Zoznam obcí departementu Hautes-Alpes

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Hautes-Alpes-Position.png

Kompletný zoznam 177 obcí departementu Hautes-Alpes.

Commune INSEE PSČ Rozloha (km²) Obyvateľstvo (2006) Hustota (obyv./km²)
Abriès 05001 05460 77.00 382 4.95
Agnières-en-Dévoluy 05002 05250 32.46 259 7.98
Aiguilles 05003 05470 40.16 412 10.26
Ancelle 05004 05260 50.66 784 15.48
Antonaves 05005 05300 8.03 166 20.67
L'Argentière-la-Bessée 05006 05120 64.55 2302 35.66
Arvieux 05007 05350 72.62 348 4.79
Aspremont 05008 05140 18.52 294 15.87
Aspres-lès-Corps 05009 05800 16.73 131 7.83
Aspres-sur-Buëch 05010 05140 42.65 722 16.93
Avançon 05011 05230 22.57 350 15.51
Baratier 05012 05200 15.99 517 32.33
Barcillonnette 05013 05110 19.51 123 6.30
Barret-sur-Méouge 05014 05300 26.72 218 8.16
La Bâtie-Montsaléon 05016 05700 15.08 183 12.14
La Bâtie-Neuve 05017 05230 27.99 1976 70.60
La Bâtie-Vieille 05018 05000 9.05 247 27.29
La Beaume 05019 05140 29.64 156 5.26
Bénévent-et-Charbillac 05020 05500 12.15 292 24.03
Le Bersac 05021 05700 8.02 154 19.20
Bréziers 05022 05190 30.35 137 4.51
Briançon 05023 05100 28.07 11542 411.19
Bruis 05024 05150 25.15 67 2.66
Buissard 05025 05500 2.92 156 53.42
Ceillac 05026 05600 96.05 294 3.06
Cervières 05027 05100 109.68 131 1.19
Chabestan 05028 05400 12.20 116 9.51
Chabottes 05029 05260 9.96 726 72.89
Champcella 05031 05310 30.25 166 5.49
Champoléon 05032 05260 98.54 122 1.24
Chanousse 05033 05700 20.32 44 2.17
La Chapelle-en-Valgaudémar 05064 05800 108.02 122 1.13
Châteauneuf-de-Chabre 05034 05300 23.90 292 12.22
Châteauneuf-d'Oze 05035 05400 26.23 27 1.03
Châteauroux-les-Alpes 05036 05380 92.84 1076 11.59
Châteauvieux 05037 05000 7.07 434 61.39
Château-Ville-Vieille 05038 05350 66.90 309 4.62
Chauffayer 05039 05800 10.90 377 34.59
Chorges 05040 05230 53.34 2353 44.11
La Cluse 05042 05250 40.15 53 1.32
Les Costes 05043 05500 8.78 142 16.17
Crévoux 05044 05200 56.26 124 2.20
Crots 05045 05200 53.84 883 16.40
Embrun 05046 05200 36.39 6230 171.20
Éourres 05047 05300 26.47 123 4.65
L'Épine 05048 05700 33.47 171 5.11
Esparron 05049 05110 24.11 34 1.41
Espinasses 05050 05190 13.86 651 46.97
Étoile-Saint-Cyrice 05051 05700 14.41 34 2.36
Eygliers 05052 05600 30.04 738 24.57
Eyguians 05053 05300 9.37 256 27.32
La Fare-en-Champsaur 05054 05500 10.27 424 41.29
La Faurie 05055 05140 31.44 301 9.57
Forest-Saint-Julien 05056 05260 6.95 263 37.84
Fouillouse 05057 05130 7.24 170 23.48
Freissinières 05058 05310 88.21 183 2.07
La Freissinouse 05059 05000 8.32 503 60.46
Furmeyer 05060 05400 14.27 148 10.37
Gap 05061 05000 110.43 37332 338.06
Le Glaizil 05062 05800 21.93 166 7.57
La Grave 05063 05320 126.91 487 3.84
Guillestre 05065 05600 51.29 2247 43.81
La Haute-Beaume 05066 05140 7.13 10 1.40
Les Infournas 05067 05500 8.69 23 2.65
Jarjayes 05068 05130 22.67 411 18.13
Lagrand 05069 05300 6.92 295 42.63
Laragne-Montéglin 05070 05300 23.51 3484 148.19
Lardier-et-Valença 05071 05110 14.86 253 17.03
Laye 05072 05500 10.55 217 20.57
Lazer 05073 05300 21.98 344 15.65
Lettret 05074 05130 4.20 153 36.43
Manteyer 05075 05400 25.63 387 15.10
Méreuil 05076 05700 10.61 82 7.73
Molines-en-Queyras 05077 05350 53.62 325 6.06
Monêtier-Allemont 05078 05110 7.15 310 43.36
Le Monêtier-les-Bains 05079 05220 97.87 1062 10.85
Montbrand 05080 05140 25.03 53 2.12
Montclus 05081 05700 21.25 43 2.02
Mont-Dauphin 05082 05600 0.58 130 224.14
Montgardin 05084 05230 15.32 403 26.31
Montgenèvre 05085 05100 40.07 471 11.75
Montjay 05086 05150 27.00 95 3.52
Montmaur 05087 05400 48.77 499 10.23
Montmorin 05088 05150 25.86 88 3.40
Montrond 05089 05700 4.46 48 10.76
La Motte-en-Champsaur 05090 05500 52.80 175 3.31
Moydans 05091 05150 10.51 48 4.57
