Zoznam kultúrnych pamiatok v Košiciach – mestskej časti Staré Mesto (Stredné Mesto, H)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v Košiciach, mestskej časti Staré Mesto, katastrálnom území Stredné Mesto v okrese Košice I.
Zoznam je z technických dôvodov rozdelený na viac častí, táto časť zahŕňa ulice začínajúce na písmená H.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Kiosk Nahrať súbor Kiosk Hlavná ul. 122
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3671/0 Unifikovaný názov PO: kiosk

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér; Predajňa tabaku

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 5
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1052/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Múr priekopový Nahrať súbor Múr priekopový Hlavná ul. 7
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1049/15 Unifikovaný názov PO: múr priekopový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kontraeskarpa; kontraeskar.vnútornej priekopy

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 7
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1054/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 8
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1053/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový

Dom bytový i.
Nahrať súbor
Dom bytový i. Hlavná ul. 9
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1196/1 Unifikovaný názov PO: dom bytový i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,radový

Palác mestský
Nahrať súbor
Palác mestský Hlavná ul. 10
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1055/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný,prejazdový; Forgáčovský palác,Št.ved.knižn

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 11
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3428/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový+nárožný s podjazdom

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Hlavná ul. 12
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1056/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný; Rothov dom

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 13
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3429/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 14
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1057/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 15
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3430/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 16
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1058/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; Zlatý dukát

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 18
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1059/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Palác mestský Nahrať súbor Palác mestský Hlavná ul. 20
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3431/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový; banka,Toto jelo

Palác mestský Nahrať súbor Palác mestský Hlavná ul. 21
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1060/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; Halmiho dvor,Halmi udvar

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Hlavná ul. 22
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1061/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 23
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1062/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 24
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1063/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Hostinec mestský Nahrať súbor Hostinec mestský Hlavná ul. 25
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1064/0 Unifikovaný názov PO: hostinec mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,pavlačový,rad.; Hotel Čierny orol

Fara Nahrať súbor Fara Hlavná ul. 26
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3432/0 Unifikovaný názov PO: fara

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdová,radová; Farský úrad,dómska fara

Dom župný pamätný
Nahrať súbor
Dom župný pamätný Hlavná ul. 27
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1329/1 Unifikovaný názov PO: dom župný pamätný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Košický vládny program; Východoslovenská galéria

Tabuľa pamätná Nahrať súbor Tabuľa pamätná Hlavná ul. 27
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1329/2 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Košický vládny program; 1.zasadanie čsl.vlády, 5. April 1945

Palác biskupský Nahrať súbor Palác biskupský Hlavná ul. 28
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1066/1 Unifikovaný názov PO: palác biskupský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; Döryovský,Szatmáryovský palác

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 28
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1066/2 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; biskupská knižnica

Tabuľa pamätná Nahrať súbor Tabuľa pamätná Hlavná ul. 28
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1066/3 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Štúr Ľudovít,Záborský J.; 24.február 1849

Seminár Nahrať súbor Seminár Hlavná ul. 30
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1067/0 Unifikovaný názov PO: seminár

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný; jezuit.seminár,mes.sporiteľňa

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 31
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3433/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový,pavlačový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 32
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1068/1 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný; rod.dom I.Henszelmanna

Tabuľa pamätná Nahrať súbor Tabuľa pamätná Hlavná ul. 32
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1068/2 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Henszlmann Imrich; 1813-1888,hist.um,pamiatkár

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 33
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3434/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sieňový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 34
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1070/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 35
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1069/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 36
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1072/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 37
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1071/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sieňový+priechod,radový; Novellyho dom

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 38
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1073/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Palác mestský pamätný Nahrať súbor Palác mestský pamätný Hlavná ul. 40
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1074/1 Unifikovaný názov PO: palác mestský pamätný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; Vitézov dom,Vitézov dvor

Tabuľa pamätná Nahrať súbor Tabuľa pamätná Hlavná ul. 40
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1074/2 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Hemerka Oldřich; 1862-1946,skladateľ,dirigent

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 41
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3435/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 42
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1076/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; Csákyho dom,Carpáno

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 43
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1075/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Hlavná ul. 44
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3436/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,radový; nájomný dom

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 45
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1077/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; Weltnerov dom

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 46
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1079/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový,prejazdový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 47
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1078/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Palác mestský Nahrať súbor Palác mestský Hlavná ul. 48
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1080/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; Barkóczyho palác

