haute-Goulaine
44072 44410 Herbignac
44073 44810 Héric
44074 44610 Indre
44075 44520 Issé
44076 44170 Jans
44077 44440 Joué-sur-Erdre
44078 44670 Juigné-des-Moutiers
44079 44430 Le Landreau
44080 44260 Lavau-sur-Loire
44081 44650 Legé
44082 44850 Ligné
44083 44310 La Limouzinière
44084 44430 Le Loroux-Bottereau
44085 44110 Louisfert
44086 44590 Lusanger
44087 44270 Machecoul
44088 44690 Maisdon-sur-Sèvre
44089 44260 Malville
44090 44270 La Marne
44091 44170 Marsac-sur-Don
44092 44290 Massérac
44093 44540 Maumusson
44094 44470 Mauves-sur-Loire
44095 44520 La Meilleraye-de-Bretagne
44096 44522 Mésanger
44097 44420 Mesquer
44098 44780 Missillac
44099 44520 Moisdon-la-Rivière
44100 44690 Monnières
44101 44620 La Montagne (NM)
44102 44140 Montbert
44103 44550 Montoir-de-Bretagne
44104 44370 Montrelais
44105 44590 Mouais
44106 44580 Les Moutiers-en-Retz
44107 44850 Mouzeil
44108 44330 Mouzillon
44109 44000 Nantes
44110 44390 Nort-sur-Erdre
44111 44130 Notre-Dame-des-Landes
44112 44110 Noyal-sur-Brutz
44113 44170 Nozay
44114 44700 Orvault
44115 44521 Oudon
44116 44560 Paimbœuf
44117 44330 Le Pallet
44118 44440 Pannecé
44119 44270 Paulx
44120 44640 Le Pellerin
44121 44670 Petit-Auverné
44122 44390 Petit-Mars
44123 44290 Pierric
44124 44540 Le Pin
44125 44420 Piriac-sur-Mer
44126 44770 La Plaine-sur-Mer
44127 44140 La Planche
44128 44630 Plessé
44129 44160 Pontchâteau
44130 44860 Pont-Saint-Martin
44131 44210 Pornic
44132 44380 Pornichet
44133 44710 Port-Saint-Père
44134 44522 Pouillé-les-Côteaux
44135 44510 Le Pouliguen
44136 44770 Préfailles
44137 44260 Prinquiau
44138 44390 Puceul
44139 44750 Quilly
44140 44330 La Regrippière
44141 44430 La Remaudière
44142 44140 Remouillé
44143 44400 Rezé
44144 44440 Riaillé
44222 44522 La Roche-Blanche
44145 44640 Rouans
44146 44660 Rougé
44147 44370 La Rouxière
44148 44660 Ruffigné
44149 44390 Saffré
44150 44860 Saint-Aignan-Grandlieu
44151 44117 Saint-André-des-Eaux
44153 44110 Saint-Aubin-des-Châteaux
44154 44250 Saint-Brevin-les-Pins
44155 44310 Saint-Colomban
44152 44160 Sainte-Anne-sur-Brivet
44172 44980 Sainte-Luce-sur-Loire
44186 44680 Sainte-Pazanne
44189 44160 Sainte-Reine-de-Bretagne
44157 44270 Saint-Étienne-de-Mer-Morte
44158 44360 Saint-Étienne-de-Montluc
44159 44690 Saint-Fiacre-sur-Maine
44160 44150 Saint-Géréon
44161 44530 Saint-Gildas-des-Bois
44162 44800 Saint-Herblain
44163 44150 Saint-Herblon
44164 44680 Saint-Hilaire-de-Chaléons
44165 44190 Saint-Hilaire-de-Clisson
44166 44640 Saint-Jean-de-Boiseau
44168 44720 Saint-Joachim
44169 44450 Saint-Julien-de-Concelles
44170 44670 Saint-Julien-de-Vouvantes
44171 44710 Saint-Léger-les-Vignes
44173 44190 Saint-Lumine-de-Clisson
44174 44310 Saint-Lumine-de-Coutais
44175 44410 Saint-Lyphard
44176 44550 Saint-Malo-de-Guersac
44178 44680 Saint-Mars-de-Coutais
44179 44850 Saint-Mars-du-Désert
44180 44540 Saint-Mars-la-Jaille
44181 44270 Saint-Même-le-Tenu
44182 44730 Saint-Michel-Chef-Chef
44183 44350 Saint-Molf
44184 44600 Saint-Nazaire
44185 44460 Saint-Nicolas-de-Redon
44187 44320 Saint-Père-en-Retz
44188 44310 Saint-Philbert-de-Grand-Lieu
44190 44230 Saint-Sébastien-sur-Loire
44191 44540 Saint-Sulpice-des-Landes
44192 44320 Saint-Viaud
44193 44590 Saint-Vincent-des-Landes
44194 44880 Sautron
44195 44260 Savenay
44196 44530 Sévérac
44197 44590 Sion-les-Mines
44198 44840 Les Sorinières
44199 44110 Soudan
44200 44660 Soulvache
44201 44240 Sucé-sur-Erdre
44202 44440 Teillé
44203 44360 Le Temple-de-Bretagne
44204 44470 Thouaré-sur-Loire
44205 44390 Les Touches
44206 44650 Touvois
44207 44440 Trans-sur-Erdre
44208 44170 Treffieux
44209 44119 Treillières
44210 44570 Trignac
44211 44420 La Turballe
44212 44330 Vallet
44213 44370 Varades
44214 44170 Vay
44215 44120 Vertou
44216 44116 Vieillevigne
44217 44360 Vigneux-de-Bretagne
44218 44110 Villepot
44219 44540 Vritz
44220 44640 Vue