Zoznam IC objektov 2251 – 2500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Jump to navigation Jump to search
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 2251 neidentifikovaný objekt   8h 16,7' +23° 57' Rak
IC 2252 neidentifikovaný objekt   8h 16,7' +24° 42' Rak
IC 2253 galaxia   8h 16,5' +21° 25' 15 Rak
IC 2254 galaxia   8h 16,7' +24° 47' 15 Rak
IC 2255 neidentifikovaný objekt   8h 16,7' +23° 27' Rak
IC 2256 galaxia   8h 16,8' +24° 11' 0,6' 15 Rak
IC 2257 neidentifikovaný objekt   8h 17,2' +23° 39' Rak
IC 2258 neidentifikovaný objekt   8h 17,3' +23° 35' Rak
IC 2259 neidentifikovaný objekt   8h 17,3' +23° 34' Rak
IC 2260 neidentifikovaný objekt   8h 17,5' +24° 40' Rak
IC 2261 neidentifikovaný objekt   8h 17,6' +23° 31' Rak
IC 2262 objekt neistého typu   8h 17,4' +18° 27' Rak
IC 2263 neidentifikovaný objekt   8h 17,7' +23° 35' Rak
IC 2264 neidentifikovaný objekt   8h 17,8' +23° 43' Rak
IC 2265 neidentifikovaný objekt   8h 17,8' +24° 12' Rak
IC 2266 objekt neistého typu   8h 17,7' +18° 25' Rak
IC 2267 galaxia   8h 18,0' +24° 44' 2,3' 15 Rak
IC 2268 galaxia   8h 18,1' +24° 48' 15 Rak
IC 2269 galaxia   8h 18,2' +23° 03' 16 Rak
IC 2270 objekt neistého typu   8h 18,0' +19° 06' Rak
IC 2271 galaxia   8h 18,4' +24° 31' 15 Rak
IC 2272 objekt neistého typu   8h 18,1' +18° 44' Rak
IC 2273 objekt neistého typu   8h 18,2' +18° 24' Rak
IC 2274 trojhviezda   8h 18,2' +18° 40' Rak
IC 2275 objekt neistého typu   8h 18,2' +18° 25' Rak
IC 2276 objekt neistého typu   8h 18,5' +18° 29' Rak
IC 2277 objekt neistého typu   8h 18,5' +18° 39' Rak
IC 2278 objekt neistého typu   8h 18,6' +18° 28' Rak
IC 2279 objekt neistého typu   8h 18,6' +18° 34' Rak
IC 2280 objekt neistého typu   8h 18,7' +18° 27' Rak
IC 2281 objekt neistého typu   8h 18,9' +18° 55' Rak
IC 2282 neidentifikovaný objekt   8h 19,3' +24° 48' Rak
IC 2283 neidentifikovaný objekt   8h 19,3' +24° 47' Rak
IC 2284 objekt neistého typu   8h 19,0' +18° 36' Rak
IC 2285 neidentifikovaný objekt   8h 19,1' +18° 55' Rak
IC 2286 neidentifikovaný objekt   8h 19,1' +18° 57' Rak
IC 2287 neidentifikovaný objekt   8h 19,1' +19° 24' Rak
IC 2288 galaxia   8h 19,3' +23° 46' 0,3' 15 Rak
IC 2289 objekt neistého typu   8h 19,1' +18° 32' Rak
IC 2290 objekt neistého typu   8h 19,3' +19° 19' Rak
IC 2291 objekt neistého typu   8h 19,3' +18° 30' Rak
IC 2292 neidentifikovaný objekt   8h 19,4' +19° 34' Rak
IC 2293 galaxia   8h 19,6' +21° 23' 0,8' 15 Rak
IC 2294 neidentifikovaný objekt   8h 19,4' +18° 59' Rak
IC 2295 neidentifikovaný objekt   8h 19,4' +18° 25' Rak
IC 2296 neidentifikovaný objekt   8h 19,5' +18° 54' Rak
IC 2297 neidentifikovaný objekt   8h 20,1' +18° 23' Rak
