Zoznam ulíc v Hlohovci

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Zoznam ulíc v Hlohovci je úplný zoznam ulíc v Hlohovci zostavený podľa oficiálneho zoznamu ulíc zverejneného Mestským úradom Hlohovec.

Pozri aj: Zoznam námestí v Hlohovci
Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Balatón Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Balatónska ulica Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Bernolákova ulica Hlohovec Anton Bernolák 920 01 Hlohovec 1
Bezručova ulica Hlohovec Petr Bezruč 920 01 Hlohovec 1
Bottova ulica Hlohovec Ján Botto 920 01 Hlohovec 1
Cisárka Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Čulenova ulica Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Drevená ulica Hlohovec drevo 920 01 Hlohovec 1
Družstevná ulica Hlohovec družstvo 920 01 Hlohovec 1
Dukelská ulica Hlohovec Dukliansky priesmyk 920 01 Hlohovec 1
Fándlyho ulica Hlohovec Juraj Fándly 920 01 Hlohovec 1
Fraštacká ulica Hlohovec Frašták 920 01 Hlohovec 1
Gáborská ulica Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Gaštanová ulica Hlohovec gaštan 920 01 Hlohovec 1
Gorkého ulica Hlohovec Maxim Gorkij 920 01 Hlohovec 1
Hájska ulica Šulekovo 920 03 Hlohovec 3
Hlohová ulica Hlohovec hloh 920 01 Hlohovec 1
Hollého ulica Hlohovec Ján Hollý 920 01 Hlohovec 1
Holubyho ulica Šulekovo 920 03 Hlohovec 3
Hošták Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Hurbanova ulica Hlohovec Jozef Miloslav Hurban 920 01 Hlohovec 1
Hviezdoslavova ulica Hlohovec Pavol Országh Hviezdoslav 920 01 Hlohovec 1
Inovecká ulica Hlohovec Inovec 920 01 Hlohovec 1
Jarmočná ulica Hlohovec jarmok 920 01 Hlohovec 1
Jesenského ulica Hlohovec Janko Jesenský 920 01 Hlohovec 1
Kalinčiakova ulica Hlohovec Ján Kalinčiak 920 01 Hlohovec 1
Kamenná ulica Hlohovec kameň 920 01 Hlohovec 1
Kamenohorská ulica Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Karpatská ulica Hlohovec Karpaty 920 01 Hlohovec 1
Komenského ulica Hlohovec Jan Amos Komenský 920 01 Hlohovec 1
Koperníkova ulica Hlohovec Mikuláš Kopernik 920 01 Hlohovec 1
Krátka ulica Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Kruhová ulica Hlohovec kruh 920 01 Hlohovec 1
Kukučínova ulica Hlohovec Martin Kukučín 920 01 Hlohovec 1
Lipiny Hlohovec
Manckovičova ulica Hlohovec Valentín Manckovič 920 01 Hlohovec 1
Mierová ulica Hlohovec mier 920 01 Hlohovec 1
Michalská ulica Hlohovec svätý Michal 920 01 Hlohovec 1
Mladý háj Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Mlynská ulica Šulekovo mlyn 920 03 Hlohovec 3
Nábrežie A. Hlinku Hlohovec Andrej Hlinka 920 01 Hlohovec 1
Nerudova ulica Hlohovec Jan Neruda 920 01 Hlohovec 1
Nitrianska ulica Hlohovec Nitra 920 01 Hlohovec 1
Okrúhla ulica Šulekovo 920 03 Hlohovec 3
Palackého ulica Hlohovec František Palacký 920 01 Hlohovec 1
Palárikova ulica Hlohovec Ján Palárik 920 01 Hlohovec 1
Pánska niva Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Pltnícka ulica Šulekovo pltníctvo 920 03 Hlohovec 3
Pod Beranom Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Pod Šomod Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Podzámska ulica Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Poniklecová ulica Hlohovec poniklec
Pri cintoríne Hlohovec cintorín 920 01 Hlohovec 1
Pri hvezdárni Hlohovec hvezdáreň
Pribinova ulica Hlohovec Pribina 920 01 Hlohovec 1
Priemyselná ulica Šulekovo priemysel 920 03 Hlohovec 3
Puškinova ulica Hlohovec Alexandr Sergejevič Puškin 920 01 Hlohovec 1
