Diskusia s redaktorom:217.67.17.109

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Zdravím, chcel by som sa Vás opýtať odkiaľ čerpáte informácie o lietadlách vzdušných síl OS SR, konkrétne myslím Vaše úpravy v článku Zoznam lietadiel Vzdušných síl Slovenskej republiky. Uveďte prosím Vás aj zdroj k danej novinke o určitom lietadle, prípadne ten zdroj dajte na koniec článku, kde sú aj ostatné. Zatiaľ ďakujem.--Andrej-airliner (diskusia) 13:50, 1. október 2013 (UTC)[odpovedať]


Tip!

Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Ak prispievaš pomocou záložky Upraviť zdroj, chceme Ťa poprosiť, aby si skôr než článok uložíš, používal/a tlačidlo Zobraziť náhľad, ktoré je umiestnené hneď vedľa tlačidla Publikovať zmeny. Umožní Ti vidieť výsledok Tvojich úprav a korigovať ich ešte pred tým, než sa uložia do systému.

Ak prispievaš pomocou vizuálneho editora (záložka Upraviť), nepoužívaj tlačidlo Zverejniť zmeny po každej drobnej úprave – výslednú podobu článku vidíš v editore priebežne.

Opakovaným drobným opravovaním a ukladaním článku totiž vytváraš veľké množstvo verzií, ktoré zaťažujú servery Wikipédie a zneprehľadňujú nám kontrolu posledných úprav. Ďakujeme.

--Pe3kZA (diskusia) 08:28, 17. september 2015 (UTC)[odpovedať]

Atómové elektrárne Bohunice‎[upraviť zdroj]

Oznam
Vďaka za úpravy v článku Atómové elektrárne Bohunice‎, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

Nevhodné referencie[upraviť zdroj]

Nazdar. Nepoužívaj pls. ako referencie bulvár (viď Wikipédia:Spoľahlivé zdroje). Bol si na to upozornený už filtrom [1], napriek tomu si ju v čl. ponechal. Pokiaľ ide o serióznu informáciu, vždy je to doložiteľné aj nebulvárnym zdrojom [2] --Teslaton (diskusia) 06:28, 25. máj 2016 (UTC)[odpovedať]

Tip!
Ďakujeme, že prispievaš do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si vyplnil/a políčko zhrnutie úprav, kým uložíš svoju úpravu. Je veľmi vhodné, aby mali ostatní redaktori predstavu, aké úpravy si v článku urobil/a. Týka sa to nielen tých redaktorov, ktorí práve sledujú stránku posledných úprav, ale aj tých ktorí budú niekedy v budúcnosti hľadať v histórii článku nejakú konkrétnu úpravu. Keď totiž uvidia, že Tvoje úpravy sa týkajú niečoho iného, ako práve hľadajú, nebudú musieť tieto úpravy ďalej skúmať a ušetria tak svoj čas. Registrovaní používatelia majú navyše možnosť si vo svojich nastaveniach v časti Úpravy zaškrtnúť položku Upozorniť ma, keď nevyplním zhrnutie úprav a systém ich pri každom nevyplnenom zhrnutí úprav na tento fakt upozorní. Ďakujeme za pochopenie.

-OJJ 09:31, 20. december 2017 (UTC)[odpovedať]

Ďakujeme!
Ďakujeme za Tvoj zásah v článku Sikorsky UH-60 Black Hawk. Wikipédia je wiki, takže každý môže ihneď upravovať skoro každý článok, čo občas prináša aj neželané úpravy. Ty si práve opravil(a) veľmi závažnú chybu. Budeme radi, ak sa zaregistruješ a staneš sa naším pravidelným redaktorom/redaktorkou. Môžeš si pozrieť prehľad editácie stránok alebo si vyskúšaj upravovanie článku nanečisto na našom pieskovisku. Noví prispievatelia sú vždy vítaní!

--Spider 001757 (diskusia) 15:17, 14. máj 2019 (UTC)[odpovedať]

Referencie[upraviť zdroj]

Zdravím! Vďaka za zmenu informácie v článku. Zmenená by však mala byť aj citácia. Vďaka--Jetam2 (diskusia) 11:25, 29. november 2019 (UTC)[odpovedať]

Citácia referencie[upraviť zdroj]

Zdravím, vďaka za túto úpravu a aktualizáciu stránky Vzdušných síl SR, len jeden dotaz, keď citujete stránku na internete, je dobré použiť šablónu, napr. {{Citácia elektronického dokumentu}}, do ktorej sa dáva aj url odkaz na referenciu, aby si ju mohol ľahko niekto pozrieť. - Matroxko 💬 ✒️ 11:07, 28. marec 2021 (UTC)[odpovedať]