Diskusia s redaktorom:Lukas.tkacik951

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Lukas.tkacik951. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 600 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

--Fillos X. (diskusia) 21:12, 12. február 2024 (UTC)[odpovedať]

Infoboxy[upraviť zdroj]

Zdravím! Medzery v infoboxoch nie je nutné vymazávať.--Jetam2 (diskusia) 16:14, 7. apríl 2023 (UTC)[odpovedať]

v poriadku Lukas.tkacik951 (diskusia) 18:44, 7. apríl 2023 (UTC)[odpovedať]

Úpravy infoboxov[upraviť zdroj]

Ahoj! Vidím, že veľká časť Tvojich úprav sa zameriava na zmenu slovosledu pri biskupských úradoch. Odhliadnuc od vhodnosti takejto hromadnej úpravy, na ktorej dokončenie sám aj tak nestačíš (na Wikipédii sa zaužilo funkcie biskupov písať takto, čiže je to tak jednotne v množstve článkov), mám k tomu technickú pripomienku. Ako si si možno všimol, tvoje úpravy v zozname úprav sprevádza často tučná červená záporná číslica – to je preto, že Vizuálny editor obsahuje už roky chybu, ktorá odstraňuje z infoboxov odsadenie (viď napr túto svoju úpravu), čím sa hlavne vo väčších infoboxoch stráca prehľadnosť v kóde a následne to musí opravovať napr. bot. Mohol by si prosím pri akejkoľvej úprave infoboxov v budúcnosti používať namiesto Vizuálneho editora úpravu zdroja? Stačí namiesto tlačidla „Upraviť“ stlačiť „Upraviť zdroj“ a nájsť danú položku infoboxu v kóde hneď na začiatku. Vďaka! --TomášP 09:35, 8. august 2023 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Zdeněk Wasserbauer, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Fillos X. (diskusia) 21:12, 12. február 2024 (UTC)[odpovedať]

Reinhard Marx[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Reinhard Marx, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Článok je preložený z enwiki ale bez zdrojov, tak ich tam prosím doplň, keďže overiteľnosť je jeden zo základov Wikipédie. Mimo toho keď prekladáš, je vhodné použiť šablónu {{Preklad}}. KormiSK (diskusia) 21:32, 19. február 2024 (UTC)[odpovedať]

Josef Nuzík[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Josef Nuzík, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

prosím doplň vhodné referencie a wikilinky --RickRichards (diskusia) 18:07, 2. marec 2024 (UTC)[odpovedať]

Červené odkazy[upraviť zdroj]

Ahoj! Prosím ťa, neodstraňuj odkazy na červené stránky. Tie majú svoj význam. Ak niekto vidí červený odkaz, vie, že daná stránka neexistuje a možno ho to motivuje ten článok napísať. Detto, nechcem začínať revertovacie vojny, čiže prosím ak je tvoja úprava vrátená, radšej o nej poďme diskutovať, ako dookola opakovať zmeny. --KasciJ 15:55, 29. marec 2024 (UTC)[odpovedať]

v poriadku, nebudem odstraňovať červené stránky. Chcel by som sa zároveň opýtať, čo je potrebné aby sa niekto stal redaktorom Wikipédií? Ďakujem vopred za odpoveď. --Lukas.tkacik951 (diskusia) 17:39, 29. marec 2024 (UTC)[odpovedať]