Zoznam obcí departementu Lot-et-Garonne

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Kompletný zoznam 319 obcí departementu Lot-et-Garonne.

INSEE PSČ Obec
47001 47000 Agen
47002 47350 Agmé
47003 47800 Agnac
47004 47190 Aiguillon
47005 47800 Allemans-du-Dropt
47006 47110 Allez-et-Cazeneuve
47007 47420 Allons
47008 47160 Ambrus
47009 47170 Andiran
47010 47700 Antagnac
47011 47370 Anthé
47012 47700 Anzex
47013 47250 Argenton
47014 47800 Armillac
47015 47220 Astaffort
47016 47310 Aubiac
47017 47140 Auradou
47018 47120 Auriac-sur-Dropt
47019 47480 Bajamont
47020 47120 Baleyssagues
47021 47230 Barbaste
47022 47130 Bazens
47023 47290 Beaugas
47024 47200 Beaupuy
47025 47470 Beauville
47026 47700 Beauziac
47027 47300 Bias
47028 47200 Birac-sur-Trec
47029 47500 Blanquefort-sur-Briolance
47030 47470 Blaymont
47031 47550 Boé
47032 47240 Bon-Encontre
47033 47290 Boudy-de-Beauregard
47034 47250 Bouglon
47035 47410 Bourgougnague
47036 47370 Bourlens
47037 47210 Bournel
47038 47320 Bourran
47039 47420 Boussès
47040 47310 Brax
47041 47130 Bruch
47042 47260 Brugnac
47043 47160 Buzet-sur-Baïse
47044 47330 Cahuzac
47045 47600 Calignac
47046 47430 Calonges
47047 47350 Cambes
47048 47290 Cancon
47049 47440 Casseneuil
47050 47340 Cassignas
47051 47240 Castelculier
47052 47700 Casteljaloux
47053 47340 Castella
47054 47260 Castelmoron-sur-Lot
47056 47180 Castelnau-sur-Gupie
47055 47290 Castelnaud-de-Gratecambe
47057 47330 Castillonnès
47058 47160 Caubeyres
47059 47120 Caubon-Saint-Sauveur
47060 47220 Caudecoste
47061 47430 Caumont-sur-Garonne
47062 47470 Cauzac
47063 47330 Cavarc
47064 47370 Cazideroque
47065 47320 Clairac
47066 47130 Clermont-Dessous
47067 47270 Clermont-Soubiran
47068 47250 Cocumont
47069 47450 Colayrac-Saint-Cirq
47070 47500 Condezaygues
47071 47260 Coulx
47072 47370 Courbiac
47073 47360 Cours
47074 47180 Couthures-sur-Garonne
47075 47340 La Croix-Blanche
47076 47220 Cuq
47077 47500 Cuzorn
47078 47160 Damazan
47079 47140 Dausse
47080 47210 Dévillac
47081 47110 Dolmayrac
47082 47470 Dondas
47083 47210 Doudrac
47084 47330 Douzains
47085 47420 Durance
47086 47120 Duras
47087 47470 Engayrac
47088 47350 Escassefort
47089 47120 Esclottes
47090 47600 Espiens
47091 47310 Estillac
47092 47220 Fals
47093 47700 Fargues-sur-Ourbise
47094 47400 Fauguerolles
47095 47400 Fauillet
47096 47330 Ferrensac
47097 47230 Feugarolles
47098 47600 Fieux
47099 47260 Fongrave
47100 47510 Foulayronnes
47101 47200 Fourques-sur-Garonne
47102 47600 Francescas
47103 47600 Fréchou
47104 47360 Frégimont
47105 47140 Frespech
47106 47500 Fumel
47107 47190 Galapian
47108 47200 Gaujac
47109 47150 Gavaudun
47110 47400 Gontaud-de-Nogaret
47111 47260 Granges-sur-Lot