IC 2298 neidentifikovaný objekt   8h 20,1' +18° 24' Rak
IC 2299 neidentifikovaný objekt   8h 20,2' +19° 20' Rak
IC 2300 neidentifikovaný objekt   8h 20,2' +18° 25' Rak
IC 2301 neidentifikovaný objekt   8h 20,2' +18° 26' Rak
IC 2302 neidentifikovaný objekt   8h 20,3' +19° 21' Rak
IC 2303 neidentifikovaný objekt   8h 20,3' +19° 25' Rak
IC 2304 neidentifikovaný objekt   8h 20,6' +19° 26' Rak
IC 2305 neidentifikovaný objekt   8h 20,7' +19° 27' Rak
IC 2306 neidentifikovaný objekt   8h 20,7' +19° 07' Rak
IC 2307 neidentifikovaný objekt   8h 20,7' +19° 26' Rak
IC 2308 galaxia   8h 20,9' +19° 21' 0,3' 16 Rak
IC 2309 galaxia   8h 20,8' +18° 23' 16 Rak
IC 2310 neidentifikovaný objekt   8h 20,8' +18° 28' Rak
IC 2311 galaxia   8h 18,8' -25° 22' 2,2' Korma
IC 2312 neidentifikovaný objekt   8h 20,9' +18° 31' Rak
IC 2313 neidentifikovaný objekt   8h 20,9' +18° 31' Rak
IC 2314 neidentifikovaný objekt   8h 21,1' +18° 46' Rak
IC 2315 neidentifikovaný objekt   8h 21,2' +18° 55' Rak
IC 2316 neidentifikovaný objekt   8h 21,3' +19° 46' Rak
IC 2317 neidentifikovaný objekt   8h 21,4' +18° 51' Rak
IC 2318 neidentifikovaný objekt   8h 21,5' +18° 37' Rak
IC 2319 neidentifikovaný objekt   8h 21,6' +18° 29' Rak
IC 2320 neidentifikovaný objekt   8h 21,6' +18° 40' Rak
IC 2321 neidentifikovaný objekt   8h 21,7' +18° 28' Rak
IC 2322 neidentifikovaný objekt   8h 21,7' +18° 29' Rak
IC 2323 neidentifikovaný objekt   8h 21,7' +18° 37' Rak
IC 2324 neidentifikovaný objekt   8h 22,0' +19° 12' Rak
IC 2325 neidentifikovaný objekt   8h 22,1' +18° 55' Rak
IC 2326 neidentifikovaný objekt   8h 22,2' +19° 01' Rak
IC 2327 galaxia   8h 21,4' +03° 10' 1,5' 14 Hydra
IC 2328 neidentifikovaný objekt   8h 22,3' +19° 37' Rak
IC 2329 galaxia   8h 22,4' +19° 24' 2,2' 15 Rak
IC 2330 neidentifikovaný objekt   8h 22,4' +18° 51' Rak
IC 2331 neidentifikovaný objekt   8h 22,6' +19° 41' Rak
IC 2332 neidentifikovaný objekt   8h 22,7' +19° 55' Rak
IC 2333 neidentifikovaný objekt   8h 23,0' +19° 05' Rak
IC 2334 neidentifikovaný objekt   8h 23,0' +18° 37' Rak
IC 2335 neidentifikovaný objekt   8h 23,1' +19° 25' Rak
IC 2336 neidentifikovaný objekt   8h 23,3' +18° 32' Rak
IC 2337 neidentifikovaný objekt   8h 23,3' +18° 32' Rak
IC 2338 galaxia   8h 23,6' +21° 20' 0,6' Rak
IC 2339 galaxia   8h 23,6' +21° 20' 1,2' Rak
IC 2340 galaxia   8h 23,6' +18° 44' 0,8' 15 Rak
IC 2341 galaxia   8h 23,7' +21° 26' 1,6' Rak
IC 2342 neidentifikovaný objekt   8h 23,5' +18° 35' Rak
IC 2343 neidentifikovaný objekt   8h 23,9' +19° 01' Rak
IC 2344 neidentifikovaný objekt   8h 23,9' +18° 39' Rak
IC 2345 neidentifikovaný objekt   8h 24,1' +19° 57' Rak