Neffes 05092 05000 8.36 691 82.66
Névache 05093 05100 191.93 321 1.67
Nossage-et-Bénévent 05094 05700 4.31 12 2.78
Le Noyer 05095 05500 21.50 237 11.02
Orcières 05096 05170 98.27 725 7.38
Orpierre 05097 05700 27.57 318 11.53
Les Orres 05098 05200 74.79 512 6.85
Oze 05099 05400 12.03 87 7.23
Pelleautier 05100 05000 12.81 520 40.59
Pelvoux 05101 05340 76.23 439 5.76
La Piarre 05102 05700 21.67 88 4.06
Le Poët 05103 05300 15.51 751 48.42
Poligny 05104 05500 13.81 285 20.64
Prunières 05106 05230 13.20 276 20.91
Puy-Saint-André 05107 05100 15.37 464 30.19
Puy-Saint-Eusèbe 05108 05200 11.31 123 10.88
Puy-Saint-Pierre 05109 05100 7.74 478 61.76
Puy-Saint-Vincent 05110 05290 22.98 285 12.40
Puy-Sanières 05111 05200 11.38 204 17.93
Rabou 05112 05400 26.56 76 2.86
Rambaud 05113 05000 10.71 345 32.21
Réallon 05114 05160 71.40 226 3.17
Remollon 05115 05190 6.45 422 65.43
Réotier 05116 05600 22.33 178 7.97
Ribeyret 05117 05150 17.87 107 5.99
Ribiers 05118 05300 36.55 755 20.66
Risoul 05119 05600 30.34 643 21.19
Ristolas 05120 05460 82.18 91 1.11
Rochebrune 05121 05190 12.37 144 11.64
La Roche-de-Rame 05122 05310 40.53 788 19.44
La Roche-des-Arnauds 05123 05400 53.75 1222 22.73
La Rochette 05124 05000 10.34 375 36.27
Rosans 05126 05150 30.39 521 17.14
Rousset 05127 05190 14.38 171 11.89
Saint-André-d'Embrun 05128 05200 38.63 656 16.98
Saint-André-de-Rosans 05129 05150 36.61 147 4.02
Saint-Apollinaire 05130 05160 7.54 108 14.32
Saint-Auban-d'Oze 05131 05400 13.21 67 5.07
Saint-Bonnet-en-Champsaur 05132 05500 15.01 1645 109.59
Saint-Chaffrey 05133 05330 25.88 1706 65.92
Saint-Clément-sur-Durance 05134 05600 25.06 266 10.61
Sainte-Colombe 05135 05700 17.18 52 3.03
Saint-Crépin 05136 05600 46.30 583 12.59
Saint-Disdier 05138 05250 45.89 135 2.94
Saint-Étienne-en-Dévoluy 05139 05250 67.87 587 8.65
Saint-Étienne-le-Laus 05140 05130 8.66 276 31.87
Saint-Eusèbe-en-Champsaur 05141 05500 7.83 138 17.62
Saint-Firmin 05142 05800 22.39 438 19.56
Saint-Genis 05143 05300 18.32 55 3.00
Saint-Jacques-en-Valgodemard 05144 05800 15.65 163 10.42
Saint-Jean-Saint-Nicolas 05145 05260 37.17 909 24.46
Saint-Julien-en-Beauchêne 05146 05140 59.43 123 2.07
Saint-Julien-en-Champsaur 05147 05500 10.04 296 29.48
Saint-Laurent-du-Cros 05148 05500 12.69 501 39.48
Saint-Léger-les-Mélèzes 05149 05260 6.76 316 46.75
Sainte-Marie 05150 05150 7.50 42 5.60
Saint-Martin-de-Queyrières 05151 05120 55.52 1108 19.96
Saint-Maurice-en-Valgodemard 05152 05800 36.37 135 3.71
Saint-Michel-de-Chaillol 05153 05260 16.78 328 19.55
Saint-Pierre-d'Argençon 05154 05140 18.81 166 8.83
Saint-Pierre-Avez 05155 05300 11.37 24 2.11
Saint-Sauveur 05156 05200 24.18 431 17.82
Saint-Véran 05157 05350 44.75 286 6.39
Le Saix 05158 05400 22.15 81 3.66
Saléon 05159 05300 9.86 75 7.61
Salérans 05160 05300 13.90 77 5.54
La Salle-les-Alpes 05161 05240 35.42 891 25.16
La Saulce 05162 05110 7.89 1190 150.82
Le Sauze-du-Lac 05163 05160 8.49 121 14.25
Savines-le-Lac 05164 05160 25.13 1061 42.22
Savournon 05165 05700 39.23 244 6.22
Serres 05166 05700 18.57 1309 70.49
Sigottier 05167 05700 25.33 67 2.65
Sigoyer 05168 05130 24.38 653 26.78
Sorbiers 05169 05150 13.93 38 2.73
Tallard 05170 05130 15.02 1837 122.30
Théus 05171 05190 16.71 174 10.41
Trescléoux 05172 05700 18.68 314 16.81
Upaix 05173 05300 23.26 400 17.20
Val-des-Prés 05174 05100 44.77 472 10.54
Vallouise 05175 05290 68.58 707 10.31
Valserres 05176 05130 11.92 205 17.20
Vars 05177 05560 92.20 597 6.48
Ventavon 05178 05300 42.69 498 11.67
Veynes 05179 05400 42.60 3164 74.27
Les Vigneaux 05180 05120 15.99 453 28.33
Villar-d'Arêne 05181 05480 77.51 271 3.50
Villar-Loubière 05182 05800 22.63 52 2.30
Villar-Saint-Pancrace 05183 05100 42.53 1459 34.31
Vitrolles 05184 05110 14.62 196 13.41