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 49
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3437/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; Spielmanov dom

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 50
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1082/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 51
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1081/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 52
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1083/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 53
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3438/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 54
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1085/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 55
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1084/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 56
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1087/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 57
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1086/1 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 58
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1089/1 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Radnica pamätná
Nahrať súbor
Radnica pamätná Hlavná ul. 59
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1088/1 Unifikovaný názov PO: radnica pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; Historická radnica

Tabuľa pamätná Nahrať súbor Tabuľa pamätná Hlavná ul. 59
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1088/2 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Kutuzov M.I.; 1805-1806,pobyt v meste

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 60
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3439/1 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 61
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1090/1 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 62
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3440/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový

Dom meštiansky
Nahrať súbor
Dom meštiansky Hlavná ul. 63
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3441/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Kaviareň Slávia,Bauer

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 64
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1092/1 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,nárožný

Dom meštiansky
Nahrať súbor
Dom meštiansky Hlavná ul. 65
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1091/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný; Levočský dom

Kláštor uršulíniek Nahrať súbor Kláštor uršulíniek Hlavná ul. 66
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1094/1 Unifikovaný názov PO: kláštor uršulíniek

Bližšie určenie; zaužívaný názov: konvent uršulínok

Kláštor premonštrátov Nahrať súbor Kláštor premonštrátov Hlavná ul. 67
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1093/1 Unifikovaný názov PO: kláštor premonštrátov

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbový,radový; Kráľovský dom

Tabuľa pamätná Nahrať súbor Tabuľa pamätná Hlavná ul. 67
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1093/5 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 1.košická univerzita; pamätná tab.1.košickej univ.

Budova administratívna Nahrať súbor Budova administratívna Hlavná ul. 68
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1096/1 Unifikovaný názov PO: budova administratívna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový; palác Spišskej komory

Tabuľa pamätná Nahrať súbor Tabuľa pamätná Hlavná ul. 68
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1096/2 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Bátsány J.; 1763-1845,básnik,revoluc.

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 69
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1095/1 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový,prejazdový; Jalta

Tabuľa pamätná Nahrať súbor Tabuľa pamätná Hlavná ul. 69
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1095/2 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Bocatius Ján; 1599-1621 richtár,humanista

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 70
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1097/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový,prejazdový; Abovská stolica

Kostol
Nahrať súbor
Kostol Hlavná ul. 71
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1093/2 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Trojice; univerzitný kostol

Tabuľa pamätná Nahrať súbor Tabuľa pamätná Hlavná ul. 67
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1093/4 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Záborský Jonáš; 1812-1876,spisovateľ,kňaz

Dom meštiansky
Nahrať súbor
Dom meštiansky Hlavná ul. 71
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3442/1 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; Žobrák,U žobráka

Maľba nástenná-vsa Nahrať súbor Maľba nástenná-vsa Hlavná ul. 71
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3442/2 Unifikovaný názov PO: maľba nástenná-vsa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: figurálna; žatevné motívy,erb

Socha-vsa Nahrať súbor Socha-vsa Hlavná ul. 71
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3442/3 Unifikovaný názov PO: socha-vsa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: žobráka; Socha žobráka

Palác mestský
Nahrať súbor
Palác mestský Hlavná ul. 72
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1098/1 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný; Ústavný súd

Stavba hospodárska Nahrať súbor Stavba hospodárska Hlavná ul. 72
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1098/2 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: murovaná; býv.kočiareň

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 74
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3443/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 75
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3444/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový,priechodový

Kasíno Nahrať súbor Kasíno Hlavná ul. 76
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1099/0 Unifikovaný názov PO: kasíno

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový,schodiskový; divadlo Smer,kino Partizán

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 77
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3445/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 78
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3446/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; Zlatá hus

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 79
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3447/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný,prejazdový; Melczerov dom

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 80
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3448/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Palác mestský
Nahrať súbor
Palác mestský Hlavná ul. 81
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3449/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný; Andrássyho pálac

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 82
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3450/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 83
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3451/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Palác mestský Nahrať súbor Palác mestský Hlavná ul. 84
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3452/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový,prejazdový; Berzeviczyho palác

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 85
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3531/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; Bagdad

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 86
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3453/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 87
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3454/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný

Palác mestský
Nahrať súbor
Palác mestský Hlavná ul. 88
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1101/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; Slovenské technické múzeum

