Zoznam obcí departementu Corse-du-Sud

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Kompletný zoznam 124 obcí departementu Corse-du-Sud.

INSEE PSČ Obec
2A001 20167 Afa
2A004 20000 Ajaccio
2A006 20167 Alata
2A008 20128 Albitreccia
2A011 20112 Altagène
2A014 20151 Ambiegna
2A017 20167 Appietto
2A018 20110 Arbellara
2A019 20160 Arbori
2A021 20140 Argiusta-Moriccio
2A022 20151 Arro
2A024 20116 Aullène
2A026 20190 Azilone-Ampaza
2A027 20121 Azzana
2A028 20160 Balogna
2A031 20119 Bastelica
2A032 20129 Bastelicaccia
2A035 20110 Belvédère-Campomoro
2A038 20100 Bilia
2A040 20136 Bocognano
2A041 20169 Bonifacio
2A048 20111 Calcatoggio
2A056 20142 Campo
2A060 20151 Cannelle
2A061 20170 Carbini
2A062 20133 Carbuccia
2A064 20190 Cardo-Torgia
2A065 20130 Cargèse
2A066 20164 Cargiaca
2A070 20111 Casaglione
2A071 20140 Casalabriva
2A085 20117 Cauro
2A089 20134 Ciamannacce
2A090 20160 Coggia
2A091 20123 Cognocoli-Monticchi
2A092 20135 Conca
2A094 20168 Corrano
2A098 20138 Coti-Chiavari
2A099 20148 Cozzano
2A100 20126 Cristinacce
2A103 20167 Cuttoli-Corticchiato
2A104 20117 Eccica-Suarella
2A108 20126 Évisa
2A114 20114 Figari
2A115 20100 Foce
2A117 20190 Forciolo
2A118 20143 Fozzano
2A119 20157 Frasseto
2A127 20100 Giuncheto
2A128 20100 Granace
2A129 20100 Grossa
2A130 20128 Grosseto-Prugna
2A131 20160 Guagno
2A132 20128 Guargualé
2A133 20153 Guitera-les-Bains
2A139 20137 Lecci
2A141 20160 Letia
2A142 20170 Levie
2A144 20139 Lopigna
2A146 20165 Loreto-di-Tallano
2A154 20141 Marignana
2A158 20112 Mela
2A160 20140 Moca-Croce
2A163 20171 Monacia-d'Aullène
2A174 20160 Murzo
2A181 20117 Ocana
2A186 20140 Olivese
2A189 20113 Olmeto
2A191 20112 Olmiccia
2A196 20125 Orto
2A197 20147 Osani
2A198 20150 Ota
2A200 20134 Palneca
2A203 20147 Partinello
2A204 20121 Pastricciola
2A209 20167 Peri
2A211 20140 Petreto-Bicchisano
2A212 20115 Piana
2A215 20131 Pianottoli-Caldarello
2A228 20166 Pietrosella
2A232 20123 Pila-Canale
2A240 20125 Poggiolo
2A247 20137 Porto-Vecchio
2A249 20110 Propriano
2A253 20142 Quasquara
2A254 20122 Quenza
2A258 20160 Renno
2A259 20121 Rezza
2A262 20121 Rosazia
2A308 20112 Sainte-Lucie-de-Tallano
2A266 20121 Salice
2A268 20134 Sampolo
2A300 20170 San-Gavino-di-Carbini
2A310 20143 Santa-Maria-Figaniella
2A312 20190 Santa-Maria-Siché
2A295 20151 Sant'Andréa-d'Orcino
2A270 20151 Sari-d'Orcino
2A269 20145 Sari-Solenzara
2A271 20167 Sarrola-Carcopino
2A272 20100 Sartène
2A276 20140 Serra-di-Ferro
2A278 20127 Serra-di-Scopamène
2A279 20147 Serriera
2A282 20125 Soccia
2A284 20140 Sollacaro
2A285 20152 Sorbollano
2A288 20146 Sotta
2A322 20134 Tasso
2A323 20167 Tavaco
2A324 20163 Tavera
2A326 20117 Tolla
2A330 20133 Ucciani
2A331 20128 Urbalacone
2A336 20167 Valle-di-Mezzana
2A345 20172 Vero
2A348 20160 Vico
2A349 20110 Viggianello
2A351 20167 Villanova
2A357 20116 Zérubia
2A358 20173 Zévaco
2A359 20132 Zicavo
2A360 20190 Zigliara
2A362 20124 Zonza
2A363 20112 Zoza