Diskusia s redaktorom:Slovenská organizácia pre výskumné a vývojové aktivity

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Slovenská organizácia pre výskumné a vývojové aktivity. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 643 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).


Oznam!
Do článku Mária Markošová si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--Teslaton (diskusia) 22:55, 11. január 2024 (UTC)[odpovedať]

Dobrý deň, text, ktorý bol skopírovaný na wikipédiu je zo zdroja, ktorý som zadala. Zdrojom je stránka, ktorá patrí našej organizácii. Tým pádom som nikoho autorské práva neporušila.
Dá sa teda používať tento zdroj bez toho, aby ste mi znovu zmazali text alebo musím aj tak preštylizovať text? Jedná sa o biografiu, takže tam veľa zmien možných nie je.
Ďakujem za odpoveď. --Slovenská organizácia pre výskumné a vývojové aktivity (diskusia) 10:31, 16. január 2024 (UTC)[odpovedať]
Dobrý deň pozrite si článok Wikipédia:VRTS --FYI2023 (diskusia) 10:39, 16. január 2024 (UTC)[odpovedať]

Katarína Gajdošová[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Katarína Gajdošová, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA 09:50, 17. január 2024 (UTC)[odpovedať]

Dobrý deň, k publikačnej činnosti K. Gajdošovej si pozrite ako som to spravil v článku Mária Šimková. Myslím že k významným vedeckým publikáciám by mali byť v prvom rade patriť monografie a kapitoly v monografiách, potom významné články v zahraničných vedeckých časopisoch.--Pelex (diskusia) 10:45, 17. január 2024 (UTC)[odpovedať]

Ja len dodávam, že encyklopedická významnosť sa dokladá predovšetkým dvoma nezávislými netriviálnymi spoľahlivými zdrojmi.--Pelex (diskusia) 20:39, 17. január 2024 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie[upraviť zdroj]

Neodstraňujte prosím šablóny z článkov, pokým nie sú odstránené nedostatky. Vami vytvorené články nemajú základné náležitosti ako infobox, externé odkazy či kategórie, referencie tiež vyžadujú úpravu a diskutabilná je aj encyklopedická významnosť osôb. Všetko nájdete v linkoch, uvedených v texte šablóny.--Pe3kZA 10:14, 19. január 2024 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Ľubomíra Valovičová, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Fillos X. (diskusia) 11:49, 23. január 2024 (UTC)[odpovedať]

Náležitosti článkov[upraviť zdroj]

Dobrý deň. Spomaľte prosím v zakladaní nových článkov, chýba tam množstvo náležitostí (infobox, štandardná forma úvodu, štandardné sekcie, kategorizácia a radiaci kľúč, korektné citácie zdrojov, atď.). Skúste si prosím pozrieť korektúry článkov Mária Šimková [1] alebo Ľubomíra Valovičová [2], prípadne sa inšpirovať spracovaním iných biografií vedcov/pedagógov (napr. Martin Škoviera). --Teslaton (diskusia) 12:45, 23. január 2024 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Dominika Fričová, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Fillos X. (diskusia) 12:49, 23. január 2024 (UTC)[odpovedať]

Slovenská organizácia pre výskumné a vývojové aktivity (SOVVA)[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Slovenská organizácia pre výskumné a vývojové aktivity (SOVVA), no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

- Matroxko 💬 🧾 09:37, 11. apríl 2024 (UTC)[odpovedať]

Dobrý deň, dodávam, že článok sa má opierať o nezávislé netriviálne zdroje. To si treba vždy ustrážiť, o vašej organizácii som napríklad nezistil z vašej stránky ani právnu formu.--Pelex (diskusia) 13:19, 11. apríl 2024 (UTC)[odpovedať]