47112 47400 Grateloup-Saint-Gayrand
47113 47270 Grayssas
47114 47250 Grézet-Cavagnan
47115 47250 Guérin
47117 47340 Hautefage-la-Tour
47118 47400 Hautesvignes
47119 47420 Houeillès
47120 47180 Jusix
47121 47250 Labastide-Castel-Amouroux
47122 47350 Labretonie
47123 47150 Lacapelle-Biron
47124 47150 Lacaussade
47125 47360 Lacépède
47126 47350 Lachapelle
47127 47320 Lafitte-sur-Lot
47128 47240 Lafox
47129 47190 Lagarrigue
47130 47400 Lagruère
47131 47180 Lagupie
47132 47330 Lalandusse
47133 47310 Lamontjoie
47134 47170 Lannes
47135 47260 Laparade
47136 47800 Laperche
47137 47310 Laplume
47138 47340 Laroque-Timbaut
47139 47600 Lasserre
47140 47360 Laugnac
47141 47150 Laussou
47142 47410 Lauzun
47143 47230 Lavardac
47144 47800 Lavergne
47145 47390 Layrac
47146 47300 Lédat
47147 47120 Lévignac-de-Guyenne
47148 47700 Leyritz-Moncassin
47150 47200 Longueville
47151 47120 Loubès-Bernac
47152 47290 Lougratte
47154 47360 Lusignan-Petit
47155 47360 Madaillan
47156 47200 Marcellus
47157 47200 Marmande
47158 47220 Marmont-Pachas
47159 47430 Le Mas-d'Agenais
47160 47370 Masquières
47161 47140 Massels
47162 47140 Massoulès
47163 47200 Mauvezin-sur-Gupie
47164 47210 Mazières-Naresse
47165 47180 Meilhan-sur-Garonne
47167 47170 Mézin
47168 47800 Miramont-de-Guyenne
47169 47310 Moirax
47170 47290 Monbahus
47171 47340 Monbalen
47172 47310 Moncaut
47173 47380 Monclar
47174 47600 Moncrabeau
47175 47150 Monflanquin
47176 47230 Mongaillard
47177 47160 Monheurt
47178 47150 Monségur
47179 47500 Monsempron-Libos
47180 47600 Montagnac-sur-Auvignon
47181 47150 Montagnac-sur-Lède
47182 47380 Montastruc
47183 47330 Montauriol
47184 47210 Montaut
47185 47500 Montayral
47186 47130 Montesquieu
47187 47120 Monteton
47188 47800 Montignac-de-Lauzun
47189 47350 Montignac-Toupinerie
47190 47360 Montpezat
47191 47200 Montpouillan
47192 47290 Monviel
47193 47290 Moulinet
47194 47800 Moustier
47195 47600 Nérac
47196 47190 Nicole
47197 47600 Nomdieu
47198 47440 Pailloles
47199 47120 Pardaillan
47200 47210 Parranquet
47201 47520 Le Passage
47202 47150 Paulhiac
47203 47140 Penne-d'Agenais
47204 47350 Peyrière
47205 47700 Pindères
47206 47380 Pinel-Hauterive
47207 47230 Pompiey
47208 47420 Pompogne
47209 47480 Pont-du-Casse
47210 47130 Port-Sainte-Marie
47211 47170 Poudenas
47212 47700 Poussignac
47213 47360 Prayssas
47214 47160 Puch-d'Agenais
47215 47300 Pujols
47216 47350 Puymiclan
47217 47270 Puymirol
47218 47800 Puysserampion
47219 47210 Rayet
47220 47160 Razimet
47221 47170 Réaup-Lisse
47222 47700 La Réunion (Lot-et-Garonne)
47223 47210 Rives
47224 47250 Romestaing
47225 47310 Roquefort
47226 47800 Roumagne
47227 47700 Ruffiac
47228 47340 Saint-Antoine-de-Ficalba
47229 47120 Saint-Astier
47230 47150 Saint-Aubin