IC 2346 neidentifikovaný objekt   8h 24,2' +19° 42' Rak
IC 2347 neidentifikovaný objekt   8h 24,2' +18° 46' Rak
IC 2348 galaxia   8h 24,4' +20° 32' 0,6' 16 Rak
IC 2349 neidentifikovaný objekt   8h 24,3' +19° 00' Rak
IC 2350 neidentifikovaný objekt   8h 24,5' +19° 33' Rak
IC 2351 galaxia   8h 24,6' +18° 36' 1,1' 14 Rak
IC 2352 neidentifikovaný objekt   8h 24,7' +19° 36' Rak
IC 2353 neidentifikovaný objekt   8h 24,6' +18° 39' Rak
IC 2354 neidentifikovaný objekt   8h 24,7' +18° 40' Rak
IC 2355 neidentifikovaný objekt   8h 24,9' +20° 28' Rak
IC 2356 neidentifikovaný objekt   8h 25,0' +19° 30' Rak
IC 2357 neidentifikovaný objekt   8h 25,1' +19° 31' Rak
IC 2358 neidentifikovaný objekt   8h 25,1' +19° 30' Rak
IC 2359 galaxia   8h 25,3' +20° 20' 1,1' 14 Rak
IC 2360 neidentifikovaný objekt   8h 25,2' +19° 27' Rak
IC 2361 galaxia   8h 25,7' +27° 53' 1,7' 15 Rak
IC 2362 neidentifikovaný objekt   8h 25,7' +19° 57' Rak
IC 2363 galaxia   8h 25,8' +19° 27' Rak
IC 2364 neidentifikovaný objekt   8h 25,9' +19° 46' Rak
IC 2365 neidentifikovaný objekt   8h 26,3' +27° 52' Rak
IC 2366 galaxia   8h 26,3' +27° 50' 1,4' 15 Rak
IC 2367 galaxia   8h 24,2' -18° 46' 2,3' Korma
IC 2368 neidentifikovaný objekt   8h 26,0' +19° 53' Rak
IC 2369 neidentifikovaný objekt   8h 26,3' +20° 14' Rak
IC 2370 neidentifikovaný objekt   8h 26,4' +19° 38' Rak
IC 2371 neidentifikovaný objekt   8h 26,6' +19° 48' Rak
IC 2372 neidentifikovaný objekt   8h 26,7' +19° 53' Rak
IC 2373 galaxia   8h 26,9' +20° 22' 1,4' 15 Rak
IC 2374 neidentifikovaný objekt   8h 28,3' +30° 26' Rak
IC 2375 neidentifikovaný objekt   8h 26,3' -13° 18' Korma
IC 2376 neidentifikovaný objekt   8h 28,4' +30° 24' Rak
IC 2377 neidentifikovaný objekt   8h 26,4' -13° 18' Korma
IC 2378 galaxia   8h 28,5' +30° 26' 0,9' Rak
IC 2379 neidentifikovaný objekt   8h 26,4' -13° 18' Korma
IC 2380 galaxia   8h 28,6' +30° 25' 0,4' 15 Rak
IC 2381 neidentifikovaný objekt   8h 28,4' +19° 47' Rak
IC 2382 galaxia   8h 28,7' +22° 04' 0,4' 15 Rak
IC 2383 galaxia   8h 29,6' +30° 41' 16 Rak
IC 2384 galaxia   8h 34,5' +32° 26' 0,4' 16 Rak
IC 2385 galaxia   8h 35,1' +37° 17' 0,6' 15 Rys
IC 2386 neidentifikovaný objekt   8h 34,8' +25° 49' Rak
IC 2387 galaxia   8h 38,6' +30° 47' 1,2' 15 Rak
IC 2388 galaxia   8h 40,0' +19° 38' 16 Rak
IC 2389 galaxia   8h 48,0' +73° 32' 1,7' 13,4 Žirafa
IC 2390 galaxia   8h 41,8' +19° 42' 16 Rak
IC 2391 otvorená hviezdokopa   8h 40,2' -53° 04' 50' 2,5 Plachty
IC 2392 galaxia   8h 44,5' +18° 17' Rak
IC 2393 galaxia   8h 46,8' +28° 11' 1,4' 15 Rak
IC 2394 galaxia   8h 47,1' +28° 16' 1,7' 15 Rak
IC 2395 otvorená hviezdokopa   8h 41,1' -48° 12' 8' 4,6 Plachty
