Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Osturňa (2 – 145)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Osturňa v okrese Kežmarok do popisného čísla 145.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 2
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4232/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 2
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4232/2 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 2
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4232/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 2
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4232/4 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 3
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4231/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 3
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4231/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: drevená rámová+murovaná; maštaľ,bojisko,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 3
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4231/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chlievy

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 3
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4231/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; ovčín,podšopa,dreváreň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 4
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4230/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 6
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4229/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica
č. 6
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4229/2 Unifikovaný názov PO: pivnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 7
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4228/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 7
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4228/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,bojisko,záčin,mlatovisk

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 7
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4228/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chlievy s ovčínom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Senník
č. 7
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4228/4 Unifikovaný názov PO: senník

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 9
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4227/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 10
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4226/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 10
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4226/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; záčin,chliev,bojisko,maštaľ,sk

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 12
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4225/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 12
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4225/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,mlatovisko,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 12
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4225/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; ovčín

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 13
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4224/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 13
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4224/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová,rámová; maštaľ,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 13
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4224/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová,rámová; chliev,podšopa,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska ii.
č. 13
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4224/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 17
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10302/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 17
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10302/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chlievy s podšopou

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 19
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4223/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 19
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4223/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; voziareň,bojisko,maštaľ,plevní

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 19
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4223/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová,rámová; chliev,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska ii.
č. 19
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4223/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; senník

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 24
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4221/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 24
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4221/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová,rámová; mlatovisko,maštaľ,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 24
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4221/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chliev

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska ii.
č. 24
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4221/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; ovčín

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska iii.
č. 24
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4221/5 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chliev

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 32
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10304/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 35
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10305/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 35
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10305/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; záčin,mlatovisko,maštaľ,plevní

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 35
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10305/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chliev,podšopa,ovčín

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 36
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10306/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 36
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10306/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,mlatovisko,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 38
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10307/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 38
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10307/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chlievy,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 38
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10307/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chlievy

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 40
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10308/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 41
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10309/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 45
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10310/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 45
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10310/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; záčin,mlatovisko,maštaľ

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou i
č. 45
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10310/3 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou i

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 45
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10310/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chlievy s podšopou

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 45
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10310/5 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; ovčín so senníkom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 46
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10311/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 46
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10311/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová,rámová; maštaľ,mlatovsko,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 46
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10311/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,ovčín,chliev,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 46
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10311/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 49
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10312/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 49
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10312/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 49
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10312/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 49
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10312/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 49
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10312/5 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 51
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10313/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 51
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10313/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová+murovaná; maštaľ,bojisko,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 53
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10314/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 53
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10314/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová+murovaná; maštaľ,bojisko,ovčín,plevník

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 53
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10314/3 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; sklad,chlievy,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 55
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10315/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 55
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10315/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová+murovaná

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 55
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10315/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; šopa,chlievy

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 57
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10316/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 57
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10316/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,mlatovisko,záčin?

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 57
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10316/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 57
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10316/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,chliev,chliev

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 60
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10317/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 60
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10317/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 60
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10317/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: doštená; východná stavba,forhaus,kôlňa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska ii.
č. 60
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10317/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: doštená; západná stavba,chlievy,podšop

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 64
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10318/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 64
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10318/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová,rámová; maštaľ,mlatovisko,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 64
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10318/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,chliev,ovčín,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 66
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4220/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 66
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4220/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; záčin,plevník,mlatovisko,vozia

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 66
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4220/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chlievy

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska ii.
č. 66
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4220/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 69
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4219/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 70
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4218/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 70
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4218/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 71
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4217/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 71
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4217/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; plevník,maštaľ,mlatovisko,záči

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 71
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4217/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; sklad,chliev,chliev

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska ii.
č. 71
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4217/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,ovčín

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 72
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4216/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 72
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4216/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová+murovaná; maštaľ,mlatovsko,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 72
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4216/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,chliev,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 72
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4216/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 74
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10320/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový; dom s prejazdom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola ii.
č. 74
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10320/3 Unifikovaný názov PO: stodola ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: drevená,rámová; mladšia stodola (mlat,začin)

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 81
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10321/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 81
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10321/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,mlatovisko,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 81
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10321/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chliev,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 85
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10322/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 85
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10322/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,plevník,mlatovisko,ovčí

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 85
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10322/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,chliev,chliev,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 87
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10323/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 87
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10323/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; plevník,maštaľ,mlatovisko