47231 47350 Saint-Avit
47232 47350 Saint-Barthélemy-d'Agenais
47234 47270 Saint-Caprais-de-Lerm
47235 47410 Saint-Colomb-de-Lauzun
47233 47180 Sainte-Bazeille
47236 47120 Sainte-Colombe-de-Duras
47237 47300 Sainte-Colombe-de-Villeneuve
47238 47310 Sainte-Colombe-en-Bruilhois
47244 47250 Sainte-Gemme-Martaillac
47252 47110 Sainte-Livrade-sur-Lot
47253 47430 Sainte-Marthe
47258 47170 Sainte-Maure-de-Peyriac
47239 47380 Saint-Étienne-de-Fougères
47240 47210 Saint-Étienne-de-Villeréal
47241 47210 Saint-Eutrope-de-Born
47242 47500 Saint-Front-sur-Lémance
47328 47370 Saint-Georges
47245 47120 Saint-Géraud
47246 47450 Saint-Hilaire-de-Lusignan
47247 47120 Saint-Jean-de-Duras
47248 47270 Saint-Jean-de-Thurac
47249 47130 Saint-Laurent
47250 47160 Saint-Léger
47251 47160 Saint-Léon
47254 47700 Saint-Martin-Curton
47255 47270 Saint-Martin-de-Beauville
47256 47210 Saint-Martin-de-Villeréal
47257 47180 Saint-Martin-Petit
47259 47290 Saint-Maurice-de-Lestapel
47260 47270 Saint-Maurin
47262 47220 Saint-Nicolas-de-la-Balerme
47263 47200 Saint-Pardoux-du-Breuil
47264 47800 Saint-Pardoux-Isaac
47265 47290 Saint-Pastour
47266 47170 Saint-Pé-Saint-Simon
47267 47160 Saint-Pierre-de-Buzet
47269 47270 Saint-Pierre-de-Clairac
47271 47120 Saint-Pierre-sur-Dropt
47272 47330 Saint-Quentin-du-Dropt
47273 47340 Saint-Robert
47274 47270 Saint-Romain-le-Noble
47275 47360 Saint-Salvy
47276 47360 Saint-Sardos
47277 47180 Saint-Sauveur-de-Meilhan
47278 47120 Saint-Sernin
47279 47220 Saint-Sixte
47280 47140 Saint-Sylvestre-sur-Lot
47281 47270 Saint-Urcisse
47282 47310 Saint-Vincent-de-Lamontjoie
47283 47500 Saint-Vite
47284 47150 Salles
47285 47250 Samazan
47286 47420 Sauméjan
47287 47600 Saumont
47288 47340 Sauvagnas
47289 47270 La Sauvetat-de-Savères
47290 47800 La Sauvetat-du-Dropt
47291 47150 La Sauvetat-sur-Lède
47292 47500 Sauveterre-la-Lémance
47293 47220 Sauveterre-Saint-Denis
47294 47120 Savignac-de-Duras
47295 47150 Savignac-sur-Leyze
47296 47410 Ségalas
47297 47360 Sembas
47298 47430 Sénestis
47299 47410 Sérignac-Péboudou
47300 47310 Sérignac-sur-Garonne
47301 47350 Seyches
47302 47170 Sos
47303 47120 Soumensac
47304 47200 Taillebourg
47305 47270 Tayrac
47306 47110 Le Temple-sur-Lot
47307 47370 Thézac
47308 47230 Thouars-sur-Garonne
47309 47380 Tombebœuf
47310 47400 Tonneins
47311 47210 Tourliac
47312 47370 Tournon-d'Agenais
47313 47380 Tourtrès
47314 47140 Trémons
47315 47140 Trentels
47316 47400 Varès
47317 47260 Verteuil-d'Agenais
47318 47230 Vianne
47319 47380 Villebramar
47320 47160 Villefranche-du-Queyran
47321 47120 Villeneuve-de-Duras
47323 47300 Villeneuve-sur-Lot
47324 47210 Villeréal
47325 47400 Villeton
47326 47200 Virazeil
47327 47230 Xaintrailles