IC 2396 dvojhviezda   8h 46,7' +17° 39' Rak
IC 2397 objekt neistého typu   8h 46,7' +17° 40' Rak
IC 2398 galaxia   8h 46,7' +17° 45' Rak
IC 2399 galaxia   8h 47,8' +18° 54' Rak
IC 2400 galaxia   8h 48,0' +38° 06' 0,6' 15 Rys
IC 2401 galaxia   8h 48,1' +37° 45' 1,3' 15 Rys
IC 2402 galaxia   8h 48,1' +31° 49' 0,4' 15 Rak
IC 2403 neidentifikovaný objekt   8h 46,2' -15° 21' Hydra
IC 2404 galaxia   8h 48,1' +29° 30' 15 Rak
IC 2405 galaxia   8h 48,7' +37° 14' 0,4' 15 Rys
IC 2406 galaxia   8h 48,1' +17° 42' Rak
IC 2407 galaxia   8h 48,1' +17° 37' Rak
IC 2408 samostatná hviezda   8h 48,3' +19° 02' Rak
IC 2409 galaxia   8h 48,4' +18° 20' Rak
IC 2410 galaxia   8h 48,5' +19° 01' Rak
IC 2411 galaxia   8h 48,5' +19° 03' Rak
IC 2412 dvojhviezda   8h 49,4' +18° 33' Rak
IC 2413 dvojhviezda   8h 49,5' +18° 45' Rak
IC 2414 galaxia   8h 49,8' +18° 48' Rak
IC 2415 trojhviezda   8h 50,0' +18° 39' Rak
IC 2416 dvojhviezda   8h 50,5' +18° 34' Rak
IC 2417 galaxia   8h 51,2' +18° 48' Rak
IC 2418 galaxia   8h 51,4' +17° 57' Rak
IC 2419 samostatná hviezda   8h 52,2' +18° 06' Rak
IC 2420 galaxia   8h 51,5' +03° 05' 15 Hydra
IC 2421 galaxia   8h 54,4' +32° 41' 2,6' Rak
IC 2422 galaxia   8h 54,4' +20° 14' 0,4' 16 Rak
IC 2423 galaxia   8h 54,8' +20° 14' 1,1' 15 Rak
IC 2424 neidentifikovaný objekt   8h 56,8' +39° 23' Rys
IC 2425 samostatná hviezda   8h 55,8' -03° 24' Hydra
IC 2426 galaxia   8h 58,5' +02° 54' 0,3' 15 Hydra
IC 2427 galaxia   9h 01,0' +37° 52' 16 Rys
IC 2428 galaxia   9h 03,2' +30° 35' 1,9' 15 Rak
IC 2429 galaxia   9h 03,8' +29° 18' 0,4' 15 Rak
IC 2430 galaxia   9h 04,5' +27° 57' 1,1' 14 Rak
IC 2431 galaxia   9h 04,5' +14° 36' 0,6' 14 Rak
IC 2432 galaxia   9h 04,6' +05° 31' 15 Hydra
IC 2433 galaxia   9h 05,5' +22° 37' 0,8' 15 Rak
IC 2434 galaxia   9h 07,2' +37° 12' 1,9' 14 Rys
IC 2435 galaxia   9h 06,8' +26° 16' 1,0' 15 Rak
IC 2436 dvojhviezda   9h 05,4' -19° 10' Hydra
IC 2437 galaxia   9h 05,5' -19° 12' 2,4' Hydra
IC 2438 otvorená hviezdokopa   9h 14,0' +73° 26' Žirafa
IC 2439 galaxia   9h 08,6' +32° 35' 15 Rak
IC 2440 neidentifikovaný objekt   9h 15,5' +73° 28' Žirafa
IC 2441 neidentifikovaný objekt   9h 10,0' +22° 52' Rak
IC 2442 neidentifikovaný objekt   9h 10,1' +22° 51' Rak
IC 2443 galaxia   9h 11,5' +28° 49' 0,6' 15 Rak
IC 2444 galaxia   9h 12,8' +30° 14' 0,9' 15 Rak
IC 2445 galaxia   9h 13,2' +31° 48' 1,0' 15 Rak
IC 2446 galaxia   9h 13,5' +28° 58' 1,7' 15 Rak
IC 2447 neidentifikovaný objekt   9h 13,5' +28° 45' Rak
IC 2448 planetárna hmlovina   9h 07,1' -69° 57' 0,1' 12 Kýl
IC 2449 neidentifikovaný objekt   9h 15,2' +30° 00' Rak
IC 2450 neidentifikovaný objekt   9h 15,7' +25° 27' Rak
