Diskusia s redaktorom:Wilfrid

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Wilfrid. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 595 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Maros


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Drobná žiadosť[upraviť zdroj]

Ahoj Wilfrid, vidím, že sa tu pravidelne objavuješ. Nechcel by si si napísať niečo na svoju redaktorskú stránku krátko o sebe? Nech vieme s kým máme do činenia. :-) Zdá sa, že sa venuješ najmä článkom týkajúcim sa kresťanstva, to je super, tuším tu nikoho takého ešte nemáme. --Ondrejk 13:34, 10 august 2005 (UTC)

  • No, asi by som mal niečo, ale sa mi až tak nechce, ale bolo by dobre... Zvažujem napísať pár článkov. Som ale prekvapený, že je to tu tak sledované, teda že to tu žije. Môj prvý článok mi o pár minút niekto zoškrtal :-), ale urobil dobre... --Wilfrid 13:46, 10 august 2005 (UTC)

Obrázky[upraviť zdroj]

Precitaj si prosim Pomoc:Obrázok a podoplnuj chybajuce informacie k Obrázok:Enneagram.gif. Inak bude musiet byt obrazok odstraneny. --Maros 14:24, 10 august 2005 (UTC)

  • Dočítal som sa, že by ho bolo vhodnejšie dať na Commons, ale na to mám tu vo firme zakázaný prístup (máme filtrovaný internet). Ak môžeš, presuň ho tam. Práve píšem článok, kde ho chcem použiť.

spolupráca + otázka[upraviť zdroj]

Zdravim, chcem ti len dat do pozornosti WikiProjekt IT a Počítačová bezpečnosť a spýtať sa ťa, či by si nemal záujem pripojiť sa do projektu a niečo napísať. Máš absolútne volnu ruku (to je jasne) len potrebujem pomoct. Dik A ta otazka: mohol by si mi v strucnosti vysvetlit ako robit sablony ako napr. ta tvoja posledna o eneagrame?... staci nejaky odkaz s navodom (ak je). dik este raz. vela zdaru Neuromancer 18:19, 22 august 2005 (UTC)

  • Ja som možno viac odborník na IT ako na to, o čom píšem, ale napriek tomu sa nebudem počítačom príliš venovať, lebo je určite viac ľudí, ktorí sa im rozumejú.
  • K druhej otázke - šablóna sa vytvorí rovnako ako iná stránka - niekde ju použi vložením cez {{Nová šablóna}} a ťuknutím na linku ju vytvoríš.

monobook.js[upraviť zdroj]

Ahoj Wilfrid, este taka drobnost, zmen si vo svojom monobook.js meno z mojho na tvoje :) --Palica@diskprís 07:06, 24 august 2005 (UTC)

  • Sorry, aj keď neviem, čo to spôsobilo..., ale pridalo mi to tu zaujímavé veci... --Wilfrid 14:38, 24 august 2005 (UTC)

Problém so zdrojom alebo licenciou obrázka Image:Dubova colonorum.jpg[upraviť zdroj]

Warning sign
Tento obrázok môže byť zmazaný.

Vďaka za nahranie obrázka Image:Dubova colonorum.jpg. Avšak tento môže byť čoskoro zmazaný, ak nedokážeme zistiť držiteľa autorských práv a stav autorských práv. Kvôli dodržiavaniu autorského zákona sme veľmi obozretní pri prijímaní obrázkov do Wikipédie.

Držiteľom autorských práv je zvyčajne tvorca, zamestnávateľ tvorcu alebo osoba, ktorej boli tieto práva udelené. Informácia o tom, za akých podmienok môžeme používať dielo je uvedená v licencii. Typ licencie označujeme pridaním šablóny licencie. Zodpovedajúcu šablónu nájdite v zozname Wikipédia:Šablóny/Licencie a vložte ju na opisnú stránku obrázka takto: {{NázovŠablóny}}.

Prosím, označte informácie o autorských právach (kto je autorom a licenciu) aj na všetkých ostatných obrázkoch, ktoré ste nahrali alebo nahráte. Pamätajte, že administrátori môžu zmazať obrázky bez tejto dôležitej informácie. Zoznam najdôležitejších zásad, ktoré je treba pri nahrávaní obrázkov dodržať je v článku Pomoc:Obrázok. Ak máte nejaké otázky, kontaktujte mňa alebo niektorého z tu uvedených redaktorov. Vďaka. Bubamara …✉ 22:16, 26. júl 2007 (UTC)[odpovedať]

Eneagram popis typu: na zmazanie[upraviť zdroj]

Zdravím. Keďže si to zakladal, dávam do pozornosti: Wikipédia:Stránky na zmazanie/Päťka (eneagram). --Teslaton (diskusia) 20:11, 2. jún 2016 (UTC)[odpovedať]

Zdravím. Ad [1]: viď Wikipédia:Nenarušujte Wikipédiu kvôli ilustrácii tvrdenia, vrátená úprava mi nepríde ako s dobrým úmyslom, navyše nie je doložená spoľahlivým zdrojom. --Teslaton (diskusia) 22:38, 20. február 2018 (UTC)[odpovedať]