Diskusia s redaktorom:Martinlichner

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam
Vďaka za úpravy, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

-OJJ 13:49, 21. máj 2017 (UTC)[odpovedať]


Oznam
Vďaka za úpravy v článku Ján I. (Anglicko), nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--Teslaton (diskusia) 09:20, 15. jún 2017 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Zaklínač 3: Divoký hon, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA 19:57, 19. júl 2017 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Zaklínač 3: Divoký hon - Srdce z Kamene, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA 11:46, 21. júl 2017 (UTC)[odpovedať]

Jackie Jackson[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Jackie Jackson, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Lalina (diskusia) 15:16, 23. júl 2017 (UTC)[odpovedať]

Tito Jackson[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Tito Jackson, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Lalina (diskusia) 15:16, 23. júl 2017 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie[upraviť zdroj]

Ahoj, upozorňujem Ťa na nedokončené články, označené šablónou. Vytváraš stále nové, no žiadny nespĺňa kritériá wiki. Zameraj sa, prosím, na kvalitu, pretože inak robíš zbytočnú prácu a všetky články budú zmazané.--Pe3kZA 18:45, 23. júl 2017 (UTC)[odpovedať]

Načo vytváraš ďalšie nekvalitné články, keď aj tak budú zmazané. Sú to všetko nekvalitné preklady s kopou chýb. --Gepetito (diskusia) 18:23, 28. júl 2017 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Josep Maria Bartomeu, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Jetam2 (diskusia) 15:40, 29. júl 2017 (UTC)[odpovedať]

Oznam
Vďaka za úpravy v článku Josep Maria Bartomeu, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--Jetam2 (diskusia) 15:40, 29. júl 2017 (UTC)[odpovedať]

prestaň pridávať rozsiahle strojové preklady do wikipédie. --Gepetito (diskusia) 16:09, 27. august 2017 (UTC)[odpovedať]


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Gepetito (diskusia) 19:22, 10. september 2017 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Beat It, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Jetam2 (diskusia) 16:49, 11. september 2017 (UTC)[odpovedať]

presunul som ti článok na pieskovisko - Redaktor:Martinlichner/pieskovisko, tam si to upravuj. --Gepetito (diskusia) 18:28, 15. september 2017 (UTC)[odpovedať]

keď chceš ďalej upravovať článok Lionel Messi, tak si ho presuň na pieskovisko a tam si ho upravuj. alebo sa nauč po anglicky. na tvoje výplody z google prekladača tu nikto nie je zvedavý. --Gepetito (diskusia) 12:37, 1. október 2017 (UTC)[odpovedať]
Oznam
Vďaka za úpravy v článku Andreas Vesalius, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

Zdravím. Ad Mehmed I.: šablóna {{urgentne upraviť}} slúži na označenie článkov v nevyhovujúcom stave so 14-dňovou lehotou na vylepšenie. Neodstraňuj ju pls. z článku, nechaj to na posúdenie iným redaktorom. Ak chceš, aby tu článok zostal, pokús sa ho uviesť do vyhovujúceho stavu (v tomto prípade je nevyhnutné, aby preklad zredigoval niekto dostatočne znalý slovenského jazyka, nedostatočne upravené strojové preklady sa na skwiki neakceptujú). --Teslaton (diskusia) 17:11, 16. október 2017 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Osman III., no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA 21:28, 11. február 2020 (UTC)[odpovedať]

Články[upraviť zdroj]

Ahoj, pokús sa prosím viac zaoberať svojimi článkami, pretože ich stav nie je dobrý. Strojový, alebo nedostatočný preklad spôsobuje, že štruktúra viet kolíše, a často sa stáva, že sa v texte vyskytujú aj nevyskloňované slová, alebo zlé tvary slov. Nedostatočné je aj ozdrojovanie článkov. Ide vždy zjavne o preklad z EN wiki, ale zdroje odtiaľ neprenášaš dobre a potom cituješ úplne niečo iné. Články sú tak odsúdené na šablónu urgent. Ďalší redaktori (teda ja) musia následne tvoje články upravovať, inak by boli vymazané. Tvoja snaha je sympatická a chápem tvoju horlivosť, na druhú stranu, aj priemernému, či jednoduchému heslovitému článku je potrebné sa istý čas venovať. Pracuj preto prosím pomalšie, no kvalitnejšie. Skús si radšej články najprv napísať do pieskoviska, a po tom, čo ich dokončíš ich nechaj chvíľku odležať a ešte raz to prejdi...Uvidíš, že tam naozaj nie je dobrý preklad. V prípade menších článkov ti taktiež radím siahnuť pri ich tvorbe radšej po nejakej knihe a nerobiť preklad - na en stránkach sú často neozdrojované texty. Ak by si mal záujem vedel by som ti prostredníctvom e-mailu poskytnúť nejaké knihy, takže ma môžeš prostredníctvom emailu skontaktovať, alebo mi uviesť tvoj email a ja ti viem niečo o Osmanoch poslať. Každopádne kopec kníh vieš nájsť na internete aj sám. ScholastikosSVK (diskusia) 11:39, 14. február 2020 (UTC)[odpovedať]