Zoznam ulíc v Bardejove

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Zoznam ulíc v Bardejove je úplný zoznam ulíc v Bardejove zostavený podľa oficiálneho zoznamu ulíc zverejneného Mestským úradom Bardejov.

Pozri aj: Zoznam námestí v Bardejove

A[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Andraščíkova ulica Bardejov Ján Andraščík 085 01 Bardejov 1

B[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Bardejovská Zábava Bardejov 085 01 Bardejov 1
Bardejovské Kúpele Bardejov Bardejovské Kúpele 085 01 Bardejov 1
Bardejovský Mihaľov Bardejov 085 01 Bardejov 1
Baštová ulica Bardejov bašta 085 01 Bardejov 1
Bernolákova ulica Bardejov Anton Bernolák 085 01 Bardejov 1
Bezručova ulica Bardejov Petr Bezruč 085 01 Bardejov 1
Bottova ulica Bardejov Ján Botto 085 01 Bardejov 1
Brezová ulica Bardejovská Nová Ves breza 085 01 Bardejov 1

C[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Cintorínska ulica Bardejov cintorín 085 01 Bardejov 1

Č[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Čerešňová ulica Bardejovská Nová Ves čerešňa 085 01 Bardejov 1
Českej Lípy Bardejov Česká Lípa 085 01 Bardejov 1

D[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Dlhá ulica Dlhá Lúka 085 01 Bardejov 1
Dlhý rad Bardejov 085 01 Bardejov 1
Družstevná ulica Bardejov družstvo 085 01 Bardejov 1
Dubová ulica Bardejovská Nová Ves dub 085 01 Bardejov 1
Dujava Bardejovská Nová Ves 085 01 Bardejov 1
Duklianska ulica Bardejov Dukliansky priesmyk 085 01 Bardejov 1

F[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Fučíkova ulica Bardejov Julius Fučík 085 01 Bardejov 1

G[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Giraltovská ulica Bardejov Giraltovce 085 01 Bardejov 1
Gorkého ulica Bardejov Maxim Gorkij 085 01 Bardejov 1
Gorlická ulica Bardejov Gorlice 085 01 Bardejov 1
Gronér Bardejov 085 01 Bardejov 1
Gutgesselova ulica Bardejov Dávid Gutgesel

H[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Hlavná ulica Dlhá Lúka 085 01 Bardejov 1
Homolkova ulica Bardejov Jozef Homolka 085 01 Bardejov 1
Hurbanova ulica Bardejov Jozef Miloslav Hurban 085 01 Bardejov 1
Hviezdoslavova ulica Bardejov Pavol Országh Hviezdoslav 085 01 Bardejov 1

Ch[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Chmelník Dlhá Lúka 085 01 Bardejov 1
Chyzerova ulica Bardejov Kornel Chyzer 085 01 Bardejov 1

J[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Jabloňová ulica Bardejov jabloň 085 01 Bardejov 1
Jesenského ulica Bardejov Janko Jesenský 085 01 Bardejov 1
Jiráskova ulica Bardejov Alois Jirásek 085 01 Bardejov 1

K[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Kacvinského ulica Bardejov Eduard Kacvinský 085 01 Bardejov 1
Kalinčiakova ulica Bardejov Ján Kalinčiak 085 01 Bardejov 1
Kamenec Dlhá Lúka 085 01 Bardejov 1
Kellerova ulica Bardejov Vojtech Keler 085 01 Bardejov 1
Kláštorská ulica Bardejov kláštor 085 01 Bardejov 1
Kostolná ulica Dlhá Lúka kostol 085 01 Bardejov 1
Krátky rad Bardejov
Kuzmányho ulica Bardejov 085 01 Bardejov 1
Kvetinová ulica Bardejovská Nová Ves kvetina 085 01 Bardejov 1

L[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Lesná ulica Bardejovská Nová Ves les 085 01 Bardejov 1
Lipová ulica Bardejovská Nová Ves lipa 085 01 Bardejov 1

M[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Majer Dlhá Lúka majer 085 01 Bardejov 1
Makovická ulica Dlhá Lúka 085 01 Bardejov 1
Mičkova ulica Bardejov 085 01 Bardejov 1
Mikulovská ulica Bardejov 085 01 Bardejov 1
Minerálna ulica Dlhá Lúka minerál 085 01 Bardejov 1
Miškovského ulica Bardejov Viktor Miškovský 085 01 Bardejov 1
Mlynská ulica Bardejov mlyn 085 01 Bardejov 1
Moyzesova ulica Bardejov 085 01 Bardejov 1

N[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Na Hradbách Bardejov hradby 085 01 Bardejov 1
Nábrežná ulica Bardejov nábrežie 085 01 Bardejov 1
Nová ulica Bardejovská Nová Ves 085 01 Bardejov 1
Nový sad Bardejov 085 01 Bardejov 1