Konvent františkánov Nahrať súbor Konvent františkánov Hlavná ul. 89
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1100/1 Unifikovaný názov PO: konvent františkánov

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kňazský seminár sv.Karla Borom

Kostol
Nahrať súbor
Kostol svätého Antona Paduánskeho Hlavná ul. 89
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1100/2 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Antona Paduánskeho; františkánsky kostol,seminárny

Tabuľa pamätná Nahrať súbor Tabuľa pamätná Hlavná ul. 89
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1100/3 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: obete fašizmu

Socha-vsa Nahrať súbor Socha-vsa Hlavná ul. 89
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1100/5 Unifikovaný názov PO: socha-vsa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária; Panna Mária a 2 putti

Socha-kópia-vsa Nahrať súbor Socha-kópia-vsa Hlavná ul. 89
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1100/6 Unifikovaný názov PO: socha-kópia-vsa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Klára; kópia barok.sochy sv.Kláry

Socha-kópia-vsa Nahrať súbor Socha-kópia-vsa Hlavná ul. 89
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1100/7 Unifikovaný názov PO: socha-kópia-vsa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Margita Antiochijská; kópia barok.sochy sv.Margity

Socha-vsa Nahrať súbor Socha-vsa Hlavná ul. 89
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1100/8 Unifikovaný názov PO: socha-vsa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.František z Assisi; socha sv.Františka

Socha-vsa Nahrať súbor Socha-vsa Hlavná ul. 89
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1100/9 Unifikovaný názov PO: socha-vsa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Anton Paduánsky; socha sv.Antona

Reliéf-vsa Nahrať súbor Reliéf-vsa Hlavná ul. 89
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1100/10 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Ukrižovanie Krista; reliéf Ukrižovania Krista

Reliéf-vsa Nahrať súbor Reliéf-vsa Hlavná ul. 89
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1100/11 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Bičovanie Krista; reliéf Bičovania Krista

Reliéf-vsa Nahrať súbor Reliéf-vsa Hlavná ul. 89
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1100/12 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Korunovanie Krista tŕním; reliéf Korunovania tŕním

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 90
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1103/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; depozity Slov.tech.múzea KE

Palác mestský Nahrať súbor Palác mestský Hlavná ul. 91
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1102/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový; šľacht.konvikt,kráľovský konv.

Palác mestský Nahrať súbor Palác mestský Hlavná ul. 92
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3455/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 93
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1104/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 94
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3456/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 95
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3457/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; Reštaurácia Veverička

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 96
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3458/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 97
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1105/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sieňový+prejazd,radový; dom s pavlačou

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 98
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1107/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 99
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1106/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 100
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1109/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; Invalidovňa

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 101
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1108/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový,prejazdový; Hotel Ambasádor

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 102
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1110/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 103
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3459/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 104
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3460/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 105
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1111/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 106
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3461/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný

Palác mestský Nahrať súbor Palác mestský Hlavná ul. 108
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3462/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Múr hradbový Hlavná ul. 110
KÚ: Stredné Mesto

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
802-1049/22 Unifikovaný názov PO: múr hradbový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kurtina; vonkajší okruh hradieb

Kasárne
Nahrať súbor
Kasárne Hlavná ul. 110
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3463/0 Unifikovaný názov PO: kasárne

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbové,radové; Jiskrove kasárne, Ústavny súd Slovenskej republiky

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 113
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1114/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 115
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1116/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 116
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1115/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Hlavná ul. 117
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3464/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,nárožný

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hlavná ul. 119
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3465/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Hlavná ul. 121
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3466/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,nárožný

Socha na stĺpe
Nahrať súbor
Socha na stĺpe Hlavné nám.
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1124/0 Unifikovaný názov PO: socha na stĺpe

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária-Immaculata

Divadlo
Nahrať súbor
Divadlo Hlavné nám. 1
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1123/1 Unifikovaný názov PO: divadlo

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priezorové,solitér; Východosloven.štátne divadlo

Tabuľa pamätná s reliéfom Nahrať súbor Tabuľa pamätná s reliéfom Hlavné nám. 1
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1123/2 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná s reliéfom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Borodáč Ján; 1892-1964,divadelník,riaditeľ

Kostol
Nahrať súbor
Kostol Hlavné nám. 3
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1117/1 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Alžbety; Dóm sv.Alžbety

Kaplnka
Nahrať súbor
Kaplnka Hlavné nám. 4
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1117/2 Unifikovaný názov PO: kaplnka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Michala; Kaplnka sv.Michala