Rad mjr. Pavloviča Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Radlinského ulica Hlohovec Andrej Ľudovít Radlinský 920 01 Hlohovec 1
Rázusova ulica Hlohovec Martin Rázus 920 01 Hlohovec 1
Rovná ulica Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Rozmarínová ulica Hlohovec rozmarín 920 01 Hlohovec 1
Ružová ulica Hlohovec ruža 920 01 Hlohovec 1
Rybárska ulica Šulekovo rybár 920 03 Hlohovec 3
Seredská ulica Šulekovo Sereď 920 03 Hlohovec 3
Sihotská ulica Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Sládkovičova ulica Hlohovec Andrej Sládkovič 920 01 Hlohovec 1
Slnečná ulica Hlohovec slnko 920 01 Hlohovec 1
Stará hora Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Starý rínok Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Svätopeterská ulica Hlohovec svätý Peter 920 01 Hlohovec 1
Šafárikova ulica Hlohovec Pavel Jozef Šafárik 920 01 Hlohovec 1
Školská ulica Šulekovo škola 920 01, 03 Hlohovec 1, 3
Šoltésova ulica Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Šomodská ulica Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Štúrova ulica Hlohovec Ľudovít Štúr 920 01 Hlohovec 1
Šulekova ulica Šulekovo 920 03 Hlohovec 3
Tajovského ulica Hlohovec Jozef Gregor Tajovský 920 01 Hlohovec 1
Tehelná ulica Hlohovec tehla 920 01 Hlohovec 1
Teplá izba Hlohovec
Terezov Šulekovo 920 03 Hlohovec 3
Tokajka Hlohovec
Tolstého ulica Hlohovec Lev Nikolajevič Tolstoj 920 01 Hlohovec 1
Továrenská ulica Hlohovec továreň 920 01 Hlohovec 1
Ulica 9. mája Hlohovec 9. máj 920 01 Hlohovec 1
Ulica Arpáda Felcána Hlohovec Arpád Felcán 920 01 Hlohovec 1
Ulica čsl.armády Hlohovec Česko-slovenská armáda 920 01 Hlohovec 1
Ulica D. Jurkoviča Šulekovo Dušan Jurkovič 920 03 Hlohovec 3
Ulica Fraňa Kráľa Hlohovec Fraňo Kráľ 920 01 Hlohovec 1
Ulica Františka Lipku Hlohovec František Lipka 920 01 Hlohovec 1
Ulica Janka Kráľa Šulekovo Janko Kráľ 920 03 Hlohovec 3
Ulica J. A. Gagarina Hlohovec Jurij Alexejevič Gagarin 920 01 Hlohovec 1
Ulica kpt. Nálepku Hlohovec Ján Nálepka 920 01 Hlohovec 1
Ulica L. Novomeského Šulekovo Laco Novomeský 920 03 Hlohovec 3
Ulica Ľ. Podjavorinskej Šulekovo Ľudmila Podjavorinská 920 03 Hlohovec 3
Ulica Ľ. Zúbka Hlohovec Ľudo Zúbek 920 01 Hlohovec 1
Ulica M. Bela Hlohovec Matej Bel 920 01 Hlohovec 1
Ulica M. Benku Hlohovec Martin Benka 920 01 Hlohovec 1
Ulica M. R. Štefánika Hlohovec Milan Rastislav Štefánik 920 01 Hlohovec 1
Ulica osloboditeľov Šulekovo 920 03 Hlohovec 3
Ulica Petra Jilemnického Hlohovec Peter Jilemnický 920 01 Hlohovec 1
Ulica R. Dilonga Hlohovec Rudolf Dilong 920 01 Hlohovec 1
Ulica Slov.nár.povstania Hlohovec Slovenské národné povstanie 920 01 Hlohovec 1
Ulica Timravy Hlohovec Božena Slančíková-Timrava 920 01 Hlohovec 1
Vajanského ulica Hlohovec Svetozár Hurban-Vajanský
Vansovej ulica Hlohovec Terézia Vansová 920 01 Hlohovec 1
Vážska ulica Hlohovec Váh 920 01 Hlohovec 1
Veterná ulica Hlohovec vietor 920 01 Hlohovec 1
Vinohradská ulica Hlohovec vinohrad 920 01 Hlohovec 1
Vodárenská ulica Hlohovec vodáreň 920 01 Hlohovec 1
Za poštou Hlohovec pošta 920 01 Hlohovec 1
Za Váhom Šulekovo
Zábranie Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Záhradnícka ulica Šulekovo záhradníctvo 920 03 Hlohovec 3
Zajačky Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Zámok Hlohovec zámok 920 01 Hlohovec 1
Závalie Hlohovec 920 01 Hlohovec 1
Železničná ulica Hlohovec železnica 920 01 Hlohovec 1

Zdroje[upraviť | upraviť zdroj]