Zoznam piesní Daniela Heviera

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam textov piesní ktoré napísal básnik, prozaik, spisovateľ, dramatik, scenárista a textár Daniel Hevier.

Zoznam[upraviť | upraviť zdroj]

(h: ) – doteraz nezistený autor hudby alebo textu

  • (na doplnenie)

A[upraviť | upraviť zdroj]

B[upraviť | upraviť zdroj]

C[upraviť | upraviť zdroj]

D[upraviť | upraviť zdroj]

E[upraviť | upraviť zdroj]

F[upraviť | upraviť zdroj]

G[upraviť | upraviť zdroj]

H[upraviť | upraviť zdroj]

CH[upraviť | upraviť zdroj]

I[upraviť | upraviť zdroj]

  • IJKLM - Juraj Gahér a Detský spevácky zbor ZUŠ Partizánske - (h: Juraj Gahér) - album: Pesnička ťa naučí (2009)

J[upraviť | upraviť zdroj]

K[upraviť | upraviť zdroj]

L[upraviť | upraviť zdroj]

M[upraviť | upraviť zdroj]

N[upraviť | upraviť zdroj]

O[upraviť | upraviť zdroj]

P[upraviť | upraviť zdroj]

R[upraviť | upraviť zdroj]

S[upraviť | upraviť zdroj]

T[upraviť | upraviť zdroj]

U[upraviť | upraviť zdroj]

V[upraviť | upraviť zdroj]

Z[upraviť | upraviť zdroj]

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. Laco Lučenič, Beáta Dubasová a Kopytovci* ‎– Išla myška briežkom, discogs.com
  2. Čujtečočočo, čujte sasasa - bábkoherečka E.Tomanová sa dožíva 80 rokov, skolskyservis.teraz.sk
  3. Sandra J - dáma, ktorá sa hodlá pobiť o prvé priečky hitparád - už vydala debutovú platňu, sme.sk
  4. Marcela Laiferová a Trend ‎– Obrázky dní, discogs.com
  5. Tweens: Líbí se nám stejní kluci, kultura.zpravy.idnes.cz
  6. Jana Hubinska ‎– Hotel Hazard, discogs.com
  7. Pavol Habera ‎– Boli sme raz milovaní , discogs.com
  8. Piesne zo slovenského muzikálu o Fride Kahlo vychádzajú na albume - hudba.zoznam.sk
  9. Peter Nagy, Vašo Patejdl, Beáta Dubasová ‎– Peter, Vašo a Beáta deťom, discogs.com
  10. Rudolf Geri, Daniel Hevier ‎– Frida (Maľovať a milovať) - discogs.com
  11. Igor Bázlik - Diela, Hudobné centrum.sk
  12. Hrej až naveky láska, pavolhabera.info
  13. Biografia, 1985 - 1989, alena.sk
  14. Štefan Skrúcaný ‎– Keď nejde o život..., discogs.com
  15. Money Factor ‎– Svadba čertov, discogs.com
  16. D. Jenis, Respiro / D. Chejnovská, Elekt – Kúzelníkov Odchod / Kométa, discogs.com
  17. Pavol Habera ‎– Habera 2, discogs.com
  18. Sisa Sklovska ‎– Láska, discogs.com
  19. Bezinky ‎– Bezinky, discogs.com
  20. Jana Kirschner ‎– V cudzom meste, discogs.com
  21. IMT Smile ‎– Diamant, discogs.com
  22. TEAM 2 - Prichytení pri živote, team-online.sk
  23. TEAM 5, team-online.sk
  24. Andy Hryc ‎– Čo Asi Robí Sawyer, discogs.com
  25. TEAM 10 - X, team-online.sk
  26. Miro Jaroš ‎– Exoterika , discogs.com
  27. Rendezska.Sk* ‎– Čas vyložiť karty, discogs.com
  28. Soľ nad zlato (2000), pavolhabera.info
  29. Pavol Habera ‎– To sa stáva, discogs.com
  30. Sisa Sklovská ‎– Noc sa končí až ráno, discogs.com
  31. Kaleráb Gigant ‎– Kaleráb Gigant, discogs.com
  32. Hudobné lásky Sone Horňákovej /3/, folk.sk
  33. Frida – maľovať a milovať, gedur.sk
  34. TEAM 7 - 7edem, team-online.sk
  35. Daniel Hevier a Juraj Gahér ‎– Pesnička ťa naučí (Abeceda), discogs.com
  36. 20 kultových pesničiek. Poznáte ich texty?, plus.sme.sk
  37. Juraj Tatár - Diskografia, jurajtatar.com
  38. Blesk – SuperStar – Príbeh nekončí & To nejlepší 2004 – 2009 (CD)
  39. Michal David a Daniel Hádl napísali nové hity pre finalistov Česko-Slovenskej, hudba.sk
  40. Soľ nad zlato (2000), pavolhabera.info
  41. Jožo Pročko ‎– Máme sa fajn, discogs.com
  42. Avion, pavolhabera.info
  43. Biografia Pavol Habera, pavolhabera.info
  44. TEAM 3, team-online.sk
  45. Cd Svet lásku má, pavolhabera.info
  46. Slniečko alebo Punto & rybacé hlavy, 29. máj 2017 facebook.com
  47. Pesničky na dobrú noc, hospodarskyklub.sk
  48. Pavol Hammel ‎– Starí Kamoši, discogs.com
  49. Elán ‎– Otázniky / Všetko, čo máš, discogs.com
  50. Starí kámoši, img.discogs.com
  51. Šašo Maroš - Žirafa hrá basketbal, facebook.com

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]