Veža mestská
Nahrať súbor
Veža mestská Hlavné nám. 2
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1117/3 Unifikovaný názov PO: veža mestská

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Urbana; Urbanova veža,Urbanka

Tabuľa pamätná Nahrať súbor Tabuľa pamätná Hlavné nám. 3
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1117/4 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Rákoczi František II.; 1676-1735,vojvodca

Múr hradbový Nahrať súbor Múr hradbový Hradbová ul.
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1049/17 Unifikovaný názov PO: múr hradbový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: vnútorný okruh hradieb

Múr hradbový Nahrať súbor Múr hradbový Hradbová ul.
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1049/18 Unifikovaný názov PO: múr hradbový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: vnútorný okruh hradieb

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Múr parkanový Hradbová ul. 4,6,8,10,12,+
KÚ: Stredné Mesto

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
802-1049/19 Unifikovaný názov PO: múr parkanový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: vnútorný okruh hradieb

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hradbová ul. 4
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3373/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Múr hradbový Hradbová ul. 6,8,10
KÚ: Stredné Mesto

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
802-1049/16 Unifikovaný názov PO: múr hradbový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: vnútorný okruh hradieb

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hradbová ul. 6
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3374/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hradbová ul. 8
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3375/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hradbová ul. 10
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3376/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hradbová ul. 12
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3377/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový,priechodový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hradbová ul. 14
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3378/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; nevestinec

Múr hradbový Nahrať súbor Múr hradbový Hrnčiarska ul.
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1049/7 Unifikovaný názov PO: múr hradbový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priečny; vonkajší prieč.múr pevnôstky

Dom bytový-sekcia i. Nahrať súbor Dom bytový-sekcia i. Hrnčiarska ul. 5,3
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3666/1 Unifikovaný názov PO: dom bytový-sekcia i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,sekciový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hrnčiarska ul. 6
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-4619/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový

Bašta delová Nahrať súbor Bašta delová Hrnčiarska ul. 7
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1049/9 Unifikovaný názov PO: bašta delová

Bližšie určenie; zaužívaný názov: rondel; Katova bašta,Henker Rondel

Múr hradbový Nahrať súbor Múr hradbový Hrnčiarska ul. 7
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1049/10 Unifikovaný názov PO: múr hradbový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: vonkajší okruh hradieb

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Hrnčiarska ul. 7
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3384/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,radový ; Rákocziho dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Múr parkanový Hrnčiarska ul. 9
KÚ: Stredné Mesto

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
802-1049/8 Unifikovaný názov PO: múr parkanový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: vnútorný okruh hradieb

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hrnčiarska ul. 9
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3385/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Dom remeselnícky Nahrať súbor Dom remeselnícky Hrnčiarska ul. 10
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-4620/0 Unifikovaný názov PO: dom remeselnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; Brašnárstvo

Dom meštiansky ii. Nahrať súbor Dom meštiansky ii. Hrnčiarska ul. 11
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1139/2 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový

Dom meštiansky i. Nahrať súbor Dom meštiansky i. Hrnčiarska ul. 13
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1139/1 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový

Múr hradbový Nahrať súbor Múr hradbový Hrnčiarska ul. 15
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1049/6 Unifikovaný názov PO: múr hradbový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kurtina; vonkajší okruh hradieb

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hrnčiarska ul. 15
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1140/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový; U kováča

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Hrnčiarska ul. 16
KÚ: Stredné Mesto

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
802-4621/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový,pavlačový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hrnčiarska ul. 17
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3387/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; U pekára

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Múr hradbový Hrnčiarska ul. 19,21,23,25,27
KÚ: Stredné Mesto

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
802-1049/5 Unifikovaný názov PO: múr hradbový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kurtina; vonkajší okruh hradieb

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hrnčiarska ul. 19
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3388/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; U hrnčiara

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hrnčiarska ul. 21
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3389/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; U stolára

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hrnčiarska ul. 23
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3390/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; Reštaurácia U kohúta

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hrnčiarska ul. 25
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-3391/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; Reštaurácia U vodnára

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hrnčiarska ul. 27
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1141/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; Reštaurácia U vodnára

Kostol Nahrať súbor Kostol Hrnčiarska ul. 930
KÚ: Stredné Mesto

Poloha
802-1127/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: ref.; kalvínsky kostol

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.

Iné projekty