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 87
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10323/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,stajenka

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 87
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10323/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 88
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10324/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 88
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10324/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; sklad,záčin,plevník,mlatovisko

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 88
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10324/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,stajenka,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 88
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10324/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 90
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10325/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 91
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10326/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 95
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10327/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 95
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10327/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; ovčín,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 95
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10327/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový i.
č. 96
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10328/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový ii.
č. 97
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10328/2 Unifikovaný názov PO: dom ľudový ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou 96
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10328/3 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: rámová; bojisko,maštaľ,plevník

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska 96
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10328/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; ovčín,chlievy

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska 96
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10328/5 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; ovčín,chlievy,podšopa,dreváreň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola
č. 97
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10329/0 Unifikovaný názov PO: stodola

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 102
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10331/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 103
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10332/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 103
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10332/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,mlatovisko,ovčín,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 103
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10332/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chliev,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 107
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4214/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 110
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4213/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 110
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4213/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,mlatovisko,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 110
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4213/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová,rámová; podšopa,chliev

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska ii.
č. 110
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4213/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová,rámová; podšopy,chlievy

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 113
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10334/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 113
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10334/2 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chlievy,podšopa-dreváreň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica
č. 113
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10334/3 Unifikovaný názov PO: pivnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 119
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10335/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 119
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10335/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,mlatovisko,ovčín,drevár

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 119
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10335/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,chlievy,dielňa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska ii.
č. 119
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10335/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,„trucovňa“, dreváreň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 122
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10336/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový; dom s podšopu pod 1 strechou

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 122
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10336/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; záčin,ovčín,bojisko,maštaľ,ple

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 122
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10336/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; chlievy,podšopy

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 123
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10337/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 123
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10337/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; záčiny,ovčín,bojisko,maštaľ

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 125
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10338/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 125
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10338/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,plevník,mlatovisko,ovčí

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica
č. 125
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10338/3 Unifikovaný názov PO: pivnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 126
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10339/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 126
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10339/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová+rámová; maštaľ,mlatovisko,záčin,plevní

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 129
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4212/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový; dom s prejazdom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 129
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4212/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,plevník,bojisko,ovčín

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 129
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4212/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,chlievy

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica
č. 129
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4212/4 Unifikovaný názov PO: pivnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová+kameň; pivnica

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 130
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4211/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 130
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4211/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,mlatovisko,ovčín

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 130
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4211/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; šopa,chlievy,sklad

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica
č. 130
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4211/4 Unifikovaný názov PO: pivnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 131
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4210/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 131
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4210/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,plevník,bojisko,ovčín,

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 131
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4210/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová+kameň; pivnica

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska ii.
č. 131
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4210/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 132
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4209/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový; dom s prejazdom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľami
č. 132
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4209/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľami

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; bojisko,ovčín,plevník

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Chliev
č. 132
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4209/3 Unifikovaný názov PO: chliev

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový; podšopa,chliev,podšopa

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 133
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4208/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 133
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4208/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; kópia stodoly s ovčínom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 133
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4208/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; kópia chlievov

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 134
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4207/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľami
č. 134
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4207/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľami

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 136
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10340/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 136
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10340/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; bojisko,záčin,maštaľ

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 136
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-10340/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,ovčín,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 139
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10341/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 141
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4206/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový; dom s prejazdom(zastavaným)

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 141
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4206/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštale,bojiská,plevník,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska i.
č. 141
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4206/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová+murovaná; podšopy,chliev,ovčín,dreváreň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska ii.
č. 141
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4206/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopy,chlievy

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica.
č. 141
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4206/5 Unifikovaný názov PO: pivnica.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 143
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4205/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový; dvojdom s prejazdom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 143
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4205/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová,rámová; maštaľ,plevník,bojisko,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 143
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4205/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,ovčín

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska ii.
č. 143
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4205/4 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; podšopa,chlievy

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 144
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4204/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 145
KÚ: Osturňa

Poloha
703-4203/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový; dom s prejazdom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 145
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4203/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: drevená,rámová+murovaná; maštaľ,mlatovisko,záčin

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 145
KÚ: Osturňa

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
703-4203/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová ?; ovčín,podšopa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový 150
KÚ: Osturňa

Poloha
703-10342/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.

Iné projekty