O[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Orechová ulica Bardejovská Nová Ves orech 085 01 Bardejov 1

P[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Pálenica Bardejovská Nová Ves pálenica 085 01 Bardejov 1
Pánska ulica Dlhá Lúka pán 085 01 Bardejov 1
Park A. Jiráska Bardejov Alois Jirásek
Partizánska ulica Bardejov partizán 085 01 Bardejov 1
Pod Brehom Bardejov 085 01 Bardejov 1
Pod Kalváriou Bardejov 085 01 Bardejov 1
Pod Kútmi Dlhá Lúka 085 01 Bardejov 1
Pod Lipkou Bardejov 085 01 Bardejov 1
Pod papierňou Bardejov 085 01 Bardejov 1
Pod Vinbargom Bardejov 085 01 Bardejov 1
Postajok Bardejov 085 01 Bardejov 1
Poštárka Bardejov 085 01 Bardejov 1
Poštová ulica Bardejov pošta 085 01 Bardejov 1
Potočná ulica Bardejovská Nová Ves potok 085 01 Bardejov 1
Promenádny park Bardejov
Pri štadióne Bardejovská Nová Ves štadión 085 01 Bardejov 1
Pri Štepnici Bardejov 085 01 Bardejov 1
Priemyselná ulica Bardejov priemysel 085 01 Bardejov 1
Přerovská ulica Bardejov Přerov 085 01 Bardejov 1
Puškinova ulica Bardejov Alexandr Sergejevič Puškin 085 01 Bardejov 1

R[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Rhodyho ulica Bardejov 085 01 Bardejov 1
Rovná ulica Dlhá Lúka 085 01 Bardejov 1

S[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Sady Dlhá Lúka 085 01 Bardejov 1
Sázavskeho ulica Bardejov 085 01 Bardejov 1
Sládkovičova ulica Bardejov Andrej Sládkovič 085 01 Bardejov 1
Slovenská ulica Bardejov Slovensko 085 01 Bardejov 1
Starý blih Bardejov 085 01 Bardejov 1
Stöcklova ulica Bardejov Leonard Stöckel

Š[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Šiancova ulica Bardejov 085 01 Bardejov 1
Štefánikova ulica Bardejov Milan Rastislav Štefánik 085 01 Bardejov 1
Švermova ulica Bardejov Jan Šverma 085 01 Bardejov 1

T[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Tehelná ulica Bardejov tehla 085 01 Bardejov 1
Toplianska ulica Bardejov Topľa 085 01 Bardejov 1

Ť[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Ťačevská ulica Bardejov Ťačiv 085 01 Bardejov 1

U[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Ulica 9. mája Bardejov Deň víťazstva nad fašizmom 085 01 Bardejov 1
Ulica 29. augusta Bardejov Slovenské národné povstanie 085 01 Bardejov 1
Ulica A. Svianteka Bardejov Andrej Sviantek 085 01 Bardejov 1
Ulica B. S. Timravy Bardejov Božena Slančíková-Timrava 085 01 Bardejov 1
Ulica františkánov Bardejov františkáni 085 01 Bardejov 1
Ulica Fraňa Kráľa Bardejov Fraňo Kráľ 085 01 Bardejov 1
Ulica Janka Matušku Bardejov Janko Matúška 085 01 Bardejov 1
Ulica J. Greššáka Bardejov Jozef Grešák 085 01 Bardejov 1
Ulica J. Lennona Bardejov John Lennon
Ulica kpt. Nálepku Bardejov Ján Nálepka 085 01 Bardejov 1
Ulica Laca Novomeského Bardejov Laco Novomeský 085 01 Bardejov 1
Ulica Ľudovíta Štúra Bardejov Ľudovít Štúr 085 01 Bardejov 1
Ulica Martina Benku Bardejov Martin Benka 085 01 Bardejov 1
Ulica M. Vileca Bardejovská Nová Ves Michal Vilec 085 01 Bardejov 1
Ulica Sama Chalupku Bardejov Samo Chalupka 085 01 Bardejov 1
Ulica sv. Jakuba Bardejov svätý Jakub 085 01 Bardejov 1
Ulica T. Ševčenku Bardejov Taras Hryhorovyč Ševčenko 085 01 Bardejov 1

V[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Veterná ulica Bardejov vietor 085 01 Bardejov 1
Vodárenská ulica Bardejovská Nová Ves vodáreň 085 01 Bardejov 1

W[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Wolkerova ulica Bardejov Jiří Wolker 085 01 Bardejov 1

Z[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Záhradná ulica Bardejovská Nová Ves záhrada 085 01 Bardejov 1

Zdroje[upraviť | upraviť zdroj]