IC 2451 galaxia   9h 15,7' +23° 29' 16 Rak
IC 2452 galaxia   9h 15,9' +23° 27' 16 Rak
IC 2453 galaxia   9h 15,8' +20° 56' 15 Rak
IC 2454 galaxia   9h 16,0' +17° 49' 1,2' 14 Rak
IC 2455 neidentifikovaný objekt   9h 16,8' +20° 07' Rak
IC 2456 neidentifikovaný objekt   9h 17,5' +34° 47' Rys
IC 2457 galaxia   9h 17,1' +20° 05' 1,2' 14 Rak
IC 2458 galaxia   9h 21,6' +64° 14' 0,4' 15 Veľká medvedica
IC 2459 neidentifikovaný objekt   9h 19,1' +34° 53' Rys
IC 2460 objekt neistého typu   9h 19,3' +33° 51' Rys
IC 2461 galaxia   9h 19,9' +37° 10' 2,7' 15 Rys
IC 2462 neidentifikovaný objekt   9h 22,9' +22° 41' Lev
IC 2463 galaxia   9h 23,0' +22° 37' 16 Lev
IC 2464 galaxia   9h 23,4' +22° 35' 0,6' 15 Lev
IC 2465 neidentifikovaný objekt   9h 23,6' +24° 27' Lev
IC 2466 galaxia   9h 23,7' +24° 31' 15 Lev
IC 2467 neidentifikovaný objekt   9h 24,9' +38° 20' Malý lev
IC 2468 neidentifikovaný objekt   9h 25,0' +38° 20' Malý lev
IC 2469 galaxia   9h 23,0' -32° 27' 5,1' Kompas
IC 2470 neidentifikovaný objekt   9h 25,0' +03° 23' Hydra
IC 2471 galaxia   9h 25,2' -06° 50' 0,7' 14 Hydra
IC 2472 galaxia   9h 26,5' +21° 23' 15 Lev
IC 2473 galaxia   9h 27,4' +30° 26' 1,6' 15 Lev
IC 2474 neidentifikovaný objekt   9h 27,2' +23° 02' Lev
IC 2475 jasná hmlovina   9h 27,9' +29° 48' 0,5' Lev
IC 2476 galaxia   9h 27,9' +29° 59' 1,7' Lev
IC 2477 neidentifikovaný objekt   9h 27,9' +29° 42' Lev
IC 2478 jasná hmlovina   9h 27,9' +30° 01' 0,1' Lev
IC 2479 jasná hmlovina   9h 28,1' +30° 00' 0,3' Lev
IC 2480 jasná hmlovina   9h 28,2' +29° 43' 0,2' Lev
IC 2481 galaxia   9h 27,4' +03° 56' 0,9' 14 Hydra
IC 2482 galaxia   9h 27,0' -12° 06' 2,0' 13 Hydra
IC 2483 galaxia   9h 29,5' +31° 00' 16 Lev
IC 2484 neidentifikovaný objekt   9h 26,8' -42° 51' Plachty
IC 2485 neidentifikovaný objekt   9h 27,2' -39° 17' Výveva
IC 2486 galaxia   9h 30,3' +26° 39' 1,1' 15 Lev
IC 2487 galaxia   9h 30,2' +20° 06' 2,0' Lev
IC 2488 otvorená hviezdokopa   9h 27,6' -56° 59' 15' 7 Plachty
IC 2489 neidentifikovaný objekt   9h 31,2' -05° 53' Hydra
IC 2490 jasná hmlovina   9h 33,1' +29° 55' 0,3' Lev
IC 2491 galaxia   9h 35,2' +34° 44' 1,1' 15 Malý lev
IC 2492 neidentifikovaný objekt   9h 33,2' -37° 54' Výveva
IC 2493 galaxia   9h 36,3' +37° 23' 0,5' 15 Malý lev
IC 2494 neidentifikovaný objekt   9h 36,1' -12° 26' Hydra
IC 2495 galaxia   9h 38,2' +28° 03' 0,7' 15 Lev
IC 2496 galaxia   9h 38,7' +34° 43' 15 Malý lev
IC 2497 neidentifikovaný objekt   9h 41,1' +34° 42' Malý lev
IC 2498 galaxia   9h 41,3' +28° 06' 15 Lev
IC 2499 neidentifikovaný objekt   9h 41,4' +27° 54' Lev
IC 2500 objekt neistého typu   9h 42,3' +36° 20' Malý lev